- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
....derneğin adı canım infertilite ile mücadele derneği açılımıderneğin adı nedir?
Slmlar dediğiniz gruba nasıl girebiliriz acaba..... derneğin adı canım infertilite ile mücadele derneği açılımı
Yönetimden bi arkadaşın numarasını mesaj atayım ona watsaptan katılmak isteğinizi iletirseniz yardımcı olucaktırSlmlar dediğiniz gruba nasıl girebiliriz acaba..
feraheymen canım sen neler yaptın hemen aynı zamanlarda tedaviye başlamıştık. dediğin gibi bu semen haploidi paneli testinde hücre bulunmasa bıle kaan hoca bir umut görüp tedaviyi uzatabiliyormuş.Canım bence olumlu yönde ilerleme var evet haploit çıkmamış olabilir ama sayısal değerler çıkmış en azından çünkü hiç değerler çıkmayan Kişiler var. Umarım sperme dönüşürler. Baş ve kuyruk kısımları oluşmaya başlamış olabilir miş az da olsa canım spermatid düzeyinde sanırım inşallah sperme dönüşürler bakalım Kaan hoca ne diyecek ama olumsuz konuşmayacaktır tedaviye devam ettirecektir.
feraheymen canım çoookkkkk sevindim allahım inşallah sperm çıkışını da nasip eder. spermatid ve germ hücre çıktığını kaan hoca mı söyledi yoksa testte mi yazıyor. bir de bunun için semen haploidi paneli testi mi yaptırdınız. biz de ağustosta yaptırdık fakat bize şu çıktı bu var şu yok gibi şeyler söylemedi. markerlarınız güzel gelmiş bu bize umud vaad ediyor dedi sadece . yani anladığım kadaryla bizde hücre bulunamadı .2. kez testi bu yüzden mi istedi acabaCanım tedavi hala devam ediyor Kaan hoca da ekim de test yaptırdık spermatidler ve germ hücreler çıktı inşallah spermde çıkar sen nasılsın ne yapıyorsun
Canım bizim yaptırdığımız Test haploid testi değildi detaylı sperm testi yaptırdık orda hücreler görüldü esasen bizim tese de de nadir de olsa germ hücre görülmüştü ama işte sperm olamıyor. Kaan hocanın yaptırdığı bir test değildi yani bize yorum yapmadı spermatogenez markırlarına baktırdık Kaan hocaya yolladık tedaviye devam dedi şubat ayında semen haploid paneli istedi.feraheymen canım çoookkkkk sevindim allahım inşallah sperm çıkışını da nasip eder. spermatid ve germ hücre çıktığını kaan hoca mı söyledi yoksa testte mi yazıyor. bir de bunun için semen haploidi paneli testi mi yaptırdınız. biz de ağustosta yaptırdık fakat bize şu çıktı bu var şu yok gibi şeyler söylemedi. markerlarınız güzel gelmiş bu bize umud vaad ediyor dedi sadece . yani anladığım kadaryla bizde hücre bulunamadı .2. kez testi bu yüzden mi istedi acaba
Selam benim eşim de Kaan aydosun hastası yaklaşık 4bucuk aydın tedavi görüyoruz sertoly only sendromu var biz henüz birkez haploit paneli testi yaptırdık .öncelikle haploit hücre çıkmadı %90 diploid %10 kaotik hücre çıktı birde incelenen hücrelere ait nukleuslar yuvarlak yapıdadır yazıyor bunun tam olarak ne olduğunu öğrenmek için hocaya sordum.lim 15 Marlboro 9.73 çıktı PCna 60 esx1 tex101 ekspresyon gözlenmedi yazıyor değerler düşükte olsa tedaviyle çogalma umudu veriyormuş ): martın başında tekrar haploit paneli testi yaptıracaz sonuç ne olcak merak ediyorum eşimde de sebepsiz azosperm hormonlar normal t.testesteron 5.5 fsh 9.9 siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz sizin lim15. PC’na markırları kaçtımerhaba arkadaşlar uzun süre girmedim siteye. kısaca özet geçeyim. 6 yıl olacak bir tane bile spermimiz yok. sebepsiz azosperm. antalyada her yeri denedikten sonra kaan hocada tedaviye başlamıştık. ağustos ayında semen haploidi paneli testi yaptırmıştık ve kaan hoca umut vaad ediyor tedaviye devam demişti. doktorun isteği üzerine aynı testi geçen hafta 2. kez tekrar yaptırdık. sanırım bu test artık yolumuzu belirleyecek. 1 ay sonra durum netleşecek . eğer bu test olumlu olursa eşimi micro teseye beni de tüp bebeğe hazırlayacaklar, olumsuz olursa da sanırım yapılacak bir şey yok. genetik, hormon testis vs.. her şey normal kızlar bir sorun yok . merional iğnelere devam ediyoruz. klomen ve beta caroten de kullanıyoruz. inşallah hücre bulunur. sizlere de dua ediyorum. bendeki durum bu siz neler yaptınız ? inşallah güzel haberler verirsiniz.
Mrb seroly only sendromu mikro TESE ameliyatında canlı sperm hücresi çıkmayınca testislerden alınan parçalarlın patoloji sonucundan çıkıyor .yani testislerden parça alınması gerekiyor tam olarak sertoly only sendromu die bilmek için .eyer Ankara daysanız yada gele bilme imkanınız varsa doktor Kaan aydosu öneririm gerçekten azosperm konusunda uzman bir hekim.görüşmenizi tavsiye ederim ayrıca fsh t.testesteron degerlerinz kaçBiz eşimin azospermi olduğunu yeni öğrendik. kan hormon testleri normal. muayenede de birşey çıkmadı. bu bahsettiğiniz sertoly only sendromu ve benzeri sendromlar hangi testten anlaşılıyor?
