- 31 Mart 2017
- 36
- 52
- 3
- 24
cnm benSevgili arkadaslarim...
Dun sina baharatciyi yani recep beyi aradim. Kendisine esimin sorunu sertoli cell only oldugunu soyledim oda bana arastirip geri donecegini soyledi. Fazla gecmeden bana geri yazdi ve sertoli hastalari da faydasini gorduler dedi. Cok sevindim...
Kendi basindan da gecmis dedi arastira arastira kendini bu konuda geliatirdigini soyledi. Konusmasi cok insanciydi ve hic sahtekar birine benzemiyordu. Dinine bagli biri belliydi konusmasindan ve yazismasindan... Ve bir cok bilgi verdi ne yiyebilir ve ne yiyeyemez diye.
[03/11 20:25] Sina Baharat: Soğuk sular tavuk peynir kola tatlılar meyve suları hormonlu besinler yasak
[03/11 20:26] Sina Baharat: İncir sabah akşam 1 tane yenecek fındık fıstık ceviz yenecek
[03/11 20:26] Sina Baharat: Leblebi yenecek
[03/11 20:27] Sina Baharat: Karnabahar ıspanak pırasa yemeği kabak yemeği mercimek yenecek düzenli olarak
[03/11 20:28] Sina Baharat: Salatalık yasak bilginiz olsun
[03/11 20:05] Sina Baharat: bitkiler Sertoli cell only sendromu faydalı oluyor düzelen çocuk olan olmuş faydası olur İnş bilginiz olsun deneceksiniz
[03/11 20:06] Sina Baharat: İnş çok kişiye faydamiz oldu
[03/11 20:10] Sina Baharat: Siz hiç merak etmeyin düzelir İnş hücre yenilenmesini düzelmiş bizim bitkiler faydası olur
[03/11 20:31] Sina Baharat: 3 ay gidiyor ürünler yeterli olacaktır
[03/11 20:31] Sina Baharat: Saten sperm arttırıcı bitkiler hücreleri yeniler
[03/11 20:32] Sina Baharat: Morfolojik çaresi yoktur derler tipta bitkiler faydası oluyor
[03/11 20:33] Sina Baharat: Guatr Sedef egzama tecrübemizle karışım faydası oluyor
[03/11 20:37] Sina Baharat: İnş sizede faydamiz olur
[03/11 20:39] Sina Baharat: İnş siz RABBİMİN yakın olun veren ancak ALLAH cc
[03/11 20:39] Sina Baharat: O derse o olur İnş
Sevgili arkadaslarim...
Dun sina baharatciyi yani recep beyi aradim. Kendisine esimin sorunu sertoli cell only oldugunu soyledim oda bana arastirip geri donecegini soyledi. Fazla gecmeden bana geri yazdi ve sertoli hastalari da faydasini gorduler dedi. Cok sevindim...
Kendi basindan da gecmis dedi arastira arastira kendini bu konuda geliatirdigini soyledi. Konusmasi cok insanciydi ve hic sahtekar birine benzemiyordu. Dinine bagli biri belliydi konusmasindan ve yazismasindan... Ve bir cok bilgi verdi ne yiyebilir ve ne yiyeyemez diye.
[03/11 20:25] Sina Baharat: Soğuk sular tavuk peynir kola tatlılar meyve suları hormonlu besinler yasak
[03/11 20:26] Sina Baharat: İncir sabah akşam 1 tane yenecek fındık fıstık ceviz yenecek
[03/11 20:27] Sina Baharat: Karnabahar ıspanak pırasa yemeği kabak yemeği mercimek yenecek düzenli olarak
[03/11 20:05] Sina Baharat: bitkiler Sertoli cell only sendromu faydalı oluyor düzelen çocuk olan olmuş faydası olur İnş bilginiz olsun deneceksiniz
[03/11 20:10] Sina Baharat: Siz hiç merak etmeyin düzelir İnş hücre yenilenmesini düzelmiş bizim bitkiler faydası olur
[03/11 20:32] Sina Baharat: Morfolojik çaresi yoktur derler tipta bitkiler faydası oluyor
[03/11 20:33] Sina Baharat: Guatr Sedef egzama tecrübemizle karışım faydası oluyor
cnm biz dükkanına gidip bizzat tanıştık. gerçekten çok temiz çok iyi bir insan ve allah rızası için yapıyor işini asla maddi kazanç peşinde değil.yaptıgı karısımları uçuk rakamlara vermıyor 2saate yakın dükkanında sohbet ettik. bize de bu sana söledikleri yiyecekleri söyledi hazır peynir süt ve tavuk kesinlikle yemeyin hormonal dengeyi bozuyor dedi. kendi peynirimizi kendimiz yapıyoruz onu yememizde köy tavuğu yememizde sakınca yok dedi. 3ay demiş ama fazla fazla bile yetti bize verdiği karısım. inş şifa bulursunuz siz deSevgili arkadaslarim...
