Merhaba canım.bizde de aynısı çıkmıştı kromozomlarda sayısal bozukluk olanlara deniliyor diye hatırlıyorum Kaan hocanın sitesinde okumuştum.Diğer değerleriniz çıktı mı pekiKızlar merhaba fısh testinde gene haploit çıkmamış ilk başta yaptırdıgımız teste sadece diploid ve kaotik yapı gözlenmişti şimdi ki teste %90 diploid %5 kaotik %5 anoploid yapı tesbit edilmiş hücrelere ait nukleuslar yuvarlak yapıda yazıyor anoploid hücre ilk teste yoktu 2nci teste var ama bilen varsa yaza bilirmi birde haploit olmadan çıkan varmı TESE de hücre
Yok çıkmadı henüz sadece haploit hücre testi çıkmış diğerleri 1haftaya çıkarmış . Hoca en son atığı mail de bu testin sonucuna göre tedaviyi sonlandırcaz demişti bakalım ne olcak şimdi sitede okuduğum kadarıyla haploit çıkmasa bile sperm çıkanlar var . Bakalım Dier değerler nasıl çıkacak umarım onlar beklediğimiz gibi çıkarMerhaba canım.bizde de aynısı çıkmıştı kromozomlarda sayısal bozukluk olanlara deniliyor diye hatırlıyorum Kaan hocanın sitesinde okumuştum.Diğer değerleriniz çıktı mı peki
Mail attınız mı kaan hocaya ne zaman cevap gelecek. Şu cevabı beklemek ne kadar zor 2 ayda cevap mı gelir yaaYok çıkmadı henüz sadece haploit hücre testi çıkmış diğerleri 1haftaya çıkarmış . Hoca en son atığı mail de bu testin sonucuna göre tedaviyi sonlandırcaz demişti bakalım ne olcak şimdi sitede okuduğum kadarıyla haploit çıkmasa bile sperm çıkanlar var . Bakalım Dier değerler nasıl çıkacak umarım onlar beklediğimiz gibi çıkar
Mail henüz atmadım Canım ama diğer attığım mail sonucu 30 marta gelecekti bu testle birleştirecek hepsine toplu cevap verecek en son aralıkta mail atmıştı .bide bu ay yolumuzu belirliycez .tedavi gören görmeyen herkes mail attığı için 2 3 ay atıyor mail sonuçlarını ama tedavide olan hastalar 1ay sonra hemşireyi arıyor 1ay olduysa gerçetekten cevap veriyor sende 1ay olunca ara sonucta ilaç kullanıyorsunuz düzenli takip yapılması gerekirMail attınız mı kaan hocaya ne zaman cevap gelecek. Şu cevabı beklemek ne kadar zor 2 ayda cevap mı gelir yaa
Sedaaa merhaba.diğer testler bizim de hala çıkmadı ayın 10 unda verdik.diğerleri mail adresine mi geliyor yoksa netten bakabiliyormuyuzYok çıkmadı henüz sadece haploit hücre testi çıkmış diğerleri 1haftaya çıkarmış . Hoca en son atığı mail de bu testin sonucuna göre tedaviyi sonlandırcaz demişti bakalım ne olcak şimdi sitede okuduğum kadarıyla haploit çıkmasa bile sperm çıkanlar var . Bakalım Dier değerler nasıl çıkacak umarım onlar beklediğimiz gibi çıkar
Bizim ilk test maile geldi 15 günde şimdi 1hafta oldu testi vereli neten baktım diğeri çıkmamış daha mailde gelmedi ama sonuçlar çıkınca mail gelir. Sizin tedavi ne aşamada sizdemi bu testin sonucuna göre TESE yada tüp bebeğe mi geçeceksinizSedaaa merhaba.diğer testler bizim de hala çıkmadı ayın 10 unda verdik.diğerleri mail adresine mi geliyor yoksa netten bakabiliyormuyuz
Biz ekimde başladık tedaviye ilk testimiz bu bizim.Valla şuan fsh filan tekrar yükselmiş durumda ne aşamadayız hiç bilmiyorumpanel sonucumuz gelsin bütün aklımızdaki sorularımızı şüphelerimiz mail atacağız bakalım ne diyecek.cevap da bir ayda geliyor zaten.Rabbim yüzümüze gülsünBizim ilk test maile geldi 15 günde şimdi 1hafta oldu testi vereli neten baktım diğeri çıkmamış daha mailde gelmedi ama sonuçlar çıkınca mail gelir. Sizin tedavi ne aşamada sizdemi bu testin sonucuna göre TESE yada tüp bebeğe mi geçeceksiniz
Arkadaşlarr bise sormak soylemek istiyorum nette hakan akgül Fitoterapi uzmanı diye bir uzman dr var.ben araştırdım baktim videolar izledim hep olumlu sonuçlar.ben aradim ulaştım bana dedidigi fsh cok yuksek bir erkeğin fsh yuksek olursa sperm üretmez.once onu dusurmek lazim dedi.eşimin durumunu da söyledim sertoli olduğunu..bu ilaclari kullansn sizde göreceksinz dedi.bir de tıpta hic caresi olmyan hastalarin en son umudu bu dedi.birsey kaybetmezsiniz dedi.bilmiyorum sizde bir bakarsaniz yorum yaparsiniz sevinirim.
