Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizin bahsettiğiniz Sina baharat Hakan Özkul un yeri mi? Bende araştırıyorum ve birtürlü cesaretimi toplayıp ilaçları alamıyorum.

Ben kesinlikle dalga geçmedim.Emin ol bende buradaki çoğu kişiyle aynı durumdayım duygudayım dedim gibi herkesin kendi saglıgı düşüncesi saygı duyuyorum benim de düşüncem bu .
ewet sende haklısın arkadasım artık pisikolojim çok bozuldu en ufak bişeye alınıp güceniyoruz sende kusura bakma benimkide bir umut işte umarım Rabbim yardım eder bizde anne oluruz Rabbim sizede sağlık versin

Sizin bahsettiğiniz Sina baharat Hakan Özkul un yeri mi? Bende araştırıyorum ve birtürlü cesaretimi toplayıp ilaçları alamıyorum.
sanırım orası canım ama kesin bir yanıt bulamadım kimseden ilaç vermiyor doğal kürler veriyor ama eşim ilaç ve iğne kullanıyor bir yeri dzxeltiyim derken baska yerleri bozmaktanda korkuyorum açıkcası giden arkadaslardan kesin bi cevap alsam mutlaka konusucam adamla ama korkuyorum bende

Dolandırıcı olduğunu yazdı birisi tedirgin oldum ben zaten emin olamadım aklımda başlayamadan bitirdim gibi.. benim eşim 3 kere micro tese oldu sonuç alamadık her yeni başlangıç ve her seferinde olan yıkım çok kötü cesaret edip başlamak ta bi olay zaten

İnsan güvenemiyor ne yapacağımızı şaşırdık hepimiz..sizin sorununuz neydi Arkadaşım 3 tese olup sonuç alamadınız

Arkadaşlar bilgilendirmek için yazıyorum. Öncelikle Sina baharatla hakan ozkulun alakası yok. Sina baharat konya da bir baharatçı. Adamın sperm hareketlilik ve sayı problemi varmış ve dediğine göre kendi kendini baharatlarla tedavi etmiş. Kendi sitesinde tahlil fotoğrafları var. Ama zzosperm değilmiş. Yaklaşık 200 TL'ye baharat karışımı ve çay veriyor. Biz aldık kullandık 3 ay kadar. Sperm çıkışı olmadı. Ama şöyle birşey var eğer laboratuvarda hata olmadıysa 10- 13 civarı olan FSH 2ye düşmüştü o dönem. Şimdi 10 olmuş yine. Hakan ozkula gelince bazı TV kanallarında falan çıkıyor video falan izlerken reklamları cikiyor yani reklam vermişler. Konuşmalarına bakınca birşeylerin faydalı olacağından bahsediyor. Ama faydalı olan şeyin ne olduğu ve ne şekilde etki edeceğine dair birşey söylemiyor. Saraçoğlu düsunun bitkinin içindeki etken maddeye kadar söylüyor. Bu açıdan hakan Özkul şüpheli geldi bana. Herkesin kendi tercihi

mıkro tesenın zararı oldu mu bzde yaptıracaz

Merhaba aranızda erkekte hipofiz bezi olan varmı
Vee doktorun bu yüzden sizin çocuğunuz olmaz diyen??

peki canım acıklaman için çok saol sen fayda gördün mü bu baharatçıdan

İnsan güvenemiyor ne yapacağımızı şaşırdık hepimiz..sizin sorununuz neydi Arkadaşım 3 tese olup sonuç alamadınız
Sebebi yoktu başlandığı zaman her tahlil sonucu cok iyiydi fsh testosteron genetik tahliller yumurta boyutları falan.. hatta ilk tese yapan doktor %50 buluruz demişti ama hiçbişe bulamamıştı tabii.. doktorla da alakalı olabilir belki daha önceden cok micro tese yapmamıştır. 2. Kaan aydosta oldu 1 yolluk tedavi sonrasında. 3. Bahçeci de Tansel kaplancan da oda 8 aylık tedavi sonrasında.. elde yine sıfır

mıkro tesenın zararı oldu mu bzde yaptıracaz
Tabii ki zararı oluyor her kesi hücre ölmesi demek.. bence yaptırdığınız doktordan ve klinikten emin olarak tese yaptırın. Denize düşen yılana sarılır hesabı biz hep öyle olduk doktorun ne kadar önemi olduğunu anlayana kadar iş işten geçti. İnşallah siz mutlu sona ulaşırsınız.. siz ve bizim gibi isteyen herkes

Reactions: Lei
Saol canım bu açıklaman için. Hakan Özkul tedavi ettiği hastalardan kendi isimlerinin yayınlanmasını isteyen kişilerin numaralarını da yayınlıyor ama ne kadar güvenilir bilinmez. İnsanlar para karşılığında herşeyi yapıyo malesef

Arkadaşlar merhaba marker sonucumuz çıktı bugün hastada ekspresyon çalısması yapabilecek kalitede rna elde edilemediğinden testin yenilenmesi gerekiyor dedi konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

kızlar eşimin fsh daha önce 13 dü ama kaan beyin ilaçlarından sonra 69 çıkmış şimdi bize 1 ay sonra cvp vericek napıcaz bilmiyorum fsh düşürmek istiyordu klomen ve bir hap daha verdi ne yapmam lazım hemşireyi arasam cvp vermez elim ayağım titriyo ya

Canım merhaba, bizde kaan hoca datedavideyiz. Klomen trental ve emodeks kullandık fsh çok çok yükselmişti korktum hoca cevap verince bizim amacımız fsh yı yükseltmek suan için bu durum iyi dedi ilerleyen zaman da klomeni kesti ve onun yerine menogon iğneye başlamıştık. Ama sizxin tedavi içinde bu geçerlimidir bilmiyorum. Bilgin olsun diye yazmak istedir.

benimde doktor eşime menegon iğne verdi yanında progeny ilaç peki iğne işe yaradımı yükseldimi deyerleriniz

arkadaslar bnm eşimde sperm 2 -8 mılyon arası çıkıyordu 2 aydır emodex kullanıyr ve klomen e basladı ama son verdıgımız tahlılde sperm çıkmadı sizdede bole sonuclar oldu mu

Haklısın cnm bana güven vermedi

Allah allah çok şaşırdım ve üzüldüm canım umudunuzu yitirmeyin Allah büyük hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar meraba lim15 ve PC’na markırları bi önceki teste göre çok daha düşük çıktı varmı böyle olan anlamadım neden böyle oldu lim15 2.25 olmuş PC’na da 60 ilk teste şimdi 15 çıkmış aynı durumu yaşayan varsa cevap yaza bilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…