cnm biz dükkanına gidip bizzat tanıştık. gerçekten çok temiz çok iyi bir insan ve allah rızası için yapıyor işini asla maddi kazanç peşinde değil.yaptıgı karısımları uçuk rakamlara vermıyor 2saate yakın dükkanında sohbet ettik. bize de bu sana söledikleri yiyecekleri söyledi hazır peynir süt ve tavuk kesinlikle yemeyin hormonal dengeyi bozuyor dedi. kendi peynirimizi kendimiz yapıyoruz onu yememizde köy tavuğu yememizde sakınca yok dedi. 3ay demiş ama fazla fazla bile yetti bize verdiği karısım. inş şifa bulursunuz siz de
Sorun neyden kaynakli azospermi vardı kaç kez sperm testi yaptırdınızArkadaşlar merhaba ; en son mesaj çektiğimden beri Kaan hocaya muayene olduk bize endol ve sudofed verdi dün bir semen analizi yaptık ve 5 hareketsiz 2 yerinde hareketli sperm hücresi Bulundu yazıyor. Bunun anlamı nedir ? Kaan hocaya mesaj yazdık amacvbı 25 gün sonra gelicek ?
evet gördük. hiç sperm çıkısı yoktu eşimde 4 5 ay sonra sperm çıkmaya başladı Allahın izniyleAmin canim insallah. Siz faydasini gordunuz mu... Evet sesinden belliydi tertemiz birine benziyor
evet gördük. hiç sperm çıkısı yoktu eşimde 4 5 ay sonra sperm çıkmaya başladı Allahın izniyle
inşalllahhhh Rabbim bizlere de o kutsal duyguyu bir gün yaşatsın.Ay canim ne guzel cok sevindim adina... Darisi bize insallah
Merhaba bizde 2000 nini kullanıyoruz.Eşimin fsh değeri yüksekti geçen kan verdik şuan baya düşmüş neredeyse sıfıra yakın hemen sekreterini aradık Kaan hocanın ve bize ne güzel tedaviye cevap vermiş dedi Kaan hocaya yeni değerlerinizi attık Ama cevap 1 ay sonra gelecek o zamana kadar kullanmaya devam edeceğiz.sonra nasıl bir tedavi uygulayacak bilmiyoruz.Arkadaşlar son zamanlarda chorimon 5000 iğne kullanan var mı eşlerinde..biz bu iğneye başlayacağız sonra mikro tese dedi doktorumuz eşim azospermi bu iğne ile sperm çıkışı olan var mı aranıza
ROSI tekniği ile Ulkemizde ilk gebelik gerçeklesmis arkadaslar. Hepimize umut oldu diyebilirim
http://www.iha.com.tr/antalya-haber...-rosi-ile-ilk-gebelik-olustu-antalya-1845487/
Merhaba bizde de azospermi ve fsh yüksek bu sperm üretimini engelliyormuş eşinizin diğer hormonlarında sorun var mı t.testesteron düşük osrejen yüksekMerhaba bizde 2000 nini kullanıyoruz.Eşimin fsh değeri yüksekti geçen kan verdik şuan baya düşmüş neredeyse sıfıra yakın hemen sekreterini aradık Kaan hocanın ve bize ne güzel tedaviye cevap vermiş dedi Kaan hocaya yeni değerlerinizi attık Ama cevap 1 ay sonra gelecek o zamana kadar kullanmaya devam edeceğiz.sonra nasıl bir tedavi uygulayacak bilmiyoruz.