Merhaba arkadasım Siz sina baharattan macun falan aldınız mı fayda gördünüz mü ?cnm biz dükkanına gidip bizzat tanıştık. gerçekten çok temiz çok iyi bir insan ve allah rızası için yapıyor işini asla maddi kazanç peşinde değil.yaptıgı karısımları uçuk rakamlara vermıyor 2saate yakın dükkanında sohbet ettik. bize de bu sana söledikleri yiyecekleri söyledi hazır peynir süt ve tavuk kesinlikle yemeyin hormonal dengeyi bozuyor dedi. kendi peynirimizi kendimiz yapıyoruz onu yememizde köy tavuğu yememizde sakınca yok dedi. 3ay demiş ama fazla fazla bile yetti bize verdiği karısım. inş şifa bulursunuz siz de
Merhaba Sina baharattan fayda gördünüz mü acabaSevgili arkadaslarim...
Dun sina baharatciyi yani recep beyi aradim. Kendisine esimin sorunu sertoli cell only oldugunu soyledim oda bana arastirip geri donecegini soyledi. Fazla gecmeden bana geri yazdi ve sertoli hastalari da faydasini gorduler dedi. Cok sevindim...
Kendi basindan da gecmis dedi arastira arastira kendini bu konuda geliatirdigini soyledi. Konusmasi cok insanciydi ve hic sahtekar birine benzemiyordu. Dinine bagli biri belliydi konusmasindan ve yazismasindan... Ve bir cok bilgi verdi ne yiyebilir ve ne yiyeyemez diye.
[03/11 20:25] Sina Baharat: Soğuk sular tavuk peynir kola tatlılar meyve suları hormonlu besinler yasak
[03/11 20:26] Sina Baharat: İncir sabah akşam 1 tane yenecek fındık fıstık ceviz yenecek
[03/11 20:26] Sina Baharat: Leblebi yenecek
[03/11 20:27] Sina Baharat: Karnabahar ıspanak pırasa yemeği kabak yemeği mercimek yenecek düzenli olarak
[03/11 20:28] Sina Baharat: Salatalık yasak bilginiz olsun
[03/11 20:05] Sina Baharat: bitkiler Sertoli cell only sendromu faydalı oluyor düzelen çocuk olan olmuş faydası olur İnş bilginiz olsun deneceksiniz
[03/11 20:06] Sina Baharat: İnş çok kişiye faydamiz oldu
[03/11 20:10] Sina Baharat: Siz hiç merak etmeyin düzelir İnş hücre yenilenmesini düzelmiş bizim bitkiler faydası olur
[03/11 20:31] Sina Baharat: 3 ay gidiyor ürünler yeterli olacaktır
[03/11 20:31] Sina Baharat: Saten sperm arttırıcı bitkiler hücreleri yeniler
[03/11 20:32] Sina Baharat: Morfolojik çaresi yoktur derler tipta bitkiler faydası oluyor
[03/11 20:33] Sina Baharat: Guatr Sedef egzama tecrübemizle karışım faydası oluyor
[03/11 20:37] Sina Baharat: İnş sizede faydamiz olur
[03/11 20:39] Sina Baharat: İnş siz RABBİMİN yakın olun veren ancak ALLAH cc
[03/11 20:39] Sina Baharat: O derse o olur İnş
Arkadaşlar dini Kullanıp insanları kandırmaya çalışıyorlar dükkan nedir ya doktorun dükkanımı olur maddem öyle Rabbim doktor ları neden yaratmışMerhaba Sina baharattan fayda gördünüz mü acaba
Doktorum bu Hakan Özkul ben anlamadım Canım en iyisini yapmışsın . Biz duygusal olduğumuz için insanlar duygularımızı kullanıyorlar izin vermeyelim herşeyin başı Sağlık. Doktorlarımıza güvenelimMerhaba ben yeni uye oldum benim esimde azospermi hakan özkul dan ilac aldik ama esimin hormon değerlerini alt-üst etti cok kisi dolandirici olduklarını soyluyor itimat etmeyin lutfen ben esime ilaclari biraktirdim.Daha sonra açıklamalı bir yazı yazıp fikir alış verişi yapacağım ancak şuan biraz rahatsizim sadece okumakla yetiniyorum.
