Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bu topiğin ilk zamanlarında belki siz hatırlamazsınız tanımazsınız ama derya22 diye bir arkadaşımız vardı geçen bana özel mesaj atmıştı maaşallah bir oğlu olmuş ve çok tatlı 1 yaşına girecek herhalde farısı bütün arkadaşalrımın başına inşallahhh........eşi bir ilaç kullanmıştı ve tese olmadan önce verdiği tahlilde 26 adet sperm bulunmuş ameliyat olmasına gerek kalmamıştı herşey nasip kismet bir ilaç sebeb olmuştu ama çoğu arkadaşımızda bende dahil olmak üzere alıp kullananlarada fayda etmemişti dedimya herşey kismet umarım hiç ummadığımız bir anda kavuşuruz bebişlerimize[/QUOTE]
Harzemcim kullanılan ilaçları yazar mısın? Size de çok geçmiş olsun acil şifalar versin Allah'ım

OLMADI çok kötüyüm kızlaar bu illeti yenemedik yine kendimi toparlıyım biraz yeni öğrendim daha.sonra gelirim.

Çook üzüldüm melishçim aylar varki bu sitede umut rüzgarları esmiyor. Allah'ım mucizelerinin tanığı yapsın bizleri inşallah. Allah sabır versin sana da eşine de canım.

Larem çok geçmiş olsun inşallah kolayca geçer ameliyat. canım fıtığa eşlik eden inmemiş testis durumu var mı benim eşimin çocukken öyleymiş çünkü doktor çift taraflı kasık fıtığı inmesini engellemiş demiş.

kızlar dün hormon testi yaptıdık.FSH 7,85 LH 5,96 TESTESTERON 5,94.Normal sanırım hepsi.kaan beye yazdım.ne dicek bakalım..
İnan bundan daha normal değerler olamaz gamzesezer çok iyi. Kaan hocanın cevabını da bize yaz olur mu?

MELıSÇıM....bugün sabah nete seni merak ederek geldim ama çok üzüldüm canım hayırlısı allahtan...insan çok üzülüyo biliyorum ama sınav işte kısmet ne zaman bakalım ne zaman alıcaz bebeğimzi kucağımıza.....allahım sanada bzilerede aratmasın bu duygudan mahrum bırakmasın....

kızlar merhaba kaç gündür giremiyorum evde inşaaat var ancak fırsat bulabildim sonrada temizlik felen derken bir kaç gün fırsat buldukça girebileceğim ama aklım sizlerde bi bakıyım bakalım geçmişte neler olmuş...

LAREM...allah acil şifa versin canım...lütfen kafana fazla takma inan basit bişey..canım allah şifa versin geçmiş olsun.....

kaydirigubbakcemile5
nasılsın belgincim??ya topikte kimse yok bugün ilginç....

GAMZE.....sizin durum neydi biraz anlatırmısın eşin daha önce tese oldumu...çünkü bizimde hormonlar norml herşey normal...fakat tesede çıkmadı...

OLMADI çok kötüyüm kızlaar bu illeti yenemedik yine kendimi toparlıyım biraz yeni öğrendim daha.sonra gelirim.
senağlamasenağlamacanım çok üzüldüm biraz geç oldu kusura bakma allah sabır versin bu son acın olur inşallah üzme kendini..
laremcim allah şifasını versin oğluşunun inşallah allahımın sayesinde kolay geçer ve tekrardan en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur bebeğın dualarım bebeğinle...
kızlar dün hormon testi yaptıdık.FSH 7,85 LH 5,96 TESTESTERON 5,94.Normal sanırım hepsi.kaan beye yazdım.ne dicek bakalım..
canım hormonlar gayet güzel inşallah bunun sonunda kavuşursun bebeğine ne kullanıyodunuz canım ...
Harzemcim kullanılan ilaçları yazar mısın? Size de çok geçmiş olsun acil şifalar versin Allah'ım

Çook üzüldüm melishçim aylar varki bu sitede umut rüzgarları esmiyor. Allah'ım mucizelerinin tanığı yapsın bizleri inşallah. Allah sabır versin sana da eşine de canım.

Larem çok geçmiş olsun inşallah kolayca geçer ameliyat. canım fıtığa eşlik eden inmemiş testis durumu var mı benim eşimin çocukken öyleymiş çünkü doktor çift taraflı kasık fıtığı inmesini engellemiş demiş.

İnan bundan daha normal değerler olamaz gamzesezer çok iyi. Kaan hocanın cevabını da bize yaz olur mu?[/QUOTE]
canım ben biliyorum deryayı hamileliğini merak içinde beklemiştik burda ama sen o zamanlar varmıydın hatırlayamadım senibilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile5

nasılsın belgincim??ya topikte kimse yok bugün ilginç....
sagol canım yorgunum iş güç ugraşıyorum bu ara sen nasılsın..

merhaba kizlar

melish çok üzüldüm insallah insallah 3cü son denemen olur.
Bundada vardir bir hayir. Sakin sikma canina.

Larem ogluna geçmis olsun en kisa zamanda sifa bulur.

Kizlar ben halen beklemedeyim.
Haftaya jinekolog ve anestezi doktoruyla randevum var.
Bir sorun çimazsa 15 haziran laparoskopi olucam.

mrb kızlar nasılsınız?
ESPOıR canım kısmetimde yokmuş ne diyelim allah daha fazla aratmasın kimseye.inşallah hayırlısıyla atlatırsın canım.

BELGıNıM sağol hayatım söylenebilcek söz kalmıyo hayal kırıklıklarının ardından.sen nasılsın baya yorulmuşundur sen şimdi toparlanabildinmi baya.

canım allah yardımcın olsun
yok canım yaa daha evin işi duruyor oda bi bitsin rahatlıyacagım hemen yapılsa 3 4 günde biter .sen nasılsın canım düzeldinmi biraz üzme kendini..

belgincim iyiyim bende sağol sarsıyo çokister istemez hala kendime geldiğimi söyleyemem tabi ama geçmek zorunda canım ya inmemiş testis sorunu olduğu için çaresizlik dahada fazla napıcaz diye düşünmekten gözüme uyku girmiyo.birde tesayı yapan dr bidaha bulunamıcanı söylemişti.düşün düşün çıkar yol bulamıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim.

yaaa ne demek bulamayız hep diyorlarya birincide bulunduysa ikincide bulunur diye sen onlara bakma canım allah bilir...

neyse canım ben çıkıyorum biraz uzanıyım yoruldum öpüyorum..

sağol canım ...çalışıyorum işteyim...çok çalışmak para biriktirmek lazım:) malum derdimiz devası pahalı:):) birde doktor hataları yüzünden fazla fazla verdiklerimizide sayarsak:) allah hepimize güç derman vesin.....

arkadaşım içini ferah tut..bi kere çıkan yine mutlaka çıkar...sonuçta üretim var...vitamin bitkisel falan yaparsın birazda şansını artırırsın....merak etme sen...

SAYESİM canım nerelerdesin bugün özledim :)))

ahh canım benim buradayım ama yoğunum birazz giremedim... İyisin inşallah biraz daha di mi? Ahh bu korkular umutlar hayalkırıklıkları ne yapıcaz bilmem Allah bize çıkar yol göstersin...

Senin tesa da çıktıysa m.tese de yine çıkar hiç korkma biri vardı forumda daha önce o da 3.denemede bebeğine kavuşmuştu. Biraz toparlandıktan sonra allah ın izniyle tekrar denersiniz canımm benimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…