Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bahçeciden ayrılmış diye duymuştm üzüldm bahçecinin labaratuvarı çok iyi çünkü

Doktorların asistanları whatsapp grubu kurmuş.... Hadi telefon numarası verenlere çok geçmiş olsun !

Doktorların asistanları whatsapp grubu kurmuş.... Hadi telefon numarası verenlere çok geçmiş olsun !
Burda böyle söyleyip alaycı konuşmak size çok yakıştı başına gelmeyen anlayamaz derman aramak için insan her yola başvuruyor. Sizde gidip başka topiklerde gülün burda komik bişey yok!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Burda böyle söyleyip alaycı konuşmak size çok yakıştı başına gelmeyen anlayamaz derman aramak için insan her yola başvuruyor. Sizde gidip başka topiklerde gülün burda komik bişey yok!!!

beni anlamadığınız için bence böyle yorum yapmayın ... ben başka bir şeyden bahsediyorum...
Alay da etmiyorum dalga da geçmiyorum.

komik bir şey söylemedim kurulan whatsapp gruplarından birini bir doktorun asistanı kurmuş onu söylüyorum.
Sırf bu mesajımdan sonra üyeliğimi iptal ettiniz hakaret yada küfür mü ettim ne zaman öyle bir hareketim oldu tebrik ediyorum işinize gelmeyen bir karşı çıkmada bunu yapıyorsunuz gerçekten ayıp kınıyorum sizi!!!

Yazdıklarımı bir de anlamayı deneyin ! Kınamak, eleştirmek en doğal hakkınız. Size izah ediyorum anlamamakta direniyorsunuz.

merhaba yardımcı olursanız sevınırım.esımde azoperm yenı ogrendık.mıkro tese oldu yıne hucre bulunamadı.doktor sagolsun parayı aldı arkasına bakmadı.fsh 10,35 tsh 2,36 mıkro sonucu bıyopsıden tanı atrofık testıs tubuler hyalınızasyon johnsen skoru 2 dıye yazmıslar.fıkrınız var mı acaba.tedavı edılebılır mı kaan aydostan randevu aldık ama marta verdı beklemesı zor gelıyor suan

Geçmiş olsun. Biz 3 kere tüp bebek denedik ve başarısız olduk bunun sonucunda Kaan Aydos' a gittik. Temmuz/2017 den beri maille haberleşiyoruz. Ben çok pişmanım direk tüp bebek yaptığımız için eşim bu süreçte 2 defa tese ameliyatı oldu. Sana tavsiyem süreç uzunda olsa ilaç tedavisi ya da doğal tedavi süreçlerini geçmeden direk tese yada tüp bebek denemeyin. Hem maddi hem manevi kayıplar oluyor maalesef. 3 yıl boyunca 3 defa tüp bebek oldum ama bana göre şuan Kaan Aydos hocanın süreci daha faydalı bana göre. Şuan eşim vitamin takviyesi alıyor yakında sperm tahlili verecek diliyorum bir iki canlı sperm çıksın, çıkmasa bile umudumuzu kaybetmeyeceğiz devam edeceğiz zaman geçse de...

Allah yarımcın olsun, dilerim zamanı geldiğinde hayırlı bir evlat sahibi olursun.

Merhaba.Biz de Kaan hocaya gidiyoruz ekim ayından beri.Sizin tam olarak sorununuz neydi?

cok tesekur ederım dılerım sızde en yakın zamanda hayırlı evlat shıbı olursunuz.bende cok pısmanoldum keske once tedavı gorup oyle tese olsaydı ama bılemedık bırden daldık bırde doktor cok umıtvarı konustu kesın var yok tıkalı falan dıyınce bızde bır umut yaptırdık.insallah hayırlısı olur kaan aydosa gıdıcez yakında

teseyi kimde oldunuz?

cnm sana özelden msj atamıyorum bana yazablrmsn

Arkadaslar bise soracam adetime daha 15 gun var ama sol tarafim sol yumurtam cok ağrıyor resmen patlayacak gibi sol bacağıma vuruyor böyle olurdu ama bukadar şiddetli ilk defa oldu.ayrıca kabiz oldum.ve suan kötüyüm ağrım var böyle olan varmı acaba cevap verirseniz sevinirim

Canım bende böyle olmuştum belime de vuruyodu sancısı
Malesef folikül kisti çıkmıştı bende

Canım bende böyle olmuştum belime de vuruyodu sancısı
Malesef folikül kisti çıkmıştı bende
Peki bise sorcam o an icin sanci oldu suan öyle bir ağrım yok..sen nezman gittin adetin üçüncu diye biliyorum farkediyormu herhangi bir gün dr gitmem

Selam Canım benim eşimde azosperm bizde eylüllden beri Kaan aydosta tedavi görüyor ilerleme varmı sizde tedavinin hangi aşamasındasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…