- 9 Ağustos 2017
- 126
- 49
- 98
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.Bizde Kaan hocanın hastasıyız ekimden beri tedavi görüyoruz İnmemiş testis sorunumuz var.Chorimon klomen ve merional kullandık.semen testi istedi haploid hücre çıkmadı markırlarımız da bir tek pcna değerimiz orta yükseklikteydi.şimdi estradiol hormonuz yüksek diğerleri normal seviye de fsh 3.75.14 mayıs ta TESE ameliyatı olacağız.sizin tam olarak sorununuz neydibiz de kaan hocada tedaviye başladık.6 aydır klomen ve menagon kullanıyoruz. kaan hocaya ilk gittiğimizde bize daha önce evlat edinin diyenlere çok kızmıştı. ama şimdi aynı terbiyesizliği kendisi yaptı. ve biz bıraktık kaan hocayı.ayrıca e-posta ile iletişim çok saçma değil mi sizce de.. bu kadar önemli bir konuda hiç bir şekilde hocaya ulaşılamıyor. sorularımızı o saçma hemşiresine soruyoruz.o da sadece hocayı övüyor.. ben kaan hocayı sevmiyorum..siz ne dersiniz bilemem.. boşa geçen 6 ayımıza acıyorum şuan..
Bizde kaan hocanın hastasıydık. 8 ay tedavi gördük semen haploid testi yaptık. Fakat sadece pcna ve lim15 markırları orta derecede geldi. Haploid hücre çıkmadı. Mail atmış %20 sansınız var tese yapalım diye. Hploid çıkmadı ama bekli ameliyatla çıkar yazmış. Bizde zaten 1 kez tese olmuştuk. Birdaha olmak istemedik ve tedaviyi sonlandırdık. Tese oldukça alan daralıyor. Çok tese olmakda iyi değil.Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.Bizde Kaan hocanın hastasıyız ekimden beri tedavi görüyoruz İnmemiş testis sorunumuz var.Chorimon klomen ve merional kullandık.semen testi istedi haploid hücre çıkmadı markırlarımız da bir tek pcna değerimiz orta yükseklikteydi.şimdi estradiol hormonuz yüksek diğerleri normal seviye de fsh 3.75.14 mayıs ta TESE ameliyatı olacağız.sizin tam olarak sorununuz neydi
Öncelikle geçmiş olsun.Bizim ilk tesemiz bizde olup olmama konusunda kararsız kaldık.sizin tam olarak sorununuz neydi acabaBizde kaan hocanın hastasıydık. 8 ay tedavi gördük semen haploid testi yaptık. Fakat sadece pcna ve lim15 markırları orta derecede geldi. Haploid hücre çıkmadı. Mail atmış %20 sansınız var tese yapalım diye. Hploid çıkmadı ama bekli ameliyatla çıkar yazmış. Bizde zaten 1 kez tese olmuştuk. Birdaha olmak istemedik ve tedaviyi sonlandırdık. Tese oldukça alan daralıyor. Çok tese olmakda iyi değil.
ama şöylede birşey var demekki sizin içerde üretim varmış eğer üretim varsa ve sperm hücresi varsa bu nohut kürü falan işe yarayabilir ama hiç hücre bile yoksa sağlam olan sistemi bile geriletebilir mesela keçi boynuzuda eger sperm çıkışı varsa işe yarıyormuş ve geçici süre işe yarıyormus o nedenle bu kurleri dikkatlı uygulamak gerekir.Merhaba uzun bir aradan sonra ilk defa yazıyorum 2 teseden sonra elimizde kocaman bir sıfır vardı kendimizce 6 -7 ay hiç birşey yapmama kararı aldık bu surecte bir topukta nohut kürünü gördüm normalde 2 ay yapılması gerekiyordu benim eşim şoför olduğu için sadece 1ay uygulayabildim.Sonuc daha önce hiç karşılaşmadığımız spermatid hücre oldu sizlerle de paylaşmak istedim.
Üretim felan yok canim tese patolojisinde de bişey çıkmadı daha önce keçi boynuzu pekmezi ve çakşırkoku suyu içmişti esim horman seviyesi cok bozuldu.bilmiyorum ben nohuttan olmuş olabilir diyorum ama kendiliğinden de oluşmaya başlamış olabilir.Bakalim ilerlemeleri sizle paylaşırım.ama şöylede birşey var demekki sizin içerde üretim varmış eğer üretim varsa ve sperm hücresi varsa bu nohut kürü falan işe yarayabilir ama hiç hücre bile yoksa sağlam olan sistemi bile geriletebilir mesela keçi boynuzuda eger sperm çıkışı varsa işe yarıyormuş ve geçici süre işe yarıyormus o nedenle bu kurleri dikkatlı uygulamak gerekir.
