Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Içime bisey oturdu kalkmıyor nefes alamiyorum... amin canm. Bizi bizden başkası anlamaz anlayamaz . O benm çocukluk arkadaşım senelerin dostluğu neler yaşadık beraber kardeş gibi. Hayat çok garip.. görüşmek konuşmak istemiyorm hayatımdan çıksın istiyorm. Ben kötü bir insan mıyım...

Hiç alakası yok canım yaşadığımız süreç bizi böyle etkiliyo belirsizlikler bitiryo mübarek günlerdeyiz Rabbim bekletmeden inşallah dualarımızı kabul eder evlerimiz evlatlarımızın sesleriyle dolar.. geçen eşim bana dediki tek erkek çocuk kendisi eğer çocugmuz olursa şimdi daha da kıymetli olacak.. Rabbim bazen zorlaştırıyorki verdiği nimetlerin mucizelerin kıymetini anlayalım ona daha çok şükredelim ona daha çok yönelelim kendini kötü hissetme hayırlısıyla bizde yasıcaz bu duyguları (amiin)

Benim yaşadıklarımı bılmiyor Arkadaşım. Söyleyemiyorum ki.. kendime bile zor söylerken nasıl soylıyım...
En yakın arkadaşınız. Benim en yakın arkadaşım bilir mesela. Hep dua eder. Hep moral verir bana. Birlikte hayal kurarız.
Rabbim bize de nasip edecek inşallah. Bu kadar umutsuz olmayın. Ölümden başka her şeyin çaresi var.

Umutsuz diilim ama bazi zamanlar cok agir geliyor mesela bugun... icimi ancak buraya dokebilirim diye yazdm. Ne guzel..Bilmiyorm ben soyleyemedim .kimse anlamaz gibi geliyor bana galiba..

Tabiki canım bizim bi tanıdık anlattı en yakın arkadasının hastalık nedeniyle rahmini almışlar artık çocuk sahibi olamıcaksın demişler kadın kendini alıştırıyo tabi bu duruma belli bi zaman sonra bi ay adet olmuyo doktora gidiyo adet söktürücü alıyo gene adet olamıyo tekrar gidiyo doktora testler felan derken hamile oldugunu öğreniyo. Ameliyatla rahmini alırken doktorlar içerde bi tırnak parçası kadar rahim parçası kalmış ve oraya tutunmuş sonradan da öğreniyorlar ki ikiz hemde kullandığı onca adet söktürücüye ragmen.. fotolarını felan göstermişlerdi hatta bize yani diyeceğim su ki Kün fe yekün ol derse olur biz duamızı edelim ona sığınalım..

Son düzenleme:
Kuzum tırnak parçası kadar rahim nasıl yeterli olmuş bebeğin gelişmesi için? Bir sıvının içinde olması gerekmiyor mu?
Tabiki Rabbim ol deyince olur, orası ayrı. Ama kafama takıldı. :)

Umutsuz diilim ama bazi zamanlar cok agir geliyor mesela bugun... icimi ancak buraya dokebilirim diye yazdm. Ne guzel..Bilmiyorm ben soyleyemedim .kimse anlamaz gibi geliyor bana galiba..
Olur mu hiç, insan en büyük derdi kendi başındaki sanırmış. Sıkıntılar paylaşıldıkça azalır. Tabi herkesle değil, güvendiğiniz insanlarla.

Kuzum tırnak parçası kadar rahim nasıl yeterli olmuş bebeğin gelişmesi için? Bir sıvının içinde olması gerekmiyor mu?
Tabiki Rabbim ol deyince olur, orası ayrı. Ama kafama takıldı. :)
Bilmiyorum canım anlatan kişi myle söyledi ufak bi parçaymış ama gerçek olay fotografını gmsterdi bize iki tane kız böle süslemiş püslemiş. Mucize ararsak etrafta çook fazla teyzemin oğlunun 6-7sene kadar olmadı tüp yaptırdılar ikiz oldu üçüncü çocuklarıda doğal oldu. Dayımın 10sene olmamış tüp bebek yapılırken %20şans vermiş doktorlar onlarında oldu.. darısı bizlere mucizelerin

Söylememek saklamak bir süre sonra daha ağır geliyor insana detay vermeden tedaviye ihtiyaç duyduğunuzu ifade edin onlar ne olduğunu soracaktır yuvarlayın ve geçiştirin bir süre sonra sormayacaklardır.Evlat hasretiyle sınanmayan biri tabi ki sizi anlayamaz ben artık beni anlamalarını değil üzüntüme saygı duymalarını istiyorum ama bunu da beceremiyorlar.Allahtan gelen bir şey alan da O veren de O.Biz kullar elimiZden geleni yapar ve dua edebililiriz ötesi O’na kalmış.İnşallah tedaviniz olumlu olur.Burdaki tüm arkadaşlar hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlatlarına kavuşur.

