Bi kaç şey duymuştum o duyumların üzerine böle bişey söyledim yani anlaşmalı oluomuş doktorlar oyuzden ben de doktorun yanında çalışıyorum bir takım az cok bileşer duyuyorum . illaki o doktor ole dır demiıyorum ilk önce herkes işte ilk kafasını yatanı yapıyor bakalım nasip kızlar genede sağolsun güzel dileklerniz içinde
kac yil girdim ciktim bu bolume hergun yeni birsey paylasan varmi diye bakmaktan uyuyamazdim azospermide cocuk sahibi olanlar varmi diye arastirmaktan helak olmustum o kadar iyi anliyorumki her okudugum yazi biraz daha geriye goturdu beni Allah hakeden isteyen herkeze nasip etsin olmaz ugrasma demelerine ragmen hep devam ettim sonunda ertim muradima rabbim melegimi nasip etti vaz gecmeyin insallah gonlunuzden geceni Allah biliyor sadece isyan etmeyin gun gelecek sizde benim gibi gormemis buldumcuk birer anne olacaksiniz simdi her seslendigimde ependim diyen 2.5 yasinda melegim var dunya buymus diyorum cektigim butun acilara degermis diyorum aldigin nefesin rengi kokusu sekli gulusu olurmu vallahi olur nefesimin herseyi o vazgecmeyin insallah arkadaslar duacinizim her zaman
Canım valla bilemiyorum bende zaten başka ların tavsiyesi üzerine gidiyorum . emre beye baya cok arastrdım yani celalttın beyde nebilim hiç şey gelmedi nebilim onada baktm. İlaçla bitkiselle yanı macun falan verıomuş ya birde anlaşmalı olduğu eczanesi varmış bunlar bana garip geldi şöyle ben bundan biraz da parasal zarar die düşündm anlaşmalı ezcabesınden macunları falan var . hayırlısı hakkmızda artık inşşşah doğru yoldayımdır. Niyetlendik aralıkta gidicez artık . sizin tesede spermatid bulunduktan sonra ikinci teseyi önermişti sanırm emre bey peki ikinci tese olmadan ne önerdi bu arada gene teşekkür ederim bilgilerin için inşallah güzel haberler dönerim bi arkadaş var şimdi 1 ay sonra tese olucaz emre beye bakalım onlarında aynı bizimki problem gözükmüo bakalım ne olucak oranda bi yol izlerim
Anladım kızlar olabilir .hakkmızda hayırlısı olsun hepimiz güzel haberle verrz birbizmze inşallah
Cnm Allah evladına sağlık ve mutluluk dolu güzel ömürler nasip etsin inşallah hikâyenin kısaca anlatır mısın?kac yil girdim ciktim bu bolume hergun yeni birsey paylasan varmi diye bakmaktan uyuyamazdim azospermide cocuk sahibi olanlar varmi diye arastirmaktan helak olmustum o kadar iyi anliyorumki her okudugum yazi biraz daha geriye goturdu beni Allah hakeden isteyen herkeze nasip etsin olmaz ugrasma demelerine ragmen hep devam ettim sonunda ertim muradima rabbim melegimi nasip etti vaz gecmeyin insallah gonlunuzden geceni Allah biliyor sadece isyan etmeyin gun gelecek sizde benim gibi gormemis buldumcuk birer anne olacaksiniz simdi her seslendigimde ependim diyen 2.5 yasinda melegim var dunya buymus diyorum cektigim butun acilara degermis diyorum aldigin nefesin rengi kokusu sekli gulusu olurmu vallahi olur nefesimin herseyi o vazgecmeyin insallah arkadaslar duacinizim her zaman
Aleyküm selamSelamün aleyküm
mrb cnm kisaca anlatayim 3 kurtaj 1 dış gebelik 3 te tutmadan kanamali kendisi dustu son denemede ikiz oldu ama digerinin kalbi durdu ama kizim basardi 3 yumurta toplamasi yapildi toplamda esim tese oldu tabiki disari sperm cikisi yoktu butun denemeler tesede cikan spermlerle olmustu artik 7 yil git gel olmuyo dedim pes ettim dr elindeki emriyolarda bitsin birdaha gitmem diye dusunuyodum hatta dogru duzgun dinlenmedim yatmadim bile transfer sonrasi amaa rabbim nasip edince ediyo deger 480 cikti ikiz di bizde cok agladik uzulduk sizinkilerden farkli deildi acimiz ama sukur sonunda kizim 37. haftasinda erken geldi dogumgunumde anne oldum su anda 2.5 yasinda geriye baktigimda diyorumki doktugum her damlaya degdi pregesteron ignesi olmaktan artik kalcalarimda yer kalmamisti çürükten adim atamazdim catala bile oturamiyodum curuklerden ama degdi ya dogdugu