Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam. arkadaşlar içinizde eşinde obstruktif yani tıkanıklıga baglı azospermi olan var mı. ve mikro tese den başka yöntemle sonuç alan var mı ??

selam arkadasim, benim esiminki obstruktif azospermiymis tesede belli oldu. epididim bolgesinde tikaniklik varmis oradan cok sayida sperm elde ettiler. malesef tese olmaktan baska sansi yok diye biliyorum.

arkadaslar eslerinizde hormon ve testesteron seviyeleri iyiyse (fsh dusuk, testesteron yuksek, normal degerler araliginda ise), ve neden cikis olmadigina dair gozle gorulur bir sebep yoksa o zaman cok buyuk ihtimal bir tikaniklik soz konusudur. benim esimde de tum degerler cok normaldi, tese'de tikaniklik oldugu anlasildi ve sperm bulundu. siz de umudunuzu yitirmeyin tese'den de korkmayin buyutulecek bir ameliyat degil, esim ameliyat oldugu gunun aksami disariya cikip yemege gidebilmistik. sadece ameliyat sonrasi 3-4 saat yatarak dinlendi. ilk gunler de biraz agrisi oldu ama agri kesici ictiginde geciyordu. sonrasinda cok sukur hicbir seyi kalmadi.

siz nerede ameliyat oldunuz?

CANIM PATOLEJİ SONUÇLARINDA TIKANIKLIK ÇIKMADI BİZDE SEEBİZSİZ :s BENDE HEP TIKANIKLIK DİYE ÜMİTLENMIŞTIM

Valla hiç bilemiyorum neden verdi ama Tansel hoca da cok kızmıştı o nebido yu verdiği için 2 ayda 1 vuruldu eşim 2 kere vurulduk Zaten ne olursa olsun yine de negatif tese oldu

Evet bizde tedaviye başlayabilmek için 6 ay bekleyip tekrar tahlil yaptırmıştık inhibin-b ve birkaç tahlil

Bi
Valla hiç bilemiyorum neden verdi ama Tansel hoca da cok kızmıştı o nebido yu verdiği için 2 ayda 1 vuruldu eşim 2 kere vurulduk Zaten ne olursa olsun yine de negatif tese oldu
bize 3 ayda bir 2 defa demişti ama ilkini vurulduk sadece emre bey kesti hemen. Tedavi için 4 ay daha beklicez ama fsh 27 sizin kaçtı

Herkese selamlar.Eşime 1,5 ay önce azospermi teşhisi kondu.3 kere sperm testi yaptırdı ve '0' çıktı.Hotmon testlerinde fsh:20 lh:12 total testesteron:3,24 çıktı.Antalyada tüp bebek merkezine gittik hemen.Orda da genetik testler yapıldı ve iyi çıktı testlerimiz.Doktor arimidex adlı bi ilaç verdi hormonları düzenlemek için sonra tekrar hormonlara bakarız düzelmişse microtese yaparız dedi.Şimdi ilacı kullanmaya başladı eşim ama konuşarı okuyunca acaba ankara ya da istanbula mı gitmeliyiz antalyada yaptırmamalımıyız? Yada yaptıracak daha iyi bi ürolog var mıdır ki antalya da ? Bilemedim ne yapalım?

Canım değerlerimiz nerdeyse aynı. Ben internete microtese ve azospermi yazdım direk emre bakırcıoğlu çıktı karşıma. Gerçekten çok iyiymiş bence bir görünün derim

siz nerede ameliyat oldunuz?

tıkanık olup olmadığını pateloji sonucu ile mi öğrendiniz? Nerede yapıldı testiniz?

ameliyati emre bakircioglu yapti, Florence nightingale hastanesi'nde oldu. Hayir bizde patoloji yapilmadi, emre hoca hormonlar ve testesteron normal oldugu icin tikanikliktan suphelenmisti basindan beri, epididim bolgesine bakicam tikanikligin orda oldugunu dusunuyorum dedi, eger oyleyse zaten oradan cok sayida sperm elde ederiz dedi, gercekten de dedigi gibi oldu. eger tikaniklik olmasaydi testisleri acip bakacakti. esimi testislerin biraz uzerinde bir bolgeden ameliyat etti. tikaniklik orada oldugu icin testisleri acmasina gerek kalmamis.

Canım sitesindeki telefondan randevu için ulaşamıyorum. Sen de başka numarası var mı acaba?

Kızlar ahmet hakan haliloğluna internet sitesindeki numarası dışında ulaşabileceğim bi numara var mı? Randevu almak istiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…