Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bu cuma Allahın izni ile tedaviye başlıyacagız benim kısa protokol yumurtalar olgun büyüklüğe ulaşınca eşim ameliyat olucak emre bey ameliyat edicek ne olur dualarınızı esirgemeyin bir yanım çok umutlu bir yanım çok umutsuz rabbime sığınıyorum . Acaba kaç günde yumurtalar olgunlaşır iş yerinden izin alıcam da kısa protokolle tedavi olan varmı?

belgin, derya22 zamanında ben yoktum herhalde. hangi ilacı kullanmış çok bilmek isterim.
canım bilmiyorum vallahi unuttum sayfanın başlarının incelersen bulabilirsin..

dualarım seninle allah yardımcın olsun haber ver bize merak ederiz seni zaten orda net var fırsat buldukça yaz...

DEMMı canım inan dediklerinin hepsini ben de yüzlerce defa okudum... Androloji sitelerinde ama herşey normal olup bulunmayan o kadar çok var ki. Yani demek istediğimiz şey aynı açıp görmeden üretim var mı yok mu anlayamayacaklar. Emre bey bizim fiziki muayenede hiç bir sorun çıkmayınca fsh yı isterken bile öylesine istedi ama yüksek çıkınca üretim de problem olabilir dedi. O kadar umutsuz konuşunca ben de dayanamadım hocam ama siz inmemiş testiste bile hatta genetik problemi olanlar da bile defalarca sperm bulmuş bir doktorsunuz dedim:) güldü doğru söylüyorsun dedi:))

Yani ümit vermek istemiyorlar onlar da haklılar tabii... Bizim FSH 24 yani tam iki katı ne üstü ne altı... ben hayıt suyu kulladırıyorum eşime bir de süt ve süt ürünlerini bol bol tüketiyor belki m.teseye kadar biraz faydası olur. Ayrıca FSH hormonu o kadar değişken ki bir 50 olan hormon bir süre sonra 9'lara düşüyor o yüzden ben o kadar çok takılmıyorum Emre ve Kaan hocanın dediği gibi.

Bu arada derya22 arkadaşımızın kullandığı bitkisel SEPENATURELDEN DEMıR DıKENı KAPSÜLÜ. Testesteron yükselten erkek üremesi için faydalı bir bitki onu da almayı düşünüyorum m.teseye kadar belki allah izin verir de onun gibi inşallah çıkar ameliyata gerek kalmadan.

Son düzenleme:

canım allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. Emre Bey'le son zamanlarda yola çıkan sensin herhalde genelde herkes kaan aydos ta tedavi görüyür... Biz de Umut'ta olucaz seninle konuşmuştuk temmuz da. İnşallah umduğunuz gibi olur canım allah hayırlısıyla bebişinle dönmeyi nasip eder bu tedaviden ameliyatınızda iyi geçer inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

canım bizim teseyi memorial de semih öskan yaptı..tahlil ve tetkik normaldi..bende ondan korkuyorum hersey normalken olmuyorsa demekkı bızım alnımızda yazılı degıl ne yazıkkı söylenen hiç bir söz yada yapılan hıc bırsey yarama merhem olmuyor ne yazıkkı...Kaan hocada tedavıye baslayacagız dah teseyı yenı olduk ama ondan da hıç umudum yok olmayacak bırsey ama yınede acık kapı kalmasının pesınden gıttık bakalımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

hayırlısı olsun medine inşallah olumlu sonuçlar alırsınız.

MEHTAP biliyorum seni, hiç bişey nteselli etmeyecek biz daha tese olmadan bir sürü soru işareti kafamı kurcalıyor. Ama olumsuz olma bak hatta siz tese olmadan önce seni bir mesajını ben bir mesajını hatırlıyorum yanlış olmasın ama demiştin ki; 'herşey normalse biz de neden sperm yok,o zaman hiç çıkmaz belki' gibi bir laf etmiştin olumsuz düşünme canım. Hayatımda herşeyi 2 yönlü düşünen ben bile kötü ihtimali ne duymak istiyorum ne dile getiryorum olursa o zaman düşünüyoruz diyorum.

Lütfen umutsuz olma umutsuz yaşanmaz çünkü kendinize biraz zaman verin ondan sonra tekrar denersizniz kendini yıpratma nolur...

melishim sırası gelen yaşıyor işte aynı duyguları. Şimdi de başka arkadaşlar için dua ediyoruz (herkes her zaman kalbimizde ama:) biz de temmuz da allah izin verirse o yollardan geçicez onları düşünüyorum işte..

Bugün patronla konuştum çok olumlu baktı. Sen işi gücü kafaya takma dedi gerekirse yerine stajyer falan buluruz dedi. Bakalım girdik bir yola hayırlısıyla belki cumartesi de k.doğumcuya giderim 1 ay önceden mi gideyim yani bu adetimle alakası var mı? Test falan istermi yoksa öbür adette mi ister acaba?

canım benim kaç gündür canavar gibiyim sağa sola saldırıp duruyorum.yazdım dün ama görmedin sanırım :)
sayesim çok sevindim enazından birde iş konusunu kafana takmıcaksın.allah hayırlısıyla olumlu sonuçlar versin inşallah.
şekerim bilemiyorumki öncesinde seninde kontrol olman gerekiyomu sen görüş yinede ben ön görüşmeye gittim adet olduktan sonra başlarız dedi muayene etmedi o gün.adetin 3. günü gittim ilk herşey yolunda başlayabiliriz dedi ve antibyotiklerle başladık bakteri iltihap vs içindi.ama senin kısa protokol olucaa için nasıl işler süreç bilemiyorum.herşeyden önemlisi inşallah olumlu sonuçlanır canımcım.

canım bak şimdi tv de tüp bebekte tek embriyo transferini tartışıyolar olumlu sonuç alma ihtimali % 45-50 diyolar ama doğru tedavi doğru merkez kadının yaşı genç olmak şartıyla dio dr.
ay varya biz dr dan yana çok şanssızdık ya aklıma geldikçe deliriyorum sanki.inşallah allah senin yüzünü güldürür canım.

Zaman ve sayes teşekkür ederim trebulus terrestisi eşim de kullanıyor ama günde iki değil 1 tane o da akşamları çünkü testosteron arttırabilecek o kadar çok şey kullanıyo ki buna kaan hoca da onay verdi inşallah şifa bulur.
Sonuç olarak destek tedavi olabilecek ne varsa elden geldiğince kullanacağız normal çıkış olmazsa mikrotese için dua edeceğiz. O da olmazsa bizim için Yaradanımızın taktiri böyleymiş deyip şükretmeye devam edeceğiz. Doktorlarımız hem ümit kırmak istemiyor hem de her ihtimale karşı bulunmazsa hayal kırıklığımızın şiddetini düşük tutmaya çalışıyorlar.

Mehtapçım patoloji raporu nasıldı germ hücre aplazisi, maturasyon arresti veya hipospermatogenezisden hangisi yazıyordu. bunlar biyopsinin hücresel inceleme sonuçları yani hangi tip hücreler testis dokusunda bulunmuş bunlar da sonraki tedavilere ışık tutabiliyor canım. Kesinlikle mikrotese sonrası ayrıntılı patoloji raporu istenmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…