BENDE SİZİ ANLAMIYORUM. ÇOK BASİT DEĞİL Mİ YA. BUDA ALLAHTAN GELEN BİR HASTALIK NEDİR BU İSYAN ETMELER. ÇOCUK VARMI EVLADIM ÇOCUK VARMI KIZ ÇOCUK VARMI KANK DİYEN OLDUMU YAVRUM DENİYORUZ AMA ŞİMDİLİK OLMUYOR.BAKALIM BAKİM HAYIRLISI DİYİP GEÇECEKSİNİZ. İNSANLARDA SİZE HADİ İNŞALLAH ALLAH NASİP EDER DİCEK GEÇECEK. YANİ NİYE BAHANELER ÜRETİP SORULARDAN KAÇARSINIZ Kİ.

Kızlar merhaba.Celalettin Peruda tedaviye başlayacağız.Bize 5. Set diye ilaçlar vs verdi.Kullananlar var mı aranızda?

kızlar merhaba kaan bey bizden bazı sperm testleri istedi tam sonuçlarım hepsi çıkmadı ama bir tanesi çıkmış şöyle yazıyoR HASTADA HEDEF GENLERİN İFADESİ SPERM KONTSANTRASYONLARI YÜKSEK KONTROL ÖRNEKLERİNE GÖRE ÇOK DÜŞÜK (ZAYIF) SEVİYEDE TESPİT EDİLMİŞTİR.
yani kötü birşey diyo onu anladım zatende aranızda böyle test yaptıran varmı sonuç böyle çıkan

Canım siz semen haploidi paneli testi mi yaptırdınız. Bizde yaptırmıştı. Kaan hocanın hastasıydık. Bizim sonuçta da böyle yazıyordu. Yani PCNA VE LİM15 markırları az da olsa düşük gelmişti diğer esx1 tex101 markırları sıfır geldi. Sonuç olarak da kaan hocanın cevabı haploid hücre gözükmüyor ama çok zayıf da olsa PCNA VE LİM15 markırı var. bazen testte gözükmediği halde tese de çıkabilir o yüzden tese yapalım ve şansımız % 20 demişti. Bizde zaten daha önce 1 kez tese olduğumuz için tekrar olmak istemedik. Tedaviyi o şekilde bıraktık. Eğer aynı testten bahsediyorsak bizim sonuç böyle olmuştu canım.

aynen canım bizdede sonuçlar sizin gibi bizde bir kere tese olduk sonuç çıkmadı sanırım bizede aynı cvp vericek zaten hiç umudum yoktu şimdi tamamen sıfırlandı hayırlısı bile diyemiyorum artık sinirden ailede kimsede yok böyle birşey birtek eşimde var ne diyceğimide ne yapıcağımıda bilmiyorm artık

Lütfen öyle düşünme canım..Emin ol ki diğer kalan tüm insanların bir şekilde farklı bir yerden imtihanı oluyor.Belki bizimki en ağırı kabul ediyorum ama neden bizde diye düşünüp isyan etme..Ben inan ki yinede halimize şükür diyorum.Elbet bir hikmeti,bir mükafatı vardır..Ya bu dünyada yada asıl gerçek olan hayat ahirette..Bazılarına göre fazla Polyanacılık yapıyor olabilirim ama bizlerin Allaha dua edip istemekten bir çaresi yok..

İlk tesenizi kime olmuştunuz ve ne çıkmıştı biz dün tese olduk yuvarlak hücreler çıktı bınlar ne demek oluyor anlamış değilim iyi mi kötümü bilmiyorum

canım öyle düşünme inan yalnız değilsin bizim de öyle hatta aileyi bırak sülale de kimse de böyle birşey yok. kolay değil Sınavımız büyük ama Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Umudunu o ufacıkta olsa içinde ki ışığı söndürme. Biz güçlü olalım ki eşlerimiz de bizden destek alsınlar. Hayırlısı bile diyemiyorum yazmışsın sakın öyle düşünme canım. Senin annenden de sıkıntılı olduğunu biliyorum belki bu yüzden bu kadar karamsarsın ama dua et sadece dua..

Benimde en yakin arkadasimin iki lafindan biri " Kocam ustume ceketini atsa hamile kaliyorum. Kadinlik hormonum o kadar yuksekmis "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…