- 24 Eylül 2017
- 764
- 744
- 103
- 32
İnşallah bebekte görünğr ve sağsalim alırsınız kucagınıza yavrunuzu canım.. kistik fibroz ne nasıl bi engeli varİyi akşamlar kızlar grubu yeni keşfettim bizim de bebek ile ilgili sürecimizde evliliğimizin ilk aylarında öğrendik azospermi denilen rahatsızlığı...
9.yılımızı bitirdik şükür 10. Yılımıza girdik. Bu zaman zarfında 7. Tüp Bebek denememizi yapıyoruz şükür ilk kez bu sefer keseyi gördük henüz bebiş görünmüyor devamı ne olur bilmiyorum Allah'a emanet...
Eşim kistik fibrozis taşıyıcısı hormonları normal çıkıyor...
evet cnm psikolojik cok istedgnden beyin ruyada sana gormek istedgn seyleri gosteriyor... Epey oldu bi bebek sevmistim sari sacli mavi gozlu harika bi bebekti Allah sanada bole nasip etsn dediler bikacgun sonra ruyamda gogusum agriyor dokunuyorum cok sis birden sut akiyor yanimda bir bebek yatiyor aglamaya basliyor sari sacli mavi gozlu napicagmi sasirip sut akan gogsumle emziriyorm uykuya daliyor uyandgmda etkilenmistm nereden baksaniz 4 5ay olmstr ruyayi goreli bilinc alti iste yani benimkiKızlar şu son 1 ay'dır sürekli rüyamda erkek bebek görüyorum bu sabaha karşı yine rüyamda 1 aylık oğlum vardı (sözde) onunla ilgileniyordum
Bu psikolojik mi acaba ?
Hayırlı rüyaların olsun.rabbimiz büyük çocuk görmek güzel hayırlı haberler alacaksın inşallah. Ol deyince oldurtan rabbim inşallah seninde kucağına benim kucağıma isteyen herkesin kucağına evladını almayı nasip etsin inşallahKızlar şu son 1 ay'dır sürekli rüyamda erkek bebek görüyorum bu sabaha karşı yine rüyamda 1 aylık oğlum vardı (sözde) onunla ilgileniyordum
Bu psikolojik mi acaba ?
ins kendiside gorunur size gonlunuze gore olsn.. Kistik fibrozis bayanlarda adet zmanlari memede olur diye bıliyorm sislik ve agri olarak ortaya cikiyor erkekte demi olusuyorİyi akşamlar kızlar grubu yeni keşfettim bizim de bebek ile ilgili sürecimizde evliliğimizin ilk aylarında öğrendik azospermi denilen rahatsızlığı...
9.yılımızı bitirdik şükür 10. Yılımıza girdik. Bu zaman zarfında 7. Tüp Bebek denememizi yapıyoruz şükür ilk kez bu sefer keseyi gördük henüz bebiş görünmüyor devamı ne olur bilmiyorum Allah'a emanet...
Eşim kistik fibrozis taşıyıcısı hormonları normal çıkıyor...
Amin...Bir rüya bile yorar mı insanı yoruyor işte herşeyden yoruldumHayırlı rüyaların olsun.rabbimiz büyük çocuk görmek güzel hayırlı haberler alacaksın inşallah. Ol deyince oldurtan rabbim inşallah seninde kucağına benim kucağıma isteyen herkesin kucağına evladını almayı nasip etsin inşallah
Cnm bende görüyorum İnan. Rabbim çok büyük sen ağzından duanı eksik etme.,benim içim çok acıyor ama rabbimin bildiği var diyorum şükür ediyorumAmin...Bir rüya bile yorar mı insanı yoruyor işte herşeyden yoruldum
Genetik tahlil yapıldı ben de çıkmadı eşim taşıyıcısı çıktı zaten erkekler taşıyıcısı bayanlar taşıyıcısı veya hasta olabiliyormuş x geni ile taşınan bir rahatsızlık olduğu içinins kendiside gorunur size gonlunuze gore olsn.. Kistik fibrozis bayanlarda adet zmanlari memede olur diye bıliyorm sislik ve agri olarak ortaya cikiyor erkekte demi olusuyor
Doğuştan meni kanallarının olmaması veya kistli yapıda olması imiş sperm tahlilinde hiç sperm çıkmıyor tedavi sırasında işlem görüyor iğne ile kanallardan sperm buluyorlarİnşallah bebekte görünğr ve sağsalim alırsınız kucagınıza yavrunuzu canım.. kistik fibroz ne nasıl bi engeli var
Ayyyy garip oldum okuyunca içim ezildi.Eşlerimizin isteksizliği umutsuzluğu tedaviye yanaşmamaları ağırdan almalarıyla yakınıyordukya çoğumuz, tam tersi belki de.. Beyler site kurmuşlar paylaşımlarda bulunuyorlar.
