Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım biz 1 yil kullandik çıkış olmaz chorimon ignesi fsh yüksek ise düşürür bu işe yarar
Fsh Yüksek canım eşimde inmemiş testis sorunu var ameliyat oldu şimdi haftada bir bu iğneyi oluyoruz sonra ne tedavi verir bilmiyorum 10 tane verdi bu iğneden ama içinde sperm üretimine yardımcı olur diyor biraz şans işi mi acaba bilemiyorum ki inşallah iyi gelir hepimize şimdi siz ne kullanıyorsunuz ve hangi doktora tedavi oluyorsunuz

Cnm facebook ta evlat edinen aileler diye bir grup var mutlaka yardimci olurlar bende eğer bu tedavi de yine olmazsa evlat edinmek için başvuru yapacağım ama bu yeni kanun gerçekten çok çok saçma olmuş

M
Merhaba benim eşim de de fsh yüksek östrojen yüksek ama tedavi görmüyoruz şu an siz hangi dr tedavidesiniz

Merhaba arkadaşlar bir arkadaş tavsiyesi ile bi lokman hekim bulduk ankara daymış etimesgutta ismi ayhan azospermi olduğumuzu söyledik karaciğer yağlanması var sınır stres ten azospermi dedi baya ilgili konuştu yarın da tam kan tahlili istedi gönderin dedi fiyatı sorduk 9bin 800 dedi yuh yani aranızda hiç duyan tedavi gören var mı bizim o kadar paramız olsa istediğimiz dr gideriz zaten kafamız karıştı

Canım fiyat çok uçuk biz de Ankaradayiz ama hiç duymadık bu baharatçıyı.

Canım fiyat çok uçuk biz de Ankaradayiz ama hiç duymadık bu baharatçıyı.
Evet bize de çok uçuk geldi eşim e baya birşeyler saydı senin şunun var bunun var karaciğer yağlanma var sinirden stresten azosperm olmuş diye baya bisey saydı ettin tavuktan market yiyeceklerin den uzak dur dedi yapağı karışımlar da heralde altın tozu filan var

Merhaba canim benim esimde inmemis testis ameliyati olmus 7 yasindayken dr bize sansiniz daha yüksek demişti azospermde ..
Aaaaa gerçekten mi umut oldun bana canım biz hangi doktora gittiysek şans düşük diyor bir de benim eşim yeni farkettik ve yeni ameliyat oldu testisler aşağı indirildi peki siz tedavi görüyormusunuz canım

Fiyat uçuk ama bir karaciğer doktoruna gitse Ya baksalar doğru mu dedikleri üremememin en önemli nedeni stres

Sos
Kanunla almasan okula başladığında veya sonra anne seni dava eder elimden alır devletle Alman lazım . Hükümle vs sen bilirsin ama zor bir durum o çocuklarla uzun yollar çalıştım ileride huyu suyu farklı olunca pişman olma bunun yerine gönüllü aile olun ikinizede farklı gelebilir

ya tüp bebekte hormon ilçaları kullandıktan sonra yani yumurta büyültme adet düzensziliği yaşayan varmı 1 ayda iki kere adet oludum nerdeyse

Canım benim yaa. Maalesef bizim durumumuz suistimale çok açık. Allah herkese doğruluk ve dürüstlük ihsan etsin. Bu arada o söylediği şeyler tavuk falan bilinen şeyler zaten doğal beslenmek önemli tabii ki bunu herkes biliyor

Fiyat uçuk ama bir karaciğer doktoruna gitse Ya baksalar doğru mu dedikleri üremememin en önemli nedeni stres
Evet benim eşim de çok stres sıkıntı var sinirden elliri titrer zaten bazen o tek sebep değildir ama karaciğer yağlanmasına baktirmamız lazim bu bie sebep olabilir mi aceba kızlar

Evet benim eşim de çok stres sıkıntı var sinirden elliri titrer zaten bazen o tek sebep değildir ama karaciğer yağlanmasına baktirmamız lazim bu bie sebep olabilir mi aceba kızlar
Karaciğer yağlanması genelde kilolu kişilerde olur bir kan testi ve gerekirse ultrasonla anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…