Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Whatsapp grubunda fatma diye bir bayan vardı eşi her hafta sonu ankarada centrum tup bebekte sperm örnegi veriyodu sizde aslında şansı arttırmak için ayda bir kaç defa test verseniz olur bence

Sizin normal yolla sperm çıkışınız var yani az da olsa. E bu çok iyi. Spermler canlı hareketli morfolojisi iyi ise ne güzel endişelenecek bişi yok. Tüp denersiniz olur Allahın izniyle.
testlerimizde sperm sayisi dusuk.oldugu icin morfoloji hiz olculemedi fakat bu gidisimizde degerler nasil.olacak.merak.ediyorum tup bebek doktorum bize kaliteli 2 3 sperm yeter demisti sigarayı kesinlikle yasakladi etkiliyor biraksan aradaki farki.goreceksn demisti degerler yukselir diye.ama gel.gelelim.icmeye devam ediyor hayirlisi bakalim zman neyi gostericek

İnşallah tüm değerleriniz güzel olur güzel mutlu sonuçlar alırsınız. Eşiniz onu da bıraksa keşke..

Canım biz celalettin beyden çok memnunuz sorunumuzun kaynağını da buldu hiç beklemediğimiz bir şeyden kaynaklıymış yani ve bizi motive ettiğini düşünüyorum. Henüz 4. Ayımızdayız ilaçlarımızı kullanıyoruz bakalım ilerleyen dönemlerde nasıl olacak burada paylaşırım mutlaka. Benim kafama takılan bir şey oldu. İğneyle sperm nasıl bulunuyor? Yani sonuçta sizde de testlerde sperm çıkmıyordu değil mi? Nasıl anladılar içerde sperm oldugunu yani biz de bulabilir miyiz acaba anlayamadım pek :/

Bu arada sizin adınıza çook sevindim darısı bizim başımıza inşallah sağlıklı bir şekilde büyür bebişiniz :)

Eşimin hormon tahlilleri çok iyi çıktı ancak sperm testinde hiç bulunamadı doktor da üretim olduğunu ancak dışarı çıkmadığını söyledi önce kanallardan iğne ile deneriz dedi şükür iğne ile bulundu

Bu arada sizin adınıza çook sevindim darısı bizim başımıza inşallah sağlıklı bir şekilde büyür bebişiniz :)
Teşekkür ederim inşa bebeği görürüz biraz geç kaldı bizimki geçen hafta görmemiz gerekiyormuş ama göremedik inşallah boş gebelik değildir dua ediyorum Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin

Whatsapp grubunda fatma diye bir bayan vardı eşi her hafta sonu ankarada centrum tup bebekte sperm örnegi veriyodu sizde aslında şansı arttırmak için ayda bir kaç defa test verseniz olur bence

aynen canım biliorum dogumuna az kaldı sanırım onunda esım dureklı verıyor test centrum cok yogun her hafta yer bulamıyoruz ayda bır bulmaya basladık artık o yuzden farklı bır merkezde verıyor cıkanlar hmn donduruluyor her randevu geldidğindede semra hanıma gıdıyoruz ankaraya vermeye test

İşallah hayırlı sonuçlar alırsınız cnm

Lh 18.02
Tsh 1.57
Fsh 18.92
Prolaktin 6.08
Estradiol 11.93
İnhibin B 8
Arkadaşlar iyi akşamlar biz haftaya Celalettin hocaya gidiyoruz tahlillerimiz hazırladık sonuçlarımız yukarıdaki gibi.inhibin değerimiz düşük çıktı değeri düşük olup tedavi de ilerlemesi olan var mı?bir de inhibin b değeri fsh ile bağlantılı diye okudum bir yerde konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Çok doğru söyledin canım. Zaten yeterince maddi manevi yıpranıyoruz. Olsun sonucu güzel olsunda kasım aralık hiç fark etmez. İyi olacağını hissediyorum. Gönlünü kalbini ferah tut emi

Merhaba arkadasim Allahu teala acil sifalar ihsan etsin. Inhibin b yukselirse fsh dusuyor fsh yukselirse inhibin b yi baskilayip dusuruyor diye biliyorum. Yani uretim oldukca fsh dusuyor inhibin yukseliyor. Sizin durumunuzda olan cook arkadas var Celalettin hocanin hastalarinin cogu yuksek fsh li. Ilerleme kaydediyorlar sonuca ulasiyorlar insallah sizde bende buradaki tum arkadaslarim da tez zamanda sonuca ulasiriz.Celalettin hoca dogru adres insallah sifaniza vesile olur

Çok doğru söyledin canım. Zaten yeterince maddi manevi yıpranıyoruz. Olsun sonucu güzel olsunda kasım aralık hiç fark etmez. İyi olacağını hissediyorum. Gönlünü kalbini ferah tut emi
sağolasın canım benim inşallah rabbım tum ısteyenlerede versın bu duyguyu yasayamamak cok buyuk eksıklıkmıs cok acıymıs rabbım dayanma gucu verdı bızede ınsallah guzel olcak hersey az daha sabır bugun tekrr test verdı esım cıkmdı hıc bırsey bakalım pazartesı tkrr gıdecek krıptoazosperm de cıkıp cıkmıyor ya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…