güleceksin bize belki ama bizdede iltihap var çok fazla bulamıyorlar nerde diyene son bendede çıktı bu yapar dediler sıfırlar dediler üretimi ... iyi gelse İnan o para verilir ama emin olamazsın kiEvet benim eşim de çok stres sıkıntı var sinirden elliri titrer zaten bazen o tek sebep değildir ama karaciğer yağlanmasına baktirmamız lazim bu bie sebep olabilir mi aceba kızlar
Pardon anlamadım sizde yağlanma mi var iltahap mi eşiniz de azospermj var bu sorunu buralarda ki dr çözemiyor mu yani eğer ıyi gelecekse burda da tedavi görürüz eğer sebep buysagüleceksin bize belki ama bizdede iltihap var çok fazla bulamıyorlar nerde diyene son bendede çıktı bu yapar dediler sıfırlar dediler üretimi ... iyi gelse İnan o para verilir ama emin olamazsın ki
Benim 5 yaşında bu oglum var canim 4.u tup bebek denemesinde tuttu ..simdi kardeş için tedavideyiz tekrar tese ameliyatı oldu sperm bulundu 3 embriyo donduruldu bu ay transfer var .kaan aydosun hastasıyım cnn.. Dua ediyorum sizlerede canim rabbim hayirli evlatlar nasip eder inşallahAaaaa gerçekten mi umut oldun bana canım biz hangi doktora gittiysek şans düşük diyor bir de benim eşim yeni farkettik ve yeni ameliyat oldu testisler aşağı indirildi peki siz tedavi görüyormusunuz canım
Ayyy inanmıyorum nasıl mutlu oldum anlatamam umut oldunuz bana çok teşekkür ederim inşalllah iyi haberler alırız hepimiz inşallah ikinci bebiş de gelir dua edeceğim sizin için.. biz İstanbul’da yaşıyoruz memorial hastanesinde Mehmet Murat başar a tedavi oluyoruz choriomon 5000 diye bir iğne verdi 10 tane onu oluyoruz haziran gibi mikro tese olacağız ama çok korkuyorum umarım sperm bulunurBenim 5 yaşında bu oglum var canim 4.u tup bebek denemesinde tuttu ..simdi kardeş için tedavideyiz tekrar tese ameliyatı oldu sperm bulundu 3 embriyo donduruldu bu ay transfer var .kaan aydosun hastasıyım cnn.. Dua ediyorum sizlerede canim rabbim hayirli evlatlar nasip eder inşallah
Büyük bir ihtimalle genetik testinide isterler canım. o test çok geç çıkıyor. Biz araştırma hastanesinde yaptırmıştık. bence sizde bir test olun zaten 1 ay da mı ne çıkıyor. Tedaviye başlayacagınız zaman elinizde hazır olur.arkadaşlar meerhaba aranıza yeni katıldım.2 hafta önce sperm testinde sonuç 0 çıktı ve şuanda nedenleri araştırılıyor.fsh 36 galiba çok yüksek.nedeni fsh dışında başka durumlarda olabilr mi onu merak ediyorum.sonuçların hepsi cıkmadan doktorla görüşmedik.hangi doktora gideceğimize de karar veremedik.celaletti peru yu düşündük ama bilmiyorum.fikirleriniz nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Bizde iltihap var bulamıyorlar nerde olduğunu . İçine sor canım her doktorun artısı eksisi var eşin nereyi istiyor sormak lazım zor Rabbim hepimize kolaylık versinPardon anlamadım sizde yağlanma mi var iltahap mi eşiniz de azospermj var bu sorunu buralarda ki dr çözemiyor mu yani eğer ıyi gelecekse burda da tedavi görürüz eğer sebep buysa
meni demi iltihap var canım sizin? hangi doktora gorundunuz. Benim bildigim iltihap olanlara az miktarda dostinex veriliyorBizde iltihap var bulamıyorlar nerde olduğunu . İçine sor canım her doktorun artısı eksisi var eşin nereyi istiyor sormak lazım zor Rabbim hepimize kolaylık versin
