Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ins en kısa sürede hayallerimiz gerçekleşir. Hangi doktora tedavi oluyosunuz. Biz hala araştırıyoruz doktor

Merhabalar..Biz Emre Bakırcıoğlu’na gidiyoruz.Daha önce Memorial da gittik ama Emre Bey’e kadar verdik,güvendik.

Merhaba canım duygularını çok iyi anlatmışsın biz ilk Emre beye gittik ve bize sizin çocuğunuz olmaz tarzında bir konuşma yaptı ve o odadan nasıl çıktığımızı bilmiyoruz daha sonra memorialdaki Murat beye gittik tabi bu sırada bir sürü doktora da gittik hepsi aynı şeyi söyledi en son Murat beye gittik bize umut oldu güvendik Murat Bey az konuşuyor doğru ama çok sıcak konuştu bize umut oldu yüzde 30 şans verdi doktor yaklaşımı çok önemli bizde iğne oluyoruz şimdi sonra tese olacağız rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bende anlayamıyorum herhalde doktorların ruh haline göre değişiyor..Emre Bey de bazen gergin geliyor bana özellikle soru sorunca..Ama önemli olan işini iyi yapması.Emre Bey e de o konuda güveniyoruz.Murat beyde öyledir mutlaka ama işte elektrik meselesi..Zaten Allah’ım mucizeyi verdikten sonra nerede olursak olalım,doktor kim olursa olsun nasip olur İnşallah..Sizin normal mi hormonlar,genetik vs?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar aynı dertten muzdarip biri olarak umutsuz konuşmak istemem ama bu azosperm denen illettin tedavisi yok 7 yıldır gitmedigimiz doktor hastane kalmadı tabi başarılı olan var illaki ama tesede sperm bulunması çok önemli buda%50 ihtimalle tabi bulunamazsa maalesef yapacak birşey kalmıyor bizde bulunamadı

Canımmmm inşallah o gün geldiginde burda sevinç çığlıkları atarsın inşallah bol bol bulunur rabbimden umut kesilmez ne mutlu sana ki hep şükretmişsin isyan etmemissin rabbim mükafatıni versin inşallah inanki canım bizi bizden başka kimse anlamaz o yüzden sanırım hepimiz Rabbime isteyen herkese nasip et diye dualar ediyoruz rabbim hepimize anne olma mutluluğunu yasatsın inşallah

Aynen öyle canım yok bizim hormonlar bozuk genetik iyi hormonlar da inmemiş testisten kaynaklıydı şimdi iğne tedavisi ile normale dönüyor şükür ama tabi sperm üretimi oluyor mu bilmiyoruz hiç birimiz 6 ay tedavi olup haziranda tese olacağız inşallah rabbim hepimize yardım etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Merhaba arkadaşlar hepinize naçizane fikrim şu ki lütfen hemen tese olmayın özellikle bu anlamda işinin ehli olmayan doktorlarda ve labları iyi olmayan merkezlerde,tesedeki tabloyu çeşitli merkeZlerin yaptığı sonuçlarla da anlamanız mümkün mikrogenin spermatogenez ve haploid paneli var,andromed medical göztepede detaylı sperm tahlili yapılıyor,centrumda semra sertyel var ardışık sperm testi istiyor bu şekilde sperm bulunan çok kişi var,hcg tedavisi ve çeşitli bitkisellerle sperm cıkısı olan arkadaslar var,testis işlevini yerine getirmiyor ki sperm yok demek testisin içi iyi durumda değil böyle yaparak daha da kötü hale gelmesi çok büyük olasılık o yüzden direkt tese yerine farklı tedavilerle vitaminlerle testis içini daha da güçlendirebilirsiniz en azından tese şansınızı yükseltebilirsiniz eşleriniz ve sizler mutlaka kromozon tahlilini yaptırın,eşiniz delasyon testi yaptırsın sizler amhlarınıza baktırın,rahim filmlerinizi çektirin ,tüp bebekten önce folik asitlerinizi kullanın,d vitamini çok önemli mesela bizler için,pıhtılaşma probleminiz var mı onlara baktırın , azolar in pgt şart en iyi embriyoyu bulmak için ve kromozom sorunlarını anlamak için 5. Gün embriyosu azolular için çok önemli çünkü 3. Günden sonra erkek faktörü embriyoda devreye giriyor vs vs doktorların tüp bebek uzmanlarının makalelerini bol bol okuyun umarım her şey hepimiz için çok güzel olur

Canım benim çok teşekkür ederim.İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız..Herşey bir imtihan bu dünyada!Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın..Haftaya İnşallah güzel ve hayırlı sonuçlar yazarım..Hep daha kötüsünü düşünerek kendimi ayakta tutuyorum..

Sizinde Allah yardımcınız olsun inşallah..Herşeyin bir sebebi,göremediğimiz hayrı vardır eminim ki..

Sizin patoloji sonucundan ne çıktı?Hangi doktora yaptırdınız teseyi?

