- 24 Eylül 2017
- 751
- 730
- 103
- 32
İnşallah canım Allah büyük kimler kimler çocuk sahibi oluyo ne yollarla vakti saati gelince rabbim en güzel şekilde verecek inşallahİnşallah...Haklısın bu dünya imtihan dünyası.
Ama ben inanıyorum bir gün bizimde dua'larımız kabul olacak hiçbir şey sebepsiz değil.Rabbim herkesin gönlüne göre versin
canım peki bu bulunanlar ıle sağlıklı gebelik gerceklesti mi?Azospermi idi bizim teşhisimiz. Ama test ve genetik sonuçlarda herhangi bi bulguya rastlanmadı , aslında genart tan bize verilen raporda korelasyon sonrası her alanda 1-2 hareketli 1-2 hareketsiz sperm hücresine rastlanmıştı yazıyordu biz yeniden sperm bulunmadığını düşünürken embriyolog bunun tüp bebek için yeterli olduğunu ve dondurulması gerektiğini söyledi biz de Kaan hoca ile telefonda bu durumu teyitleştirdik . Kaan hocaya güvenin bu işin duayeni bence o en azından biz öyle yapıyoruz . Allah’ım herkesin duasını kabul eder inşallah
Amin inşallahBende tek bizde var böyle durum diye düşünüyordum taa ki bu siteye üye olana kadar.. Allahım hepimize hayırlı sonuçlar alabilmemizi nasip etsin inşallah
Ne kadar güzel ne kadar doğru yazmışsın canım okurken içim huzur doldu bütün samimiyetimle söylüyorum o inancını sabrını hissettim resmen. Ben de aynısını düşünüyorum hatta geçen gün anneme dedim. * Hani anne her şerde bir hayır vardır ya işte bunun en gözle görünen örneği dedim çünkü tam da dediğin gibi canım böyle bir olay başımıza gelmeseydi üzülerek söylüyorum ki bu kadar ibadet bende yapmayacaktım herhalde. Bu imtihan da bana bunu kazandırdı. Her zaman dualarımda şunu da söylemişimdir 'Allahım imanımı güçlendir ki sabrım artsın' diyorum. Umudumuzu hiç kaybetmeyelim olur muBelki çok pozitif düşünme olarak gelebilir çoğu insana yazacaklarım..Ama gerçekten herşeyde bir hikmet,bir sebep vardır..Belki biz görebiliriz,belki göremeyiz.Belki Rabbim bu hayatta sınıyor bizi belki de ahirette ki yükümüzü azaltıyor..Akıl,sır ermez!Evlendikten sonra 1 sene içerisinde her yurtdışına gittiğimde doğmamış bebeğime kıyafetler aldım hazır olsun diye..Cinsiyeti ne olur bilmediğimden beyaz,sarı ne bulduysam aldım..O kadar planlıydı yani herşeyim..Ekim gibi hamile kalırım inşallah..Hatta Şubatta falan cinsiyet belli olurda yurtdışına gidip alışveriş yaparım diye saçma sapan hayaller kurmuşum..Her zaman eşimde bende dinine bağlı insanlardır ama namaz falan kılmıyorduk..Sonra 6-7 ay geçti doktora gittik..Öğrendik bu durumları..Hiç insanın aklının ucundan geçer mi?Asla geçmedi,geçmezdi..Nereden bilebilirdik ki..?Neyse biz bu süreç içerisinde herşeyin Rabbimizden bir mesaj olduğunu,hikmetinin olduğunu anlayacak olgunluğa eriştik çok şükür..İsyan etmek yerinde,moral bozmak yerine ben namaza başladım..Eşim tese oldu,malesef bulunamadı.Sonra yine isyan etmedik,hep yordum bir hayra..Eşime çok ısrar ettim Umre ye gidelim diye..Oradan dönünce eşimde başladı namaza..Yani demek istediğim,düşündüğüm şu ki..İnsan başına kötü şeyler gelmeden anlayamıyor..Çünkü herşeyimiz var çok şükür,herşeyimiz güllük gülistanlık..Tek eksiğimiz evladımız.İşte belki bu olay olmasa biz namazımızı,daha çok şükretmemiz gerektiğini,hayır işlemeyi erteleyecektik.Göremeyecektik bazı şeyleri..Arkadaşın dediğine çok inanıyorum bence bu süreçte ki davranışlar çok önemli..Bu tabii ki çok farklı bir bakış açısı..Sadece sizinle paylaşmak istedim duygularımı..Hiç birinizi tanımasamda sizi çok seviyorum..Hep dualarımdasınız..Lütfen moralinizi yüksek tutmaya çalışın.Olumlu yönlerine bakın,kocalarınızın omzunda ki yükü hafifletmeye çalışın..
Sizin durumunuz bizimkinden iyi yineSelam Kizlar, bugun saatlerce Mesajlari okudum, ne durumdasiniz? Biz gecen sene Azosperm oldugunu ögrendik esim cok övülen bir doktorda yurt disinda Tese oldu birsey bulunmadi, patoloji sonucu Sertoli cell only cikti. Aslinda kan tahlilerini internete inceleseydim tesede birsey bulunmicani ögrencektim. Simdi 3 aydir Celalletin hocada tedavi görüyoruz henuz tekrar gitmedim bidahaki ay randevumuz var. Bizim gibi olanlar sonuc alanlar varmi acaba ?
Sizin durumunuz bizimkinden iyi yine
Allah yardimcimiz olsun hepimizin insallah, benim Arkadasimin Esi kanserdi cok sükür kazandi kanseri,iki kere dogal yoldan hamile kaldi esi hic bir tedavi görmemisti kemoterapi sonrasi Allah ol diyince oluyor Rabbim sizede versin insallah. Bu siteyi daha tam cözemedim onun icin yanlis bir yere yazdiysam kusurBizim kemoterapi den dolayı azosperm oldu eşim tedavi görüyoruz ama bakalım iyi sonuçlar alabilecek miyiz bu sebepten merak edip bizim durumumuzda olupta daha sonra bebeği olan var mı diye sordum
Bizim kemoterapi den dolayı azosperm oldu eşim tedavi görüyoruz ama bakalım iyi sonuçlar alabilecek miyiz bu sebepten merak edip bizim durumumuzda olupta daha sonra bebeği olan var mı diye sordum[/QUOTEcanim durumunuz nasil suan celalettin hocada benim esimde kemoterapi kaynakli cikisiniz var mi azda olsa ?
Sizin eşinizin azospermi sebebi neydi ?Merhaba arkadaşlar biz de eşime tahlil yaptırdık sonuçları bekliyoruz(azospermi çıkmştı kan tahlili yaptılar )doktorum bana da rahim filmi çektirmemi söyledi. Büyük ihtimal tüp bebek olur ona hazırlık olsun dedi siz bu aşamalardan geçtiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?