Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok sağol canım hepimiz için hayırlısı inşallah

Merhaba cnim.Bizde kaan hocaya yeni gittik.bizimde herşey cok iyi ama,dollenme ve saglikli bölünme oluşmuyor.kaan hoca sperm testlerimize normal dedi.benim yumurtalar saglikli gözüküyor.bize de nohut ve havuç tuketmemizi söyledi.ve sunuda ekledi.bu dollenmeyen yumurtalar sperm kaynaklı dedi.ne kadar iyi olsada sperm,zamanla çember gibi kir paslaniyor. ..ondan dolayı yumurta spermi kabul etmiyor..bu durumu nasil aşacağız bilmiyorum.yani demem o ki,nasip yoksa spermin olusuda fayda etmiyor.

iyi akşamlar canım. biz tedavisiz tese olduk malesef hiç bir şey bulunamadı, 1 yılda tedavi gördü yine birşey çıkmadı ve kaan hoca tedaviyi kısmen bitirdi. siz kimde tedavi oluyorsunuz? benim artık hiç umudum yok inşallah sizde bulunur.

Biz de bulundu cnm şu an hamileyim eşim 3 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş ne kadar erken olursa sperm bulma şansı o kadar çok oluyor .senin eşin kaç yaşında olmuş ameliyatı ?
öncelikle hayırlı olsun canım böyle güzel şeyler duymak umutlandırıyor bizleri sizler adına çok sevindim tekrar hayırlı olsun sağsalim kucağınaza alırsınız inşallah. benim eşimde 2 yaşında olmuş ama bizde bulunamadı. ilk tesenizde mi bulundu birde tedavi oldunuz mu?

Cnm teşekkür ederim.Sizde de bulunur inş. çok zor bir süreç .Doktor bize inmemiş testis ameliyatının erken yaşta olmasının ve erkeğin yaşı da sperm bulma açısından önemli olduğunu söyledi. Biz doktora gittiğimizde %50 şans verdi ilaç da sadece vitaminler verdi ameliyattan önce sigara da önemli faktör bir anda bırakamasanda azaltman lazım dedi. Rabbim inş. Sizlerin eşlerin de bulmayı nasip eder . Bu durumu yaşayan biri olarak çok dua ediyorum

Mrb bizde Kaan hocanın hastasıyız sorun tam olarak neydi sizde ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz .bizim 5 ay oldu tedaviye başlayalı tabi öncesinde başka bi merkezde başarısız TESE oldu eşim.

Anladım canım biz Prof Mehmet Murat başar da tedevi görüyoruz memorial hastanesinde umudunu şakın kaybetme canım dualarım bu zor süreci yaşayan herkesle bu durumu yaşayan biliyor

inan ki bunu da daha yeni duydum. Allah yardımcımız olsun hepimizi inşallah

Mrb bizde Kaan hocanın hastasıyız sorun tam olarak neydi sizde ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz .bizim 5 ay oldu tedaviye başlayalı tabi öncesinde başka bi merkezde başarısız TESE oldu eşim.
Bizde sperm üreten hücre var fakat gelişmiyor. 4 aşamadan geçiyormuş sperm bizim ki ilk aşama da duruyor. 6. ayımızdayız tedavide menogon iğne ve emodex kullanıyoruz. Ocak sonu tahlil vericez. çıkan sonuca göre tese yapılıp yapılamayacağı belli olacak. Eğer olursa 2. tesemiz çok korkuyorum yine olumsuz olacak , eşimin psikolojisi yine bozulacak diye. Çünkü bende güçlü durmaktan yoruldum

Tese için acele etmeyin üst üste teseler testisi daha cok yıpratıyor bazı doktor en az 2 yıl bekleyin diyor testis kendini ancak topluyor

feraheymen cnm nasılsın nasıl gidiyor yazmıyorsun artık hiç umarım hersey yolundadır seni merak ediyorum naptıniz tedavi devam ediyor mu rabbim inşallah hayırlı kapılar açsın cnm
Canım tedavi hala devam ediyor Kaan hoca da ekim de test yaptırdık spermatidler ve germ hücreler çıktı inşallah spermde çıkar sen nasılsın ne yapıyorsun

Bizimse sorun seroly only sendromu): ilk olarak nowarta başarısız tse sonra Kaan hocayla tanıştık bizde tedavinin 5 ayındayız menegon ve promen k kullanıyoruz.fsh 10 t.testesteron 5.5 birkerde sperm fısh testi yaptırdık haploid hücre çıkmadı fısh testinde incelenen hücrelere ait nukleuslar yuvarlak yapıda yazıyor ama ne demek olduğunu hiç anlamadım

Canım tedavi hala devam ediyor Kaan hoca da ekim de test yaptırdık spermatidler ve germ hücreler çıktı inşallah spermde çıkar sen nasılsın ne yapıyorsun
Canimmm çok sevindim çok inşallah Sperm çıkışını görmekte nasip olur bizde dün Üroloji Androloji uzmanına gittik 30 bin Sperm hücresi var dedi ama hepsinin morfolojisi bozuk ya baş ya kuyruk anomali dr dna hasar testi için ankaraya yolladı bide eşimde varikoselden şüphelendi onun için de Adana'ya gidip ultrason cektirecek ona göre tedavi belirliyecek eşime

Çok geçmiş olsun çok sevindim.Bizde Kaan hocada tedavideyiz ekim ayından beri cumartesi günü sperm paneli testi vereceğiz

Mrb bnm eşimde Kaan aydosts tedavi görüyor 4aydır sizin tam olarak sorun neydi acaba bizim sertoly sendromu birkerede panel testi yaptırdık haploid hücre çıkmadı .tedavinin 3 ayında lim 15 pcna düşük ama pozitif çıktı birde hücrelere ait nukleuslar yuvarlak yapıda çıktı.cevap verirsen sevinirim tşkrler

İnşallah canımmm Amin. Allah razı olsun. sayı olarak çok iyi inşallah kaliteleri de iyileşir Rabbim yavrunuza kavuştursun

Mrb eşim de herşey normal microtese de de sperm çıkmadı germ hücreler çıktı. Daha sonra Kaan hocaya gittik lim15 ve pcna biz de düşükte olsa sayısal değerler gözüktü Kaan hoca tedaviye devam dedi şubatta yine test istedi.

Canım benim eşimde sertoly çıktı neyden kaynaklandığını bilmiyoruz.testisler yavaş çalışıyor demişti kaan hoca haploid hücre henüz YOk eşime fsh 4.5 olcak demişti 10 da kaldı fsh nsl olcak bilmiyorum gerçi daha 3ay tedavi var hayırlısı umarım bizim içinde iyi olur.

İnşallah canımmm Amin. Allah razı olsun. sayı olarak çok iyi inşallah kaliteleri de iyileşir Rabbim yavrunuza kavuştursun
Cümlemiz kavusuruz inşallah cnm benim rabbim dileyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…