Aynen öyle canım o yüzden asla tek doktorla kalmamalıyız.gerizekalı doktorlar yuzunden çoğumuz hayattan soğuyoruz resmen hayatımızla oynuyorlar. tabi 7 sene once teknoloji bukadar ileri değildi o ayrı
Hangi doktordu peki buki89Aynen öyle canım o yüzden asla tek doktorla kalmamalıyız.
Türkiyede lüleburgaz da özel bir hastanenin üroloji doktoruydu.Hangi doktordu peki buki89
Bu süreçte en önemlisi umudumuzu kaybetmemek. Allah evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin. Darısı bizim başımıza inşallahMerhabalar. Benim eşim de azosprem li idi . 2010 yılında mikro tese ile az da olsa Sperm bulundu ve ilk denememizde bulundu şükür ve 7 yaşında bir kızımız var. Hepimiz aynı süreçleri yaşadık o zaman da burasi sizler bana çok çok destek oldunuz. Umudumuz yoktu eşimle aynı zamanda ameliyata girenin eşine hemen bulundu dendi ve bize yarın belli olacak dendi ve ertesi gün gittiğimiz de umudumuz yoktu fakat bulunduğu söylenir söylenmez dünyalar bizim olmuştu. Ve ve şimdi tekrar tüp bebek tedavisine başladık
Rabbim evladınıza uzun ömürler versin inşallah bir an önce kardeşine kavuşur rabbim bizede nasip etsin insallah inşallah hepimizin evlatları olur da bizde kardes telaşına düşerizMerhabalar. Benim eşim de azosprem li idi . 2010 yılında mikro tese ile az da olsa Sperm bulundu ve ilk denememizde bulundu şükür ve 7 yaşında bir kızımız var. Hepimiz aynı süreçleri yaşadık o zaman da burasi sizler bana çok çok destek oldunuz. Umudumuz yoktu eşimle aynı zamanda ameliyata girenin eşine hemen bulundu dendi ve bize yarın belli olacak dendi ve ertesi gün gittiğimiz de umudumuz yoktu fakat bulunduğu söylenir söylenmez dünyalar bizim olmuştu. Ve ve şimdi tekrar tüp bebek tedavisine başladık
O kadar güzel anlatmışsınız ki inşallah allah dualarımızı karşılıksız bırakmaz hepimize güç kuvvet verir bu yolda önenli olan sabır ve inanç bence sizin adınıza cok sevindim inş daha güzel haberlerinizi burdan alırız nerde tedavi oldunuz tanı nasıl konduKızlar geçen cuma tese ameliyatımız olmuştu şükür sperm bulunmuştu. Bugün de tüp bebek merkezinde görüşmemiz vardı. Allaha şükür yeterli sayıda iyi kalitede sperm bulunmuş. Benim sizlere anlatmak istediğim çok şey var aslında. Ben 9 yıllık evliyim almanyada yaşıyorum. Biz bu hastalığı evliliğimizin ikinci yulında türkiyeye izine geldiğimizde öğrenmiştik ve dünyam başıma yıkılmıştı. Doktorun dediği sizin hiç çocuğunuz olmaz boşuna zaman harcamayın. Daha sonra almanyaya geldik ve burda tekrardan doktorlara gittik aynı sonuç yine hüsran. Ve eşim 6 yıl boyunca tedavi olmak istemedi. Biz 6 yıl hiçbirşey yapmadan ve araştırmadan bekledik. Geçen sene tekrardan tedavi olmayı kabul etti ve doktorlara başladık en büyük hüsranı o zaman yaşadık. Bize yüzde sıfır ihtimal var ve bu kadar küçük bir ihtimal için acı çekmeye değermi dediler. Ama ben yulmadan araştırdım türkiyeden doktorlarla görüştüm burda başka doktorlara gittim ve bol bol allahıma dua ettim. Şuan elimizde kocaman bir olumlu sonuç var ve sebebi küçücük bir dığuştan kanal tıkanıklığıymış. Size diyebileceğim umudunuzu asla kaybetmeyin. Biz bu yola sıfır ihtimalle çıktık. İnşallah bundan sonrası da güzel gider ve bende anne olurum. Hepiniz hergün duamdasınız. Allahım tez zamanda hepimize annelik duygusunu yaşatır inşallah. Bu durumu yaşamayan bizlerin ne büyük acılar çektiğini anlıyamaz. Hepiniz allaha emanet olun
