- 21 Şubat 2018
- 205
- 43
- 18
- 34
meni hiç mi çıkmıyo ?Normal yolla çıkış yok kanallar yok çünkü sebep Genetik anormallik vardır diyorlar
Whatsapp grubunda fatma diye bir bayan vardı eşi her hafta sonu ankarada centrum tup bebekte sperm örnegi veriyodu sizde aslında şansı arttırmak için ayda bir kaç defa test verseniz olur bencebirikitiriyotuz canım ankaradada verdık 3 motıl sperm dahad goruldu 8 de ımmotıl dondurduk işlerimiz yogun aralık kasım gıbı baslamak ıstıyoruz unsallah da merkez arastırıyorum guvenmem lazım maddiyat ve maneviyat kaybedemem kı
testlerimizde sperm sayisi dusuk.oldugu icin morfoloji hiz olculemedi fakat bu gidisimizde degerler nasil.olacak.merak.ediyorum tup bebek doktorum bize kaliteli 2 3 sperm yeter demisti sigarayı kesinlikle yasakladi etkiliyor biraksan aradaki farki.goreceksn demisti degerler yukselir diye.ama gel.gelelim.icmeye devam ediyor hayirlisi bakalim zman neyi gostericekSizin normal yolla sperm çıkışınız var yani az da olsa. E bu çok iyi. Spermler canlı hareketli morfolojisi iyi ise ne güzel endişelenecek bişi yok. Tüp denersiniz olur Allahın izniyle.
Meni çıkıyor az miktarda ama içinde hiç sperm bulunmuyormeni hiç mi çıkmıyo ?
Her seferinde iğne ile sperm bulunduhmm tese yolu ıle mı buluyorlar spermı yada semenden mı acaba
İnşallah tüm değerleriniz güzel olur güzel mutlu sonuçlar alırsınız. Eşiniz onu da bıraksa keşke..testlerimizde sperm sayisi dusuk.oldugu icin morfoloji hiz olculemedi fakat bu gidisimizde degerler nasil.olacak.merak.ediyorum tup bebek doktorum bize kaliteli 2 3 sperm yeter demisti sigarayı kesinlikle yasakladi etkiliyor biraksan aradaki farki.goreceksn demisti degerler yukselir diye.ama gel.gelelim.icmeye devam ediyor hayirlisi bakalim zman neyi gostericek
sagol cnm tum isteyen ve bekleyenler mutlu sonuc alir insallah Allah.bizlerede zamani gelince nasip eder inanıyorumİnşallah tüm değerleriniz güzel olur güzel mutlu sonuçlar alırsınız. Eşiniz onu da bıraksa keşke..
Biz 7.tüp bebek denememizi yaptık sonuç pozitif çıktı ama henüz bebeği göremedik
Eşimden iğne yardımıyla 5 dakika içinde sperm bulundu her seferinde sorun olmadı 7.denememizin 4ünde gebelik oluştu ilk kez bu sefer keseyi gördük inşallah bebek de gelişir ben de burayı doğal bir yöntem bulabilir miyiz diye takip ediyorum sizin nasıl geçiyor tedaviniz celalettin perudan memnun kaldınız mı
Biz 7.tüp bebek denememizi yaptık sonuç pozitif çıktı ama henüz bebeği göremedik
Eşimden iğne yardımıyla 5 dakika içinde sperm bulundu her seferinde sorun olmadı 7.denememizin 4ünde gebelik oluştu ilk kez bu sefer keseyi gördük inşallah bebek de gelişir ben de burayı doğal bir yöntem bulabilir miyiz diye takip ediyorum sizin nasıl geçiyor tedaviniz celalettin perudan memnun kaldınız mı
Eşimin hormon tahlilleri çok iyi çıktı ancak sperm testinde hiç bulunamadı doktor da üretim olduğunu ancak dışarı çıkmadığını söyledi önce kanallardan iğne ile deneriz dedi şükür iğne ile bulunduCanım biz celalettin beyden çok memnunuz sorunumuzun kaynağını da buldu hiç beklemediğimiz bir şeyden kaynaklıymış yani ve bizi motive ettiğini düşünüyorum. Henüz 4. Ayımızdayız ilaçlarımızı kullanıyoruz bakalım ilerleyen dönemlerde nasıl olacak burada paylaşırım mutlaka. Benim kafama takılan bir şey oldu. İğneyle sperm nasıl bulunuyor? Yani sonuçta sizde de testlerde sperm çıkmıyordu değil mi? Nasıl anladılar içerde sperm oldugunu yani biz de bulabilir miyiz acaba anlayamadım pek :/
