acaba yüksek olması iyi mi bizim değer normal referans aralıgındaydı doktor inhibin b testi sonucunuz için ne söylemişti
BİZİMDE AYNI SİZİN GİBİ BİZDE CELALETTİN BEYE GİDİYORUZ 6.AYIMI DOLDURUYOZ NİSANLADACanım daha önce tese oldunuz mu?Biz olduk bizde spermatid buldular ama sperme dönüşmüyor..Celalettin hoca 1 seneye inşallah normal çıkış olur dedi ama bilemiyorum..
BİZİMDE AYNI SİZİN GİBİ BİZDE CELALETTİN BEYE GİDİYORUZ 6.AYIMI DOLDURUYOZ NİSANLADA
BİZE ÖLE BİŞEY DEMEDİ CANIM AMA BİZDE MERİONAL VE OVİTRALLE İĞNE KULANIRIZ ÖLÜ SPREM ÇIKMAYA BAŞLADI CANIM 11 TANE FALAN DI HERALDE 1 YILA ÇIKAR İNŞALLAH DEDİ
biz hiç tese olmamıştık hocaya göre bu bir avantaj fakat artık eşimde bende sıkıldım iğne tedavisinden temmuza kadar oldu oldu olmadı tese olucaz menide çıkan tesedede çıkar heralde beklemekten yorulduk. bu arada bizim inhibin b 97 falandı sanırım hoca herkese aynı tedavi şeklini uyguluyor bence hipogodanizm hastalarına uygulanan tedavi şekli yani tesadüfen 10 kişinin 2-3 tanesinde işe yarıyor diye düşünüyorum yoksa her doktor bunu uygular yani sonuçta bitek c.peruya ait bir sistem değil şans işi yani dua etmekten başka çaremiz yok.
biz hiç tese olmamıştık hocaya göre bu bir avantaj fakat artık eşimde bende sıkıldım iğne tedavisinden temmuza kadar oldu oldu olmadı tese olucaz menide çıkan tesedede çıkar heralde beklemekten yorulduk. bu arada bizim inhibin b 97 falandı sanırım hoca herkese aynı tedavi şeklini uyguluyor bence hipogodanizm hastalarına uygulanan tedavi şekli yani tesadüfen 10 kişinin 2-3 tanesinde işe yarıyor diye düşünüyorum yoksa her doktor bunu uygular yani sonuçta bitek c.peruya ait bir sistem değil şans işi yani dua etmekten başka çaremiz yok.
Hayir. Kullanan ve memnun kalan bir arkadasimiz yollamisti. Sanirim biz biraz fazla kullandik. Bunyeyle alakali bir durum olabilir. Kullanirken vucudu tepki veriyordu aslinda öksürük falan gibi. Size tavsiyem vucudunu herhangi bir sekilde rahatsiz eden bir durum varsa dikkatli kullanmaniz. Caksir kotu demiyorum. Kullanip faydasini goren bir suru kisi var. Ama kullandiktan sonra dr caksirin boyle etkisinin olabildigi literaturde var demisti. Tansel kaplancandi soyleyen dr.Doktormu tavsiye etmişti size çaksırı ?
AMİN İNŞALLAH CANIM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN BU YOLDA SAVASAN TESE OLDUK CANIM SPERM ÇIKMADI SPERMATİD ÇIKTI. ŞUANA KADAR HERHANGİ BİR YAN ETKİ GÖRMEDİK CANIM İLAÇLARDANAyy canım olsun çok sevindim..İnşallah çıkar 1 seneye kalmadan :)Siz tese olmuş muydunuz?Birde kullandığınız hormon ilaçlarının yan etkisi var mı:) Çok teşekkür ediyorum cevapların için
Biz geçen hafta ilk kez gittik sperm testinde %100 lökosit çıktı sizin testlerde hiç böyle birşey çıktımı beyaz kan hücreleri fazla dedi bu spermleri öldürür lökositle birlikte demişbiz hiç tese olmamıştık hocaya göre bu bir avantaj fakat artık eşimde bende sıkıldım iğne tedavisinden temmuza kadar oldu oldu olmadı tese olucaz menide çıkan tesedede çıkar heralde beklemekten yorulduk. bu arada bizim inhibin b 97 falandı sanırım hoca herkese aynı tedavi şeklini uyguluyor bence hipogodanizm hastalarına uygulanan tedavi şekli yani tesadüfen 10 kişinin 2-3 tanesinde işe yarıyor diye düşünüyorum yoksa her doktor bunu uygular yani sonuçta bitek c.peruya ait bir sistem değil şans işi yani dua etmekten başka çaremiz yok.
