Doktorun dediği spermlerin içerden alıması sebebiyle tam olarak gelişmiş olmaması buna bağlıyor olumsuz sonucu sizin tedavi ne durumda celalettin hoca daki?Arkadasim benzer bir durumu benim esim yasamis zamaninda bizim 2. Evliliklerimiz esim ilk evliliginde tese oluyor bolca sperm buluyorlar defalarca tup bebek denemesi bos gebelikler dusukler.15yil Sonra deneyelim dedik sonra gittik Celalettin hocaya tikaniklik bizimde prostat bolgesinde onu acmak icin tedavi uyguladi bu 1 birde uretimle alakali tedaviye basladi hani tikaniklik olunca uretimde etkileniyormus kalite dusuyormus vs vs acaba spermler gercekten kalitelimiydi sizin arkadasim caresi olmayan dert yok bu dunyada muhakak bir sebebi var. Ne bileyim spermatitid son asamasini kullanip kaliteli sperm kullandik denen bir cok vaka varmis o sebeple sordum
Doplerde kanallar normal izlenmistir diyorlarsa doktorun yorumunda sikinti olabilir bakin arkadasim benim esime 17 yil ince ayni yorum yapilmis 4 kez tese sonuc bos ve dusuk gebelikler sonrasinda yapilan transrektal usg de prostatit ve prostatta kireclenme aa hemde nerede prostatta tamda meni kanalini saran santral zonda. Hoca bu konuda hormon durumuna inhibin b durumuna testit boyutlarina ve taransrektal usg ve renkli dopler sonuclarina gore isabetli yorumluyor. Tup bebek merkezleri ise seni kessin parani alsin mantiklari boyle isliyor dogal olarak. Yani raporda normal yazip hocanin kanallar gelismemis demesi cok buyuk bir tezat benim esime git evlatlik al git donasyon yaptir demisler zamaninda. Mesela benim esim bu teshis konulduktan sonra benim 20 yildir idrar yaptiktan sonra donem donem son damlalarda hafif yanma oluyor dedi. E be adam dedim bi insan 20 sene doktora gitmezmi dedim bunla alakali. Rahatsiz etmedi dedi. Kanallar normalse sizde belki esiniz kronik prostatit hastasi ve bunu kac kisiye sorduk bu durumda tese ameliyatlarinda bile tikanikligin nerede oldugu anlasilmiyormus. Hoca acikladi dediki testis biyutlariniz normal hatta iceride uretim devam ettigi icin testis sismis. Endokrin sistem sinyalizasyonla calisir dedi. Eger prostat degilde epididimde veya vas defansta tikaniklik olsa testis sismez belkide ufalir. Ultrason boyutlarinda testis boyutlari nasil cikti esinizin. Yani ben sadece kendi durumumuzdan yola cikarak hocanin soylediklerini aktarmaya calistim. Tabi sadece anladigim kadariyla ama size doktorun dopler sonrasi dogustan kanallar gelismemis veya dar demesi raporda normal yazmasi cok buyuk tezatDoğuştan kanalların yokluğu veya gelişmemiş olması olarak yorumluyorlar doplerde de kanallar normal izlenmiştir diye yazıyor raporda tezatlık var ama çözemedim
Doplerde kanallar normal izlenmistir diyorlarsa doktorun yorumunda sikinti olabilir bakin arkadasim benim esime 17 yil ince ayni yorum yapilmis 4 kez tese sonuc bos ve dusuk gebelikler sonrasinda yapilan transrektal usg de prostatit ve prostatta kireclenme aa hemde nerede prostatta tamda meni kanalini saran santral zonda. Hoca bu konuda hormon durumuna inhibin b durumuna testit boyutlarina ve taransrektal usg ve renkli dopler sonuclarina gore isabetli yorumluyor. Tup bebek merkezleri ise seni kessin parani alsin mantiklari boyle isliyor dogal olarak. Yani raporda normal yazip hocanin kanallar gelismemis demesi cok buyuk bir tezat benim esime git evlatlik al git donasyon yaptir demisler zamaninda. Mesela benim esim bu teshis konulduktan sonra benim 20 yildir idrar yaptiktan sonra donem donem son damlalarda hafif yanma oluyor dedi. E be adam dedim bi insan 20 sene doktora gitmezmi dedim bunla alakali. Rahatsiz etmedi dedi. Kanallar normalse sizde belki esiniz kronik prostatit hastasi ve bunu kac kisiye sorduk bu