Canım çok teşekkür ederim bilgin için ben sordum kökünüz var şanslısınız dedi hatta bu spermatidleri geliştirmek için kadınların meme kanserinde kullanılan ilaçları veriyorlarmış ama ne kadar gelişiyor merak ettim Yani sperm oluyor mu bu spermatidler diye yine gidince sorarım haber veririm canımCanım yanlış bilgi vermeyim ama spermatidler belli bi evreden sonra yani çoğaldıkça elonge sperme dönüşüyor sanırım. Celalettin beyin instegram hesabında okumuştum elonge spermlerle bir kaç gebelik elde edilmiş. Ama elongeden sonra ki aşamaları bilmiyorum. Tansel beye bi sorsaydın. Bi umut ışık var mı diye. Sonuçta onun hastasısınız illaki cevap verecektir. bize de haber ver olur mu
Canım benim hiç sıkma canını 1 ölü olması bile büyük bir umut bu içerde üretim olduğunu gösterir benim eşimde ilk teste canlı cansız bişey yoktu sonra özelde tahlil verdi 1 2 ölü 1 2 canlı bulundu 2010 yılında sonra tüp bebek yaptırdık olanlarla 3 negatif tüp bebek denememiz var şimdi eşimde 100bin sperm çıkıyor ama kaliteli değiller 3 aydır ilaç tedavisi görüyor önümüzdeki ay tekrar tüp bebek deniyecez kısmetseSonuç hüsran 1 tane ölü çıktı sadece gene geldik başa bu seferde merional olmadı gonal f kullan dedi c.peru deneme yanılma yapıyoruz galiba
MERHABA CANIM SANADA UMUT OLSUN İSTEDİM BİZİMDE SPERMATİDLER VARDI İLK ŞİMDİ SPEM CIKIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞ ÇOK ŞÜKÜRCanım çok teşekkür ederim bilgin için ben sordum kökünüz var şanslısınız dedi hatta bu spermatidleri geliştirmek için kadınların meme kanserinde kullanılan ilaçları veriyorlarmış ama ne kadar gelişiyor merak ettim Yani sperm oluyor mu bu spermatidler diye yine gidince sorarım haber veririm canım
Sizin sorun neydi tam olarak kezban hanımMERHABA CANIM SANADA UMUT OLSUN İSTEDİM BİZİMDE SPERMATİDLER VARDI İLK ŞİMDİ SPEM CIKIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞ ÇOK ŞÜKÜR
Bizimde spermatidlerimiz var ne kullandınız sperm çıkışı olduMERHABA CANIM SANADA UMUT OLSUN İSTEDİM BİZİMDE SPERMATİDLER VARDI İLK ŞİMDİ SPEM CIKIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞ ÇOK ŞÜKÜR
İnşallah Allahımmm inşallah Allahım bizlere yardım etMERHABA CANIM SANADA UMUT OLSUN İSTEDİM BİZİMDE SPERMATİDLER VARDI İLK ŞİMDİ SPEM CIKIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞ ÇOK ŞÜKÜR
Canım bir de şeyi soracağıö siz nerede tedavi oldunuz bu spermatidleri geliştirmek için bana umut oldun Allah senden razı olsunMERHABA CANIM SANADA UMUT OLSUN İSTEDİM BİZİMDE SPERMATİDLER VARDI İLK ŞİMDİ SPEM CIKIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞ ÇOK ŞÜKÜR
sebebsiz azo canımSizin sorun neydi tam olarak kezban hanım
canım biz celalettin hocada tedavideyiz ovitraala merional kulandık şimdi fostimon kulanıyoruzBizimde spermatidlerimiz var ne kullandınız sperm çıkışı oldu
celalettin peruda canımCanım bir de şeyi soracağıö siz nerede tedavi oldunuz bu spermatidleri geliştirmek için bana umut oldun Allah senden razı olsun
Papatya biz ilk kez Salı günü gittik. Esenler Ensar hastanesi ne geçmiş celalettin bey. Daha düzenini kuramamış istediği bazı testler var onlarla gidiyorsunuz orada da anlaştığı laboratuvar var detaylı spermiyogram yapılıyor. Teşekürler karşı kendisi ameliyatın tubulleri tikadigindan falan bahsetti sonra kendi sitesindeki başarı hikayeleri nden okudu bize. Biz oradayken test sonucu çıktı .maalesef yüzde 1 spermatid yüzde 99 spermatosit çıkmış. Yani sperm üretiminin başlangıç seviyesi gibi birşey. Moralimiz bozuldu tabii Ankara tıpta Mart ayında tek tük hareketsiz sperm çıkmıştı yani evrakta öyle yazıyordu. Acaba gerileme mi oldu diye sorduk hocaya yok o yanlıştır dedi. Oviteelle iğne verdi eczacisi var anlaştığı oradan macun ve bitkisel kapsüller veriyorlar. Set 1 verdi bize seviyeye göre sanıyorum çünkü set 