gunden beri koynumda yatiyo onunla yatiyorum kokusunu ceke ceke sukrederek ama ruyamda hep gorurdum anne olmusum yada hamileyim bebegi optugumu kokladigimi sonra derdim bak bu ruya yi e gidecek gozumu acinca diye ama rabbim anneligi ruyamda tatdiriyomus ayni his ayni koku o kadar buyukki Allahim evladimi nasip etti pes etmeden devam edin paraniz gucunuz sagliginiz kaldirdigi surece devam ben olcegimi bilsem yinede yapacagim drrdim esimde her sefrrinde gitme bak Allah vermiycem diyo sen israr ediyosun derdi ama rabbim verdi iyiki pes etmemisim evet cok param gittim psikolojim bozuldu cevre baskisi hersey full paket kullandik bizde agladik yeri geldi esim uzulmesin diye icime agladim hep guclu olmaya calistim o yokken agladim ha tabiki karnima yastik koyup aynalarada baktim bir elbisem vardi derdim hic bir zaman anne olamiycam ama diye yastik koyar onu giyerdim aglardim ama hamileyken yine en cok onu giydim oluyomus ya olma ihtimali yok diyen doktorlara inat oluyomus Allahtan baska kim bilemilirki yarini bu arada dr umit ozekiciydi Allah ondan bin kere razi olsun en buyuk sansim oydu sen beni birakana kadar ben seni birakmiycam dedi ba 16 emriyoda 1 saglikli gebelik ve anneyim kisa anlaticam dedim ama geriye bakinca kisa olmuyo cnm kusuruma bakmaCnm Allah evladına sağlık ve mutluluk dolu güzel ömürler nasip etsin inşallah hikâyenin kısaca anlatır mısın?
Bize de umut olması adına buna çok ihtiyacımız var
cnm mrb son asagiya yazdim ordan oku olurmu geriye baktikca cenem aciliyo benim de yazdikca yaziyorumayy canım benım yaa allaha emanet olsun evladın ınsallah hikayeni anlatır mısın bıraz bızlerede umut ol sorun neyden kaynaklıydı nasıl ılerledı tup bebek mı yada normal gebelık mı oldu ?
Rabbim sana ve evladına sağlıklı,hayırlı ömürler nasip etsin ne mutlu size anne olmuşsunuz darısı başıma inşallahmrb cnm kisaca anlatayim 3 kurtaj 1 dış gebelik 3 te tutmadan kanamali kendisi dustu son denemede ikiz oldu ama digerinin kalbi durdu ama kizim basardi 3 yumurta toplamasi yapildi toplamda esim tese oldu tabiki disari sperm cikisi yoktu butun denemeler tesede cikan spermlerle olmustu artik 7 yil git gel olmuyo dedim pes ettim dr elindeki emriyolarda bitsin birdaha gitmem diye dusunuyodum hatta dogru duzgun dinlenmedim yatmadim bile transfer sonrasi amaa rabbim nasip edince ediyo deger 480 cikti ikiz di bizde cok agladik uzulduk sizinkilerden farkli deildi acimiz ama sukur sonunda kizim 37. haftasinda erken geldi dogumgunumde anne oldum su anda 2.5 yasinda geriye baktigimda diyorumki doktugum her damlaya degdi pregesteron ignesi olmaktan artik kalcalarimda yer kalmamisti çürükten adim atamazdim catala bile oturamiyodum curuklerden ama degdi ya dogdugu gunden beri koynumda yatiyo onunla yatiyorum kokusunu ceke ceke sukrederek ama ruyamda hep gorurdum anne olmusum yada hamileyim bebegi optugumu kokladigimi sonra derdim bak bu ruya yi e gidecek gozumu acinca diye ama rabbim anneligi ruyamda tatdiriyomus ayni his ayni koku o kadar buyukki Allahim evladimi nasip etti pes etmeden devam edin paraniz gucunuz sagliginiz kaldirdigi surece devam ben olcegimi bilsem yinede yapacagim drrdim esimde her sefrrinde gitme bak Allah vermiycem diyo sen israr ediyosun derdi ama rabbim verdi iyiki pes etmemisim evet cok param gittim psikolojim bozuldu cevre baskisi hersey full paket kullandik bizde agladik yeri geldi esim uzulmesin diye icime agladim hep guclu olmaya calistim o yokken agladim ha tabiki karnima yastik koyup aynalarada baktim bir elbisem vardi derdim hic bir zaman anne olamiycam ama diye yastik koyar onu giyerdim aglardim ama hamileyken yine en cok onu giydim oluyomus ya olma ihtimali yok diyen doktorlara inat oluyomus Allahtan baska kim bilemilirki yarini bu arada dr umit ozekiciydi Allah ondan bin kere razi olsun en buyuk sansim oydu sen beni birakana kadar ben seni birakmiycam dedi ba 16 emriyoda 1 saglikli gebelik ve anneyim kisa anlaticam dedim ama geriye bakinca kisa olmuyo cnm kusuruma bakma
