Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar melis bence hamile cünkü ben teset 3 gün kala lekelnme tarzında başlamıştı ama maşşallah meliste öyle şeyler olmadı umarım hamiledir

kızlar melisin yazısını yeni gördüm okuyorum okuyorum melis yazmamış diyorum gözümden kacmış bende bu saatet kadar yazmadıysa güzel haberlerle döner diyodum canım melis üzülme deskte boş şuan senin için yanıyodur bende 15 gün önce aynı duyguları yaşadım beynimden vurulmuşa döndüm ama insan herşeyi sindiri yo gercek ten rabbim eşine ve sana saglık sıhhat versin yine denersiniz demmekki zamanı degilmiş allah sıgın bu siteyide bırakma cabuk atlatırsın

melishim gerçekten çok üzüldüm. Allah'ım bu imtihandan hayırlısı ile çıkmayı nasip etsin bizlere. Yarabbbim sen bizlere sabır ver dayanma gücü ver... Ne diyeceğimi bilemiyorum canım gerçekten allah bizi kurtarsın ya rabbimmm... Bir mucize versin buradaki herkese...

meliissss çok üzüldüm gerçekten.üzülme diycem ama imkansızdır.bol bol dua edelim başka çaremiz de yok zaten.sabır biraz daha sabır.

MELİSÇİM çok üzüldüm ne söylesek ne desek boş, demekki vakti saati gelmemiş, bi bakarsın inşaallah bebişin sana doğal yoldan gelir, olurmu olur rabbim ol dedikten sonra, üzülme tatlım :teselli:

meliscigim cok uzuldum canim ne diyecegimi bilemiyorum rabbim buyukdur bakarsin normal yolla hamile kalirsin herseyin hayirlsi olsun canim uzme kendini

allah hayırlısını versin sabırlı ol canım

canlarım hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız çok sağolun.size söylemiştim rüyamda gördüm tutmadığını diye rüyalarım çok çıkar benim.bu ikinci deneyimdi yine olmadı ama allah sabrını veriyor ilkteki kadar kötü değilim çok şükür.allah hepimizi bu illetten tez vakit kurtarır inşallah.

slm kızlar şimdi baktım melisin olumsuz haberini aldım çok üzüldüm meliscim allah sabır versin canım inşallah en kısa zamanda bebeğin kendiliğinden doğal yoldan gelir

slm kızlar şimdi baktım melisin olumsuz haberini aldım çok üzüldüm meliscim allah sabır versin canım inşallah en kısa zamanda bebeğin kendiliğinden doğal yoldan gelir

inşallah canım ya allah hepimize nasib eder inşallah.çok merak ediyorum daha kaçkere hayallerimizin ardından ağlıcaz.

canım benim ben de seni çok sevdim... allah yüzümüzü güldürecek inşallah ne yapalım bizim de kaderimizde bu varmış... kurban olduğum allah sabrını veriyor elden gelen bişey olmuyor...

canım benim ben de seni çok sevdim... allah yüzümüzü güldürecek inşallah ne yapalım bizim de kaderimizde bu varmış... kurban olduğum allah sabrını veriyor elden gelen bişey olmuyor...

canım ya geldiğimde burdasın die sevindim ama kapattığında hemen belli olmuyo.çıkmışın meğer.çok canım sıkılıyo ya.

offf ki ne offff !!!! Ne yapalım inşallah bir çıkar yol bulucaz inşallah... doktorun ne dedi?

yaaa gezmeye öıjtık ama yine deva peşindeydik arada.... her an insanın aklında çıkmıyor ki... Bir arkadaşımın abisinin aktarı var forumda da yazmıştım mısır çarsısında oraya gittik. Bi de kuşumuz kaçmıştı ya yeni bi mubiş aldık :)

offf ki ne offff !!!! Ne yapalım inşallah bir çıkar yol bulucaz inşallah... doktorun ne dedi?

onada canım sıkıldı zaten kan aldılar sabah 10 da gönderdiler 2 saat sonra arıcaz dediler saat 4 de aradı dr meraktan çıldırdım bide evde misafir kaynıyodu halamlar geldi kızı 40 yaşında hamile 2 çocuğuna ona çok özendim aklımdan geçiriyodum tam inşallah tutar derken ve kötü haber malesef yine olmadı canım bidahakine inşallah dedi daha düne kadar birdahanız yok diyen kadın dalga geçer gibi kontrole geldiğinizde neler yapabilcemizi konuşalım dedi.ay delircem canım inanırmısın alyanslarımızı bile bozdurduk biz bu iş için hale bak ya ben acımdan abartıyorum kadının tavrını yada anormal gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…