http://azospermihastalari.com/index.php
Bi beyfendinin yorumu şöyle. Çok duygulandım
"şahsen ben azospermi olduğumu öğrendiğim günden beri ne ailemden ne eşimden nede onun ailesinden saklamadım. buda allahtan gelen bir hastalık sonuçta. ama malesef herkese herşeyi rahatça anlatamıyorsun yinede.
eşlerimiz çoğu zaman bizim işi ciddiye almadığımızı yada üstüne çok düşmediğimizi yada ilaç kullanımını bile isteye aksattığımızı falan düşünüyorlar. kadınlar klübünü burdaki herkes okuyordur.ordada yazıyorlar işte. belki eşlerimizde orda yazıyordur bilmiyoruz.
ama onların kucağında cocukla birini gördüğünde bizim onlar için ne kadar üzüldüğümüzü hayal bile edemiyor olmalarına mı üzülelim kendimize mi üzülelim ailemize mi üzülelim bilmiyoruz.dışarı hep güçlü görünmeye çalışmak sizide yormuyormu."
anladm cbm esinde micro tese ilemi sperm bulundu yoksa urolog cerrahi operasyonmu uyguladi kanallara.. valla bnm esimde 0.2 sperm sayisi dusuk tup bebek esnasinda tese den korkuyorz acikcasi bendede pko var yumurtalar bos.cikarsa nasil.gercklesck nasil.olck blmiorm smdiden takmis durumdaymDoğuştan meni kanallarının olmaması veya kistli yapıda olması imiş sperm tahlilinde hiç sperm çıkmıyor tedavi sırasında işlem görüyor iğne ile kanallardan sperm buluyorlar
Açık ameliyat olmuyor kanallardan iğne ile alıyorlar.tesa mı tese mi deniliyor karıştırıyorum hep.anladm cbm esinde micro tese ilemi sperm bulundu yoksa urolog cerrahi operasyonmu uyguladi kanallara.. valla bnm esimde 0.2 sperm sayisi dusuk tup bebek esnasinda tese den korkuyorz acikcasi bendede pko var yumurtalar bos.cikarsa nasil.gercklesck nasil.olck blmiorm smdiden takmis durumdaym
Kötü düşünme bence inşallah her şey yolunda gider ilk denemeyi mi yapacaksınızanladm cbm esinde micro tese ilemi sperm bulundu yoksa urolog cerrahi operasyonmu uyguladi kanallara.. valla bnm esimde 0.2 sperm sayisi dusuk tup bebek esnasinda tese den korkuyorz acikcasi bendede pko var yumurtalar bos.cikarsa nasil.gercklesck nasil.olck blmiorm smdiden takmis durumdaym
Evet cnm ilk deneme ekimde urolog kontrolumz varKötü düşünme bence inşallah her şey yolunda gider ilk denemeyi mi yapacaksınız
Eşlerimizin isteksizliği umutsuzluğu tedaviye yanaşmamaları ağırdan almalarıyla yakınıyordukya çoğumuz, tam tersi belki de.. Beyler site kurmuşlar paylaşımlarda bulunuyorlar.
http://azospermihastalari.com/index.php
Bi beyfendinin yorumu şöyle. Çok duygulandım
"şahsen ben azospermi olduğumu öğrendiğim günden beri ne ailemden ne eşimden nede onun ailesinden saklamadım. buda allahtan gelen bir hastalık sonuçta. ama malesef herkese herşeyi rahatça anlatamıyorsun yinede.
eşlerimiz çoğu zaman bizim işi ciddiye almadığımızı yada üstüne çok düşmediğimizi yada ilaç kullanımını bile isteye aksattığımızı falan düşünüyorlar. kadınlar klübünü burdaki herkes okuyordur.ordada yazıyorlar işte. belki eşlerimizde orda yazıyordur bilmiyoruz.
ama onların kucağında cocukla birini gördüğünde bizim onlar için ne kadar üzüldüğümüzü hayal bile edemiyor olmalarına mı üzülelim kendimize mi üzülelim ailemize mi üzülelim bilmiyoruz.dışarı hep güçlü görünmeye çalışmak sizide yormuyormu."
