amin belgincim
canım bilmiyorum vallahi unuttum sayfanın başlarının incelersen bulabilirsin..belgin, derya22 zamanında ben yoktum herhalde. hangi ilacı kullanmış çok bilmek isterim.
Kızlar bu cuma Allahın izni ile tedaviye başlıyacagız benim kısa protokol yumurtalar olgun büyüklüğe ulaşınca eşim ameliyat olucak emre bey ameliyat edicek ne olur dualarınızı esirgemeyin bir yanım çok umutlu bir yanım çok umutsuz rabbime sığınıyorum . Acaba kaç günde yumurtalar olgunlaşır iş yerinden izin alıcam da kısa protokolle tedavi olan varmı?
canım bilmiyorum vallahi unuttum sayfanın başlarının incelersen bulabilirsin..
dualarım seninle allah yardımcın olsun haber ver bize merak ederiz seni zaten orda net var fırsat buldukça yaz...
Kızlar bu cuma Allahın izni ile tedaviye başlıyacagız benim kısa protokol yumurtalar olgun büyüklüğe ulaşınca eşim ameliyat olucak emre bey ameliyat edicek ne olur dualarınızı esirgemeyin bir yanım çok umutlu bir yanım çok umutsuz rabbime sığınıyorum . Acaba kaç günde yumurtalar olgunlaşır iş yerinden izin alıcam da kısa protokolle tedavi olan varmı?
canım allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. Emre Bey'le son zamanlarda yola çıkan sensin herhalde genelde herkes kaan aydos ta tedavi görüyür... Biz de Umut'ta olucaz seninle konuşmuştuk temmuz da. İnşallah umduğunuz gibi olur canım allah hayırlısıyla bebişinle dönmeyi nasip eder bu tedaviden ameliyatınızda iyi geçer inşallah :Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE
Çok saol cnm emre bey sadece ameliyat edicek yani herhangi tedavi uygulamadı kısmet bakalım eğer kaderde varsa olucak.
arkadaşım sizizn teseyi kim yaptı??birde tese sonrası pataloji göndrildimi gönderildiyse sonuçte ne yazıyodu???emre bey bize herşey normalse hormonler muayene vs.ben daha çok korkarım demişti bu tüe vakalardan bende senin gibi umutsuzdum ve o umutsuzlukla gidip işin ehli olmayan birinde tese olduk....şimdi tekrar emre beye döndük tedavideyiz ama bu defa çıkacağına inanıyorum...lütfen sende inan ve tedaviye bir ana önce başlayın
SAYES cim nasılsın kolaygelsin :)
melishim sırası gelen yaşıyor işte aynı duyguları. Şimdi de başka arkadaşlar için dua ediyoruz (herkes her zaman kalbimizde ama:) biz de temmuz da allah izin verirse o yollardan geçicez onları düşünüyorum işte..
Bugün patronla konuştum çok olumlu baktı. Sen işi gücü kafaya takma dedi gerekirse yerine stajyer falan buluruz dedi. Bakalım girdik bir yola hayırlısıyla belki cumartesi de k.doğumcuya giderim 1 ay önceden mi gideyim yani bu adetimle alakası var mı? Test falan istermi yoksa öbür adette mi ister acaba?
Zaman ve sayes teşekkür ederim trebulus terrestisi eşim de kullanıyor ama günde iki değil 1 tane o da akşamları çünkü testosteron arttırabilecek o kadar çok şey kullanıyo ki buna kaan hoca da onay verdi inşallah şifa bulur.DEMMİ canım inan dediklerinin hepsini ben de yüzlerce defa okudum... Androloji sitelerinde ama herşey normal olup bulunmayan o kadar çok var ki. Yani demek istediğimiz şey aynı açıp görmeden üretim var mı yok mu anlayamayacaklar. Emre bey bizim fiziki muayenede hiç bir sorun çıkmayınca fsh yı isterken bile öylesine istedi ama yüksek çıkınca üretim de problem olabilir dedi. O kadar umutsuz konuşunca ben de dayanamadım hocam ama siz inmemiş testiste bile hatta genetik problemi olanlar da bile defalarca sperm bulmuş bir doktorsunuz dedim:) güldü doğru söylüyorsun dedi:))
Yani ümit vermek istemiyorlar onlar da haklılar tabii... Bizim FSH 24 yani tam iki katı ne üstü ne altı... ben hayıt suyu kulladırıyorum eşime bir de süt ve süt ürünlerini bol bol tüketiyor belki m.teseye kadar biraz faydası olur. Ayrıca FSH hormonu o kadar değişken ki bir 50 olan hormon bir süre sonra 9'lara düşüyor o yüzden ben o kadar çok takılmıyorum Emre ve Kaan hocanın dediği gibi.
Bu arada derya22 arkadaşımızın kullandığı bitkisel SEPENATURELDEN DEMİR DİKENİ KAPSÜLÜ. Testesteron yükselten erkek üremesi için faydalı bir bitki onu da almayı düşünüyorum m.teseye kadar belki allah izin verir de onun gibi inşallah çıkar ameliyata gerek kalmadan.
canım bizim teseyi memorial de semih öskan yaptı..tahlil ve tetkik normaldi..bende ondan korkuyorum hersey normalken olmuyorsa demekkı bızım alnımızda yazılı degıl ne yazıkkı söylenen hiç bir söz yada yapılan hıc bırsey yarama merhem olmuyor ne yazıkkı...Kaan hocada tedavıye baslayacagız dah teseyı yenı olduk ama ondan da hıç umudum yok olmayacak bırsey ama yınede acık kapı kalmasının pesınden gıttık bakalımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?