AMİN İNŞALLAH CANIM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN BU YOLDA SAVASAN TESE OLDUK CANIM SPERM ÇIKMADI SPERMATİD ÇIKTI. ŞUANA KADAR HERHANGİ BİR YAN ETKİ GÖRMEDİK CANIM İLAÇLARDAN
CANIM BİLDİĞİM KADARIYLA İMMOTİL SPERMLERE YAOILMIYO SENİN DEDİĞİN SPERMATİDLERE YAPILIYO BİZE YAPALIM YADA YAPMAYALIM DİYE BİŞEY DEMEDİ BİRAZ DAHA BEKLEYELİM DEDİÇok sağol canım benim..Bizde başlayacağız herhalde hoca bazı tetkikler istedi.Sizde çıkan ölü spermler laboratuvar ortamında geliştirme gibi bir olanak yok mu acaba?
3. haftamıza giricez canım. Çok merak ediyorum Acaba yerimizde mi sayıyoruz ilerleme gerileme var mı çok merak ediyorum. Spermatid var. Peki bunları laboratuarlar da geliştirebilirler mi yada gelişip sperme dönüşür mü acaba. bununla ilgili bilgin yada bilgisi olan arkadaş var mı acaba.Canım bizimde aynı durum..Ne kadar oldu Celalettin hocada tedaviye başlayalı?
bizde 5. ayımızı doldurduk spermatid vardı zaten bizde test verdiğimiz 2.ye elongo spermlerde ilerleme varmış birde immotil yani ölü sperm çıkışı oldu 1 yıla kadar normal sperm çıkışı llahın izniyle sağlanır dedi ama labarutuvarda gelişme konusunda bişey demedi üzerinde çalışıyorlarmış. hamile kalan olmuş ama düşükle sonçlanmış ama bu bile cok güzel gelişme canım hangi iğleneri verdi size ?3. haftamıza giricez canım. Çok merak ediyorum Acaba yerimizde mi sayıyoruz ilerleme gerileme var mı çok merak ediyorum. Spermatid var. Peki bunları laboratuarlar da geliştirebilirler mi yada gelişip sperme dönüşür mü acaba. bununla ilgili bilgin yada bilgisi olan arkadaş var mı acaba.
bizde 5. ayımızı doldurduk spermatid vardı zaten bizde test verdiğimiz 2.ye elongo spermlerde ilerleme varmış birde immotil yani ölü sperm çıkışı oldu 1 yıla kadar normal sperm çıkışı llahın izniyle sağlanır dedi ama labarutuvarda gelişme konusunda bişey demedi üzerinde çalışıyorlarmış. hamile kalan olmuş ama düşükle sonçlanmış ama bu bile cok güzel gelişme canım hangi iğleneri verdi size ?
3. haftamıza giricez canım. Çok merak ediyorum Acaba yerimizde mi sayıyoruz ilerleme gerileme var mı çok merak ediyorum. Spermatid var. Peki bunları laboratuarlar da geliştirebilirler mi yada gelişip sperme dönüşür mü acaba. bununla ilgili bilgin yada bilgisi olan arkadaş var mı acaba.
Bize ovitrelle verdi canım hafta da 2 defa vuruluyor eşim.bizde 5. ayımızı doldurduk spermatid vardı zaten bizde test verdiğimiz 2.ye elongo spermlerde ilerleme varmış birde immotil yani ölü sperm çıkışı oldu 1 yıla kadar normal sperm çıkışı llahın izniyle sağlanır dedi ama labarutuvarda gelişme konusunda bişey demedi üzerinde çalışıyorlarmış. hamile kalan olmuş ama düşükle sonçlanmış ama bu bile cok güzel gelişme canım hangi iğleneri verdi size ?
Bizde tansel beyde bir defa tese olduk sonuç sıfır. Kaan aydosa başladık 7 8 ay tedavi gördük o da ameliyat dedi bizde istemedik. Bakalım şimdi de celalettin hoca dayız hakkımız da hayırlısı birbirimize haber edelim olur muAynen öyle kızlar..Yinede spermatid çıkması bile şuan öyle mutlu bir durum ki..Başkası bizim halimize ağlar ben ise seviniyorum :) Hayatta neleeer neleer varmış..Daha önce bir mesajımda yazmıştım Bahçecide patoloji raporumuzla gittiğimizde orada ki ürolog neden bu spermatidleri geliştirmediler gibi bir şey söyledi..Bizde siz yapabiliyor musunuz dediğimizde kesin yapıyoruz dersem çok iddialı olur falan dedi..O yüzden aklım hep orada kaldı..Emre Bakırcıoğlu tabii ki de iyidir tesede ama Bahçecinin kliniğinde aklım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?