PardonEvetiyi bir dr olabilir ama ameliyattan önce hormon tedavisi yapan bir dr o hormonların sonucuna bakmalı yada ameliyat için gereken testleri de istemeli biz htırlatıkta verdi tahlileri .. yok negatif çıkmasından dolayı yazmadım zaten biz o dr önce dikkatli okursanız gittik hiç biri ultrason istemedi bu dr da türk bu arada ..
Pardon ben dikkatli okumamışım demekki. Ultrason istememeleri çok ilginç ama. Biz de çok Dr a gittik önce hormon tahlilleri ve ultrason istiyolar. Belki de varikosel tespit edilseydi tedavi uygulanır tese de yapılmazdı. Neyse artık olan olmuş. Dilerim bundan sonra güzel ilerlemeler kaydeder güzel sonuçlar alınırsınızEvetiyi bir dr olabilir ama ameliyattan önce hormon tedavisi yapan bir dr o hormonların sonucuna bakmalı yada ameliyat için gereken testleri de istemeli biz htırlatıkta verdi tahlileri .. yok negatif çıkmasından dolayı yazmadım zaten biz o dr önce dikkatli okursanız gittik hiç biri ultrason istemedi bu dr da türk bu arada ..
Bizde çakşır kökü suyu içiyoruz hormonları nasıl bozdu arttımı azaldımıÜretim felan yok canim tese patolojisinde de bişey çıkmadı daha önce keçi boynuzu pekmezi ve çakşırkoku suyu içmişti esim horman seviyesi cok bozuldu.bilmiyorum ben nohuttan olmuş olabilir diyorum ama kendiliğinden de oluşmaya başlamış olabilir.Bakalim ilerlemeleri sizle paylaşırım.
En iyisini yapmıssınız canım. Ongörüsüz kesinlikle kimse tese olmasın! Belki cıkar ne demek deneme tahtasımı bu.Bizde kaan hocanın hastasıydık. 8 ay tedavi gördük semen haploid testi yaptık. Fakat sadece pcna ve lim15 markırları orta derecede geldi. Haploid hücre çıkmadı. Mail atmış %20 sansınız var tese yapalım diye. Hploid çıkmadı ama bekli ameliyatla çıkar yazmış. Bizde zaten 1 kez tese olmuştuk. Birdaha olmak istemedik ve tedaviyi sonlandırdık. Tese oldukça alan daralıyor. Çok tese olmakda iyi değil.
öngörüsüz tese olmayın. Ayrıntılı sperm tahlili yaptırın en azından.( germ değerleri, spermatid değerleri vs. varsa tabi.Öncelikle geçmiş olsun.Bizim ilk tesemiz bizde olup olmama konusunda kararsız kaldık.sizin tam olarak sorununuz neydi acaba
hangi doktora gidiyorsunuz?Merhaba uzun bir aradan sonra ilk defa yazıyorum 2 teseden sonra elimizde kocaman bir sıfır vardı kendimizce 6 -7 ay hiç birşey yapmama kararı aldık bu surecte bir topukta nohut kürünü gördüm normalde 2 ay yapılması gerekiyordu benim eşim şoför olduğu için sadece 1ay uygulayabildim.Sonuc daha önce hiç karşılaşmadığımız spermatid hücre oldu sizlerle de paylaşmak istedim.
bir önceki yorumunuzla celişmissiniz. nohut kürünü doğru olarak duruma gore kullanmak gerekirse sizin kullandığınız çakşır kökü de öyle.Bizde çakşır kökü suyu içiyoruz hormonları nasıl bozdu arttımı azaldımı
Bodoslama tese olmayın. bizede tansel %60 cıkar dedi hormonlarımızda bisey yoktu tese olduktan sonra 5 dk gorebildim adamı sadece. Öngörüsüz tese olmayın kesnlikle. Celalettin hocayı tavsiye ederim. biz 1 senedir gidiyoruz. en azından normal sperm çıkışına kadar uğraşan doktorMerhaba bizim de azosperm genetik testimiz temiz hormonlar fsh=28.8 lh=6.3 prolaktin=7.5 total testesteron=283 inhibin b=10 tansel kaplancan la görüştük bu sonuçlarla tedavi sonrası tese diyor celalettin hocayı önerirmisiniz ne yapacagimizi sasirdik
En iyisini yapmıssınız canım. Ongörüsüz kesinlikle kimse tese olmasın! Belki cıkar ne demek deneme tahtasımı bu.
