Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biyopsi yaptırmayın biyopsi testisin cok küçük bir parçasını ifade eder
Bende biopsi istemiyorum sonuçta doku kaybı bi de hic bisey çıkmazsa yıkılıriz bi de sonra zararı olur diye korkuyorum tedavi görmek istersek

Il

Ay inşallah rabbim tez vakitte bu güzel haberi almayı nasip etsin inşallah.. bu beklemek ciddi anlamda anlatılabilir bişey değil.. umarım en yakın zamanda başlanır. Acaba nereden bilgi alınıyor kök hücre gidişatı konusunda? Sağlık bakanlığından onay çıkmış mı? Ankara’da da özel bir merkez başlamıştı fakat hastalara DNA testi yaptırmasınlar diye sözleşme imzalatmk istemişler çünkü baska sperm kullanılıyormuş ve iptal edilmiş. Bu da öyle olmasın çünkü çok ihtiyacımız var kök hücreye, bir bebeğe ...

Baskalarinin spermi ne bu korkunc kok hucre diye boyle mi yspiyolarmis cok sasirdim

Bu yıllardır beklenilen o bildigimiz kok hucre değil arkadaslar. Bu yontem var olan ama suan gelistirilme konusunda iyi adımlar atılan bir yöntem. Doktorlarımız japonyaya gidip bu konuda arastırma yapan doktorlardan eğitim alıyorlar ve burada o tekniği gelistirmeye calısıyorlar. İnsallah basarılı olacaklar. Eslerinizde bulunan sperm kok hucrelerini gelistirme yontemi, yani o sperme donusmeyenhucreler rabaratuar ortamında buyutuluyor, gelistiriliyor sperm ozelliğini kazanana kadar sonra yumurtaya enjekte ediliyor. Yanlıs bilgi vermek istemem ama benim bildiğim bu sekilde bircalısma var.

arkadaşlar 2014de benim eşime de azosperm tanısı kondu tese ile sperm bulundu 2 kez tüp bebek denedik fakat tutmadı. daha sonra konyada bi aktar var bilen duyan vardır belki aranızda. gidip onunla iletişime geçtik bize bir kür hazırladı verdi.
eşimin 70 gün kullanıp sonra sperm tahlili vermesini söyledi.ilk zamanlar çok düzenli kullandı fakat sonra eşimin babası vefat edince düzenli kullanamadı. bu arada cenazeden ötürü 3.denemeyi yapamadık tabi. neyse eşim kendini toparlamaya başlayınca toz ve çayı tekrar içmeye başladı. toplamda 5buçuk ay kullandı bu karısımları.. geçen ay 3.kez denemek için tüp bebek merkezine gittiğimizde doktor bi tahlil versin belki sperm çıkış vardır dedi ve inanmayacaksınız ama rabbim yüzümüze baktı ve milyonlarca değil belki ama 10 15 tane de olsa sperm çıkışı oldugunu söyledir. çok sevindik eşim 1ay boyunca sperm tahlili verdi ve olusturulan sperm havuzunda çıkan spermler biriktirildi. ve tüp bebek deneyecek kadar sperm oldugunu artık örnek vermeye gerek kalmadıgını söylediler. yumurta toplama günü son kez örnek verirsin taze sperm çıkarsa onları kullanırız dediler ve sonucta yumurtam toplanırken eşimin verdiği örnekte sperm çıkışı olmus ve havuzdaki spermleri hiç kullanmamışlar... 9yumurtam toplandı ve 9embriyom olustu. 8tanesi 5inci güne kalar geldi ve 5.günde 2 tane kaliteli embriyo transferi yapıldı. şimdi sonuç için gün sayıyoruz. rabbimden asla umut kesmeyin duaya yalvarmaya hiçbir zaman ara vermeyin. ve asla çabalamaktan vazgeçmeyin. inananlar için imkansız yoktur kun fe yekun vardır...

peki neydi o karışım adam söyledimi neler olduğunu

O kadar güzel anlatmışsınız ki bu durumu bizlere de umut ışığı oluyor çok sevindim sizin adınıza bizim de tek umudumuz o tahlilde bir tane bile canlı sperm çıkması bu kullandığınız bitkiseller ne içeriyor ve azosperm neyden kaynaklı inşallah güzel sonuca ulaşırsınız dualarımız sizinle

Arkadaşlar merhaba ; en son mesaj çektiğimden beri Kaan hocaya muayene olduk bize endol ve sudofed verdi dün bir semen analizi yaptık ve 5 hareketsiz 2 yerinde hareketli sperm hücresi Bulundu yazıyor. Bunun anlamı nedir ? Kaan hocaya mesaj yazdık amacvbı 25 gün sonra gelicek ?

