Link bu canım ayrıca YouTube a rosi tekniği yazın çıkıyor
Nerede tedavi oluyorsunuz.bizim de bir başka doktor ilk başta yukarıda ki testisi indirelim derdi ama Kaan hoca şimdilik dursun ilk başta çocuk işini halledelim dedi.Benzer sorun bizde de var canım testisler yukarıda ve küçülme var sperm çıkmadı ameliyat olacak eşim testisler indirilecek
Merhaba.Sizin tam olarak sorununuz neydi acabaEvet canim kaan hocada tedavi gördük yaklasik bir sene teseyi hoca yapti malesef cikmadi bizde tedaviyi biraktik bu arada 3 cü tesemuzdi
Merhaba.Sizin tam olarak sorununuz neydi acabaEvet canim kaan hocada tedavi gördük yaklasik bir sene teseyi hoca yapti malesef cikmadi bizde tedaviyi biraktik bu arada 3 cü tesemuzdi
Azfc delesyonu 14 yillik evliyim 2 teseyi tedavisiz olduk 3 cü tesiyi kaan hoca yapti yaklasik 1.5 yil tedavi gördük ama gene sonuc alamadik suan birsey kullanmiyoruz tedaviyi biraktikMerhaba arkadaşlar.Noh
Merhaba.Sizin tam olarak sorununuz neydi acaba
Evet canim kaan hocada tedavi gördük yaklasik bir sene teseyi hoca yapti malesef cikmadi bizde tedaviyi biraktik bu arada 3 cü tesemuzdi
Allah yardimciniz olsunYarın sabah benim için büyük gün dua edin arkadaşlar. Eşim sperm testi verecek gene eğer sperm çıkarsa mikro teseye gerek kalmayacak. Benimde yumurtam toplanacak çok heyecanlıyım ilk kez olacak. Genel anestezi biraz korkutuyor bide beni
Biz memorial hastanesinde tedavi oluyoruz canım murad başar a bize gittiğimiz tüm doktorlar testisleri indirmemiz gerektiğini söyledi kanser riski de taşıyormuş ayrıca indirdikten sonra mikro tese yapmak daha kolaymış eşim ameliyat olcak şimdiNerede tedavi oluyorsunuz.bizim de bir başka doktor ilk başta yukarıda ki testisi indirelim derdi ama Kaan hoca şimdilik dursun ilk başta çocuk işini halledelim dedi.
Allah yardımcınız olsun canımYarın sabah benim için büyük gün dua edin arkadaşlar. Eşim sperm testi verecek gene eğer sperm çıkarsa mikro teseye gerek kalmayacak. Benimde yumurtam toplanacak çok heyecanlıyım ilk kez olacak. Genel anestezi biraz korkutuyor bide beni
Canım allah yardımcınız olsun. En azından öyle yada böyle var yani. Sıkma canını. Inşallah istediğin gibi olur herseyYarın sabah benim için büyük gün dua edin arkadaşlar. Eşim sperm testi verecek gene eğer sperm çıkarsa mikro teseye gerek kalmayacak. Benimde yumurtam toplanacak çok heyecanlıyım ilk kez olacak. Genel anestezi biraz korkutuyor bide beni
Sağol canım herşey çok iyi geçti eşime Tese gerek kalmadı 20 sperm cikti. Bendende 8 tane yumurta cikti az gibi geldi ama..Canım allah yardımcınız olsun. En azından öyle yada böyle var yani. Sıkma canını. Inşallah istediğin gibi olur hersey
Gözünüz aydin cok sevindim ins.mutlu sona ulasirsinizSağol canım herşey çok iyi geçti eşime Tese gerek kalmadı 20 sperm cikti. Bendende 8 tane yumurta cikti az gibi geldi ama..
Hangi ilaclari Verdi Doktor kaanArkadaşlar merhaba dün Kaan hoca da randevumuz vardı ve gittik.Tedaviye başladık.
testıslerı ındırmeyın mı dedı emre beyy bızde aynı durumdaydık ve ındırılmesı gerekıyor dedı yukarda kalması zararlı dedı hem testıs dahada zarar gorur curur ve testıs kanserı olma rıskı olabılır demıstı ınmesı sart testıslerden yukardayken sperm bulma sansıda dusuk dedıMerhaba arkadaşlar eşim çift taraflı inmemiş testis hastası ve değerleri yüksek Emre bey mikro tese ile çok umut vermedi ve hiç indirmeyin testisleri dedi başka bir doktor da hemen indirmeliyiz dedi.Bu durumda olup testis ameliyatı olup mikro tese ile sperm bulunup hamile kalan var mı ?
Anladım canım bizim testesteron düşük 2.78 gibi Fsh lh yüksek ilaç tedavisi uygulayacağını söyledi bize de eşim ekim de ameliyat olacak bu ayın sonundaya bizede işte ilk gittiğimizde bu iş %50 %50 demişti evet hani bilgili bir doktor ekim sonuna doğru eşim ameliyat olucak işte bakalaım benim edet bekliyolar ben korkuyorum bulunmuycak diye eşim en son hormonlarına baktırdı iğne kullanıyo ilk gonal f kullandı testesteron hormonu düştü sonra ilacı değiştirdi sonra merıonal 75 verdi hormon çıktı iğneye devam dedi geçen gün gene verdi gene düşmüş testesteron hormonu senin eşinin kaç bizim 270 fsh falan normalde
Evet canım Emre bey bizim moralimizi inanılmaz bozdu geçen gün bir arkadaşıyla konuşmuş ve artık indirilse bile bir faydası olmadığını söylemiş bu yaştan sonra ellemeyin dedi yani resmen vazgeçin dedi nasıl çıktığımızı bilmiyoruz oradan ve tabi ki vazgeçmedik bir sürü doktora gittik ve hepsi indirmemiz gerekiyor dedi ve bizde memorial deki murad başar hocamıza ameliyat olmayı tercih ettik şimdi eşimin testisleri yerine indirilecek ancak testisler çok ufak ilaç tedavisi uygulayacak murad hoca sonra tese yapacağım dedi yüzde 30 umut verdi ama bu durumda olup bebeği olan kişi Yok gibi çok üzgünüztestıslerı ındırmeyın mı dedı emre beyy bızde aynı durumdaydık ve ındırılmesı gerekıyor dedı yukarda kalması zararlı dedı hem testıs dahada zarar gorur curur ve testıs kanserı olma rıskı olabılır demıstı ınmesı sart testıslerden yukardayken sperm bulma sansıda dusuk dedı
sıze tavsıyem bı emar veya renklı dobler cekıp kaan aydosa gıtmenız ınmemıs testıs kaynaklı azo olup hamıle kalan var
bızde bulunmadı ne yazıkkı ama yola devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?