Tabi ki veremeyiz para kollay kazanilmiyor sonucta hic birseyin garantisi yok ilk defa karsilastim boyle bir fiyatla o kadar paraya ufak bi baharat dukkani acarsin zatenNe kadar uçuk rakamlar kesinlikle verme
yin
Hafta sonu herkesin eşleriyle meşgul olduğunu duymuştum. Malum İzin günü falan...Haftaa ici hafta sonu hic fark etmiyor sonucta bir ugrasimiz yok galiba tedavi de olan yeni seyler duyan yok
Ben tüp bebek için hazırlandım fakat rahim filmi çektirmesim canım. Eşim de mikro tese oldu genel anestezi ile yapıldı. Ama malesef sonuç sıfırdı. İnşallah siz olumlu sonuç alırsınızArkadaslar size bir sorum olucak her tup bebek tedavisinde rahim filmi cekilmesi gerekirmi birde micro tese genel anestezi ile yapilabilir mi
Canim siz hic rahim filmi cektirmediniz mi benim esimde cok korkuyo genel anestezi istiyor.Ben tüp bebek için hazırlandım fakat rahim filmi çektirmesim canım. Eşim de mikro tese oldu genel anestezi ile yapıldı. Ama malesef sonuç sıfırdı. İnşallah siz olumlu sonuç alırsınız
Biz tüm gelişmeleri imadder den takip ediyoruz,çok faydasını görüyoruzHaftaa ici hafta sonu hic fark etmiyor sonucta bir ugrasimiz yok galiba tedavi de olan yeni seyler duyan yok
Immader nedir anlamadimBiz tüm gelişmeleri imadder den takip ediyoruz,çok faydasını görüyoruz
Benim esim de azosperm fsh 9 t.testesteron 2.08 östrojen 44 biz herhangi bir tedavi gormedik bunun icin hangi dr gittiysek tese baska yolu yok dediler kimde tedavi goruyorsunuzArkadaşlar merhana benim eşimde azospermgenetik testinde azf c delesyonu çıktı. doktor 3 ay tedavi edip öyle ameliyat edicem dedi. Fsh 10 testeron 4 dü fsh ı düşürüp testesteronu artırıp öyle ameliyat yapıcam dedi. Benim durumumda olupda çocuk sahibi olan var mı
Arkadaşlar merhana benim eşimde azospermgenetik testinde azf c delesyonu çıktı. doktor 3 ay tedavi edip öyle ameliyat edicem dedi. Fsh 10 testeron 4 dü fsh ı düşürüp testesteronu artırıp öyle ameliyat yapıcam dedi. Benim durumumda olupda çocuk sahibi olan var mı
Kuzum rahim filmi her denemede çekilmiyor dr degismedikce her rahim filmi 5 seneye kadar gecerliymis öyle diye biliyorum ama dr değişirse bazen yaptiriyorlar yani tamamen dr una bağlı ben de 3.denemede istemişti sen ne durumdasın ne zaman başlıyor tedaviArkadaslar size bir sorum olucak her tup bebek tedavisinde rahim filmi cekilmesi gerekirmi birde micro tese genel anestezi ile yapilabilir mi
Aynen cnm kimse yazmıyor ama yeni gelişme olsa yazarlardi inşallah herkeste yeni yeni gelişmeler olurda yazar herkes biz Ocak Ayını bekliyoruz eşim 3 4 aylık tedavi görecek mart Nisan gibi de tüp bebege başlayacaz kısmetse ben de 3 gündür eşime keçi boynuzu kürüne başladım hergün de sabah akşam ceviz veriyorum sanırım bi 10 Kilo aldıracam herifeHaftaa ici hafta sonu hic fark etmiyor sonucta bir ugrasimiz yok galiba tedavi de olan yeni seyler duyan yok
Canim benim 6 7 yil olmustur rshim filmi cektireli tekrar istiyolar mi onu merak ettim suan hic bisry yok hormonlar duzelmiyor napicagimizi bizde bilmiyoruzKuzum rahim filmi her denemede çekilmiyor dr degismedikce her rahim filmi 5 seneye kadar gecerliymis öyle diye biliyorum ama dr değişirse bazen yaptiriyorlar yani tamamen dr una bağlı ben de 3.denemede istemişti sen ne durumdasın ne zaman başlıyor tedavi
Bize inhibin b testi yapıldı celalettin hocadaBahçecide tansel hocaya tedavi oluyoruz. Tansel hocada ameliyat mikrotese yapacak ama hem ameliyatta bulma şansını artırmak hem de bulunursa kaliteli olması için bu tedaviyi uyguluyor. Sizin gittiğiniz doktor tese başarı oranı hakkında ne söyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?