Canim bizimde fsh cok yuksek degil di ama kaan hocanin demesine gore maksimum 4 olmasi gerekiyomus onun disnda tum hormonlar normaldi ve mikrotese dedi esime belki sizinkide boyle bi durumdur hani bize gore 8 normal aralikta ama hoca belki yuksek olarak degerlendiriyodurBu arada diğer hormonları normal eşimin fsh da normal referansda ama işte anlamadım bende
Bizede öyle söyledi canım ama bize hemen tese demedi ilaç verdi bitkisel kürler verdi işte yenmesi gerekenleri felan iki hafta sonra tekrar kan tahlili ve sperm tahlili istedi sonucu göndericez ona göre bişe söleyecek siz ne zamandır tedavi görüosunuz kaan hocadaCanim bizimde fsh cok yuksek degil di ama kaan hocanin demesine gore maksimum 4 olmasi gerekiyomus onun disnda tum hormonlar normaldi ve mikrotese dedi esime belki sizinkide boyle bi durumdur hani bize gore 8 normal aralikta ama hoca belki yuksek olarak degerlendiriyodur
Subat ayindan beri canim siz hangi doktora gidiyosunuz bizede kaan hoca ilk basta iki haftalik bi ilac vermisti ama sperm testinde bi degisiklik olmayinca mikrotese yapalim dedi ilac kullanalim desek belki onada tamam dicekti ama biz aceleci davrandik sanirimBizede öyle söyledi canım ama bize hemen tese demedi ilaç verdi bitkisel kürler verdi işte yenmesi gerekenleri felan iki hafta sonra tekrar kan tahlili ve sperm tahlili istedi sonucu göndericez ona göre bişe söleyecek siz ne zamandır tedavi görüosunuz kaan hocada
Bizde kaan aydosun hastasıyız iki ürologa gittik daha önce direk tüp bebek ve teseye yönlendirdiler arastırınca kaan hocayı bulduk sizde yenisiniz eşin tese oldumj peki bide size hangi ilaçları verdiSubat ayindan beri canim siz hangi doktora gidiyosunuz bizede kaan hoca ilk basta iki haftalik bi ilac vermisti ama sperm testinde bi degisiklik olmayinca mikrotese yapalim dedi ilac kullanalim desek belki onada tamam dicekti ama biz aceleci davrandik sanirim
Merhaba. Biz de müfit günel hastasıyız bir aydır. Mart ayında gitmiştik. Eşim 4 yıl önce üniversite hastanesinde tese olmuştu sperm bulunamamıştı. Araştırmalarımız sonucu Müfit günel e gittik. Eşimin tüm değerleri referans aralığında ama sperm yok. İlaç verdi müfit bey eşime gonal f ve neofortil. Değerler normal ama tese de bulunma olasılığını artırabilir dedi ilaçlar. Ben doktorların ilaçların sadece vesile olduğuna nasipte varsa olacağına inanıyorum. Nasipte yoksa dünyanın en iyi doktoru da olsa olmuyor. Herkes akın akın Kaan Aydos a gidiyor en iyi o deniliyor ama onunda tesede sperm bulamadığı çok kişi var. Sonucun olumsuz olması doktorun iyi olmadığı anlamına gelmez.Anatolia tüp bebek merkezinde Müfit Günel yaptı 1 buçuk saat felN sürdü ama çıkmadı yıkama sonrası bakılacak bide dediler benimde umut yokta çıksa orda çıkardı bi umut diyosun yinede işte
Donduruldumu peki çok sevindim canım. 1 tane bile yeter tüp bebek için yeter ki Rabbim ol desin. inşallah kalitesi de iyidir. Bizim çıkmış kadar sevindimBenim eşim sperm tahlili yaptırdı. 18 tane hareketli sperm bulundu. Kaan Hoca ile 8 mayısta iletişim kurabilicez. Sizce nasıl durum?
Allah razı olsun canım. Henüz doktorla iletişime geçemedik , 8 Mayıs'ı bekliyoruz. Ben de 1 tane bile olsa yeter diye biliyordum ama burda birisi paylaşmıştı, Kaan Hoca çıkan spermleri yeterli bulmadı, tese yapacak falan diye. O yüzden fazla da umutlanmak istemiyorum Elbette ki Rabbimin dediği olur. İnşallah, bütün yüreğimle sizin için de güzel sonuçlar almanızı diliyorum canım. Bunun zorluğunu yaşayan bilir. Milyonlarla ifade edilen bir kavram ve biz tane ile konuşuyoruz . Rabbim yardımcımız olsun bu yolda canım benim.Donduruldumu peki çok sevindim canım. 1 tane bile yeter tüp bebek için yeter ki Rabbim ol desin. inşallah kalitesi de iyidir. Bizim çıkmış kadar sevindim
Amin canim insallah en azindan soyle dusun disariya cikan varsa icerdede mutlaka vardir o yuzden bu cok guzel bi haber bence cok sevindim senin adinaAllah razı olsun canım. Henüz doktorla iletişime geçemedik , 8 Mayıs'ı bekliyoruz. Ben de 1 tane bile olsa yeter diye biliyordum ama burda birisi paylaşmıştı, Kaan Hoca çıkan spermleri yeterli bulmadı, tese yapacak falan diye. O yüzden fazla da umutlanmak istemiyorum Elbette ki Rabbimin dediği olur. İnşallah, bütün yüreğimle sizin için de güzel sonuçlar almanızı diliyorum canım. Bunun zorluğunu yaşayan bilir. Milyonlarla ifade edilen bir kavram ve biz tane ile konuşuyoruz . Rabbim yardımcımız olsun bu yolda canım benim.
