selam. arkadaşlar içinizde eşinde obstruktif yani tıkanıklıga baglı azospermi olan var mı. ve mikro tese den başka yöntemle sonuç alan var mı ??
Merhabalar; benimde eşimde ne yazık ki azospermi tanısı var. Genetik Test, karyotip test, ve hormon testleri yaptırdık olumsuz hiç birşeye rastlanmadı. Benimde tahlillerim gayet iyi çıktı. Daha önce ürologa gitmedik kadın doğumcu istedi bu testleri ve şimdi micro tese ile birlikte tüp bebek denemesi yapacapz. Ancak eşim hemen micro tese ameliyatını olmaktan yana değil. önce ilaç doğal yollar vs bakalım taraftarı. Ankara' da bu konuda önerebileceğiniz ürolog var mı? Biz şuan azospermin nedenini de bilmiyoruz. Kaan hoca ne yazıkki çok sonralarına randevu veriyor ve insanın hevesi randevu tarihini görünce kaçıyor.
bizde siz gibiyiz canım hiç olumsuz bi sonuç yok ama sperm cıkısı yok kaçtane doktora gittiysek hiç biri ilaç vermedi biz de micro tese olucaz ama eşime sadece keçi boynuzu kuru yaptım ilk 3 testte hiç birsey çıkmamıstı son testimizde allaha şükürler olsun 1 tane immotil sperm çıktı allahtan umut kesilmez kardeşim
arkadaslar eslerinizde hormon ve testesteron seviyeleri iyiyse (fsh dusuk, testesteron yuksek, normal degerler araliginda ise), ve neden cikis olmadigina dair gozle gorulur bir sebep yoksa o zaman cok buyuk ihtimal bir tikaniklik soz konusudur. benim esimde de tum degerler cok normaldi, tese'de tikaniklik oldugu anlasildi ve sperm bulundu. siz de umudunuzu yitirmeyin tese'den de korkmayin buyutulecek bir ameliyat degil, esim ameliyat oldugu gunun aksami disariya cikip yemege gidebilmistik. sadece ameliyat sonrasi 3-4 saat yatarak dinlendi. ilk gunler de biraz agrisi oldu ama agri kesici ictiginde geciyordu. sonrasinda cok sukur hicbir seyi kalmadi.
arkadaslar eslerinizde hormon ve testesteron seviyeleri iyiyse (fsh dusuk, testesteron yuksek, normal degerler araliginda ise), ve neden cikis olmadigina dair gozle gorulur bir sebep yoksa o zaman cok buyuk ihtimal bir tikaniklik soz konusudur. benim esimde de tum degerler cok normaldi, tese'de tikaniklik oldugu anlasildi ve sperm bulundu. siz de umudunuzu yitirmeyin tese'den de korkmayin buyutulecek bir ameliyat degil, esim ameliyat oldugu gunun aksami disariya cikip yemege gidebilmistik. sadece ameliyat sonrasi 3-4 saat yatarak dinlendi. ilk gunler de biraz agrisi oldu ama agri kesici ictiginde geciyordu. sonrasinda cok sukur hicbir seyi kalmadi.
tıkanık olup olmadığını pateloji sonucu ile mi öğrendiniz? Nerede yapıldı testiniz?CANIM PATOLEJİ SONUÇLARINDA TIKANIKLIK ÇIKMADI BİZDE SEEBİZSİZ :s BENDE HEP TIKANIKLIK DİYE ÜMİTLENMIŞTIM
Valla hiç bilemiyorum neden verdi ama Tansel hoca da cok kızmıştı o nebido yu verdiği için 2 ayda 1 vuruldu eşim 2 kere vurulduk Zaten ne olursa olsun yine de negatif tese olduArkadaşım nebido iğneyi size ne için vermişti kaan hoca. Bize bizim üroloğumuz testesteron biraz düşük diye nebido verdi 3 ay önce, emre bey keşke yaptırmasaydınız üreme hücrelerinş durdurur zaten gbi bişi dedi ve tedavimizi erteledi( görünce sormak istedim
Evet bizde tedaviye başlayabilmek için 6 ay bekleyip tekrar tahlil yaptırmıştık inhibin-b ve birkaç tahlilCanım bize bi doktor nebido iğne yaptı emre bakırcıoğluna gidince emre bey keşke iğne yaptırmasaydınız tedaviye başlayamam dedi ekim ayı gibi başlarız dedi sadeceprogeny m diye bi vitamin alıyorz şuan
bize 3 ayda bir 2 defa demişti ama ilkini vurulduk sadece emre bey kesti hemen. Tedavi için 4 ay daha beklicez amaValla hiç bilemiyorum neden verdi ama Tansel hoca da cok kızmıştı o nebido yu verdiği için 2 ayda 1 vuruldu eşim 2 kere vurulduk Zaten ne olursa olsun yine de negatif tese oldu
Canım değerlerimiz nerdeyse aynı. Ben internete microtese ve azospermi yazdım direk emre bakırcıoğlu çıktı karşıma. Gerçekten çok iyiymiş bence bir görünün derimHerkese selamlar.Eşime 1,5 ay önce azospermi teşhisi kondu.3 kere sperm testi yaptırdı ve '0' çıktı.Hotmon testlerinde fsh:20 lh:12 total testesteron:3,24 çıktı.Antalyada tüp bebek merkezine gittik hemen.Orda da genetik testler yapıldı ve iyi çıktı testlerimiz.Doktor arimidex adlı bi ilaç verdi hormonları düzenlemek için sonra tekrar hormonlara bakarız düzelmişse microtese yaparız dedi.Şimdi ilacı kullanmaya başladı eşim ama konuşarı okuyunca acaba ankara ya da istanbula mı gitmeliyiz antalyada yaptırmamalımıyız? Yada yaptıracak daha iyi bi ürolog var mıdır ki antalya da ? Bilemedim ne yapalım?
siz nerede ameliyat oldunuz?
tıkanık olup olmadığını pateloji sonucu ile mi öğrendiniz? Nerede yapıldı testiniz?
Kızlar bugün kontrolüm vardı 12 tane yumoşum olmuş dua edin
:) ay çok sevindim inşallah hayırlı haberlerini alırız canım benım dualarımızdasınız her zaman :)Kızlar bugün kontrolüm vardı 12 tane yumoşum olmuş dua edin
Canım sitesindeki telefondan randevu için ulaşamıyorum. Sen de başka numarası var mı acaba?Canım sorun ne bilmiyorum ama Ankara da Kaan aydos var burdan gidip memnun kalan. Mufit günel var ona da gidenler var. Biz Ahmet Hakan Haliloğlu na gittik memnun kaldık fazlasıyla bunları araştır aklına hangisi yatarsa değerlendir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?