Canım din işi tabi ki ayrı ama doktorlardan da medet umarım hocalardan da medet umarım Allah doktor yaratmamış yarattığı insanlar doktor olmuş bu konu ile böle dalga geçerek konuşman hoş olmadı herkes burada bir şeylerden medet umup bir yol arıyor kendince bende bu yüzden böyle bir soru sordum. Buradaki amaç baharatçının verdiği karışım işe yaradı mı hepsi bu ? hacı hoca işi değil sevgili arkadaşım çünkü hepimiz yok keçi boynuzu yok o karışım yok bu karışım diye çabalıyoruz.Arkadaşlar dini Kullanıp insanları kandırmaya çalışıyorlar dükkan nedir ya doktorun dükkanımı olur maddem öyle Rabbim doktor ları neden yaratmışDini bütün die o zaman hocalara gidelim doktorlardan medet uymayalım .çok saçma geldi bana bilemiyorum tabikide herkesin kendi sağlığı ve düşncesi .
Kızlar biz inmemiş testis hastasıyız ve doktor choriomon 5000 iğne verdi haftada bir 16. İğneyi olduk tabi aralıklı kan tesleri veriyorduk en son fsh 16 testesteron 3 seviyelerindeydi bugün eşim kan testi verdi fsh 24 e çıkmış testesteron 2.80 lere düşmüş bu normal mi eşimle çok moralimiz bozuldu bizim gibi iğne kullanıp bu hale gelen var mı
fsh aşırı yüksek değil ama Yine de doktorlar 8-10 arasında bekliyorlar bizim fsh ilk 45 di şuanda 24 iğne oluyoruz 17 ye kadar düşmüştü şimdi yine 24 e çıkmış ne yapacağımızı bilmiyorum umudum kırılıyor fsh ı yüksek görünce
Ben kesinlikle dalga geçmedim.Emin ol bende buradaki çoğu kişiyle aynı durumdayım duygudayım dedim gibi herkesin kendi saglıgı düşüncesi saygı duyuyorum benim de düşüncem bu .Canım din işi tabi ki ayrı ama doktorlardan da medet umarım hocalardan da medet umarım Allah doktor yaratmamış yarattığı insanlar doktor olmuş bu konu ile böle dalga geçerek konuşman hoş olmadı herkes burada bir şeylerden medet umup bir yol arıyor kendince bende bu yüzden böyle bir soru sordum. Buradaki amaç baharatçının verdiği karışım işe yaradı mı hepsi bu ? hacı hoca işi değil sevgili arkadaşım çünkü hepimiz yok keçi boynuzu yok o karışım yok bu karışım diye çabalıyoruz.
Doktora Mail atmıştım bugün haber geldi doktor bana da ters geldi sonuçlar yazmış Bir daha test istedi bilmiyorum kafamız karıştı iyice bakalım Cumartesi ne diyecekMerhaba choriomon 5000 i haftada ikiye çıkartın normal düzene girer hormonlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?