Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar yazamadım Bayadır , Kaan hocanın tedavisine devam ediyoruZ menagon iğne ve klomen hap kullandık 1 ay ve sonra genart ta spermiyogram verdik orada sperm çıkışı oldu ve dondurma işlemi yaptık. Bi hafta sonra birdaha gideceğiz en az 3 kez vermek gerekiyormuş galiba . Allahım herkese yardımcı olsun .

Tam olarak sorun neydi sizin Sevindim inş herkese nasıp eder Rabbim.bizde Kaan hocanın tedavisindeyiz 4 ay oldu sertoly birkere yaptırdık sperm fısh testi haploid hücre çıkmadı sperm kuyruk belirteçleride yoktu sadece lim 15 PC’na markırları düşük ama pozitif çıktı .

Son düzenleme:
Azospermi idi bizim teşhisimiz. Ama test ve genetik sonuçlarda herhangi bi bulguya rastlanmadı , aslında genart tan bize verilen raporda korelasyon sonrası her alanda 1-2 hareketli 1-2 hareketsiz sperm hücresine rastlanmıştı yazıyordu biz yeniden sperm bulunmadığını düşünürken embriyolog bunun tüp bebek için yeterli olduğunu ve dondurulması gerektiğini söyledi biz de Kaan hoca ile telefonda bu durumu teyitleştirdik . Kaan hocaya güvenin bu işin duayeni bence o en azından biz öyle yapıyoruz . Allah’ım herkesin duasını kabul eder inşallah

Bizimde 4bucuk ay oldu tedavi en son cevap yazdıgında Kaan hoca bir kür daha tedaviye devam edip sonucuna göre tüp bebek yada tese ye geçip tedaviyi sonlandırcaz yazmış .bakalım haftaya tekrar mail le cevap yazacak ne diyecek merakla bekliyorum.bizde menegon klomen promen k kullanıyoruz.bizdede sertoly neyden kaynaklanıyor bilmiyoruz hormonlar normal fsh 10 t.testesteron 5.5 testis boyutu normal anlıycagın kafada birsürü sorular Allahtan hayırlısı

Kızlar meraba. Bişey sorucam. Tüp bebek için rapor alan var mı aranızda? Eşimiz azospermiyse bizim için de tahlil tetkik istiyorlar mı yine de bilginiz var mı?

Merhaba arkadaşlar eşim azo spermiproblemin hormonel olduğunu düşünüyoruzancak bize sadece femara diye bir ilaç verip 3 veya 6 ay onu kullandırp tese yapıyorlar ve 2 denememiz oldu ancak başarısız. İçerde olgunlaşmamış spermler alınıp tüp bebek yapılıyor yani. eşimdehormon bozukluğundan meydana geldiğini yeni anladık daha doğrusu dr bizimle daha yeni açık açık konuştu bana eşimin yumurtalıklarının küçük olduğunu ve düzrlmeyeceğini söyledi. Çoğu okuduğum yerdede boyut değil üretimi önemlidir diyor bu hormon tedavisini almak istiyoruz ama sadece kaan aydosun ve emre bakırcı oğlunun bu konudaiyi olduğunu duyduk fakat tedavi ücreti çok pahalı deniliyor giden var mı yardımcıolursanız çok sevinirim arkadaşlar gerçekten ben artık vazgeçmek üzereyimpsikolojim bozuldu lütfen

canım anladığım kadarıyla esinde hipo hipo denilen hastalıktan var. peki hormondeğerleri nasıl? fsh,lh,testesteron vs.

canım anladığım kadarıyla esinde hipo hipo denilen hastalıktan var. peki hormondeğerleri nasıl? fsh,lh,testesteron vs.
tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama okumuştum bi yerde hiponun ne olduğunu sanırım olabilir fsh lh de dengesizlik var galiba beyinden testestoron üretimi için gerekli uyarı yapılmıyormuş

evet canım onu oğrenmenin yoluda kandan alınan ornekle hormon değerlerine bakılması yani fsh,lh, testesteron. bunlar sıfıra yakınsa hipogonotropik hipogonodizm denilen bir hormon hastalığı oluyor. bununuda tedavisi azospermin en iyi yanıt veren kısmı. yani eğer bu hastalıktansa ortalama 1 sene hormon tedavisi ile kendiliğinden bile hamile kalabilirsin.