Bence söylemelisin canım.Zaten onlar hissediyor emin ol.Bir süre sonra sormaya başlayacaklar daha da yaralanacaksın.Anne babanın duasını da almak güzel bir şey.İnş tedavin kısa sürede hayırlısıyla olumlu sonuçlanır ve saklamak zorunda kalmazsın.Tabiki de onlar da uzuluyorben daha aileme soylemedm cnk annemin uzulmesini istemiorm ben uzuluyorm ztn ama onlarlayken gulup egleniyorm annemin yuzunu biraz asik gorsem icim icimi yicek niye boyle smdi diye acikcasi bunu istemiorm ben aileme hic icimi sikan seyleri anlatmamaya calisirm eger yardimci olabilecekleri birsey degilse.
Esim de bgn soyle kim ne dusunuosa dusunsn gorelm gbi tuhaf bi laf etti yani ailem onla ilgili kotu bisey dusuncekse gorelim tarzinda. Ne demekse bu sacmalik ama iste iyi degil psikolojisi benim soylemememi ailem onla ilgili kotu dusunceke bagladi.
Evet en yakınlarına bile anlatmak istemiyosun. Benim ailem ilk tese olumsuz olunca öğrenmişlerdi hastanede söylemiştim. Aileler dışında kimse bilmiyo. Büyük ihtimalle benden diye düşünüyorlar. Kadınsal sorunları toplum kolay kabul ediyor ama erkekle ilgili olunca zor oluyor anlatması da kabullenmesi de. Bunları aşamadık yani. Allahtan gelen bişi kimsenin elinde değil aslında bunu da bilmemize rağmenTabiki de onlar da uzuluyorben daha aileme soylemedm cnk annemin uzulmesini istemiorm ben uzuluyorm ztn ama onlarlayken gulup egleniyorm annemin yuzunu biraz asik gorsem icim icimi yicek niye boyle smdi diye acikcasi bunu istemiorm ben aileme hic icimi sikan seyleri anlatmamaya calisirm eger yardimci olabilecekleri birsey degilse.
Esim de bgn soyle kim ne dusunuosa dusunsn gorelm gbi tuhaf bi laf etti yani ailem onla ilgili kotu bisey dusuncekse gorelim tarzinda. Ne demekse bu sacmalik ama iste iyi degil psikolojisi benim soylemememi ailem onla ilgili kotu dusunceke bagladi.
Valla ben ilk öğrendiğimizde aileme söyleyip söylememekte kararsızdım baktım olacağı yok bide ben öyle gizli saklı işler yapabilen birisi değilim yani istesem de saklayamam baktım olacağı yok uygun bir dille söyledim eşim yıllar önce rahatsızlık geçirdiği için bizimkiler durumu çözmüşler ayrıca bilinsinsin de zaten bu insanın kendi elinde olan birşey değil ki Allah'ın takdiri hatta tedavi gördüğümüzü bile söyledik bu zorlu süreçte en çok ta anne baba dua'sına ihtiyacımız var diye düşünüyorum.Evet en yakınlarına bile anlatmak istemiyosun. Benim ailem ilk tese olumsuz olunca öğrenmişlerdi hastanede söylemiştim. Aileler dışında kimse bilmiyo. Büyük ihtimalle benden diye düşünüyorlar. Kadınsal sorunları toplum kolay kabul ediyor ama erkekle ilgili olunca zor oluyor anlatması da kabullenmesi de. Bunları aşamadık yani. Allahtan gelen bişi kimsenin elinde değil aslında bunu da bilmemize rağmen
Eşler haliyle içten içe etkileniyor psikolojileri de etkileniyor. Senin eşin de o yüzden öyle demiştir. Bence de anlat aileler bilsin. Zaten olgunlukla karşılayacaklardır. Eşinin de şüpheleri gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?