- 22 Mart 2018
- 190
- 254
- 103
Geçmiş olsun.Kanal tıkanıklığı mı var eşinizde öyle ise içeride üretim vardır tesa yöntemiyle bile sperm çıkacaktır.Bitkiselleri dikkatli ve dozunda kullanın.Fsh hormonunuz yüksekse çakşır otu daha da yükseltiyor.merhaba hanımlar eşimde azopsremi hastası muayne oldugumz hastanede doktor eşimde ne ölü nede canlı sperm varms hic sprem olmadgnı soyledi udrasonla bakıldı kapalı kanal olmadı soylendi eşimde bende çok kotu durumdayz devlet hastanesi tüp bebekte dahi sansmzn olmadgnı soyluyr ne yapacgmı bilmyrm yaklask 6aydr biseyler olmasın icin ugrasyrm ankarada bi aktarda karsm yaptrdk yedirmedgmz icirmedigm sey yok ne iyi gelio dendiyse denedk 4 ay boyunca kullandı bi degisiklik yok 2 aydrda internetten çaksır otu kokunu ogrendm bal ve cevizle karstrdm sabahları yediriyrm yardmcı olun lutfen
Hayırlı güzel şeyler söylesin güzel bir süreç ve sonuç olsun inşallah. Bu eşler neden böyleler ya. Ben de zorla götürdüm Dr a. Hiç umudu yok. Umutlansın diye her türlü şeyi yapıyorum moral olsun diye. tüm nazını tuzunu çekiyorum. Beynine olumsuz sinyaller gönderme diyorum vs ama işte..Arkadaşlar yarın Tansel beyin muayyanesine gidiyoruz.bakalim neler söylecek.. eşim oluyo pofluyo zorla götürüyorum resmen. Neden böyle yapiyo direk olmayacak moduna girdi sürat beş karış. Daha baslamadan yoruldum arkadaşlar. Allah hepimizn yardımcısı olsun....
Arkadaşlar yarın Tansel beyin muayyanesine gidiyoruz.bakalim neler söylecek.. eşim oluyo pofluyo zorla götürüyorum resmen. Neden böyle yapiyo direk olmayacak moduna girdi sürat beş karış. Daha baslamadan yoruldum arkadaşlar. Allah hepimizn yardımcısı olsun....
Hayırlı güzel şeyler söylesin güzel bir süreç ve sonuç olsun inşallah. Bu eşler neden böyleler ya. Ben de zorla götürdüm Dr a. Hiç umudu yok. Umutlansın diye her türlü şeyi yapıyorum moral olsun diye. tüm nazını tuzunu çekiyorum. Beynine olumsuz sinyaller gönderme diyorum vs ama işte..
yok hayır sperm fISH analizinde sperm i inceliyolar normal mi anormal mi diye sonuçtan anladığım incelenebilecek sperm bulunamamışkızlar fısh yöntemi sonrasında analiz edilebilecek nitelikte hücre gözlenmemiştir ne demek fish testi bu sanırım sperm üreten hücre yok demek heralde
Merhaba sadece bumu yazıyor sonuçtakızlar fısh yöntemi sonrasında analiz edilebilecek nitelikte hücre gözlenmemiştir ne demek fish testi bu sanırım sperm üreten hücre yok demek heralde
evet sanırım çocuk sahibib olmamız imkansızlaştı sperm üretmeyen hücre yoksa eğer napıcaz bilmiyorum çöktükMerhaba sadece bumu yazıyor sonuçta
rapor inceleyecek sperm bulunamadı yazıyor neden olmadığının sebebi araştırılır umutsuzluğa düşmeyin varsa nasipte olur inşallahevet sanırım çocuk sahibib olmamız imkansızlaştı sperm üretmeyen hücre yoksa eğer napıcaz bilmiyorum çöktük
zaten 1 kere tese olduk çıkmamıştı şimdi gene aynırapor inceleyecek sperm bulunamadı yazıyor neden olmadığının sebebi araştırılır umutsuzluğa düşmeyin varsa nasipte olur inşallah
çok üzüldüm inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hangi doktora gittinizzaten 1 kere tese olduk çıkmamıştı şimdi gene aynı
Yoktan var eden Rabbim var eder inşallah sizin için de hepimiz için de o dört gözle beklediğimiz spermleri. Hangi Dr yapmanızı istedi o testi. Teseyi de o dr a mı olmuştunuzkızlar fısh yöntemi sonrasında analiz edilebilecek nitelikte hücre gözlenmemiştir ne demek fish testi bu sanırım sperm üreten hücre yok demek heralde
Hormonlarınız nasıldı sizin cnmMerhaba arkadaşlar Kaan hoca bugün mail atmış Mikro Tese sonrası bize Promen k ve resveratrol kapsül(solgar)200 vermiş ilaçlar hakkında bilgisi olan var mı
Hormonumuz ilk başta yüksekti sıfırladı sonra normal seviyeye geldiHormonlarınız nasıldı sizin cnm
Merhaba cnm promen k vitamin takviye ama diğerini bilmiyorum. Tedavinin ikinci aşamasına geçtiniz sanırım. Bizede tese demişti hoca bizdede pcna lim15 markırları çıkmıştı şansınız %20 eger tesede çıkmazsa sonucu patolojiye yollayıp tedaviye nasıl devam edeceğimize karar veririz demişti ama biz tese olmak istemediğimiz için tedaviyi bıraktık.Merhaba arkadaşlar Kaan hoca bugün mail atmış Mikro Tese sonrası bize Promen k ve resveratrol kapsül(solgar)200 vermiş ilaçlar hakkında bilgisi olan var mı
Bizde de haploid hücre çıkmadı pcna 29 gelmişti macunlar bitkiseller iğnelerden sonra şimdi elonge spermatid 4 çıkıyor centrum tüp bebek merkezine giderek ardışık sperm testi verinSon zamanlarda Kaan hoca da Mikro Tese olan var mı arkadaşlar aranız da?Biz iki hafta önce olduk sperm bulunamadı fısh testine verdi onda da haploid hücre çıkmadı sadece lim ve PC’na markırları düşükde olsa pozitif gelmiş.mikro Tese öncesinde yaptırdığımızda sadece PC’na değerimiz pozitifdi.şimdi bu iki değer iyi mi anlamadım nasıl bir yol iZleyecek acaba.Aynı durumda olan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
Siz Tese oldunuz mu peki lım değeriniz kaçtı bizim TESE öncesi PCna değerimiz 50 lerde idi şuan Tese de alınan dokularda 19 çıkmış.hangi hoca da tedavi oluyorsunuz peki.çok soru sordum ama neler kullanıyorsunuzBizde de haploid hücre çıkmadı pcna 29 gelmişti macunlar bitkiseller iğnelerden sonra şimdi elonge spermatid 4 çıkıyor centrum tüp bebek merkezine giderek ardışık sperm testi verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?