Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi geceler cancanlar sesiniz çıkmıyor bu aralar pek bi sessiz buralar

Arkadasim tup bebek icin nereyi dusunuyorsunuz

Arkadaslar hepinize iyi geceler size bir sorum olucak rahim filmini her tup bebek tedavisinde istiyorlar mi

Teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun,aynen biz üstümüze düşeni elimizden geleni yapıp çaresini arayalım vesilelere sarılalım şifayı veren Allah,hem içimizde aklımızda bi acaba keşke sorusu kalmasın,en azından pişmanlığını yaşamayalım

Arkadaslar hepinize iyi geceler size bir sorum olucak rahim filmini her tup bebek tedavisinde istiyorlar mi
Yok canım bende 3.deneme öncesi istendi neden tutunamıyor diye çekildim rahimde daralma çıktı dr tutunmaya engel değil ancak tutunyrsa bile ya düşük olur yada sakat doğar bu ihtimal yüksek çünkü çok dardı rahim C gibi dönmüştü riske atamayız dedi histereskopi ile genişletildi cnm

canim bendende yillar onca istendi simdi tekrar istiyor doktor zor oldumu kac dk surdu benim ilk cektirdigimi doktor eline yuzune bulastirdi

Arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza uzun zamandır takip ediyorum sizleri bizde azospermliyiz bir buçuk senelik evliyim henüz yolun çok başındayız eşime hormon ve genetik tahlil yapılacak durumu o zaman belli olacak sperm sayısı 0 ama burada okuduğum kadarı ile ümidim arttı Rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah

Cnm rahim filmi bana ağrısız olacak dendi o yüzden anestezi almadan yapıldı ama ben ömrü hayatımda öyle ağrı sancı yaşamadım sesim hastane koridorlarında yankılandı 3 kere bayıldım gören kürtaj olduğumu sanıyordu neyse bunu atlattım derken aksam hiatereskopi yapildi dedim bu iyi geçer anestezili olacak buda rahim filminden beter oldu aksam 8de ameliyattan çıktım sabah 5e kadar uyuyamadim sancıdan ama bence bunye meselesi kimisi adet sancisindan biraz daha sancılı geçti diyor çoğu ağrısız diyor ben şok oluyorum bide benim ağrı eşigim yüksektir yani dediğim gibi bunye meselesi ama sen rahim filminde anestezi mutlaka iste cnm çünkü dr eğer yalnış bir hareket yaparsan rahim delinebilir dedi en iyisi uyumak anestezi iyiki var

Keşke başka bi topikte başka şekilde karßılaşsaydık ama madem geldin hoşgeldin rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin tsse olmamış sanırım esin inşallah burdan gülerek ayrılanlardan olursun cnm

Amin arkadaşım teşekkür ederim henüz hiçbirşey yapılmadı Yen'i yolun başındayım inşallah dediğin gibi olur hepimiz buradan gülerek ayrılırız

Arkadaslar merhaba istanbulda genetik tarama ve tahliller icin iyi guvenilir bi hastane tavsiye edebilecek biri varmi acaba lutfen bilen varsa yardimci olursa sevinirim cunku hastaneler hakinda hic bir bilgimiz yok

Senin ağrı çektiğine inanamadım bende yaptırdım ama hiç birşey hissetmedim dediğin gibi hafif regl sancısı gibiydi ama oda çok çok hafifti 1 dk bile sürmedi

Merhaba arkadaşlar, benim eşimde azospermi ve daha yeni evliyiz. Kimseye derdimi anlatamıyorum. O yüzden burada sizinle dertleşmek bi nebze olsun bana iyi gelecek biliyorum. Bu durumu daha yeni öğrendik o yüzden duygularım karmakarışık. Eşimin fsh değeri 35 çok yüksek. Genetik testlerin çıkmasını bekliyoruz bizde.

Merhaba arkadaşlar. eşim genetik test yaptırdı ve 13. ve 14. Kromozom bozukluğu çıktı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar özelden yazabilir mi? ne yapacağımı bilmiyorum.

merhaba arkadaslar esimden kaan aydos sperm tahlili istedi esim herseferinde cebeci tıp fakültesinde yaptırıyordu orasıda tadilata girmiş ankarada baska nerde yaptırabilir esim bilgisi olan acil cevap yazabilirmi simdiden tesekkür ederim

lütfen iyi bir üroloğa gitmeden sakın ameliyat olmayın. bizim yaşadıklarımızı yasamayın.

Merhaba meleekk3, biz Ankara'da düzen laboratuvarında yaptırdık orada yaptırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…