durumda tese ameliyatlarinda bile tikanikligin nerede oldugu anlasilmiyormus. Hoca acikladi dediki testis biyutlariniz normal hatta iceride uretim devam ettigi icin testis sismis. Endokrin sistem sinyalizasyonla calisir dedi. Eger prostat degilde epididimde veya vas defansta tikaniklik olsa testis sismez belkide ufalir. Ultrason boyutlarinda testis boyutlari nasil cikti esinizin. Yani ben sadece kendi durumumuzdan yola cikarak hocanin soylediklerini aktarmaya calistim. Tabi sadece anladigim kadariyla ama size doktorun dopler sonrasi dogustan kanallar gelismemis veya dar demesi raporda normal yazmasi cok buyuk tezat
Santral zon prostat bolgesinde zaten bizle ayni cikacak bizimde ayni iste santral zo da kaba kalsifikasyon var ayni zamanda iltihap santral zon acip bakin netten tamda menu kanalini saran bolge prostatta oradaki kist meni kanalina baski yapiyor muhtemelen bizim oyle cunku ah guzel arkadasim icim acidi gercekten Rabbim yardimciniz olsun. Ayni seyi benim esimede soylemisler 17 yil once iste muayene yapip kist sebebiyledir sizinde muhtemelen prostatitte vardir :/Teşekkürler canım çok sağol biz 9yıllık evliyiz ilk yıl yapıldı doppler testi sağ tarafta periferik santral zon bileşkesinde 4.5mm boyutunda anekoik kist izlendi yazıyor tüp Bebek sırasında gelen üroloji uzmanı yaptığı muayenede tek taraflı kanal yokluğu olabilir dedi cellalettin hocaya gitmek istiyorum inşallah eşimi ikna edebilirim
Acaba tedavi sonrası normal yolla sperm çıkışı olur muSantral zon prostat bolgesinde zaten bizle ayni cikacak bizimde ayni iste santral zo da kaba kalsifikasyon var ayni zamanda iltihap santral zon acip bakin netten tamda menu kanalini saran bolge prostatta oradaki kist meni kanalina baski yapiyor muhtemelen bizim oyle cunku ah guzel arkadasim icim acidi gercekten Rabbim yardimciniz olsun. Ayni seyi benim esimede soylemisler 17 yil once iste muayene yapip kist sebebiyledir sizinde muhtemelen prostatitte vardir :/
Canim prostat kisti ortadan kaldirilabilirse tabiki olabilir bence neden olmasin ama sakin kafaniza gore gidip prostat kisti ameliyati olmayin aman. Cok hassas bir konu ama yorumlatmak lazim hocayaAcaba tedavi sonrası normal yolla sperm çıkışı olur mu
Anladım canım sağ ol biraz zaman geçsin üzerinden henüz süreç çok tazeCanim prostat kisti ortadan kaldirilabilirse tabiki olabilir bence neden olmasin ama sakin kafaniza gore gidip prostat kisti ameliyati olmayin aman. Cok hassas bir konu ama yorumlatmak lazim hocaya
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun karar vermek eşimi ikna etmek bir yana nasıl gidicem diye gözüm çok korktu çok şükür sizin gibi insanlar var .Rabbim gönlünüze göre versin .E
Etagfurullah guzel arkadasim burada herkes bildiklerini yasadiklarini paylasarak bir nebzede olsa belki birbirine yardimci oluyor olmadi dertlesip rahatlamis oluyoruz. Bende guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim :) fsh lh e2 ve testesteron icin herhangi bir devlet hastanesinden urolojiden randevu alip tedavuye baslayacaginizi arastirma amacli istediginizi soyleyerek ucretsiz yaptirabilirsiniz. ( karsiniza bu hastaligin tek tedavisi tese diyen bir doktorla karsilasmaniz muhtemel kulak asmamaya calisin basimiza geldigi icin paylasmak istedim ) genetiklerle alakali bulundugunuz sehirde arastirmaniz lazim internetten mhrs den kolaylikla bakabilirsiniz randevu alirken tibbi genetigi secin sehrinizde varmi gorursunuz yoksa artik en yakininizda hangi sehirde varsa :/ tibbi generikte devlette ucretsiz o yuzden onden kan verseniz iyi olur zaman kazanirsiniz. Transrektal usg ve renkli dopler icin Celalettin hocaya devlette yapsak olurmu diye sormustuk. Ozellikle istanbulda sirinevlerde Alfa goruntulemeden istedi numarasi 02124527627 ( bu arada hocanin asistanini ararsaniz ilk muayeneden hormon ve sperm testleri yeterli diyebilir ama kesinlikle ultrasonlari yaptirin zaman kazanirsiniz tikaniklik varmi nerde var ona gore surec hizlanir ) sperm testi istanbulda bakirkoyde andromed labaratuvarinda telefon numarasi 02126600410 hocanin asistaninin numarasi ise 05334651131 ismi elif