Teşekkür ederim inşa bebeği görürüz biraz geç kaldı bizimki geçen hafta görmemiz gerekiyormuş ama göremedik inşallah boş gebelik değildir dua ediyorum Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versinBu arada sizin adınıza çook sevindim darısı bizim başımıza inşallah sağlıklı bir şekilde büyür bebişiniz :)
Amin canımAmin canım Allahım burdaki tüm arkadaşlarımın ve eşlerinin anne baba olmasını nasip etsin tez vakitte
Teşekkür ederim inşa bebeği görürüz biraz geç kaldı bizimki geçen hafta görmemiz gerekiyormuş ama göremedik inşallah boş gebelik değildir dua ediyorum Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin
Whatsapp grubunda fatma diye bir bayan vardı eşi her hafta sonu ankarada centrum tup bebekte sperm örnegi veriyodu sizde aslında şansı arttırmak için ayda bir kaç defa test verseniz olur bence
İşallah hayırlı sonuçlar alırsınız cnmaynen canım biliorum dogumuna az kaldı sanırım onunda esım dureklı verıyor test centrum cok yogun her hafta yer bulamıyoruz ayda bır bulmaya basladık artık o yuzden farklı bır merkezde verıyor cıkanlar hmn donduruluyor her randevu geldidğindede semra hanıma gıdıyoruz ankaraya vermeye test
benim eşimdede çok az çıkıyor volum 0,4 cıktı en son tıkanıklık varmış prostat kanalını tıkayanMeni çıkıyor az miktarda ama içinde hiç sperm bulunmuyor
Çok doğru söyledin canım. Zaten yeterince maddi manevi yıpranıyoruz. Olsun sonucu güzel olsunda kasım aralık hiç fark etmez. İyi olacağını hissediyorum. Gönlünü kalbini ferah tut emibirikitiriyotuz canım ankaradada verdık 3 motıl sperm dahad goruldu 8 de ımmotıl dondurduk işlerimiz yogun aralık kasım gıbı baslamak ıstıyoruz unsallah da merkez arastırıyorum guvenmem lazım maddiyat ve maneviyat kaybedemem kı
Merhaba arkadasim Allahu teala acil sifalar ihsan etsin. Inhibin b yukselirse fsh dusuyor fsh yukselirse inhibin b yi baskilayip dusuruyor diye biliyorum. Yani uretim oldukca fsh dusuyor inhibin yukseliyor. Sizin durumunuzda olan cook arkadas var Celalettin hocanin hastalarinin cogu yuksek fsh li. Ilerleme kaydediyorlar sonuca ulasiyorlar insallah sizde bende buradaki tum arkadaslarim da tez zamanda sonuca ulasiriz.Celalettin hoca dogru adres insallah sifaniza vesile olurLh 18.02
Tsh 1.57
Fsh 18.92
Prolaktin 6.08
Estradiol 11.93
İnhibin B 8
Arkadaşlar iyi akşamlar biz haftaya Celalettin hocaya gidiyoruz tahlillerimiz hazırladık sonuçlarımız yukarıdaki gibi.inhibin değerimiz düşük çıktı değeri düşük olup tedavi de ilerlemesi olan var mı?bir de inhibin b değeri fsh ile bağlantılı diye okudum bir yerde konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
sağolasın canım benim inşallah rabbım tum ısteyenlerede versın bu duyguyu yasayamamak cok buyuk eksıklıkmıs cok acıymıs rabbım dayanma gucu verdı bızede ınsallah guzel olcak hersey az daha sabır bugun tekrr test verdı esım cıkmdı hıc bırsey bakalım pazartesı tkrr gıdecek krıptoazosperm de cıkıp cıkmıyor ya ondanÇok doğru söyledin canım. Zaten yeterince maddi manevi yıpranıyoruz. Olsun sonucu güzel olsunda kasım aralık hiç fark etmez. İyi olacağını hissediyorum. Gönlünü kalbini ferah tut emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?