öngörüsüz tese olmayın. Ayrıntılı sperm tahlili yaptırın en azından.( germ değerleri, spermatid değerleri vs. varsa tabi.
hangi doktora gidiyorsunuz?
bir önceki yorumunuzla celişmissiniz. nohut kürünü doğru olarak duruma gore kullanmak gerekirse sizin kullandığınız çakşır kökü de öyle.
Bodoslama tese olmayın. bizede tansel %60 cıkar dedi hormonlarımızda bisey yoktu tese olduktan sonra 5 dk gorebildim adamı sadece. Öngörüsüz tese olmayın kesnlikle. Celalettin hocayı tavsiye ederim. biz 1 senedir gidiyoruz. en azından normal sperm çıkışına kadar uğraşan doktor
Bence spermatidin 28 çıkması çok iyi önemli olan tedavi sürecinde onu yükseltmek canım yanlış bilmiyorsam yani. Bitkisel birşey kullandınız mı %10 dan %28 e çıkmış çünküKızlar merhaba..Eşim 7 ay önce tese oldu.Patoloji raporunda sayıca az olmak üzere %10 oranında spermatid e rastlanmıştı malesef sperme dönüşmüyor.Bizde Celalettin hocada tedaviye başlamaya karar verdik.İstediği yerde sperm testini yaptırdık.Sonuç:
%28 oranında Spermatid
%72 oranında Spermotosit
400.000 yuvarlak hücre sayısı
340.000 Lökosit
60.000 immatür germ hücresi
Durumu bizimkine benzeyen var mı?
Bence spermatidin 28 çıkması çok iyi önemli olan tedavi sürecinde onu yükseltmek canım yanlış bilmiyorsam yani. Bitkisel birşey kullandınız mı %10 dan %28 e çıkmış çünkü
Öyledir de canım zaten herşeyi başı dua. Ol deyip olduran Rabbim... Doktorlar sadece bir aracı.Yok canım benim zaten sende biliyorsun daha yeni Celalettin hocaya başlayalım diyoruz.İstediği tetkikleri topladık bu hafta gideceğiz.Teseden sonra hiç bir tedavi uygulamadık,dinlendik..Gerçekten sevindim çünkü neredeyse 2 katından fazla artmış.Biz 2-3 ay önce Umre ye gitmiştik eşimle,orada bir Türk hurmacı vardı.Durumu anlatınca bize bir karışım verdi hurma poleni,pekmez vs içeren.Okudu,üfledi ona..9 gün yiyeceksiniz dedi karı-koca..Sonra eşime git test yaptır demişti ama biz bitirdikten 2 ay sonra testi yaptık.Bilmiyorum çok dua ettik..Rabbim hepimizinkini kabul etsin..Tabii ki önce Rabbime,dualarıma ve belki o karışıma yoruyorum..
Çok iyi anlıyorum sizi.. Tamam biz hassasız da çevremizdeki insanlar da fazla duyarsız değil mi..En yakın arkadaşımla bulustum bugün. Hamile.... hep bahaneler yalanlar erteliyordum.. 7aya girdi baya büyümüş. Zorla foto çektirdik karnını severken falan. Hep hamilelik süreci bebek odasını secememesi neler alacağı...Vs. hayatımda böyle bir işkence gördüğümü hatırlamıyorum. Eve geldm dayak yemiş gibiyim. Nasıl bir sınav bu...Nasıl.....
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler canım buda bizim imtihanımızmış Rabbim büyük suan üzüldüğümüz şeyleri inşallah ilerde bizde zevkle heycanla yaparız ama göze sokmadan tabiki..En yakın arkadaşımla bulustum bugün. Hamile.... hep bahaneler yalanlar erteliyordum.. 7aya girdi baya büyümüş. Zorla foto çektirdik karnını severken falan. Hep hamilelik süreci bebek odasını secememesi neler alacağı...Vs. hayatımda böyle bir işkence gördüğümü hatırlamıyorum. Eve geldm dayak yemiş gibiyim. Nasıl bir sınav bu...Nasıl.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?