Son olarak istanbu disindan gelecekseniz eger istanbulu cok iyi bilmiyorsaniz diye soyluyorum ilk once sabah bakirkoye gelirsiniz andromedde sperm verir esiniz sonuclar 4 veya 5 saatte cikiyor cunku ardindan sirinevlere gecersiniz arasi 5 veya 10 km aracla 10 dk vesaitle 30 dk indi bindi dahil ultrasonlar icin arayin onceden istanbul disindan geldiginizi soyleyin biraz yogun cunku 2 saat beklemek zorunda kalabilirsiniz. Ama ultrason ortalama 30 dk da bitiyor ve raporunu doktor 20 dk da yaziyor. Yani soyle sabah 10 da sperm verseniz bakirkoyden e 5 ten tek vesait bu arada en kotu 11 de alfa goruntulemedesiniz hadi yogundu beklettiler diyelim en en kotu ihtimal saat 2 de cikarsiniz oradan. Sonra bi yemek yersiniz sirinevlerden alfa goruntulemeden cikar celalettin hocanin yanina gecersiniz yeri esenlerde ensar hastanesinde aracla trafik varsa 40 dk vesaitle 1 saat yurume mesafesi dahil. Sirinevlerden tek vesait metroyla gidebilirsiniz inince bi 10 dk yurume mesafesi var.
Ne demek arkadasim rica ederim Allahu teala sizdende razi olsun. Gozunuz korkmasin siz nereden geleceksiniz dun bakmistim msjlariniza aydindan galiba degil mi? Gelirseniz otobuslemi geleceksiniz peki? Eger otobusle gelecekseniz metro turizm felan yapin hatta direk sperm icin gidilmesi gereken Andromed labaratuvari bakirkoyde metro turizmin ofisiyle 2 dk mesafede. Istanbul esenler otogarda inip bakirkoy servisiyle direk andromedin onunde inersiniz hattaÇok teşekkür ederim Allah razı olsun karar vermek eşimi ikna etmek bir yana nasıl gidicem diye gözüm çok korktu çok şükür sizin gibi insanlar var .Rabbim gönlünüze göre versin .
Bu arada amiiin. Rabbim sizinde gonlunuzun hayirli muratlarini tez zamanda versin insallah ve buradaki diger tum arkadaslarimin.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun karar vermek eşimi ikna etmek bir yana nasıl gidicem diye gözüm çok korktu çok şükür sizin gibi insanlar var .Rabbim gönlünüze göre versin .
Henüz yok bi gelişme cnm beklemedeyizArkadaslar nerelerdesiniz arkadan okuyup okuyup sessiz kalmayin :) yokmu guzel gelismeler?
Hepimizde ayni donemlerde randevulara gidiyoruz fark ettiniz mi ard arda anlasmis gibi :)Henüz yok bi gelişme cnm beklemedeyiz
Evet aynen :) Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHepimizde ayni donemlerde randevulara gidiyoruz fark ettiniz mi ard arda anlasmis gibi :)
Amin guzel arkadasim insallah set 5 gecersiniz bir sonrakine guzel gelismeler olurEvet aynen :) Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ayy inşallah ya hepimiz evlat kokusunu tadarızAmin guzel arkadasim insallah set 5 gecersiniz bir sonrakine guzel gelismeler olur
Amiiiiinn guzel arkadasim amiiinAyy inşallah ya hepimiz evlat kokusunu tadarız
Arkadaslar nerelerdesiniz arkadan okuyup okuyup sessiz kalmayin :) yokmu guzel gelismeler?
Ayy hadi arkadasim insallah guzel haberler alirsiniz bizlerede umut olursunuz Rabbim yardimciniz olsun insallah. Hangi gun kontrolunuz? Haberdar edin olurmu bizide. Korkmayin Rabbim emeklerinizi bosa cikarmaz insallah. Ama sanirim bizde 3 ayin sonunda ayni duygulari yasayacagiz 3 ay emek ilaclar vs zaman kolay gecmiyorCanım biz bu hafta gitcez kontrole..3 ay bitti,dua edin ne olur..Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?