Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam Canım benim eşimde azosperm bizde eylüllden beri Kaan aydosta tedavi görüyor ilerleme varmı sizde tedavinin hangi aşamasındasınız
bız daha yenı basladık canım doktor menagon ve klomen verdı yarın baslıycaz ınsallah.bıraz sabırlı olmak lazım sanırım uzun surebılır

bız daha yenı basladık canım doktor menagon ve klomen verdı yarın baslıycaz ınsallah.bıraz sabırlı olmak lazım sanırım uzun surebılır
Bizede başlangıçta menegon klomen ver di daha sonra klomni bırak tık promen k verdi Kaan hoca ger çekten iyi bir hekim ugraşıyor en azından sizindemi teşis azosperm biz yanına gittiğimiz de bize 6 aylık tedavi sonucu umuyorum olur dedi ama bakalım

canım bızede 6 ay bekleyelım dedı 2hafta kullanıp tekrar testesteron ve fhs testı yaptırıp gonderın dedı.ona gore doz ayarlıyacam dedı ama bızde cok cok umutlu gıbıydı dıyemem yada cok yorgundu bana oyle geldı.bakalım hayırlısı ınsallah.

Sizin Fsh testesteron kaç

Kızlar bişey soracağım eşim azospermi inmemiş testisden dolayı iğne kullanıyoruz test yaptık fsh ve testesteron normale döndü doktor hormonal olarak iyiye gittiğimizi söyledi sizce sperm üretimi oluyor mudur bu hormonlar düzelince

Merhaba kizlar bizdede azospermi sikintisi var ama hormanal olarak bi sikinti yok fsh ve testesteron normal mis doktor direk tese dedi ama korkuyorum canli sperm bulunurmu bulunmazmi Allah hepimizin gonlune gore versin hepinizin insallah bi an once hayirlisiyla dualari kabul olur

Aminn canım inşallah mikro tese yapmadan bilemeyiz diyor doktorlar ama bizimde hormonlar normale döndü acaba detaylı sperm testi istese çıkar mı orada mikro tese de sperm bulunamaz diye çok korkuyorum

Aminn canım inşallah mikro tese yapmadan bilemeyiz diyor doktorlar ama bizimde hormonlar normale döndü acaba detaylı sperm testi istese çıkar mı orada mikro tese de sperm bulunamaz diye çok korkuyorum
Bende cok korkuyorum canim yaa insan beklemekten yipraniyor ilac yok bise yok Allah hepimize hayirli kapilar acsin bizede doktor cikar yada cikmaz demedi tese yapmadan bilemeyiz dedi buna bin sukur guzel gunlee gorcez insallah

İnşallah canım rabbimin hikmeti çok büyük hepimiz güzel günler görelim inşallah dediğin gibi beklemek çok zor çok yıpratıcı bir süreç Allahım yardım etsin bizlere

Elif merhaba,bizde Kaan hocanın hastasıyız ekim ayından beri tedavi görüyoruz.Sizin tam olarak sorun neydi?bizde ilk başta chorimon kullandık haftada iki kere.2 hafta sonra kan testi verin dedi.Kan testi verdik sonuçlarımızı yolladık bize chorimon yanından menegon ve klomen verdi.haftaya spermiogram testi vercez

Bizde tam olarak sorun Sertoli only sendromu sanırım testisler yavaş çalışıyor menegon 75 haftada 3kere birde promen k hergün şuanda 4 ayındayız tedavinin birkere haploid paneli testi yaptırdık haploid hücre çıkmadı lim15 pcna markırları düşük ama pozitif geldi.hormonlarda normal fsh 9.9 testesteron 5.5 açıkcası sorun ne tam olarak bilmiyoruz

Çok geçmiş olsun.Bizim sorunumuz İnmemiş testis.Bir tanesi hala yukarıda.fsh değerimiz yüksekti şimdi o neredeyse sıfırlarda yeni ilaçlarla normal seviyeye gelmiştir umarım.Bi daha kan testi istemedi bizden haftaya bizde sperm testi vereceğiz.inşallah güzel sonuçlar alırız arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun

Slm arkadaslar hayırlı cumalar...biz de sonucu sertoli cell only sendromu malesef bizim gittigimiz drlarin hepsinin bize çocuk sahibi olamayacağimizi sizin için bir tedavi henüz yok demesi...bu durum cok acı dayanmasi zor..6 yıl oldu oldu ömrümden 60 sene gitmis gibi..resmen hergün ölüyorum...ama elden bise gelmiyor...en.son gittiğimiz dr Dort tane yuvarlak çizdi..normal erkekte bunlar varken bile 3 ayda gelisiyor dedi..ama sizde bu en baştaki yok..Yani sperm kanali yok...dedi...cok üzüldük çaresizim diyecek hiçbirsey yok..umudum kırıldı...söylemek istedim belkide cogunuz icin üzücü şeyler ama ben bunları üzmek icin bunlarinda olduğunu söylemek istedim...allah yardimcimiz olsun..rabbim yoktan var etsin de bizde anne olalim...yazması bile güzel ANNE...

Allah yardımcın olsun. İnşallah şifa bulursunuz, gönlünüze göre versin Rab'bim

Canım hepimiz aynı durumdayız
Elbet üzülürsün ama böyle mahvetme kendini
İnşallah rabbim bu imtihanımızı kolay eder. Bizlere güç verir. Ve birgün anne olmayı bize nasip eder.

Peki bise sorcam o an icin sanci oldu suan öyle bir ağrım yok..sen nezman gittin adetin üçüncu diye biliyorum farkediyormu herhangi bir gün dr gitmem

Ben adetim gecikince gittim alttan muayene etti ve kisti gösterdi
1 hafta sonra edet oldum ve adetimin 4.günü gittim kist çok şükür gitmişti

Azo sebebi inmemiş testis olupta tese de sperm bulunan hamile olan var mı? biz 2016 da tese olduk malesef sperm bulunamadı 1 yıla yakın kaan hocada tedavi gördük ve hoca tedaviyi sonlardı, ne yapacağımızı kime gideceğimizi şaşırdık

bizdede sebebi yok azosperm bizde 4 ay oldu ameliyat olalı ama bizdede bulunmadı malesef seni anlıyorum neler düşündüğünü bende napıcamı bilmiyorum bizde kaan hocaya bi görünelim dedik çok zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…