Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba melis bu topiği vaktim oldukça takip ediyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor. eşim azosperm tedaviye yeni başladık bizde .. bu durumun ne kadar zor olduğunu bir allah birde bizlerden başkası bilmez.. heyecanlı bekleyişin inşallah mutlu sonla biter .. allahım sana ve benim gibi bekleyenlerede sağlıklı hayırlı evlatlar versin ..
inşallah bebeğin sana tutunur sağlıcakla kucağına alırsın .. yarın iyi haberlerini bekliyoruz inşallah 2011 annelerinden biride sen olursun olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
yeni geldim ama çabuk gidiyorum, MELİSİM inşaallah yarın hamile haberini alıcaz halaylar çekicez burda, hayırlı geceler :a015:

bende iyiyim canim sagol
heycanlisin dimi canim az kaldi

ah canım hemde ne heyecan çokda korkuyorum ya eyvahedigeldismile

eminecim çok sağol hayatım inşallah allah hepimize nasib eder anneliği.

iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
yeni geldim ama çabuk gidiyorum, MELİSİM inşaallah yarın hamile haberini alıcaz halaylar çekicez burda, hayırlı geceler :a015:

canım sağol inşallah o birtürlü çekemediğimiz halaylarımızı artık yavaş yavaş çekmeye başlarız iyi geceler canım.

uyku tutmicak biliyorum ama çok uykum geldi yatıyorum iyi geceler herkese yarın ya mutluluğumu yada hüznümü paylaşıcaksınız benim.ilk deneme ve hüsranımda sizler yoktunız hayatımda çaresizlik buldurdu bana sizleri iyiki bulmuşum hepinizi seviyorum yarın görüşürüz.............

evet canim her ne olursa olsun hayat devam ediyor olacak sonucta ölüm yok sonunda
allahim bir gün nasip edecek bizlere anne olmayi

allah rahatlik versin canim iyi geceler

iyi geceler kizlar nasilsiniz yeni oturdum bende bi bakiyim dedim buyuk temizlik vardi bizde bugun boya isleri vardi sukur yeni bitti sayilir bende bittim ama meliscigim insallah yarin hamile haberiniz alicagiz canimm dualrim seninle canim

kadercim kolay gelsin canim ne güzel piril piril olmustur evin

iyi geceler kızlar hepinizden allah razı olsun.............

şimdi hastanedeyim eşimle ben geceleri kalıyoruz yanında öğlende eve gidiyoruz akşama kadar yatıp dinlenip geri geliyoruz 4 gün oldu bugün ve anca bugün kendine gelmeye başladı ağrıları birazda olsa hafifledi allah kimseye yaşatmasın bu ağrıları çok zormuş ......hastanede neyseki internet bağlantısı var ama zayıf sizlere yazamadım şimdi biraz düzelir gibi oldu devamlı bağlantı kopup duruyo buna şükür diyorum sabah olmak bilmiyo tv de açamıyorum ses olmasın diye sıkıntıdan çatlıyo insan resmen hiç olazsa bilgisayar teselli ediyo ...............

melish inşallah senden bugün güzel haber alacağız ..........ancak akşam öğrenirim sonucu ama olsun..........

jklm canım sorunun ne bilmiyoruz ama inşallah çok ciddi bir durum değildir rabbim sana bu zor günlerini hayırlısıyla atlatmanı nasip eder inşallah umarım eşinle evliliğinle ilgili bir durum değildir............

kızlar bu topiğin ilk zamanlarında belki siz hatırlamazsınız tanımazsınız ama derya22 diye bir arkadaşımız vardı geçen bana özel mesaj atmıştı maaşallah bir oğlu olmuş ve çok tatlı 1 yaşına girecek herhalde farısı bütün arkadaşalrımın başına inşallahhh........eşi bir ilaç kullanmıştı ve tese olmadan önce verdiği tahlilde 26 adet sperm bulunmuş ameliyat olmasına gerek kalmamıştı herşey nasip kismet bir ilaç sebeb olmuştu ama çoğu arkadaşımızda bende dahil olmak üzere alıp kullananlarada fayda etmemişti dedimya herşey kismet umarım hiç ummadığımız bir anda kavuşuruz bebişlerimize

ay kızlar vakitte geçmek bilmiyo burda evde olsam yok tv başında yok gezinerekte olsa vakit geçiyo bekle bekle sabah olmuyo eşimede kıyamıyorum sen yat ben beklerim dedim zavallım işe gidecek 2 gün yok ama bende sıkıldım gözlerim yanıyo artık ..........zormuş ya allah kimseyi böyle zor durumlarla sınamasın ........

hadi kendinize iyi bakın güzel haberler alacağız inşallah bugün Şeniz

hanımlar mrb.
bişi sormak istiyorum gerçi eski konularda bayağı bir bahsedilmiş ama bu keçiboynuzu suyu yüksek fsh yi düşürüyormu ya da hiç sperm hücresi olmayan birinde çıkış sağlayabiliyormu ne dersiniz.ve bir de bu kür nasıl yapılıyor_?? çok soru sordum yine yaa :)

S yolcu bende eşimin azosperm olduğunu bilmeden keçi boynuzu kürü yapmıştım faydası olmadı kürden bi süre sonra eşim doktora gittiğinde azosperm olduğunu öğrendik bize faydası olmadı yani

azosperm için nohut kürü okudum bi kaç yerde ben denemedim ama
bi araştır istersen

günaydin kizlarrr
melisi merak etim bir bakiyim dedim ama yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…