Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar. Benim eşim de azosprem li idi . 2010 yılında mikro tese ile az da olsa Sperm bulundu ve ilk denememizde bulundu şükür ve 7 yaşında bir kızımız var. Hepimiz aynı süreçleri yaşadık o zaman da burasi sizler bana çok çok destek oldunuz. Umudumuz yoktu eşimle aynı zamanda ameliyata girenin eşine hemen bulundu dendi ve bize yarın belli olacak dendi ve ertesi gün gittiğimiz de umudumuz yoktu fakat bulunduğu söylenir söylenmez dünyalar bizim olmuştu. Ve ve şimdi tekrar tüp bebek tedavisine başladık

Bu süreçte en önemlisi umudumuzu kaybetmemek. Allah evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin. Darısı bizim başımıza inşallah

Rabbim evladınıza uzun ömürler versin inşallah bir an önce kardeşine kavuşur rabbim bizede nasip etsin insallah inşallah hepimizin evlatları olur da bizde kardes telaşına düşeriz

O kadar güzel anlatmışsınız ki inşallah allah dualarımızı karşılıksız bırakmaz hepimize güç kuvvet verir bu yolda önenli olan sabır ve inanç bence sizin adınıza cok sevindim inş daha güzel haberlerinizi burdan alırız nerde tedavi oldunuz tanı nasıl kondu

İnşallah allah bizlerede sizin gibi evlat sahibi olmayı nasip eder bizim durumumuzda bebekk o kadar uzak bişey ki rüyamda görsem hiç uyanmak istemiyorum herkesin bigün rüyası gercek olur inşalah amin

İnşallah allah bizlerede sizin gibi evlat sahibi olmayı nasip eder bizim durumumuzda bebekk o kadar uzak bişey ki rüyamda görsem hiç uyanmak istemiyorum herkesin bigün rüyası gercek olur inşalah amin
Nerdd tedavi oldunuz kızlar bu arada k.maraşta tedavi olun var mı aranızda

canım Allah razı olsun. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. sabrınızın emeğinizin karşılığını sağlıklı hayırlı bir evlatla almanız duasıyla.

Hayirli olsun canim ins. Güzel sonuclar alirsiniz neler önerdi hangi ilacari verdi

merhaba yanlış bilmiyosam sizin eşinizde azf c hastası. nedir durumunuz tese oldunuz mu hiç? neler yaptınız.
biz kaan hocada FISH testi yaptık hiç haploid çıkmadı. moralimiz çok bozuk.

merhaba yanlış bilmiyosam sizin eşinizde azf c hastası. nedir durumunuz tese oldunuz mu hiç? neler yaptınız.
biz kaan hocada FISH testi yaptık hiç haploid çıkmadı. moralimiz çok bozuk.
Evet canim kaan hocada tedavi gördük yaklasik bir sene teseyi hoca yapti malesef cikmadi bizde tedaviyi biraktik bu arada 3 cü tesemuzdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…