Merhaba canım o kadar mutlu oldum ki okuyunca asla ümit kesmemem gerektiğini bir kez daha anladım. Rabbim evladına sağlıklı sıhhatli uzun yıllar nasip etsin inşallah. bir şey sormak istiyorum. Eşiniz sıfır spermdi yani değil mi. bir arkadaş vardı çünkü o da azosperm dedi fakat onda 1 2 tane de olsa yaptığı testte çıkmıştı. o yüzden soruyorum canım kusura bakma. ayrıca tese mi oldunuz yoksa kendiliğinden mi çıkış oldu. birde keçi boynuzu dışında evde uyguladığın başka bir şey oldu mu. Şimdiden çok tesekkürlerBuraya birilerine bir umut olur diye kendi hikayemi yazacağım sizlere hiçte uzak olmayan hikayem dilerim en umutsuz anınızda size ışık olur kızlar ben evlenip herkes gibi kolayca hamile kalırım düşüncesiyle eee biraz evliliğimin tadını çıkarayım diye erteledim ama ilaç kullanarak asla korunmadık sonra denemelerde başladık hayaller kurdum rüyalar gördüm bebekler cıvıldaştı 1. Deneme oldu kalamadım 2 3 4 5ti derken herşeyi düşünür oldumhep kendimde bi sorun aradım eşimde kendim de öğretmenim o öğlenci ben sabahçı olunca okuldan çıkıp eşime haber verdiğim gibi tek başıma tüm ihtimaller alıştırıp kendimi jinekologa gittim 1 ay boyunca doktor herşryi me baktı sonuç mu ? Sen git eşini bi baktır... Bu cümle dile kolay bana o kadar zordu ki elime nasıl derdim üzülürdü üzülürdüm erkek ya bayan hassastır ama erkekler için düşünülmeyecek kadar ağır bişeydi eşime bin bir türlü sıkıntıyla söyledim... ben giderim gözükürüm ya sorun bendeydi ayrılır mısın? Bunu duydum ya hiçbişey ondan değerli olmadı gözümde kendi mutluluğum hayallerimi attım kenara... Asla baskı yapmadım ve beni kırmadı gitti doktora sonuç istemediğimiz ama korktuğumuz o sonuçtur doktor bir çırpıda EŞİNİNİZ AZOSPERM. ..Önce anlamadık başka doktora gitti prof a en iyilerine anladık ve ÇÖKTÜK Yıkıldık... 1 ay o ağladı ben ağladım bazen sessizce bazen hıçkırarak ama asla isyan etmeden var bir hayır diyerek... SONRA KALKTIK AYAGA Bakın kalktık ayağa derken herşeyimizle kalbimizle mantığımızla HAYALLERİMİZLE .. El ele .. Tedaviler farklı farklıdır ben şu ilacı kullandık şöyle yaptık dersem herkese uymayabililar ve etik olmaz ama tüp bebekten başka çözüm yoktu... Eşim keçiboynuzu suyu içti bunu şiddetle önerebilirim... SONUÇ MU ilk 4 ayım düşük tehlikesiyle son 4 ayım idrar yolu enfeksiyonları ile geçti ve 8 aylıkken bebeğimi erken doğurdum... KIZLAR TEDAVİ VEREMEM AMA BEN MÜCADELE SURESİNİ ÇOK OKUDUM VE ÇOK DUA ETTİM HİÇBİR DOKTOR DAN DEĞİL ALLAH'TAN MEDET UMDUM NE OLUR UMUDUNUZU ASLA YİTİRMEYİN NE OLUR DUASIZ BİRŞEYLER OLUR DİYE BEKLEMEYİN. .
Gittiğimiz doktorları tabii ki söylerim eşime azosperm diyen doktorun adını bilmiyorum o bizi çok umutsuzlaştırmıştı o yüzden onun herhangi bir tedavisi işe yaramadı ona verdiği tahlilde eşimi psikolojik olarak çok üzdü ğü için mi bilmiyorum ama psikolojik olduğuna eminim sıfır sperm çıktı canlı sıfırdı sonra ben araştırdım Bursa da oturuyoruz acıbadem bursa hastanesi tüp bebek merkezine başvurduk Şahin bey araştırırsanız görürsünüz zaten gittiğimiz gibi güler yüzü ile dediği ilk kelime imkansız diye bişey yoktur 1 tane sperm bulsak yeter 1 sperm ile 3üzlerimiz oldu... EŞİmin gözündeki mutluluğu unutmuyorum o sevinçle tekrar tahlil verdi ve bu kez çok azda olsa çıktı kızlar bakın aynı erkek iki farklı tahlil herşeyin kafada bittiğinin kanıtıdır... Önce huzur kafa rahatlığı bi kendinizi düşünün mutsuzken bal yerseniz dahi tadı gelmez değil mi ama mutluyken acıda yeseniz bi zevki olur azosperm olabilirsin spermin yok denen erkeğin pskikolijisiyle cok daha zor durumdakiler pozitif sonuç aldı denen erkek aynı olmuyor ...Allah size bağışlasın yavrunuzu ben birşey sormak istiyorum, sperm çıkışı normal yollarlamı oldu yoksa tesa falanmı yapıldı birde gittiğiniz doktorları öğrenebilir miyim?