Mrb ben ilk defa yazıyorum yaşadıklarımı paylaşmak istedim bende .sayfayı başından beri okudum 1buçuk yıllık evliyiz hemen bebek istedik ama 3 ay vajinismusla mücadele ettim kendi kendime yendim çok zor günlerdi hergün ağlıyordm sonra o bitti her ay yumurtlama günlerini takip ettm ilk aydan olacağını sandm ama olmadı bazı aylar hamilelik belirtileri bile oluyodu .5 ay böyle denedik olmaynca eşime üzerinde yoğunlaştm ben muayene olmaya korkuyordm eşimi doktoro gönderdim testisleri küçüktü ve uyurken ateşler içinde yanıyordu ve çok terliyordu sperm testi yapılmış ve sonuç 0 sperm biz mahvolduk dünya başımıza yıkıldı çapa tıp fakultesine yönlendirildk ve genetik testlerimiz yapıldı ben bitkisel bişe kullanmasını istemedim ters tepebilirdi genetik sonucumuz 47xxy klinefelter sendromu .buradan okuduklarmdan sonra içime sinen tek doktor tansel kaplancandı ve ona gittik fsh 41 total testosteron 2ydi hormon iğnesi verdi ve ilk ay fsh 5e düstü testrn 8e yükseldi doktor 6 ay tedavi ddi ben 3.ayda ameliyat olmak istediğimizi söyledim bu iğneler çok zararlı ve eşim herşeyden önemli ben umutsuzdum her zaman hayallerimin suya düşmesinden korktm hep ve kendimi olumsuza hazrladm amelyat oldk odaya geldi kimse bişe demedi ben sordm ameliyat nasl geçti ddim sperm bulundu ddiler bende hazrlanmştm eşimin ısraryla eşimden 55 60 adet amorf motil sperm bulunmuş ve bendende 20 adet yumurta toplandı 12 tanesi olgunmuş 9 tanesini işleme aldılar 8 tane embriyo oluştu spermlerde şekil bozukluğu vardı ama kaliteli embryolar oluştu 3.gün donduruldu 2 adet sonra transfer sürecine girdik embriyolarn 3 tanesi çözdürüldü ve 5.güne gitti ve ben bunu hiç beklemiyordm başarılı bi transfer oldu ve pozitif çok şükür Allah herkese nasip etsin ben kendimi olmayacağına öyle alıştrmışm ki hala inanamıyorm çok uzun yazdm k.bakmayn lütfen

Ne güzel!!! mutlulukla biten bir son.
İyi ki paylaştınız böyle şeyler okumak nasıl iyi geliyor anlatamam
Şimdi kaç haftalık hamilesiniz acaba?
GöZünüz aydın rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar benim eşimde 6 ve 15 yaşında 2 kere lenfoma kanseri geçirmiş.. Aldığı kemo radyo terapi somrası tabi ki canlı sperm kalmamış 2.5 yıllık evliyiz şuan 26 yaşında eşim 9 aralıkta tüp bebek tedavisine başladık tabi ki önce testler yapıldı ama sonuç aynı koskocaman bi sıfırdı.. tese ameliyatı dediler ama biz çok umutluyduk sonuçta 11 sene geçmiş üzerinden çok büyük ihtimal vardır diyorduk.. neyse geçen cuma günü tese ameliyatı oldu ve maalesef hiç sperm bulamıdılar.. hastane başıma yıkıldı sanki.. çok üzüldük ama elden bişey gelmiyor maalesef bu süreçten sonra nasıl bi yol izlemeliyim hiç bir fikrim yok.. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın

Ne güzel!!! mutlulukla biten bir son.
İyi ki paylaştınız böyle şeyler okumak nasıl iyi geliyor anlatamam
Şimdi kaç haftalık hamilesiniz acaba?
GöZünüz aydın rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
teşekkürler canım Allah hayırlısıyla herkese nasip etsin bana da kucağıma almayı nasip etsin şuan 7+2 haftalık devamı gelir inşallah

Canım aynı şekilde bizde mikro tese olduk ama sonuç bizim de sıfırdı. Dediğin gibi o koca hastane bana dar geldi nefes alamadım. yıkıldım ama Allah tan gelen herşeye razıyız. Teseden sonra alınan parça patolojiye gitti mi. Biz patolojiye yollamıştık. Ordan gelen sonuca göre şimdi başka bir tedavi uygulanıyor eşime. Allah'dan umut kesilmez dua et çok dua et. doktorlar sadece bir aracı Ol deyip olduran Rabbimiz var. Veen O. içinde ki umudu ışığı hiç kaybetme.Akıl vermek haddime değil ama eminim eşin senden daha çok üzülüyordur. Ona destek ol.

Bizde klinefeleter sendromu hastasiyiz bizde 6.ayin içindeyiz ınsallah tansel hoca bizede ugurlu gelir cok sevindim rabbim tamamina erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…