Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
marhaba kizlar
yeni gelen arkadasim hosgeldin
kizlar allahim hepimizi kurtarsin bu dertten kimsenin emeklerini bosa cikarmasin rabbim

canım umut tüp bebek merkezinde çalışıyor orasıda koşuyolunda...nişantaşındada yeri var biz ikisinede giittik..tel05333641878 canım ...şimdi izindeymiş 5 gün sonra gelcekmiş...
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.benim eşimdede azospermi var.yeni mikro tese oldu çıkmadı.ne önerirsiniz blgsi oln varmı.

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.benim eşimdede azospermi var.yeni mikro tese oldu çıkmadı.ne önerirsiniz blgsi oln varmı.

arkadasim hosgeldin keske bu dert yüzünden olmasaydi aramiza katilman
gecmis olsun allahim tez zmanda kurtarsin bu dertten

merhaba kızlar hep karamsarlık hep karamsarlık nolcak halimiz bilmiyorum bugün hastaneye gittik spermiogram ve hormon testi verdik sonuçları yarın alıcaz.ama dr kesin ve net bişi demiyo.

GÜLÜMSE hayırlısı inşallah olumlu sonuç alırsınız umarım.
SAYESıM canım bi denk gelemedik hayırlısı inşallah içinize öyle siniyosa vardır bi hayrrı...
LEYLAK canım üzme kendini allah bizlerinde yüzünü güldürür inşallah.
ÇıÇEKcim nasılsın canım ?sıkma canını allah büyük tü

sagol meliscim iyi olmaya calsiyorum hersey allahtan kaderimiz böyleymis diyecek bisey yok
sen nasilsin ? insallh tahlilleriniz iyi cikar canim

merhaba kızlar eşimde inmemiş testis sorunu varmış.8 yaşında ameliyat olmuş.hormon sevileri düşük menide sperm çıkmıyor.tesedede çıkmadı.şansımız nedir acaba hangi doktor önerirsiniz.

hoşgeldin aramıza keşke böyle tanışmasaydık allah yardımcın olsun .....mikro tese mi oldunuz siz,eşinin hormon değerleri nasıl?

inmemiş testis varmış eşimde 8 yaşında ameliyat olmuş eşimin hormonları düşük çıkıyor.

:ecrin_bebek:testesteron hormonu düşük.daha önçe eşimde 2007 yılında onbin sperm çıkmıştı.

sagol meliscim iyi olmaya calsiyorum hersey allahtan kaderimiz böyleymis diyecek bisey yok
sen nasilsin ? insallh tahlilleriniz iyi cikar canim

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum.öyle canım napalım kader.hala toparlayamıyorum aslında kendimi.inşallah umutlandırmaya yeter tahlil sonuçları.

CANIM üzülmeden oluyo malasef insanın umudu olmaması çoook kötü herşeyim yarım senin ümidinin olması çoook iii seni merak ettim noldu tutu mu okuyamadın geçmişi[/QUOTE]

iki sefer umutlarım tükendi güçlükle ayakta durabildim herseferinde okadar büyük bir yıkımki biliyosun.tutmadı malesef buda .ve bugün dr la görüştük olumlu düşünmüyo hala.hormon tahlillerine bakalım bidaa dedi ve özeline çağırdı yani.sırf para tuzağı bu drlar ya allah düşürmesin elerine.ihtiyaç olunca eksikte etmesin ama öyle.sen yoktun uzun zamandır.

inmemiş testis varmış eşimde 8 yaşında ameliyat olmuş eşimin hormonları düşük çıkıyor.

canım düşük hormonlar için demir dikeni tribulus kapsül var ben alıcaktım yükseltiyo diye vazgeçtim netten incele istersen.iyi en azından ailesi ilgiliymiş 8 yaş bile geç o ameliyat için ama ilgilenmişler şükret bizimkiler fark etmemişler bile.hayırlısı canım ya allah şifamıza giden yolu göstersin enazından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…