Ne güzel Rabbim sağlıklı huzurlu ömürler versin inşlalah. Herkes tatsın bu duyguyu inşlşah Rabbim büyükmrb cnm kisaca anlatayim 3 kurtaj 1 dış gebelik 3 te tutmadan kanamali kendisi dustu son denemede ikiz oldu ama digerinin kalbi durdu ama kizim basardi 3 yumurta toplamasi yapildi toplamda esim tese oldu tabiki disari sperm cikisi yoktu butun denemeler tesede cikan spermlerle olmustu artik 7 yil git gel olmuyo dedim pes ettim dr elindeki emriyolarda bitsin birdaha gitmem diye dusunuyodum hatta dogru duzgun dinlenmedim yatmadim bile transfer sonrasi amaa rabbim nasip edince ediyo deger 480 cikti ikiz di bizde cok agladik uzulduk sizinkilerden farkli deildi acimiz ama sukur sonunda kizim 37. haftasinda erken geldi dogumgunumde anne oldum su anda 2.5 yasinda geriye baktigimda diyorumki doktugum her damlaya degdi pregesteron ignesi olmaktan artik kalcalarimda yer kalmamisti çürükten adim atamazdim catala bile oturamiyodum curuklerden ama degdi ya dogdugu gunden beri koynumda yatiyo onunla yatiyorum kokusunu ceke ceke sukrederek ama ruyamda hep gorurdum anne olmusum yada hamileyim bebegi optugumu kokladigimi sonra derdim bak bu ruya yi e gidecek gozumu acinca diye ama rabbim anneligi ruyamda tatdiriyomus ayni his ayni koku o kadar buyukki Allahim evladimi nasip etti pes etmeden devam edin paraniz gucunuz sagliginiz kaldirdigi surece devam ben olcegimi bilsem yinede yapacagim drrdim esimde her sefrrinde gitme bak Allah vermiycem diyo sen israr ediyosun derdi ama rabbim verdi iyiki pes etmemisim evet cok param gittim psikolojim bozuldu cevre baskisi hersey full paket kullandik bizde agladik yeri geldi esim uzulmesin diye icime agladim hep guclu olmaya calistim o yokken agladim ha tabiki karnima yastik koyup aynalarada baktim bir elbisem vardi derdim hic bir zaman anne olamiycam ama diye yastik koyar onu giyerdim aglardim ama hamileyken yine en cok onu giydim oluyomus ya olma ihtimali yok diyen doktorlara inat oluyomus Allahtan baska kim bilemilirki yarini bu arada dr umit ozekiciydi Allah ondan bin kere razi olsun en buyuk sansim oydu sen beni birakana kadar ben seni birakmiycam dedi ba 16 emriyoda 1 saglikli gebelik ve anneyim kisa anlaticam dedim ama geriye bakinca kisa olmuyo cnm kusuruma bakma
Bu arada Eşiniz neye bağlı azopeemiydi bizde aralıkta tese olucazcnm mrb son asagiya yazdim ordan oku olurmu geriye baktikca cenem aciliyo benim de yazdikca yaziyorum
kucukken gecirdigi kabulakdan dolayi yuksek atese bagli azospermi olmusBu arada Eşiniz neye bağlı azopeemiydi bizde aralıkta tese olucaz
aminn insallah cnmRabbim sana ve evladına sağlıklı,hayırlı ömürler nasip etsin ne mutlu size anne olmuşsunuz darısı başıma inşallah
amin insallah rabbim nasip etsin insallahNe güzel Rabbim sağlıklı huzurlu ömürler versin inşlalah. Herkes tatsın bu duyguyu inşlşah Rabbim büyük
Benim eşimde bebekliğinde geçirmiş kabakulagı ağır geçirmiş bebekliğinde doktor bebeklikten geçiren etkilemez dedi kaç yaşlarında geçirdi acaba eşinizamin insallah rabbim nasip etsin insallah
tam bilmiyoruz onu cnm kayinvalidemde hatirlamiyo acikcasi 4 oglu oldugu icin hangisi oldugunu dahi bilmiyo desem yeridir yasli baya sadece biri kabakulak olduydu demisti esimde kulagindaki sisligi falan hatirliyo birazBenim eşimde bebekliğinde geçirmiş kabakulagı ağır geçirmiş bebekliğinde doktor bebeklikten geçiren etkilemez dedi kaç yaşlarında geçirdi acaba eşiniz
tam bilmiyoruz onu cnm kayinvalidemde hatirlamiyo acikcasi 4 oglu oldugu icin hangisi oldugunu dahi bilmiyo desem yeridir yasli baya sadece biri kabakulak olduydu demisti esimde kulagindaki sisligi falan hatirliyo biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?