İnşallah allah bizlerede sizin gibi evlat sahibi olmayı nasip eder bizim durumumuzda bebekk o kadar uzak bişey ki rüyamda görsem hiç uyanmak istemiyorum herkesin bigün rüyası gercek olur inşalah aminMerhabalar. Benim eşim de azosprem li idi . 2010 yılında mikro tese ile az da olsa Sperm bulundu ve ilk denememizde bulundu şükür ve 7 yaşında bir kızımız var. Hepimiz aynı süreçleri yaşadık o zaman da burasi sizler bana çok çok destek oldunuz. Umudumuz yoktu eşimle aynı zamanda ameliyata girenin eşine hemen bulundu dendi ve bize yarın belli olacak dendi ve ertesi gün gittiğimiz de umudumuz yoktu fakat bulunduğu söylenir söylenmez dünyalar bizim olmuştu. Ve ve şimdi tekrar tüp bebek tedavisine başladık
Nerdd tedavi oldunuz kızlar bu arada k.maraşta tedavi olun var mı aranızdaİnşallah allah bizlerede sizin gibi evlat sahibi olmayı nasip eder bizim durumumuzda bebekk o kadar uzak bişey ki rüyamda görsem hiç uyanmak istemiyorum herkesin bigün rüyası gercek olur inşalah amin
Kızlar geçen cuma tese ameliyatımız olmuştu şükür sperm bulunmuştu. Bugün de tüp bebek merkezinde görüşmemiz vardı. Allaha şükür yeterli sayıda iyi kalitede sperm bulunmuş. Benim sizlere anlatmak istediğim çok şey var aslında. Ben 9 yıllık evliyim almanyada yaşıyorum. Biz bu hastalığı evliliğimizin ikinci yulında türkiyeye izine geldiğimizde öğrenmiştik ve dünyam başıma yıkılmıştı. Doktorun dediği sizin hiç çocuğunuz olmaz boşuna zaman harcamayın. Daha sonra almanyaya geldik ve burda tekrardan doktorlara gittik aynı sonuç yine hüsran. Ve eşim 6 yıl boyunca tedavi olmak istemedi. Biz 6 yıl hiçbirşey yapmadan ve araştırmadan bekledik. Geçen sene tekrardan tedavi olmayı kabul etti ve doktorlara başladık en büyük hüsranı o zaman yaşadık. Bize yüzde sıfır ihtimal var ve bu kadar küçük bir ihtimal için acı çekmeye değermi dediler. Ama ben yulmadan araştırdım türkiyeden doktorlarla görüştüm burda başka doktorlara gittim ve bol bol allahıma dua ettim. Şuan elimizde kocaman bir olumlu sonuç var ve sebebi küçücük bir dığuştan kanal tıkanıklığıymış. Size diyebileceğim umudunuzu asla kaybetmeyin. Biz bu yola sıfır ihtimalle çıktık. İnşallah bundan sonrası da güzel gider ve bende anne olurum. Hepiniz hergün duamdasınız. Allahım tez zamanda hepimize annelik duygusunu yaşatır inşallah. Bu durumu yaşamayan bizlerin ne büyük acılar çektiğini anlıyamaz. Hepiniz allaha emanet olun
Amin canım hepimize inşallahhcanım Allah razı olsun. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. sabrınızın emeğinizin karşılığını sağlıklı hayırlı bir evlatla almanız duasıyla.
Güzel sonuçlar olsun canım azospermi sebebiniz neydiArkadaşlar merhaba dün Kaan hoca da randevumuz vardı ve gittik.Tedaviye başladık.
Hayirli olsun canim ins. Güzel sonuclar alirsiniz neler önerdi hangi ilacari verdiArkadaşlar merhaba dün Kaan hoca da randevumuz vardı ve gittik.Tedaviye başladık.
Hayirli olsun canim ins. Güzel sonuclar alirsiniz neler önerdi hangi ilacari verdi
Evet canim kaan hocada tedavi gördük yaklasik bir sene teseyi hoca yapti malesef cikmadi bizde tedaviyi biraktik bu arada 3 cü tesemuzdimerhaba yanlış bilmiyosam sizin eşinizde azf c hastası. nedir durumunuz tese oldunuz mu hiç? neler yaptınız.
biz kaan hocada FISH testi yaptık hiç haploid çıkmadı. moralimiz çok bozuk.
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım.Küçük yaşta İnmemiş testis ameliyatı olmuş ve şuna tek testisimiz yukarıda.Testislerimizde küçülme var.Sperm testinde hiç sperm çıkmadıGüzel sonuçlar olsun canım azospermi sebebiniz neydi
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.bizim fsh değerimiz 19 onun için iğne verdi bize.Bir ay boyunca iğne kullanacağız.3 hafta ya girmeden tekrar hormon testi vereceğiz.Hayirli olsun canim ins. Güzel sonuclar alirsiniz neler önerdi hangi ilacari verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?