Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aynen canım benim yanlış anlama yani kimse babamızın oğlu değil sonuçta :) bende seninle aynı düşüncedeydim de o yüzden,benim 1 sene önceki düşüncelerimin aynısı..İnşallaaah sizde bol bol bulunur canım benimm bizlere de umut olursun..Sonuçta verecek olan Rabbim..Ama celalettin hocada ben para yönünden o eczane diye olduğunu sanmıyorum.Çünkü o eczaneden sadece macun ve bitkiseller onlara özel.Hatta eczacı bize işte normal kutuda her eczanede satılan ilaçlar için bitince siz kendiniz yenisini alabilirsiniz dedi.Bakalım Rabbim hepimize şifa versin

ayy canım benım yaa allaha emanet olsun evladın ınsallah hikayeni anlatır mısın bıraz bızlerede umut ol sorun neyden kaynaklıydı nasıl ılerledı tup bebek mı yada normal gebelık mı oldu ?

macun bitkiselleri kendileri yapıyorlar canım evet ssadece o eczanede var ama ılacları medıkal olanları sen ıstedıgın yerden alabılırsın sadece ıgne merıonal ovıtrella gbı seyler yazdıgı ıcıın maliyeti cok yıksek tutuyor 10 bine kdr cıkıyor ama devlet karsılayınca bedava oluyor ya o eczane sorunsuz verıyor dıer eczanelere gıttıgınde karsılamayacagından korkup vermek ıstemıyorlar ben bursada yasıyorum ve burada hıc bır eczaneden alamadım bu ılacları sorun yasamamak adına sadece oradan alabılırsınız dıyor hoca :)

Anladım kızlar olabilir .hakkmızda hayırlısı olsun hepimiz güzel haberle verrz birbizmze inşallah

Cnm Allah evladına sağlık ve mutluluk dolu güzel ömürler nasip etsin inşallah hikâyenin kısaca anlatır mısın?
Bize de umut olması adına buna çok ihtiyacımız var

Cnm Allah evladına sağlık ve mutluluk dolu güzel ömürler nasip etsin inşallah hikâyenin kısaca anlatır mısın?
Bize de umut olması adına buna çok ihtiyacımız var
mrb cnm kisaca anlatayim 3 kurtaj 1 dış gebelik 3 te tutmadan kanamali kendisi dustu son denemede ikiz oldu ama digerinin kalbi durdu ama kizim basardi 3 yumurta toplamasi yapildi toplamda esim tese oldu tabiki disari sperm cikisi yoktu butun denemeler tesede cikan spermlerle olmustu artik 7 yil git gel olmuyo dedim pes ettim dr elindeki emriyolarda bitsin birdaha gitmem diye dusunuyodum hatta dogru duzgun dinlenmedim yatmadim bile transfer sonrasi amaa rabbim nasip edince ediyo deger 480 cikti ikiz di bizde cok agladik uzulduk sizinkilerden farkli deildi acimiz ama sukur sonunda kizim 37. haftasinda erken geldi dogumgunumde anne oldum su anda 2.5 yasinda geriye baktigimda diyorumki doktugum her damlaya degdi pregesteron ignesi olmaktan artik kalcalarimda yer kalmamisti çürükten adim atamazdim catala bile oturamiyodum curuklerden ama degdi ya dogdugu gunden beri koynumda yatiyo onunla yatiyorum kokusunu ceke ceke sukrederek ama ruyamda hep gorurdum anne olmusum yada hamileyim bebegi optugumu kokladigimi sonra derdim bak bu ruya yi e gidecek gozumu acinca diye ama rabbim anneligi ruyamda tatdiriyomus ayni his ayni koku o kadar buyukki Allahim evladimi nasip etti pes etmeden devam edin paraniz gucunuz sagliginiz kaldirdigi surece devam ben olcegimi bilsem yinede yapacagim drrdim esimde her sefrrinde gitme bak Allah vermiycem diyo sen israr ediyosun derdi ama rabbim verdi iyiki pes etmemisim evet cok param gittim psikolojim bozuldu cevre baskisi hersey full paket kullandik bizde agladik yeri geldi esim uzulmesin diye icime agladim hep guclu olmaya calistim o yokken agladim ha tabiki karnima yastik koyup aynalarada baktim bir elbisem vardi derdim hic bir zaman anne olamiycam ama diye yastik koyar onu giyerdim aglardim ama hamileyken yine en cok onu giydim oluyomus ya olma ihtimali yok diyen doktorlara inat oluyomus Allahtan baska kim bilemilirki yarini bu arada dr umit ozekiciydi Allah ondan bin kere razi olsun en buyuk sansim oydu sen beni birakana kadar ben seni birakmiycam dedi ba 16 emriyoda 1 saglikli gebelik ve anneyim kisa anlaticam dedim ama geriye bakinca kisa olmuyo cnm kusuruma bakma

ayy canım benım yaa allaha emanet olsun evladın ınsallah hikayeni anlatır mısın bıraz bızlerede umut ol sorun neyden kaynaklıydı nasıl ılerledı tup bebek mı yada normal gebelık mı oldu ?
cnm mrb son asagiya yazdim ordan oku olurmu geriye baktikca cenem aciliyo benim de yazdikca yaziyorum

Rabbim sana ve evladına sağlıklı,hayırlı ömürler nasip etsin ne mutlu size anne olmuşsunuz darısı başıma inşallah

Ne güzel Rabbim sağlıklı huzurlu ömürler versin inşlalah. Herkes tatsın bu duyguyu inşlşah Rabbim büyük

Benim eşimde bebekliğinde geçirmiş kabakulagı ağır geçirmiş bebekliğinde doktor bebeklikten geçiren etkilemez dedi kaç yaşlarında geçirdi acaba eşiniz
tam bilmiyoruz onu cnm kayinvalidemde hatirlamiyo acikcasi 4 oglu oldugu icin hangisi oldugunu dahi bilmiyo desem yeridir yasli baya sadece biri kabakulak olduydu demisti esimde kulagindaki sisligi falan hatirliyo biraz

tam bilmiyoruz onu cnm kayinvalidemde hatirlamiyo acikcasi 4 oglu oldugu icin hangisi oldugunu dahi bilmiyo desem yeridir yasli baya sadece biri kabakulak olduydu demisti esimde kulagindaki sisligi falan hatirliyo biraz

Aynen benim kayınvalidemde hatırlamıyor tam kaç yaşında ne zaman olduğunu ama oldu diye hatırlıyorlar..Kimi doktor önemi yok diyor kimisi var diyor bilemiyorum bir türlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…