GAMZE.....sizin durum neydi biraz anlatırmısın eşin daha önce tese oldumu...çünkü bizimde hormonlar norml herşey normal...fakat tesede çıkmadı...
GAMZE.....sizin durum neydi biraz anlatırmısın eşin daha önce tese oldumu...çünkü bizimde hormonlar norml herşey normal...fakat tesede çıkmadı...
arkadaşım içini ferah tut..bi kere çıkan yine mutlaka çıkar...sonuçta üretim var...vitamin bitkisel falan yaparsın birazda şansını artırırsın....merak etme sen...
ahh canım benim buradayım ama yoğunum birazz giremedim... İyisin inşallah biraz daha di mi? Ahh bu korkular umutlar hayalkırıklıkları ne yapıcaz bilmem Allah bize çıkar yol göstersin...
Senin tesa da çıktıysa m.tese de yine çıkar hiç korkma biri vardı forumda daha önce o da 3.denemede bebeğine kavuşmuştu. Biraz toparlandıktan sonra allah ın izniyle tekrar denersiniz canımm benimmm...
evet canım insan yoruluyo ama bitincede temiz oluyo sagol canım sende güle güle oturkolay gelsin belgin.. ben de geçen ay senin gibiydim hem kendi evimi hem arkadaşın evini hakladım vallahi)) ohh miss temiz temiz güle güle otur canım )
BELGİNcim son 2 ay endolle birlikte lökositler için tedradox (antibyotik) kullandı.ama ondan önce klomen kullanmıştı 1 ay.ondan sonra hormnlar düzelmişti.hala da iyi görünüyolr çok şükür...
canım bizimde hersey normaldi tahlil ve tetkik ama tese cıkmadı..cookkkk üzüldük cokkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: şimdi bizde herkes gibi kaan hcaya basvurduk ama ondanda hiç umudum yok..sanıyorum oda olmayacak bırde bu tarz tedavi ile sonuc alan belki yüzde 1 cıvarında o nedenle sasrdık kaldık ne yapacagımızı
arkadaşım sizizn teseyi kim yaptı??birde tese sonrası pataloji göndrildimi gönderildiyse sonuçte ne yazıyodu???emre bey bize herşey normalse hormonler muayene vs.ben daha çok korkarım demişti bu tüe vakalardan bende senin gibi umutsuzdum ve o umutsuzlukla gidip işin ehli olmayan birinde tese olduk....şimdi tekrar emre beye döndük tedavideyiz ama bu defa çıkacağına inanıyorum...lütfen sende inan ve tedaviye bir ana önce başlayın
Emre bey öyle demiş ama; espoir inde hepsi iyiydi ama onlarda sperm bulundu.. Yani bence Allah'ın işi. Emre bey zaten olumlu konuşmayı pek sevmiyor bizim de muayene normal çıkınca sadece fsh istedi ki onun da normal çıkıcağını düşündü ama 24 çıktı o ayrı... FSH normal çıksa da çıkmayabilir güvenmeyin dedi. Sonra FSH yükdswk çıkınca üretim olmayab,ilir dedi...
E yani şimdi biz de çıkıcak demek mi bu???? Hayır ameliyat etmeden hiç bişey belli olmuyo hocalar fsh'nin yüksek olması kötü diyor sonra da etkilemiyor diyor. Klomen kullandırtıyolar sonra fsh yükseltiyorlar bence doktorlar bile ki en iyileri emre ve kaan hoca bile daha bu işi tam olarak bilmiyorlar. Eşim öyle diyor onlar bile tam olarak çözebilmiş değiller diyo. kafalarımız çoookkk karışık allah hayırlı sonuçlar hayırlı bebekler versin hepimize inanalım yeter elden gelen başka bişey yok((
nasılsınız kızlar
ben çok üzgünüm ve kendimi çok suçlu hissediyorum malum hepiniz biliyorsunuzdur şu gemi baskını okadar üzüldümki anlatamam ya dedim ben bebem olsun diye bukadar ugraşırken onca bebe olmesin diye giden 1 paket makarnaya yapılan bu saldırı canımı çok acıttı aynı zamandada çok suçlu hissediyorum onları destekledim her ay onca para verdim ürünlerini kullandım bunun hesabını nasıl veririm bilmem
buarada cenazeye gittim orda öylece boylu boyunca yatarken görünce hayatın nekadar kısa oldugunu birkere daha yaşadım çok degil daha 1 ay önce konuştuk hastanedeydi ama sonra cenazesine gittim dünya gercektende bi gölgelikte azcık dinlenme süresi kadar kısaymış moralim çok bozuk
SAYES ARKADAŞIM...evet emre bey olumlu konuşmayı sevmiyor bizede tese sonrası pataloji raporunu gördükten sonra biraz daha umut verici konuştu...ilaçlara başladı bakalım kullanıyoruz fsh ımız 2.5 iken klomenle 1 ayda 10 oldu şimdi iyimi oluyor kötümü çoldırıcam..arayıp sordum hala klomene devam dedi..bende devam ettim yarın tekrar fsh bakıcaz ama fırlamasından çok korkuyorum...kafam çok karışık klomenle fsh ımız fırlıyo bu kötü değilmi neden hala devam ediyoruzki.......
Nasıl olalım valla umutolsun derdimizin çaresini arayıp bulma çırpınışlarına devam ediyoruz.Kızlar mrb nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?