- 30 Kasım 2016
- 280
- 89
- 48
- 36
cnm merhaba bir grup var konuşuyoruz tansel beyde olan var bahçeci tese ile sperm bulunan var tüp deneyecek olan var bahçeci veya emre bakırcıoğlu bu ikisi iyi zatenArkadaşlar eşi klinefelter sendromlu olup tedavi olanlar var mı ?
merhaba hangi doktordasınız değerler nasıldı ne kullanmıştnzSagol canimmm allah razi olsun cok şükür bulundu ama cok fazla değil
Bizim durumumuzda olup anne olan çok ama kimse girip yazmıyor hamile kalınca herkes kendi kabuğuna çekiliyorMerhaba arkadaşlar şimdiden çok heyecanlıyım. 2 hafta içinde inşallah tüp bebek olacağım.. çok korkuyorum hep düşünüyorum acaba bende anne olacak mıyım diye. Bizim durumumuzda anne olan çok mu?
MAlesef kimse olumlu bişey paylaşmıyor nazardan korkanlar olabilir ama biz sadece umut istiyyoruzBizim durumumuzda olup anne olan çok ama kimse girip yazmıyor hamile kalınca herkes kendi kabuğuna çekiliyor
Aynen öyle canım.. Eğer ki ben hamile kalırsam inşallah. Ne kadar soru sorduysam o kadar umut olmaya çalışırım.. bide bende öyle çok soru işaretleri varki daha.. tedavi için Türkiye’ye geleceğim burda hiç bişey bilmedikleri için. Hep internetten araştırıyorum.Bizim durumumuzda olup anne olan çok ama kimse girip yazmıyor hamile kalınca herkes kendi kabuğuna çekiliyor
deniz kızı :) nerde yaşıyorsun? fsh yüksek ama çok aşırı değil. testesteron 2.59 mu demek istedin? çünkü 25 olamaz ://FSH hormonun24 ve testesteron 25,9 bunlar yüksek mi oluyor bilginiz var mı?
Belçika’da yaşıyorum canım. Kağıtta evet öyle yazıyor 25,9 bende anlamadım. LH ne oluyor orda 6.1 yazıyordeniz kızı :) nerde yaşıyorsun? fsh yüksek ama çok aşırı değil. testesteron 2.59 mu demek istedin? çünkü 25 olamaz ://
canım bana bi tam raporu yollasana resmini çekip, umutsuz olcak bişi yok ama genelde yurt dışında işin kolayına kaçıp donör kullanıyorlar onlarda pek önemli değil kimden olduğu çocuğun :))Burda sizlerle dertleşmek ve sizlerden güzel umutlu cevaplar beni rahatlatıyor inanın. Dün bi Belçika’da ki kadınlar külübü gibi bir forum var bir bakayım dedim nasıl umutsuzlar çoğu donör ile çocuk sahibi olmuş
Benim esimde ayni sperm ureten ana hucresi yokmushormon tedavılerıyle sperm uratecek fabrıka dedıgınız yerler uyarılıyor. hıc germı olmayanlardada germ cıkıyor ve bu gelıstırılmeye calısıyor. doktorun dedıgı gıbı oturup beklemeyın. dogru doktoru dogru tdavıyı bulmaya calısın. bu konu altındakı eskı mesajlara bakarsanız gorceksınız.
Gida takviyesi kullaniyoruz insallah cikis olurBenim esimde ayni sperm ureten ana hucresi yokmus
Bu konu çok hassas bence böyle düşünmemelisiniz. o zaman size göre evlatlık almakta aynı şey kim bilir kimin çocuğu öyle değil mi.canım bana bi tam raporu yollasana resmini çekip, umutsuz olcak bişi yok ama genelde yurt dışında işin kolayına kaçıp donör kullanıyorlar onlarda pek önemli değil kimden olduğu çocuğun :))
Zaten evlatlık almakta dinen caiz değilBu konu çok hassas bence böyle düşünmemelisiniz. o zaman size göre evlatlık almakta aynı şey kim bilir kimin çocuğu öyle değil mi.
Allah herkese kendi evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah. Başka denecek birşey yok.Bence donör le çocuk sahibi olanlar boşuna para veriyo nası olsa başkasının spermi o kişiyle direk ilişki yaşasın ne günlere kaldık
Şimdi bu durum şöyle dini tarafını bilmiyorum ama eğer sevdiğin biri yoksa tanımadığın birinin spermini taşımak rahatsız etmeyebilir hele avrupada babasız da olsa sırf anne olmak için donörle anne olan var ama orda erkekler de çok erkekliğine ihanet diye düşünmeyip donöre fazla tepki vermiyor oradaki insanların yetişme tarzından bahsediyorum benim kastettiğim o. Yoksa bizim erkeklerimiz bunu asla kabul etmez.Bu konu çok hassas bence böyle düşünmemelisiniz. o zaman size göre evlatlık almakta aynı şey kim bilir kimin çocuğu öyle değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?