Canım evladıma dilediğin güzel dilekler için sağol Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu en hayırlı biçimde tattırsın ben sizi çok iyi anlıyorum yukarıdaki arkadaşlada yazdım elimde ilk tahlilde sıfır çıktı ama bu doktor ve psikolojisi ile alakalıyıd eminim diğer doktor ve tahlilde çok az çıktı düşüktü ama Rabbim ol dedi ben keçi boynuzu dışında bişey yapmadım sadece o suyu ben kaynatıp önüne koymadım hadi içte sperm min olsun dercesine ben okuldayken kendi kaynatıp içmiş oluyordu bulaştığını tezgahta her gördüğümde dua ettim ve kendisinin ne kadar istekli olduğunu anladım ince ayrıntısına dikkat edin ne olur istemek .. Psikolojiyi düzeltmek diyorum ya bi yerde ki tahlilleri diğer tahlil arasında ki fark bu ince çizgide saklı ..Merhaba canım o kadar mutlu oldum ki okuyunca asla ümit kesmemem gerektiğini bir kez daha anladım. Rabbim evladına sağlıklı sıhhatli uzun yıllar nasip etsin inşallah. bir şey sormak istiyorum. Eşiniz sıfır spermdi yani değil mi. bir arkadaş vardı çünkü o da azosperm dedi fakat onda 1 2 tane de olsa yaptığı testte çıkmıştı. o yüzden soruyorum canım kusura bakma. ayrıca tese mi oldunuz yoksa kendiliğinden mi çıkış oldu. birde keçi boynuzu dışında evde uyguladığın başka bir şey oldu mu. Şimdiden çok tesekkürler
Tüylerim diken diken oldu okurken.. Rabbim bu mutluluğu yaşamayı bize de nasip eder inşallah. Ben de eşimi böyle mutlu görmeyi çok istiyorumT
Gittiğimiz doktorları tabii ki söylerim eşime azosperm diyen doktorun adını bilmiyorum o bizi çok umutsuzlaştırmıştı o yüzden onun herhangi bir tedavisi işe yaramadı ona verdiği tahlilde eşimi psikolojik olarak çok üzdü ğü için mi bilmiyorum ama psikolojik olduğuna eminim sıfır sperm çıktı canlı sıfırdı sonra ben araştırdım Bursa da oturuyoruz acıbadem bursa hastanesi tüp bebek merkezine başvurduk Şahin bey araştırırsanız görürsünüz zaten gittiğimiz gibi güler yüzü ile dediği ilk kelime imkansız diye bişey yoktur 1 tane sperm bulsak yeter 1 sperm ile 3üzlerimiz oldu... EŞİmin gözündeki mutluluğu unutmuyorum o sevinçle tekrar tahlil verdi ve bu kez çok azda olsa çıktı kızlar bakın aynı erkek iki farklı tahlil herşeyin kafada bittiğinin kanıtıdır... Önce huzur kafa rahatlığı bi kendinizi düşünün mutsuzken bal yerseniz dahi tadı gelmez değil mi ama mutluyken acıda yeseniz bi zevki olur azosperm olabilirsin spermin yok denen erkeğin pskikolijisiyle cok daha zor durumdakiler pozitif sonuç aldı denen erkek aynı olmuyor ...
