Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melishimmmmm canım benimmmm çok merak ediyorum allahım yüzünüzü yüzümüzü güldürsün inşallahhh.... Şimdi dışarı çıkıyorum gelince mutlu haber göriyim allah ım lütfennnn....

hımm tşk ederim bacım, umut işte denemekte fayda var dimi yine de, bakalım ne olacak.peki şuan hangi aşamadasınız canım

slm kızlar nasılsınızn? allahım ınsaalah MELISS guzel haberlerle gelır .bende meraktayım.HARZEM cım allah razı olsun canım.sıze de allahım guc ve sabr versın .tez zamanda ayaklanır ınsaalh babanız.

syolcu senin hikayen nedir kaydirigubbakcemile3

selam bacım.

8 ay oldu evleneli.maalesef azosperm.1 ay oldu öğreneli daha.sperm bulunamadı spermiogramda.hormonlar çok bozukmuş.vücut sperm üretemiyormuş.sonra da delesyon testi yapıldı.o temiz çıktı.son olarak da kromozon analizi yapılacak 2 ay sonra ya gün verdiler kan alınacak.4 ay sonrada onun sonucunu alıcaz.artık teşhis net olarak konmuş olacak.kısaca böyle anlatayım canım.20 yaşında olduğumdan dolayı da rapor alamıyoruz 3 yıl daha bekliycez mecburen.işte kürler falan etkisi olursa diye sperm çıkışıyla onlarla umutlanıp bekliyoruz canım.gerisi allahtan artık.

ayy pazardan geldiğim gibi pc yi açtım, melisi merak ettim gelmemiş henüz inşaallah hamile haberlerlerini duyarızzzz :Saruboceq: :Saruboceq:

OLMADI çok kötüyüm kızlaar bu illeti yenemedik yine kendimi toparlıyım biraz yeni öğrendim daha.sonra gelirim.

meliissss çok üzüldüm gerçekten.üzülme diycem ama imkansızdır.bol bol dua edelim başka çaremiz de yok zaten.sabır biraz daha sabır.

OLMADI çok kötüyüm kızlaar bu illeti yenemedik yine kendimi toparlıyım biraz yeni öğrendim daha.sonra gelirim.

öncelikle allah sana ve eşine sağlık huzur versin. herşeyden önemlisi bu. inşallah bu zor günleri çok yıpranmadan atlatırsın allah sana sabır ve güç versin . unutmayalım ki imtihan dünyasındayız bizimde imtihanımız böyleymiş allah sevdiği kullarına dert verirmiş ..ne kadar desek de üzülme diye ama insanın elinde olmuyor biliyoruz. inşallah bu günleri kolay atlatırsın allahım sana güç versin dua et bol bol elimizden başka bişey gelmez zaten sağlıcakla kal

MELİSÇİM çok üzüldüm ne söylesek ne desek boş, demekki vakti saati gelmemiş, bi bakarsın inşaallah bebişin sana doğal yoldan gelir, olurmu olur rabbim ol dedikten sonra, üzülme tatlım :teselli:

meliscigim cok uzuldum canim ne diyecegimi bilemiyorum rabbim buyukdur bakarsin normal yolla hamile kalirsin herseyin hayirlsi olsun canim uzme kendini

MELiSCiM cok üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum insallah bir mucize olur bebegin dogal yoldan gelir canim

geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…