canım teşekkür ederim işallah hayırlı olur bakalım
marhaba kizlar
yeni gelen arkadasim hosgeldin
kizlar allahim hepimizi kurtarsin bu dertten kimsenin emeklerini bosa cikarmasin rabbim
kızlar haftaya eşim tese olacak Kaan Bey yapacak ameliyatı ne olur dua edin:Saruboceq: hayırlısı artık
Amin cicekcigim
nasilsin ?
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.benim eşimdede azospermi var.yeni mikro tese oldu çıkmadı.ne önerirsiniz blgsi oln varmı.canım umut tüp bebek merkezinde çalışıyor orasıda koşuyolunda...nişantaşındada yeri var biz ikisinede giittik..tel05333641878 canım ...şimdi izindeymiş 5 gün sonra gelcekmiş...
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.benim eşimdede azospermi var.yeni mikro tese oldu çıkmadı.ne önerirsiniz blgsi oln varmı.
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.benim eşimdede azospermi var.yeni mikro tese oldu çıkmadı.ne önerirsiniz blgsi oln varmı.
merhaba kızlar hep karamsarlık hep karamsarlık nolcak halimiz bilmiyorum bugün hastaneye gittik spermiogram ve hormon testi verdik sonuçları yarın alıcaz.ama dr kesin ve net bişi demiyo.
GÜLÜMSE hayırlısı inşallah olumlu sonuç alırsınız umarım.
SAYESİM canım bi denk gelemedik hayırlısı inşallah içinize öyle siniyosa vardır bi hayrrı...
LEYLAK canım üzme kendini allah bizlerinde yüzünü güldürür inşallah.
ÇİÇEKcim nasılsın canım ?sıkma canını allah büyük tü[/QUOTE
CANIM üzülmeden oluyo malasef insanın umudu olmaması çoook kötü herşeyim yarım senin ümidinin olması çoook iii seni merak ettim noldu tutu mu okuyamadın geçmişi
sagol meliscim iyi olmaya calsiyorum hersey allahtan kaderimiz böyleymis diyecek bisey yok
sen nasilsin ? insallh tahlilleriniz iyi cikar canim
:ecrin_bebek:testesteron hormonu düşük.daha önçe eşimde 2007 yılında onbin sperm çıkmıştı.
inmemiş testis varmış eşimde 8 yaşında ameliyat olmuş eşimin hormonları düşük çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?