ay inşallah sorunun hormonla ilgili oluşuna seviniyorum bazen inanki tek tesellim bu

iste onu soruyorum canım nerden biliyorsunuz hormonlardan oldugunu fsh,lh, testesteron kaç?? kimdedi hormonlardandiye

Birsey sorabilirmiyim burda her sorundan olan insanlar var.allah herkesin yardımcısı olsun..sonucu patoloji raporunda sertoli cell only sendromu olupta sonucu iyi olan varmı acaba biz hiçbirsey yapmıyoruz..ama allah nasip etmyecegi şeyi hayal ettirmezmis.ben heray hem umutlaniyorum hem de her dk aklimdan çıkmıyor...rabbjm herkese nasip etsin...ama hic olumlu bise bu durumda olan birinde hamile olup çoçugu olani görmedim

Eşimin sorun sertoly birkere başarısız TESE oldu şuan da 4 aydır Kaan aydos un tedavisindeyiz hormonlarda da bi anormallik yok fsh 10 t.testesteron 5.5 sizin hormon değerleri nasıl tedaviye devam ediyomusunuz ayrıca bu durumda olup bi çok hamile kalan var

Hayir biz tedaviye devam etmiyoruz.her gittiğimiz dr kök hucre bekleyin dedi.ya da evlatlık alin dedi...ben artik kaldıramiyorum.çünkü her dr gittiğimde hüsrana uğruyorum.o ani atlatamiyorum ne yapacağımi bilemiyorum..Eşim fsh33 testesteron 6.7 bu ne düştü ne yukseldi.sizin tedavi nasıl..gidiyor neler yapıyorsunuz.kim hamile kaldı burda varmi acaba

Biz Dr. Kaan aydosta tedavi oluyoruz bizim gibi bi çok hastası var sitesinde bi çok başarı öyküsü war menegon iğne Promen k vitamin kullanıyor fsh 10 t.testesteron 5.5 neyden kaynaklanıyor tam bilinmiyor hormonlarda normal 3ay daha tedavi kaldı ona göre bi yol çizcez pes etmemek lazım neleri var 17sene çocuk sahibi olmayanlar hayırlısı olsun

Arkadaşlar merhaba bende sizler gibi eskiden bu siteye sürekli bakardım geçmişi okurdum şimdi fazla bakmıyorum bi bakayım dedim zaten eskisi gibi kimsede yazmiyo anladığım kadarıyla,şimdi çoğumuz dernek watsap grubunda yeni tedavileri konuşuyoruz başka ülkelerdeki tedavileri konuşuyoruz yıllarca bizleri sömüren iğne,ilaç,tese olmadı evlatlık al klasik kelimelerden çoğumuz bıktık çünkü artık bişeylerin değişmesi lazımdı ve bizler gördükki birlik olursak çoğu şeyi değiştirebiliyoruz artık biz doktorların peşinden koşmuyoruz onlar watsap grubuna gelip kendilerini anlatıyo merakeetiklerimizi selametle kalın...

Merhaba. Benim eşimde azospermi. Bizimki genetik bir sorun. Tese ameliyatı oldu ve sağlıklı spermler bulundu çok şükür. Bu şekilde hamile olan da çok var Umutsuzluğa kapılmayın bence herzaman pozitif düşünmeliyiz. Bizede doktorlar şansınız sıfır sperm bulunmaz diyerek sperm donasyonu önermişti ama Allahtan umudumuzu kesmedik herzaman mücade ettim ve çok şükür tüp bebek tedavisindeyiz. Allahım bu yolda olan herkese yardım etsin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

bahsettiğiniz grup nedir?

bahsettiğiniz grup nedir?
Biz azospermi hastaları olarak toplanıp dernek kurduk ve watsap grubu oluşturduk sizlerde katılmak isterseniz memnun oluruz ben gruba katılmadan önce o kadar caresiz ve yanlız hissediyodum ki kendimi şuan daha mutluyum ve umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…