ay sonunda ya yalnız kaldım bugün iyiyim canım iyi akşamlar sanada.sen nasılsın?
bende iyiyim canim sagol
heycanlisin dimi canim az kaldi
merhaba melis bu topiği vaktim oldukça takip ediyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor. eşim azosperm tedaviye yeni başladık bizde .. bu durumun ne kadar zor olduğunu bir allah birde bizlerden başkası bilmez.. heyecanlı bekleyişin inşallah mutlu sonla biter .. allahım sana ve benim gibi bekleyenlerede sağlıklı hayırlı evlatlar versin ..
inşallah bebeğin sana tutunur sağlıcakla kucağına alırsın .. yarın iyi haberlerini bekliyoruz inşallah 2011 annelerinden biride sen olursun olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
yeni geldim ama çabuk gidiyorum, MELİSİM inşaallah yarın hamile haberini alıcaz halaylar çekicez burda, hayırlı geceler :a015:
ah canım hemde ne heyecan çokda korkuyorum ya eyvahedigeldismile
tahmin edebiliyorum canim insallah yarin güzel haberlerini alacaz hayirlisiyla korkma
ah canım hemde ne heyecan çokda korkuyorum ya eyvahedigeldismile
tahmin edebiliyorum canim insallah yarin güzel haberlerini alacaz hayirlisiyla korkma
inşallah ii haberlerim olur yarın burda paylaşabiliceem olmazsada hayat devam edicek zor olsada bugün çok bozuktu kafam hazırlıklıyım yinede herşeye.
inşallah ii haberlerim olur yarın burda paylaşabiliceem olmazsada hayat devam edicek zor olsada bugün çok bozuktu kafam hazırlıklıyım yinede herşeye.[/QUOT
insallah canim bozma moralini hersey güzel olacak insallah
uyku tutmicak biliyorum ama çok uykum geldi yatıyorum iyi geceler herkese yarın ya mutluluğumu yada hüznümü paylaşıcaksınız benim.ilk deneme ve hüsranımda sizler yoktunız hayatımda çaresizlik buldurdu bana sizleri iyiki bulmuşum hepinizi seviyorum yarın görüşürüz.............
kadercim kolay gelsin canim ne güzel piril piril olmustur evin[/QUOT
evet canim piril piril oldu keske hep boyle kalsa hic batmasa
kadercim kolay gelsin canim ne güzel piril piril olmustur evin[/QUOT
evet canim piril piril oldu keske hep boyle kalsa hic batmasa
evet canim güle güle otur temiz temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?