LEYLAK canım ya bızden cok cok ıyı degerler.bızım fsh 45 sızınkı 37 allah allah neden acep oyle dedı.yanı evet degerler cok yuksek fakat bu degerlereden cok yuksek olanlada hoca ılac veryr ve mıkrotesede cıkıyr
tanımıyorum canım o doktoru ama işin çok ehli değil ANLAŞILAN...bence kaan hocaylada yada emre beyle yüzyüze bi görüşün derim ben fsh a yönelik bi tedavi uygulayabilirler...veya 6 ay geçmiş üstünden tekrar deneyebilirler...umut yok diye bişi en azından bi kez daha denemeden söylenemez bence....
LEYLAK canım ya bızden cok cok ıyı degerler.bızım fsh 45 sızınkı 37 allah allah neden acep oyle dedı.yanı evet degerler cok yuksek fakat bu degerlereden cok yuksek olanlada hoca ılac veryr ve mıkrotesede cıkıyr
tanımıyorum canım o doktoru ama işin çok ehli değil ANLAŞILAN...bence kaan hocaylada yada emre beyle yüzyüze bi görüşün derim ben fsh a yönelik bi tedavi uygulayabilirler...veya 6 ay geçmiş üstünden tekrar deneyebilirler...umut yok diye bişi en azından bi kez daha denemeden söylenemez bence....
evet canım emre beyde tedavideyiz kısmetse 4 ay sonra tese olcaz...biz istanbulda olduğumuz için gidip gelebiliyoruz yüz yüze görüşebiliyorz siz isterseniz kaan hocayada gidebilirsiniz..bence bir kez gidip görüşmekte fayda var...
SAYES canım menı mıktarının arttrdgnı bılıyrm canım ama zaten menı mıktarı onemlı degılkı ozu onemlı yanı esımın mıktarı fazla mesela ama 0 a 0 elde var sıfır.mıktar artsa ne atrmasa ne ?ben baktım da baska bısey yazmyr yanı yararıyla ılgılı.LEYLAK canım emre beye maıl at bır de
evet canım emre beyde tedavideyiz kısmetse 4 ay sonra tese olcaz...biz istanbulda olduğumuz için gidip gelebiliyoruz yüz yüze görüşebiliyorz siz isterseniz kaan hocayada gidebilirsiniz..bence bir kez gidip görüşmekte fayda var...
KAAN hocaya mı gidin diyorsun canım.Emre beye gitmeyi düşünüyoruz.Kaan hoca öyle söyleyince canım bide Emre bey hangi hastanede ve tel no sunu özel mesaja atarmısın?
ben hani olur da çıkarsa tesede diye kullanıyorum ...Zaten çok değil 1 çay kaşığı akşam yemeklerden sonra... Morfolojiyi falan düzeltiyor sayıyı arttırıyor hani vardır da dışarı çıkmıyordur diye düşünüyoruz ya inşallah tabii :))
kaan hocaya mı gidin diyorsun canım.emre beye gitmeyi düşünüyoruz.kaan hoca öyle söyleyince canım bide emre bey hangi hastanede ve tel no sunu özel mesaja atarmısın?
canım umut tüp bebek merkezinde çalışıyor orasıda koşuyolunda...nişantaşındada yeri var biz ikisinede giittik..tel05333641878 canım ...şimdi izindeymiş 5 gün sonra gelcekmiş...
canım umut tüp bebek merkezinde çalışıyor orasıda koşuyolunda...nişantaşındada yeri var biz ikisinede giittik..tel05333641878 canım ...şimdi izindeymiş 5 gün sonra gelcekmiş...
KIZLAR...yarından itibaren tatile gidiyorum 10 gün yokum...nete de giremicem...inşallah döndüğümde çoooooookkk güzel haberler alırım topikten...okadar bunaldım ki okadar yorduki bu mesele beynimi erkenden kaçıyorum eşimle bi yerlere....ekimdeki tedavi için güç toplamak zorundayım ve şu an sıfırı tüketmiş durumdayım güçsüz ve halsizim....allah hepimize yardım etsin...hepimizi bu dertten kurtarsın...inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz...