canım görmedn heralde.çıkıyorum ben uykum geldi.iyi gecler...
OLMADI çok kötüyüm kızlaar bu illeti yenemedik yine kendimi toparlıyım biraz yeni öğrendim daha.sonra gelirim.
İnan bundan daha normal değerler olamaz gamzesezer çok iyi. Kaan hocanın cevabını da bize yaz olur mu?kızlar dün hormon testi yaptıdık.FSH 7,85 LH 5,96 TESTESTERON 5,94.Normal sanırım hepsi.kaan beye yazdım.ne dicek bakalım..
kızlar merhaba kaç gündür giremiyorum evde inşaaat var ancak fırsat bulabildim sonrada temizlik felen derken bir kaç gün fırsat buldukça girebileceğim ama aklım sizlerde bi bakıyım bakalım geçmişte neler olmuş...
senağlamasenağlamacanım çok üzüldüm biraz geç oldu kusura bakma allah sabır versin bu son acın olur inşallah üzme kendini..OLMADI çok kötüyüm kızlaar bu illeti yenemedik yine kendimi toparlıyım biraz yeni öğrendim daha.sonra gelirim.
laremcim allah şifasını versin oğluşunun inşallah allahımın sayesinde kolay geçer ve tekrardan en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur bebeğın dualarım bebeğinle...s.a arkadaşlar ne olur banada dua edin sizlere umut olmak için vakit buldukça giriyorum;kızlar oğlıumun ameliyat olması lazım fıtık varmış bu gün farkettik ne olur dua edin de hayırlısı ile acısız ağısız geçsin inş.hayat gerçekten bşir sınav bir kere allha anladım bu gün onun yerine bana olsa diyorum ama olmuyor işte RABBİM hayırlısı ile atlatmayı nasip eylesin inş...
canım hormonlar gayet güzel inşallah bunun sonunda kavuşursun bebeğine ne kullanıyodunuz canım ...kızlar dün hormon testi yaptıdık.FSH 7,85 LH 5,96 TESTESTERON 5,94.Normal sanırım hepsi.kaan beye yazdım.ne dicek bakalım..
Harzemcim kullanılan ilaçları yazar mısın? Size de çok geçmiş olsun acil şifalar versin Allah'ımkızlar bu topiğin ilk zamanlarında belki siz hatırlamazsınız tanımazsınız ama derya22 diye bir arkadaşımız vardı geçen bana özel mesaj atmıştı maaşallah bir oğlu olmuş ve çok tatlı 1 yaşına girecek herhalde farısı bütün arkadaşalrımın başına inşallahhh........eşi bir ilaç kullanmıştı ve tese olmadan önce verdiği tahlilde 26 adet sperm bulunmuş ameliyat olmasına gerek kalmamıştı herşey nasip kismet bir ilaç sebeb olmuştu ama çoğu arkadaşımızda bende dahil olmak üzere alıp kullananlarada fayda etmemişti dedimya herşey kismet umarım hiç ummadığımız bir anda kavuşuruz bebişlerimize
sagol canım yorgunum iş güç ugraşıyorum bu ara sen nasılsın..kaydirigubbakcemile5
nasılsın belgincim??ya topikte kimse yok bugün ilginç....
canım allah yardımcın olsunmerhaba kizlar
melish çok üzüldüm insallah insallah 3cü son denemen olur.
Bundada vardir bir hayir. Sakin sikma canina.
Larem ogluna geçmis olsun en kisa zamanda sifa bulur.
Kizlar ben halen beklemedeyim.
Haftaya jinekolog ve anestezi doktoruyla randevum var.
Bir sorun çimazsa 15 haziran laparoskopi olucam.
yok canım yaa daha evin işi duruyor oda bi bitsin rahatlıyacagım hemen yapılsa 3 4 günde biter .sen nasılsın canım düzeldinmi biraz üzme kendini..mrb kızlar nasılsınız?
ESPOİR canım kısmetimde yokmuş ne diyelim allah daha fazla aratmasın kimseye.inşallah hayırlısıyla atlatırsın canım.
BELGİNİM sağol hayatım söylenebilcek söz kalmıyo hayal kırıklıklarının ardından.sen nasılsın baya yorulmuşundur sen şimdi toparlanabildinmi baya.
neyse canım ben çıkıyorum biraz uzanıyım yoruldum öpüyorum..
belgincim iyiyim bende sağol sarsıyo çokister istemez hala kendime geldiğimi söyleyemem tabi ama geçmek zorunda canım ya inmemiş testis sorunu olduğu için çaresizlik dahada fazla napıcaz diye düşünmekten gözüme uyku girmiyo.birde tesayı yapan dr bidaha bulunamıcanı söylemişti.düşün düşün çıkar yol bulamıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim.
SAYESİM canım nerelerdesin bugün özledim :)))
neyse canım ben çıkıyorum biraz uzanıyım yoruldum öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?