5 alanlar da var. Biz daha yolun başındayız. Bitkisel ilaçlar ve macun bin TL yı geciyor inşallah faydalı olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Daha fazla süredir tedavide olanlar var daha detaylı bilgi verirler sanıyorum.Kızlar benim eşim bi kez mikrotese oldu bulunamadi iyi bi yere gitmemistik bn basta tansel beyle konustum tekrar tese olabilceni söyledi fakat bahçeciden gitmişti yerine ege can şerefoğlu gelmisti onla tedaviye başladik ama bu celaleddin peru konusunda kafam karısik ic hastaliklari uzmani azospermi calismalari varmis hkafam karisti nasil bi tedavi uyguljyoki tese yapmadan sperm buluyo giden arkadaslar bilgilwndirebilirmi
Ayşegül cnm bu tedaviyi öneren işlemleri yapacak olan kişiler bilgi vermiyorlar mı hiç?kızlar esim azospermi ve mikrotese uygulamasi yapilip beni de tup bebege hazirliycaklar lutfen asama asama yazabilirmisiniz yasayanlar kafam soru isaretleriyle dolu
Canım durumumuz benzio gibi hoca bizede 1.seti verdi hücreler sınırda dedi ama soermatid felan diye bahsetmedi bize biz tese olmadık kaan aydosa gitmiştik oda yanlış tedavi uygulamış hormonları biraz değiştirmişti sizin hormonlar felan nasılPapatya biz ilk kez Salı günü gittik. Esenler Ensar hastanesi ne geçmiş celalettin bey. Daha düzenini kuramamış istediği bazı testler var onlarla gidiyorsunuz orada da anlaştığı laboratuvar var detaylı spermiyogram yapılıyor. Teşekürler karşı kendisi ameliyatın tubulleri tikadigindan falan bahsetti sonra kendi sitesindeki başarı hikayeleri nden okudu bize. Biz oradayken test sonucu çıktı .maalesef yüzde 1 spermatid yüzde 99 spermatosit çıkmış. Yani sperm üretiminin başlangıç seviyesi gibi birşey. Moralimiz bozuldu tabii Ankara tıpta Mart ayında tek tük hareketsiz sperm çıkmıştı yani evrakta öyle yazıyordu. Acaba gerileme mi oldu diye sorduk hocaya yok o yanlıştır dedi. Oviteelle iğne verdi eczacisi var anlaştığı oradan macun ve bitkisel kapsüller veriyorlar. Set 1 verdi bize seviyeye göre sanıyorum çünkü set 5 alanlar da var. Biz daha yolun başındayız. Bitkisel ilaçlar ve macun bin TL yı geciyor inşallah faydalı olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Daha fazla süredir tedavide olanlar var daha detaylı bilgi verirler sanıyorum.
canım bikac test daha istedi doktor kesin bir sonuca varmak icin bide ultrasonda tikaniklik cikti biraz oyuzden 2 hafta sonra belli olacak ama doktor buyuk ihtimalle mikrotese yapip tup bebek tedavisine basliycaz dedi ama tabi baslarken ayrintili bilgi verirler ama bu 2 haftalik surecte belli olana kadar bilgi almak tecrube yasayan varsa paylasmak istedim oyuzdenAyşegül cnm bu tedaviyi öneren işlemleri yapacak olan kişiler bilgi vermiyorlar mı hiç?
Canım ayrıntılı sperm testinde çıkıyor onlar siz yaptirmadiniz mı? Bir de size iğne verdi mi Celalettin Peru bize oviteelle verdi. biz de teşekkür olmadık.Canım durumumuz benzio gibi hoca bizede 1.seti verdi hücreler sınırda dedi ama soermatid felan diye bahsetmedi bize biz tese olmadık kaan aydosa gitmiştik oda yanlış tedavi uygulamış hormonları biraz değiştirmişti sizin hormonlar felan nasıl
Hormonlar hep normaldi canım. Solda varikosel sağda epididim kisti var maalesefCanım durumumuz benzio gibi hoca bizede 1.seti verdi hücreler sınırda dedi ama soermatid felan diye bahsetmedi bize biz tese olmadık kaan aydosa gitmiştik oda yanlış tedavi uygulamış hormonları biraz değiştirmişti sizin hormonlar felan nasıl
Canım germ yazıo onlar galiba spermatid felan yazmıo bizimde hormonlar normal ama başka bişi yok biizmde burdan konusalım gelişmelerimizi canım baya benzio bizim :)Canım ayrıntılı sperm testinde çıkıyor onlar siz yaptirmadiniz mı? Bir de size iğne verdi mi Celalettin Peru bize oviteelle verdi. biz de teşekkür olmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?