Kaan aydosa gittiniz mi bir arkadaş vardı iltihap kurudu kendiliğinden çıkış oldu kaan hoca endoş ve sudafed kullandırmıştı 1 ay kadar sanırımmtüp bebel yaptırdılar tese olmadan çıkan spermlerle hamile şu anBizde iltihap var bulamıyorlar nerde olduğunu . İçine sor canım her doktorun artısı eksisi var eşin nereyi istiyor sormak lazım zor Rabbim hepimize kolaylık versin
Bizde gitmeyi dusunuyoruz celalettin bey e su az tese ye karsi ve basarisi yuksek en iyi dr bence insallah fayda goruruzDüşünceleriniz Nelerdir arkadaşlar
Bu sina baharat ankara etimesgutta mi bizde onla gorustuk baya pahali tuttu almamistikMerhaba yeni.üye oldum eşim azosperm Sina baharat karışım aldım fakat nasıl yapılacağını anlamadım recep bey 3 sabah 3 akşam dedi çay için anlayamadım lütfen yardımcı olur musunuz
Konyada cnm 200 tl tuttuBu sina baharat ankara etimesgutta mi bizde onla gorustuk baya pahali tuttu almamistik
Tel bilgi veriyor mu gorusme imkanimiz var mi canim bizim ankaradan konustugumuz ayhan bey 9bin 800tutar dedi bize karaciger yaglanmasi var vitamin eksiklogi hic sperm olmadigi icin fazla dedi bize baya ucuk geldi o kadr paramiz olsa en iyi dr bulur gideriz bitkisellere bu kadar fayat ta ilk defa duydumKonyada cnm 200 tl tuttu
Cnm numarasını yazayım sana ara sor 0......elindeki sonuçları gönder baksın inş olurTel bilgi veriyor mu gorusme imkanimiz var mi canim bizim ankaradan konustugumuz ayhan bey 9bin 800tutar dedi bize karaciger yaglanmasi var vitamin eksiklogi hic sperm olmadigi icin fazla dedi bize baya ucuk geldi o kadr paramiz olsa en iyi dr bulur gideriz bitkisellere bu kadar fayat ta ilk defa duydum
Ins sagol cnm yarin bi goruseyim esim yeni tahlil de yaptirdi vitamin eksikligi varmis okudigum kadariyla vitamin eksikligi ds sperm uretimine engelmis celalettin peru ya msj attim karaciger yaglanmasi var azospermie sebep mi diye kismen olabiliyor dedi bunun caresine bakmamiz gerekiyorCnm numarasını yazayım sana ara sor 0..... elindeki sonuçları gönder baksın inş olur
Ne kadar uçuk rakamlar kesinlikle vermeyinTel bilgi veriyor mu gorusme imkanimiz var mi canim bizim ankaradan konustugumuz ayhan bey 9bin 800tutar dedi bize karaciger yaglanmasi var vitamin eksiklogi hic sperm olmadigi icin fazla dedi bize baya ucuk geldi o kadr paramiz olsa en iyi dr bulur gideriz bitkisellere bu kadar fayat ta ilk defa duydum
Eşiniz kan tahlilini 12 saatlik açlıkla vermemişse ve yağlı yiyrcekleri çok kaçırmışsa karaciğer değerleri yüksek çıkar vitaminsizlikten azosperm olunduğunu hiç duymadımIns sagol cnm yarin bi goruseyim esim yeni tahlil de yaptirdi vitamin eksikligi varmis okudigum kadariyla vitamin eksikligi ds sperm uretimine engelmis celalettin peru ya msj attim karaciger yaglanmasi var azospermie sebep mi diye kismen olabiliyor dedi bunun caresine bakmamiz gerekiyor
Azosperm kesinlikle bundan kaynakli demiyorum sadece spermler uzerinde etkisi varmis oyle duydum sonucta sperm arttirici olarakta vitamin ilaclari veriliyor ayrica bu yaglanma esim pek yagli yemek yemez de sevmez de dahiliye dr yagdan uzak dur demis 12 saatten de fazla olmustur yemek yiyeliEşiniz kan tahlilini 12 saatlik açlıkla vermemişse ve yağlı yiyrcekleri çok kaçırmışsa karaciğer değerleri yüksek çıkar vitaminsizlikten azosperm olunduğunu hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?