Çok sağ olun kızlar, Allah razı olsun sizinle konuşunca daha çok umutlandım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAmin canim insallah en azindan soyle dusun disariya cikan varsa icerdede mutlaka vardir o yuzden bu cok guzel bi haber bence cok sevindim senin adina
Canım ama sizin ki hareketliymiş belki o okuduğun kişinin hareketsiz ve ya morfoloji sıkıntıysa o yüzden tese demiş olabilir. Ama içini ferah tut bak ne güzel normal yolla çıkış olmuş az da olsa kim bilir tese olsa ne kadar çok çıkacak. Çok sevindim arkadaşım çok inan ki. İnşallah sonu da güzel olur.Allah razı olsun canım. Henüz doktorla iletişime geçemedik , 8 Mayıs'ı bekliyoruz. Ben de 1 tane bile olsa yeter diye biliyordum ama burda birisi paylaşmıştı, Kaan Hoca çıkan spermleri yeterli bulmadı, tese yapacak falan diye. O yüzden fazla da umutlanmak istemiyorum Elbette ki Rabbimin dediği olur. İnşallah, bütün yüreğimle sizin için de güzel sonuçlar almanızı diliyorum canım. Bunun zorluğunu yaşayan bilir. Milyonlarla ifade edilen bir kavram ve biz tane ile konuşuyoruz . Rabbim yardımcımız olsun bu yolda canım benim.
İnşallah canım benim, Allah razı olsun. Rabbim dualarımızı kabul eylesin bu mübarek günlerde inşallah. Siz ne durumdasınız canım?Canım ama sizin ki hareketliymiş belki o okuduğun kişinin hareketsiz ve ya morfoloji sıkıntıysa o yüzden tese demiş olabilir. Ama içini ferah tut bak ne güzel normal yolla çıkış olmuş az da olsa kim bilir tese olsa ne kadar çok çıkacak. Çok sevindim arkadaşım çok inan ki. İnşallah sonu da güzel olur.
Maşallah bence çok güzel bi sonuç artışlar milyonlara ulaşsın inşallah ne kadar süre sonjnda bu çıkış oldu canım bide nasıl bi tedavi uyguladınız acabaBenim eşim sperm tahlili yaptırdı. 18 tane hareketli sperm bulundu. Kaan Hoca ile 8 mayısta iletişim kurabilicez. Sizce nasıl durum?
Allah razı olsun canım, Amin inşallahMaşallah bence çok güzel bi sonuç artışlar milyonlara ulaşsın inşallah ne kadar süre sonjnda bu çıkış oldu canım bide nasıl bi tedavi uyguladınız acaba
Amiiinn canım inşallah bizim bi sebebi yok genetik yaptırmadık ama ailede bu durumda olanda yok testisler felan normal hormonlar normal fsh 7.93 sadece tıkanıklık olabilirmi dedik olmaz fsh 4ün altında olunca düşünüyoruz dedi ilaç yazdı iki hafta kullanıp tekrar kan ve spermiogram testi vercez inşallah bizde de artış olurAllah razı olsun canım, Amin inşallah
Valla herkesin durumu farklı olduğu için yanlış yönlendirme yapmak istemem. Eşimde Hipogonadizm rahatsızlığı var, ondan dolayı fsh hormonu düşüktü. Testosteron da düşüktü tabi. Doktor hormonları düzeltirsek 6 ay içinde menide çıkış olur demişti. Ocak ayında başladık. 3 buçuk ay falan oldu. Çok şükür az da olsa çıkış var. Sizin azosperm sebebiniz nedir? Eğer bizimkiyle aynıysa neler yaptığımızı da yazarım arkadaşım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
İnşallah canım. Sizde çıkış var mı az da olsa? Yoksa azosperm mi?Amiiinn canım inşallah bizim bi sebebi yok genetik yaptırmadık ama ailede bu durumda olanda yok testisler felan normal hormonlar normal fsh 7.93 sadece tıkanıklık olabilirmi dedik olmaz fsh 4ün altında olunca düşünüyoruz dedi ilaç yazdı iki hafta kullanıp tekrar kan ve spermiogram testi vercez inşallah bizde de artış olur
Azosperm canım iki kez test yapıldı ikiside 0 sperm yeni başladık tedaviye iki hafta sonra tekrr vericez tahlil inşallah güzel sonuçlar alırız dua edelim birbirimize..İnşallah canım. Sizde çıkış var mı az da olsa? Yoksa azosperm mi?
Bizde şu an da hala tedavi aşamasındayız ilaç kullanıyoruz canım 1 buçuk ay sonra gidicez bakalım hayırlısıyla. Ne oldu ne bitti görücez.İnşallah canım benim, Allah razı olsun. Rabbim dualarımızı kabul eylesin bu mübarek günlerde inşallah. Siz ne durumdasınız canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?