Gözünüz aydın sperm çıkışı başlamış

Çok teşekkürler peki bundan sonra süreç nasıl işliyor Kaan hocada bilgisi olan var mı ? Yine ilaç mı yoksa hemen microtese tüp bebek mi ?

Arkadaşlar son zamanlarda chorimon 5000 iğne kullanan var mı eşlerinde..biz bu iğneye başlayacağız sonra mikro tese dedi doktorumuz eşim azospermi bu iğne ile sperm çıkışı olan var mı aranıza

tam içeriğini bilmiyorum ama bu aktarcı kendisi de azospermmiş ve çocugun olmaz demişler adam da kitapları karıştırıp azalta eksilte bu karışımları hazırlamıs ve şuan 2 çocugu var üstelik normal yolla gebe kalmıi eşi bu bizi çol etkilemişti. eşimin azospermi kemoterapiden dolayı ayrıca cnm güzel duaların için tşkler

Sevgili arkadaslarim...
Dun sina baharatciyi yani recep beyi aradim. Kendisine esimin sorunu sertoli cell only oldugunu soyledim oda bana arastirip geri donecegini soyledi. Fazla gecmeden bana geri yazdi ve sertoli hastalari da faydasini gorduler dedi. Cok sevindim...
Kendi basindan da gecmis dedi arastira arastira kendini bu konuda geliatirdigini soyledi. Konusmasi cok insanciydi ve hic sahtekar birine benzemiyordu. Dinine bagli biri belliydi konusmasindan ve yazismasindan... Ve bir cok bilgi verdi ne yiyebilir ve ne yiyeyemez diye.

[03/11 20:25] Sina Baharat: Soğuk sular tavuk peynir kola tatlılar meyve suları hormonlu besinler yasak
[03/11 20:26] Sina Baharat: İncir sabah akşam 1 tane yenecek fındık fıstık ceviz yenecek
[03/11 20:26] Sina Baharat: Leblebi yenecek
[03/11 20:27] Sina Baharat: Karnabahar ıspanak pırasa yemeği kabak yemeği mercimek yenecek düzenli olarak
[03/11 20:28] Sina Baharat: Salatalık yasak bilginiz olsun

[03/11 20:05] Sina Baharat: bitkiler Sertoli cell only sendromu faydalı oluyor düzelen çocuk olan olmuş faydası olur İnş bilginiz olsun deneceksiniz
[03/11 20:06] Sina Baharat: İnş çok kişiye faydamiz oldu
[03/11 20:10] Sina Baharat: Siz hiç merak etmeyin düzelir İnş hücre yenilenmesini düzelmiş bizim bitkiler faydası olur
[03/11 20:31] Sina Baharat: 3 ay gidiyor ürünler yeterli olacaktır
[03/11 20:31] Sina Baharat: Saten sperm arttırıcı bitkiler hücreleri yeniler
[03/11 20:32] Sina Baharat: Morfolojik çaresi yoktur derler tipta bitkiler faydası oluyor
[03/11 20:33] Sina Baharat: Guatr Sedef egzama tecrübemizle karışım faydası oluyor
[03/11 20:37] Sina Baharat: İnş sizede faydamiz olur
[03/11 20:39] Sina Baharat: İnş siz RABBİMİN yakın olun veren ancak ALLAH cc
[03/11 20:39] Sina Baharat: O derse o olur İnş

bu durumda olup cocugu olan cok murad beyde bız ılk tesemızı olduk ama tedavı falan vermedı hormonlar normal dıye

inş tekrar bulunur canınızı sıkmayın. bakın ne güzel allah bağışlasın 1 kızınız da varmış. sizin azo sebebi neydi peki?
Merhaba azfc kolay tedavi edilebilen bir rahatsizlik.sizde sanslisiniz.diger delesyonlarin hepsi bundan daha zor.hormon ignesi kullandimi esiniz.biz kullandiktann 6ay sonra sonuc allmistik.kaan aydosta tedavi oolmustuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…