evet canım normal spermiogramda bakılıyor,Mikrotese yaparak işin kolayına kaçıyorlar sperm bulunursa ne ãlã ama bulunmazsa o testisin toparlanması yıllar alıyor,eğer mikroteseden önce tedavi edilse zaten mikrotesede bulunan spermler normal yollada çıkmaya başlar ama dediğim gibi kolayına kaçıyorlar
Ay ne tatlı konuşuyorsunuz ya maşallah Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin çok mutluluk verici.T
Gittiğimiz doktorları tabii ki söylerim eşime azosperm diyen doktorun adını bilmiyorum o bizi çok umutsuzlaştırmıştı o yüzden onun herhangi bir tedavisi işe yaramadı ona verdiği tahlilde eşimi psikolojik olarak çok üzdü ğü için mi bilmiyorum ama psikolojik olduğuna eminim sıfır sperm çıktı canlı sıfırdı sonra ben araştırdım Bursa da oturuyoruz acıbadem bursa hastanesi tüp bebek merkezine başvurduk Şahin bey araştırırsanız görürsünüz zaten gittiğimiz gibi güler yüzü ile dediği ilk kelime imkansız diye bişey yoktur 1 tane sperm bulsak yeter 1 sperm ile 3üzlerimiz oldu... EŞİmin gözündeki mutluluğu unutmuyorum o sevinçle tekrar tahlil verdi ve bu kez çok azda olsa çıktı kızlar bakın aynı erkek iki farklı tahlil herşeyin kafada bittiğinin kanıtıdır... Önce huzur kafa rahatlığı bi kendinizi düşünün mutsuzken bal yerseniz dahi tadı gelmez değil mi ama mutluyken acıda yeseniz bi zevki olur azosperm olabilirsin spermin yok denen erkeğin pskikolijisiyle cok daha zor durumdakiler pozitif sonuç aldı denen erkek aynı olmuyor ...
Bitkisel tedaviyi kullandık 1 ay. Sayimiz sifirdi 1 ay once. Toplam Sperm sayısı 4.2 milyon oldu. Sperm sayısı 2 milyon. 1 milyon hareketli 1 milyon hareketsiz. İşe yaradı yani arkadaslar rahatladik. Ama Varikosel ilerlemiş olduğu için daha fazla devam edemedik ve eşim amaliyat oldu 2 gün önce. Çok rahat bir amaliyatti. Hiç yatmadi diyebilirim. Bakalım ilerde ne olacak. Başka bitkisel kür gönderdiler amaliyatti sonrası için. Onlara başladık şimdi. Sabırsızlıkla bekliyoruzMerhaba kızlar. Eşimde de Varikosel ve Azosperm var. Amaliyata karar verdik ama önce bitkisel bişeyler yapalım diyoruz. PENDİK YANIKLAR BAHARAT ı o kadar övdüler ki anlatamam. Yorumlara bakınca inanılmaz dersiniz. adamlar bu işi biliyor dersiniz. Yüzlerce çocuk sahibi yorumları okudum. Siz de burayla görüşen deneyen oldu mu acaba.
Bitkisel tedaviyi kullandık 1 ay. Sayimiz sifirdi 1 ay once. Toplam Sperm sayısı 4.2 milyon oldu. Sperm sayısı 2 milyon. 1 milyon hareketli 1 milyon hareketsiz. İşe yaradı yani arkadaslar rahatladik. Ama Varikosel ilerlemiş olduğu için daha fazla devam edemedik ve eşim amaliyat oldu 2 gün önce. Çok rahat bir amaliyatti. Hiç yatmadi diyebilirim. Bakalım ilerde ne olacak. Başka bitkisel kür gönderdiler amaliyatti sonrası için. Onlara başladık şimdi. Sabırsızlıkla bekliyoruz[/Q
Normal yoldan olma şansı yoksa bence siz bitkisellere falan hiç para harcamayın direk tüp bebek yapın.
Azosperm neden kaynaklanıyormuş söyledi mi?Arkadaşlar merhaba bende bu topikte yeniyim 2bucuk senelik evliyiz bir senedir de bebek istiyoruz ilk aylarda gebelik olmayınca haliyle kontrol amaçlı doktorlara gittik ve eşimin azospermi oldugunu öğrendik büyük bir yıkım oldu eşim ve benim için dün kaan aydosta tedaviye başladık iki haftalık ilaç ve bitkisel kürler yapıcaz ve sonra sonuca göre bizi yönlendirecek aramızda benim durumumda olup ilerleme kaydeden varmı.? Rabbim isteyen tüm kardeşlerime hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah tez vakitte
Yok canım sölemedi hormonlar normal plunca tıkanıklık olabilirmi diye sorduk fsh 7.93 oldugu için değildir dedi üretim yapmak için fsh 8lere kadar çıkmış ama sonuö yok dediAzosperm neden kaynaklanıyormuş söyledi mi?
Bu arada diğer hormonları normal eşimin fsh da normal referansda ama işte anlamadım bendeAzosperm neden kaynaklanıyormuş söyledi mi?
Hımm anladım canım. Rabbim acil şifalar versin inşallah. Bizim hormonlar düşüktü, o yüzden sperm çıkışı olmuyordu.Bu arada diğer hormonları normal eşimin fsh da normal referansda ama işte anlamadım bende
Amin canım inşallah rabbim isteyen tüm kardeşlerime bol bol evlatlar versin yuvalarını evlatlarının sesleriyle doldursunHımm anladım canım. Rabbim acil şifalar versin inşallah. Bizim hormonlar düşüktü, o yüzden sperm çıkışı olmuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?