Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bütün samimiyetimle diyorum nefes olmadan soluksuz okudum sonunda da göz yaşlarımı tutamadım. Rabbim ne kadar büyük ne kadar çok mucizeleri var bin şükür. Sana yaşattığı mutluluğu bizlerde yaşarız inşallah. Tez vakit de hamile olduğun haberi verirsin bize. Çok sevindim canım çok. Kendimizin olmuş gibi kalbim küt küt attı. Kim bilir siz neler hissettiniz. Rabbim bu mutluluğu bebeğini yada bebeklerini kucağına aldığında da yaşatsın inşallah. (Amin)

Canımmm Allah razı olsun hep dua ediyorum sizlere kendime Allahım okadar büyük ki hiç ümidinizi kaybetmeyin daha doğrusu kaybetmeyelim emin ol bizim halimizden biz anlarız izmir3534
O an o gün aklıma geldi Rabbim inş lutfeder ve olur ... bir daha o anı yaşamazsın inş hamile kalırsın inş .. Rabbim kimseye o günün acısı vermesin kimseye ..

Selamun aleyküm canlar.. bizim de tese tarihimiz belli oldu yarın 12 de eşim girecek eğer inşallah rabbimin izniyle bulunursa 15.30 da benden yumurta toplucaklar. Hiçbirşey düşünemiyorum çok ruhsuz oldum sanki ne sevinç ne üzüntü duygularım alınmış gibi.. bakalım yarın nasıl olurum Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun yüzümüzü güldürsün inşallah

Rabbim gönlüne göre versin canım İnşallah Rabbim sana da anne olmayı nasip eder inşallah bolca çıkar Allahın izniyle..Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu tatmayı

Aleyküm selam canım Allah yardımcınız olsun nerde varsa inşallah. Rabbim o duyguyu sana da yaşatsın yarın. Bak ne güzel bu aralar hep iyi haberler sonuçlar aldık. İnşallah yarın o mutlu haberi sende vereceksin. İçini gönlünü ferah tut. Dualarımda olacaksın. gerçi hergün her saat aklıma geldikçe hepimiz için dua ediyorum ama yarın senin için ayrı özel bir gün. Senden haber alıncaya kadar merakla beklicez. İnşallah yarın yağmurdan sonra ki gökkuşağını görürsünüz canım. ALLAH'IM YARDIMCINIZ OLSUN (Amin)

Saolun Allah razı olsun inşallah hepimiz gönlümüzdeki duayı en tez vakitte yaşarız Rabbim cümlemize nasip etsin güzel haberler almayı anneliği babalığı çekirdek aile olmayı nasip etsin

Rabbim gönlüne göre versin canım İnşallah Rabbim sana da anne olmayı nasip eder inşallah bolca çıkar Allahın izniyle..Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu tatmayı
eşşek kafalı ben :) selamını almamaışım ya SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM RABBİM KADERLERİN EN GÜZELİN,İ YAZSIN SANA EVLAT NASİP ETSİN EN HAYIRLISI VE SAĞLIKLISINDAN DUA İLE

Saolun Allah razı olsun inşallah hepimiz gönlümüzdeki duayı en tez vakitte yaşarız Rabbim cümlemize nasip etsin güzel haberler almayı anneliği babalığı çekirdek aile olmayı nasip etsin
Canım dualarımız seninle yarın mutluluk gözyaşları dök inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun yarın en güzel günün olsun

Canım eşin girdi mi ameliyata ?

Hayırlı günler arkadaşlar eşim 12.30 da girdi ameliyata ve maalesef ki olumsuz sonuç aldık. Patoloji yaptırdık 1 hafta sonra belli olacak kök hücreyi bekleme ihtimalimiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Rabbim bize nasip etmedi inşallah başka kimseye böyle kötü yaşatmaz herkesin olumlu sonuçlanır

Allah büyük sikma canını bizde aynı bizdede sperm çıkıyor ama tutmuyor kaderimiz aynı biz boşverdik şimdilik hayatımızı yaşıyoruz sabretmekten başka çare kalmadi sanırım

Canım benim sabahtan beri haberini bekliyorum..Bunda da vardır bi hayır ..vardır Rabbimin bi bildiği..inşallah patoloji de olumlu sonuç alırsınız güzel kardeşim..

Canım ne yaptınız sen
canım çok üzüldüm nedesek boş iyi haberlerini almak isterdim

Çok üzüldüm cnm rabbimden gelene boynumuz kıldan ince hayırlısı kuzum çok isterdik iyi haber vermeni rabbim eşine ve sana sağlık sıhhat versin inşallah patolojiden iyi sonuç çıkar

Canım bunda da vardır bir hayır. Canını sıkma birbirinize destek olun. Eminim eşin daha kötüdür. Ona belli etme. Sen öyle yazınca yaşadığım o gün geldi aklıma. Eşimi getirdikleri anı tansel beyin ifadesi benim ağlayarak boş bi odaya kaçışım gözümde canlandı. Bizde de demişti. Patoloji sonucunu beklicez ya tamam yada hala bir şansımız var dicez dedi. Rabbimin hazinesi çok gEnis. Belki de hayırlısı böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…