Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba canım o kadar mutlu oldum ki okuyunca asla ümit kesmemem gerektiğini bir kez daha anladım. Rabbim evladına sağlıklı sıhhatli uzun yıllar nasip etsin inşallah. bir şey sormak istiyorum. Eşiniz sıfır spermdi yani değil mi. bir arkadaş vardı çünkü o da azosperm dedi fakat onda 1 2 tane de olsa yaptığı testte çıkmıştı. o yüzden soruyorum canım kusura bakma. ayrıca tese mi oldunuz yoksa kendiliğinden mi çıkış oldu. birde keçi boynuzu dışında evde uyguladığın başka bir şey oldu mu. Şimdiden çok tesekkürler

T
Allah size bağışlasın yavrunuzu ben birşey sormak istiyorum, sperm çıkışı normal yollarlamı oldu yoksa tesa falanmı yapıldı birde gittiğiniz doktorları öğrenebilir miyim?
Gittiğimiz doktorları tabii ki söylerim eşime azosperm diyen doktorun adını bilmiyorum o bizi çok umutsuzlaştırmıştı o yüzden onun herhangi bir tedavisi işe yaramadı ona verdiği tahlilde eşimi psikolojik olarak çok üzdü ğü için mi bilmiyorum ama psikolojik olduğuna eminim sıfır sperm çıktı canlı sıfırdı sonra ben araştırdım Bursa da oturuyoruz acıbadem bursa hastanesi tüp bebek merkezine başvurduk Şahin bey araştırırsanız görürsünüz zaten gittiğimiz gibi güler yüzü ile dediği ilk kelime imkansız diye bişey yoktur 1 tane sperm bulsak yeter 1 sperm ile 3üzlerimiz oldu... EŞİmin gözündeki mutluluğu unutmuyorum o sevinçle tekrar tahlil verdi ve bu kez çok azda olsa çıktı kızlar bakın aynı erkek iki farklı tahlil herşeyin kafada bittiğinin kanıtıdır... Önce huzur kafa rahatlığı bi kendinizi düşünün mutsuzken bal yerseniz dahi tadı gelmez değil mi ama mutluyken acıda yeseniz bi zevki olur azosperm olabilirsin spermin yok denen erkeğin pskikolijisiyle cok daha zor durumdakiler pozitif sonuç aldı denen erkek aynı olmuyor ...

Canım evladıma dilediğin güzel dilekler için sağol Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu en hayırlı biçimde tattırsın ben sizi çok iyi anlıyorum yukarıdaki arkadaşlada yazdım elimde ilk tahlilde sıfır çıktı ama bu doktor ve psikolojisi ile alakalıyıd eminim diğer doktor ve tahlilde çok az çıktı düşüktü ama Rabbim ol dedi ben keçi boynuzu dışında bişey yapmadım sadece o suyu ben kaynatıp önüne koymadım hadi içte sperm min olsun dercesine ben okuldayken kendi kaynatıp içmiş oluyordu bulaştığını tezgahta her gördüğümde dua ettim ve kendisinin ne kadar istekli olduğunu anladım ince ayrıntısına dikkat edin ne olur istemek .. Psikolojiyi düzeltmek diyorum ya bi yerde ki tahlilleri diğer tahlil arasında ki fark bu ince çizgide saklı ..

Tüylerim diken diken oldu okurken.. Rabbim bu mutluluğu yaşamayı bize de nasip eder inşallah. Ben de eşimi böyle mutlu görmeyi çok istiyorum

Biz de kaan. Aydos hoca ya gittik aralık ayında başladık tedaviye 9 nisanda mikro tese yaptı sonuç s c o bize tedaviye gerek yok sizi bitkisel ürünlere bakın kok hücreyi takip edin birde sperm bankasına gitip sperm alıp evlat sahibi olun diyo saygısızlık güvenimizi boşa çıkardı haram olanı teklif etti yerle bir oldu umudumuz ALLAH sonra ona güvenmistik. Rast gele frum da celalettin peru hocayı bulduk bize dediği şey bu durumda mikro tese yapmak en basitinden intihar vakası dedi. Ona gideceğiz sonuclari paylasacagim sizlerle ALLAH yar ve yardımcınız olsun

Ay ne tatlı konuşuyorsunuz ya maşallah Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin çok mutluluk verici.

Bugün yumurta toplamam yapıldı 25 tane yumurtam bulundu . Eşimin sperm örneklerinde sperm hücreleri görülmüş 2 tüp de dondurulmuş sperm mimiz mevcut idi Kaan hoca tese ye gerek Yok dedi. Şimdi merakla mevcut spermlerden embriyo oluşturacak kalitede çıkmasını bekliyoruz . Lütfen dualarınızı esirgemeyin

Bitkisel tedaviyi kullandık 1 ay. Sayimiz sifirdi 1 ay once. Toplam Sperm sayısı 4.2 milyon oldu. Sperm sayısı 2 milyon. 1 milyon hareketli 1 milyon hareketsiz. İşe yaradı yani arkadaslar rahatladik. Ama Varikosel ilerlemiş olduğu için daha fazla devam edemedik ve eşim amaliyat oldu 2 gün önce. Çok rahat bir amaliyatti. Hiç yatmadi diyebilirim. Bakalım ilerde ne olacak. Başka bitkisel kür gönderdiler amaliyatti sonrası için. Onlara başladık şimdi. Sabırsızlıkla bekliyoruz

Yeniden selamlar hanımlar biliyorum çok oldu gitmeyeli kimler güzel haberler aldı kimler hala mücadelede inanın bilmiyorum, bu gün buraya güzel bir başlangıç haberi vermek için girdim
4.5 yıl sonunda ilk tese mizde orta kalite de olsa sperm bulundu henüz tam bilgiye sahip değiliz , 0 da olsa rabbim bir yerden başlamayı nasip edecek inşallah , rabbim hepimizi sevindirsin , azo olup tese de çıkan var bunu bilin istedim , ümidimiz mutluluğumuz çok olsun ..

Arkadaşlar sperm testi sonucunda "düşük kons. Test sonuçları" başlığı ne anlama geliyor acaba? Biliyor musunuz?

Arkadaşlar merhaba bende bu topikte yeniyim 2bucuk senelik evliyiz bir senedir de bebek istiyoruz ilk aylarda gebelik olmayınca haliyle kontrol amaçlı doktorlara gittik ve eşimin azospermi oldugunu öğrendik büyük bir yıkım oldu eşim ve benim için dün kaan aydosta tedaviye başladık iki haftalık ilaç ve bitkisel kürler yapıcaz ve sonra sonuca göre bizi yönlendirecek aramızda benim durumumda olup ilerleme kaydeden varmı.? Rabbim isteyen tüm kardeşlerime hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah tez vakitte

Azosperm neden kaynaklanıyormuş söyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…