Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mrb kızlar bnm eşimede azospermi terşhisi koydular iki yıllık evliyz esimde varikösel var amaleyat olması lazm dendi doktor ameliyattan sonra Bize yüzde 25 normal yüzde 75 tüp bebek olur dedi böyle bişey yaşayan var mı yoksa direkt tüp bebek mi diyolar kafam cok karıstı

Kızlar allahıma şükürler olsun ameliyat çok başarılı geçti. Spermler bulundu iki hafta sonra allahın izniyle tedaviye başlıyormuşuz. Allah sizden razı olsun. Benimde her daim dualarımda
gözün aydın canım inşallah darısı bize. Ben tedaviye başladım sperm bulunmaz sa bile Dr yumurtalarını dondururuz dedi . 6 ay sonra bir daha mikro tese yaparız dedi

Merhaba canım benim arkadaşımın ilk çocuğu normal oldu ikinciyi istediklerinde eşinin Varikosel olduğunu söylemiş Dr ameliyat oldu ve birinci ayında normal yolla yine hamile kaldı .. Inşallah senin de böyle olur arkadaşım

Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım.Küçük yaşta İnmemiş testis ameliyatı olmuş ve şuna tek testisimiz yukarıda.Testislerimizde küçülme var.Sperm testinde hiç sperm çıkmadı
Benzer sorun bizde de var canım testisler yukarıda ve küçülme var sperm çıkmadı ameliyat olacak eşim testisler indirilecek

Sadece varikössel olsa oluyormuşta azospermide olunca sanki tüp bebek yapacakmsız gibime geliyor ama dktr spermler dışarı cıkmıyor bu amelyatta. Sonra cıkma ihtimali yüzde 25 dedi inş cıkar

Sadece varikösel olunca oluyor diyolar genelde ama azospermi olunca tüp bebek yapacakmsız gibime geliyor dkr spermler dışarı cıkmıyor dedi bu ameliyatı cıkması için yapıcaz cıkma ihtimalide yüzde 25 dedi ins hepmizin bebisleri olur hakkımzda hayrlısı

kızlar merhaba eşim 15 gün içinde mikro tese olucak hoca bazı testler istemişti prolaktin hormonu yüksek çıktı biraz 13 sınır ama bizim 15 acaba etki edermi ameliyata testesteron 270 fsh 13 prolaktin hormonu yüksekliği sperm azlığı falan yazıyo internette korkuyorum bulunmuycak diye sizce nasıl cumartesi göstericez gerçi doktora

Merhaba arkadaşlar o kadar mutluyum ki bugün eşimde 8 adet hareketli sperm göründü. Cumartesi bana yumurta toplama olacak. Eşim gene sperm verecek eğer çıkarsa mikro Tese ye gerek kalmayacak. İnşallah çıkar
mrb cnm sizin sorununuz neydi acaba belki bizede umut olur

Arkadaslar son günlerde cok ilgimi cekti dr timur gürganin yapmis oldugu paylasimlar azospermi hastalarina yeni bi tedavi ciktigini anlatiyor bilgisi olan varmi bu tedavi yeni aciklanmis ins.bizlere umut olur

Arkadaslar son günlerde cok ilgimi cekti dr timur gürganin yapmis oldugu paylasimlar azospermi hastalarina yeni bi tedavi ciktigini anlatiyor bilgisi olan varmi bu tedavi yeni aciklanmis ins.bizlere umut olur
Evet canım bende okudum doktorumuza soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…