Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçmiş olsun.Kanal tıkanıklığı mı var eşinizde öyle ise içeride üretim vardır tesa yöntemiyle bile sperm çıkacaktır.Bitkiselleri dikkatli ve dozunda kullanın.Fsh hormonunuz yüksekse çakşır otu daha da yükseltiyor.

Arkadaşlar yarın Tansel beyin muayyanesine gidiyoruz.bakalim neler söylecek.. eşim oluyo pofluyo zorla götürüyorum resmen. Neden böyle yapiyo direk olmayacak moduna girdi sürat beş karış. Daha baslamadan yoruldum arkadaşlar. Allah hepimizn yardımcısı olsun....

Hayırlı güzel şeyler söylesin güzel bir süreç ve sonuç olsun inşallah. Bu eşler neden böyleler ya. Ben de zorla götürdüm Dr a. Hiç umudu yok. Umutlansın diye her türlü şeyi yapıyorum moral olsun diye. tüm nazını tuzunu çekiyorum. Beynine olumsuz sinyaller gönderme diyorum vs ama işte..

Çünkü sorun bende psikolojisine girmiş durumdalar benim yüzümden bunlarla uğraşıyoruz vs. Birde yüzleşmek istemiyorlar doktorun en sonunda kesin olmaz deme durumuyla. Ve bu durumuda sır gibi saklıyoruz neymiş utanıyomuş. Yapacak birşey yok hanımlar hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah hepimiz.

kızlar fısh yöntemi sonrasında analiz edilebilecek nitelikte hücre gözlenmemiştir ne demek fish testi bu sanırım sperm üreten hücre yok demek heralde
yok hayır sperm fISH analizinde sperm i inceliyolar normal mi anormal mi diye sonuçtan anladığım incelenebilecek sperm bulunamamış

evet sanırım çocuk sahibib olmamız imkansızlaştı sperm üretmeyen hücre yoksa eğer napıcaz bilmiyorum çöktük
rapor inceleyecek sperm bulunamadı yazıyor neden olmadığının sebebi araştırılır umutsuzluğa düşmeyin varsa nasipte olur inşallah

kızlar fısh yöntemi sonrasında analiz edilebilecek nitelikte hücre gözlenmemiştir ne demek fish testi bu sanırım sperm üreten hücre yok demek heralde
Yoktan var eden Rabbim var eder inşallah sizin için de hepimiz için de o dört gözle beklediğimiz spermleri. Hangi Dr yapmanızı istedi o testi. Teseyi de o dr a mı olmuştunuz

Son zamanlarda Kaan hoca da Mikro Tese olan var mı arkadaşlar aranız da?Biz iki hafta önce olduk sperm bulunamadı fısh testine verdi onda da haploid hücre çıkmadı sadece lim ve PC’na markırları düşükde olsa pozitif gelmiş.mikro Tese öncesinde yaptırdığımızda sadece PC’na değerimiz pozitifdi.şimdi bu iki değer iyi mi anlamadım nasıl bir yol iZleyecek acaba.Aynı durumda olan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

Merhaba arkadaşlar Kaan hoca bugün mail atmış Mikro Tese sonrası bize Promen k ve resveratrol kapsül(solgar)200 vermiş ilaçlar hakkında bilgisi olan var mı

Bizimde fsh:17 testesteron:1 ama eşim ameliyat olmuyor siz tese olduğunuz için sordum inhibin-b testi yaptırdınız mı

Merhaba arkadaşlar Kaan hoca bugün mail atmış Mikro Tese sonrası bize Promen k ve resveratrol kapsül(solgar)200 vermiş ilaçlar hakkında bilgisi olan var mı
Merhaba cnm promen k vitamin takviye ama diğerini bilmiyorum. Tedavinin ikinci aşamasına geçtiniz sanırım. Bizede tese demişti hoca bizdede pcna lim15 markırları çıkmıştı şansınız %20 eger tesede çıkmazsa sonucu patolojiye yollayıp tedaviye nasıl devam edeceğimize karar veririz demişti ama biz tese olmak istemediğimiz için tedaviyi bıraktık.

Bizde de haploid hücre çıkmadı pcna 29 gelmişti macunlar bitkiseller iğnelerden sonra şimdi elonge spermatid 4 çıkıyor centrum tüp bebek merkezine giderek ardışık sperm testi verin

Bizde de haploid hücre çıkmadı pcna 29 gelmişti macunlar bitkiseller iğnelerden sonra şimdi elonge spermatid 4 çıkıyor centrum tüp bebek merkezine giderek ardışık sperm testi verin
Siz Tese oldunuz mu peki lım değeriniz kaçtı bizim TESE öncesi PCna değerimiz 50 lerde idi şuan Tese de alınan dokularda 19 çıkmış.hangi hoca da tedavi oluyorsunuz peki.çok soru sordum ama neler kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…