Arkadaşlar eşi ome ora q 10 balık yağı
Progeny m
Impryl
Ovirralle kullanan var mı bizde spermatid var bunları kullanıpta soermatidleri çoğalan ya da sperme dönüşen var mı acaba yeni aldık ilaçları tansel hoca verdi
Arkadaşlar eşi ome ora q 10 balık yağı
Progeny m
Impryl
Ovirralle kullanan var mı bizde spermatid var bunları kullanıpta soermatidleri çoğalan ya da sperme dönüşen var mı acaba yeni aldık ilaçları tansel hoca verdi
Yok canım tansel kaplancan verdigeçmiş olsun bunları celalettin hocamı verdi
Sevgili saare biz Ankara'da düzen laboratuvarında yaptırdık, ücret 215 TL. İstanbul dada varmış düzen arayıp sor istersenKizlar istanbulda oturup yakin zaman da inhibin b testi yaptiran varmi aca nerden ve ne kadara yaptirdigini yazarsa cok sevinirim
Cnm inhibin b değeri iyi detaylı spermiyogram yapıldı mı, Fish boyaması yani. Öncü hücrelerin durumu ne?bu inhibin b bence anlamlı bir test değil eşimin 97 çıkmasına rağmen azospermi
Tesekur ederim zeynep hanim aradim saolunSevgili saare biz Ankara'da düzen laboratuvarında yaptırdık, ücret 215 TL. İstanbul dada varmış düzen arayıp sor istersen
Ne demek cnmTesekur ederim zeynep hanim aradim saolun
Üretimiyle kendisi ya da yakını uğraşan tanıdık güvenilir biri olması lazım. Glikoz şurubunu bal diye satıyorlar bu dönemde. İnternetten bakabilirsiniz 11n de kullanıcı yorumlarını okuyup karar verirsiniz.kızlar bızde polenı hakıkı bala karısırıcaz eşim yesın dıye ama hakıkı bal nerden bulabılırım acaba sız hıc aldınız mı
bızde 7 agustosta gıdıcez ınsallah celalettın beye ıstedıgı testlerı yaptırdık bakalım hayırlısı olur ınsallah1.5 senedir celalettin hocadayız. İlk yapılan testte germ bile yoktu suan elonge spermatidlerin ilk asamaları cıkıyor. insallah ta onlar gelisip sperm olacak.
Celalettin hoca ile soracağınız soruları sorabilirsiniz yanıtlamaya calısırım.
Kim doktorunuz ?bu inhibin b bence anlamlı bir test değil eşimin 97 çıkmasına rağmen azospermi
Canın kaan aydos hatasını bizde yaptık şükürki erken kurtulduk elinden tamam belki hormon eksiklipi olanlarda fayda sağlamış olabilir ama bizim durumdakikerde para gözüyle baktıgını düşünüyorum hastalarını ciddiye dahi almıolar doktora ulasma imkanın bile yok nerdeyse bize mail randevu günümüzde tese tarihi belirleyelim dedi ve mesajı kapattı o gün bize ait olmasına ragmen bir buçuk ay içinde tese ye karar verdi. Mesaj geldiğinde istanbuldaydık bizde dedim eşime gel gidelin hiç birşey kaybetmeyiz daha yeni başladık celalettin peruya inşallah rabbim güzel sonuçlar almayı hepimize nasip etsin emeklerimiz bosa çıkmasın şifanız nerdeyse oraya yönlendirsin geç kalmadan gidin derim çünkü tedavi sürecide uzun olabiliyorMerhaba kızlar, bizim de sorunumuz azospermi. Kaan Aydos'ta 2 kez mikrotese olduk. İkisinde de beni de hazırladılar. Toplamda 11 yumurtam çöp oldu maalesef. Eşim ikinci teseyi Haziran ayında oldu. Öncesinde fish boyama testinde %40 haploid hücre görülmüş ve Kaan hoca bize ısrarla tese dedi ve ümit verdi. Ancak ameliyattan sonra çıkan hücrelere dair kimseden bilgi alamadık. Yumurta toplamanın üçüncü günü 11 yumurtanın da döllenmediğini öğrendik ve yıkıldık. Kaan hocanın sperm bankasına gidin ya da evlat edinin sözleri bizi yıkmıştı. O gün akşama kadar eşimle birlikte ağladık. Hatta eşim üzülüyor diye gizli gizli ağlamaya başlamıştım. Ancak sonra Celalettin hocanın ismini duydum ve araştırmaya başladım. Sizlerin paylaştıklarını okudum ve yeniden ümitlendik. En yakın zamanda Celalettin hocaya gideceğiz bakalım. Gelişmeleri buradan sizlerle paylaşacağım ve sizlerin paylaşımlarını da takip ediyorum.
Sevgiler...
Canın kaan aydos hatasını bizde yaptık şükürki erken kurtulduk elinden tamam belki hormon eksiklipi olanlarda fayda sağlamış olabilir ama bizim durumdakikerde para gözüyle baktıgını düşünüyorum hastalarını ciddiye dahi almıolar doktora ulasma imkanın bile yok nerdeyse bize mail randevu günümüzde tese tarihi belirleyelim dedi ve mesajı kapattı o gün bize ait olmasına ragmen bir buçuk ay içinde tese ye karar verdi. Mesaj geldiğinde istanbuldaydık bizde dedim eşime gel gidelin hiç birşey kaybetmeyiz daha yeni başladık celalettin peruya inşallah rabbim güzel sonuçlar almayı hepimize nasip etsin emeklerimiz bosa çıkmasın şifanız nerdeyse oraya yönlendirsin geç kalmadan gidin derim çünkü tedavi sürecide uzun olabiliyor
Yetişir canım zaten test günüyle aynı gün doktor randevusu. Sabahtan testi verecek eşin sonuç çıkınca da doktora gideceksiniz. Sonuç çıkmadan dr içeri almıyor. İlaçlar içinde zamanınız yoksa kargoyla gönderiyorlar.Aynen canım. Şuan İnhibin B testinin sonucunu bekliyoruz. 15-20 güne ancak çıkıyormuş. Ondan sonra gideceğiz. Sanırım orada ayrıntılı bir spermiyogram testi yapılıyormuş. Şehir dışından geleceğiz. 1 günde hem muayene hem de test, ilaçlar vs. Yetişir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?