Ankara'dayız evet. Kaan hocayı çok duydum ama çok ileri bir tarihe randevu veriyor ve tedavi uzun sürüyor diye biliyorum. Ben 34 yaşındayım ve vakit kaybetmek istemiyorum. Hemen tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Beni tedaviye hazırlasınlar yumurta toplandığında eşimden sperm araması yapsınlar istiyorum. İlk denememizde sperm bulunamazsa sonra tedaviye başlarız diye düşündüm. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışıkMrb seroly only sendromu mikro TESE ameliyatında canlı sperm hücresi çıkmayınca testislerden alınan parçalarlın patoloji sonucundan çıkıyor .yani testislerden parça alınması gerekiyor tam olarak sertoly only sendromu die bilmek için .eyer Ankara daysanız yada gele bilme imkanınız varsa doktor Kaan aydosu öneririm gerçekten azosperm konusunda uzman bir hekim.görüşmenizi tavsiye ederim ayrıca fsh t.testesteron degerlerinz kaç
Bence öyle yaptırmayın tüp bebek merkezleri para tuzagı bizde öyle yaptırdık ama şuan çok pişmanız.Kaan aydosun internet sitesine girip hocaya ordan mesaj ata bilirsin yanına gidene kadar size kullanacağız ilaçları mail yoluyla yoluyor .ayrıca biraz bilgilerime dayanarak fsh nın 2.5 seviyesinde olması değer olarak düşük. Benim bildiğim Kaan hocanın bize söylediği 4.5 seviyesinde olmalı Eşin biraz ilaç tedavisi görürse normal yolla sperm çıkma ihtimali bile var .benim tavsiyem Kaan hocadır acele etmeyin 3 yada 6 aylık bi ilaç tedavi görsün eşin .hormon değerleri özelikle fsh düşük olup normal seviyeye gelip doğal yolla hamile kalan bi çok kişi var .önce saglıgınızdan sonra paranızdan olmayın derim benAnkara'dayız evet. Kaan hocayı çok duydum ama çok ileri bir tarihe randevu veriyor ve tedavi uzun sürüyor diye biliyorum. Ben 34 yaşındayım ve vakit kaybetmek istemiyorum. Hemen tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Beni tedaviye hazırlasınlar yumurta toplandığında eşimden sperm araması yapsınlar istiyorum. İlk denememizde sperm bulunamazsa sonra tedaviye başlarız diye düşündüm. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışıkFSH 2,61 T Testesteron 5,36
Numunede ürolog arkadaşımız var testleri o yaptırdı, değerlerini çok normal dedi ama bilemiyorum tabi. Kaan hocaya yılbaşından önce mail atmıştım tahmini cevap tarihi 2 mart yazıyordu. Daha çok var yani maili cevaplamasına. Bakalım randevu almaya çalışayım olmazsa.Bence öyle yaptırmayın tüp bebek merkezleri para tuzagı bizde öyle yaptırdık ama şuan çok pişmanız.Kaan aydosun internet sitesine girip hocaya ordan mesaj ata bilirsin yanına gidene kadar size kullanacağız ilaçları mail yoluyla yoluyor .ayrıca biraz bilgilerime dayanarak fsh nın 2.5 seviyesinde olması değer olarak düşük. Benim bildiğim Kaan hocanın bize söylediği 4.5 seviyesinde olmalı Eşin biraz ilaç tedavisi görürse normal yolla sperm çıkma ihtimali bile var .benim tavsiyem Kaan hocadır acele etmeyin 3 yada 6 aylık bi ilaç tedavi görsün eşin .hormon değerleri özelikle fsh düşük olup normal seviyeye gelip doğal yolla hamile kalan bi çok kişi var .önce saglıgınızdan sonra paranızdan olmayın derim ben
EŞİNİZ AZOSPERM OLDUĞU İÇİN KENDİ ÜZERİNİZDEN DEĞİL EŞİNİZİN ÜZERİNDEN RAPOR ÇIKARMANIZI TAVSİYE EDERİMKızlar meraba. Bişey sorucam. Tüp bebek için rapor alan var mı aranızda? Eşimiz azospermiyse bizim için de tahlil tetkik istiyorlar mı yine de bilginiz var mı?
Merhaba beni de alabilir misiniz WhatsApp grubuna acabaselam arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum waatsap gruplarımızla azolu arkadaşlarla görüşüyoruz kimler var neler yapıyorsunuz.
Slmlar benim esimde sertoli bende sen gibi düşündüm yas ıtıbariyle de hemen tup bebek düşündük mikro tese oldu bu arada bende hazirlndim esim hic tedavi olmadi..beni dinlersen hemen ameliyat olmasın tedavi olsun...cunku bir ameliyatttan sonra ikincisi zor oluyor..benjm fikrim bu yasayan biri olarakAnkara'dayız evet. Kaan hocayı çok duydum ama çok ileri bir tarihe randevu veriyor ve tedavi uzun sürüyor diye biliyorum. Ben 34 yaşındayım ve vakit kaybetmek istemiyorum. Hemen tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Beni tedaviye hazırlasınlar yumurta toplandığında eşimden sperm araması yapsınlar istiyorum. İlk denememizde sperm bulunamazsa sonra tedaviye başlarız diye düşündüm. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışıkFSH 2,61 T Testesteron 5,36
Tese olmasına gerek yok. Ayrıntılı Sperm kök hücre analizi yapan labaratuarlarda zaten sperm veya hücrenin ondan onceki hangi evrede oldugu anlasılıyor.Biz eşimin azospermi olduğunu yeni öğrendik. kan hormon testleri normal. muayenede de birşey çıkmadı. bu bahsettiğiniz sertoly only sendromu ve benzeri sendromlar hangi testten anlaşılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?