Aynen arkadaşım bizde fsh çok yüksek testesteron çok düşük.bu iğneyi 10 tane vurulacağız bakalım sonra kan tahliline göre be tedavi verecek doktor bu ilaç sperm üretmeye yardımcıymışMerhaba bizde 2000 nini kullanıyoruz.Eşimin fsh değeri yüksekti geçen kan verdik şuan baya düşmüş neredeyse sıfıra yakın hemen sekreterini aradık Kaan hocanın ve bize ne güzel tedaviye cevap vermiş dedi Kaan hocaya yeni değerlerinizi attık Ama cevap 1 ay sonra gelecek o zamana kadar kullanmaya devam edeceğiz.sonra nasıl bir tedavi uygulayacak bilmiyoruz.
Merhaba bizde de azospermi ve fsh yüksek bu sperm üretimini engelliyormuş eşinizin diğer hormonlarında sorun var mı t.testesteron düşük osrejen yüksek
Evet arkadaşım fsh ın yüksek olması sperm üretimini engelliyor bizim de hormonlar inmemiş testis nedeniyle bozuk eşim ameliyat oldu testisler torbaya indirildi şimdi bu iğneye başladım sperm üretmeye yardımcıymış bu iğne...sonra tese olacağız inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin aminMerhaba bizde de azospermi ve fsh yüksek bu sperm üretimini engelliyormuş eşinizin diğer hormonlarında sorun var mı t.testesteron düşük osrejen yüksek
Bizde inmemiş testis yoktu testis boyutlari da güzel dedi dr sadece varikosel ilerlemiş ve sol testis te epididim kist i varmış tıkanıklık yapıyor olabilir ameliyat dedi dr ama eşim iş nedeniyle olamadı bizde celaletti bey de tedavi görmeyi düşünüyoruz hakkında çok iyi şeyler duydumEvet arkadaşım fsh ın yüksek olması sperm üretimini engelliyor bizim de hormonlar inmemiş testis nedeniyle bozuk eşim ameliyat oldu testisler torbaya indirildi şimdi bu iğneye başladım sperm üretmeye yardımcıymış bu iğne...sonra tese olacağız inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin amin
Eğer tıkanıklık varsa şansınız çok fazla bence ertelemeden mikro tese olun ilaç tedavisinden sonra bende Celalettin beyi duydum ancak biz memorial deki murad başar da tedavi oluyoruz o da çok iyi bir doktor şimdi bu iğneleri kullanıyoruz bakalım çok zor bir süreç heyecanlı bekleyiş hep akıldaki sorular insanı çok yıpratıyor inşallah iyi haberler alırız hepimizBizde inmemiş testis yoktu testis boyutlari da güzel dedi dr sadece varikosel ilerlemiş ve sol testis te epididim kist i varmış tıkanıklık yapıyor olabilir ameliyat dedi dr ama eşim iş nedeniyle olamadı bizde celaletti bey de tedavi görmeyi düşünüyoruz hakkında çok iyi şeyler duydum
Canim bu rosi nasil oluyo anladiysan biraz bshsedermisin ben anlamadim hic spermi olmayanlarin mi teknigi oluyorROSI tekniği ile Ulkemizde ilk gebelik gerçeklesmis arkadaslar. Hepimize umut oldu diyebilirim
http://www.iha.com.tr/antalya-haber...-rosi-ile-ilk-gebelik-olustu-antalya-1845487/
Inşallah güzel sonuçlar aliriz sizin tedavi daha kaç ay sürecek sizin dediğiniz gibi inşallah tıkanıklık olurda bu sıkıntılardan kurtuluruz dualarımız sizlerleEğer tıkanıklık varsa şansınız çok fazla bence ertelemeden mikro tese olun ilaç tedavisinden sonra bende Celalettin beyi duydum ancak biz memorial deki murad başar da tedavi oluyoruz o da çok iyi bir doktor şimdi bu iğneleri kullanıyoruz bakalım çok zor bir süreç heyecanlı bekleyiş hep akıldaki sorular insanı çok yıpratıyor inşallah iyi haberler alırız hepimiz
İnşallah canım bizim 6 Ay sürecekmiş doktor öyle dediInşallah güzel sonuçlar aliriz sizin tedavi daha kaç ay sürecek sizin dediğiniz gibi inşallah tıkanıklık olurda bu sıkıntılardan kurtuluruz dualarımız sizlerle
Sperm öncesi evredeki hücreler(spermatid,yuvarlak spermatid,elonge spermatid vs..) kullanılarak gebelik elde etme yontemi kısacaCanim bu rosi nasil oluyo anladiysan biraz bshsedermisin ben anlamadim hic spermi olmayanlarin mi teknigi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?