Gttnizmi bugun canm kontrleinşallah hayırlısı canım yaa. ama anlamadığım 1,2,3,4 grade dediği nedir. Spermin aşaması mı yani hangi evdere olduğu mu
Yaa bu nasıl güzel bir haber böyle. Sizin kadar mutlu oldum canım inan ki. Çok şükür Rabbimé inşallah devamı da gelecek inşallah :)Canlarım selammm hepinize..Bildiğiniz üzere 3 ay bitmişti.Bugün gittik,test sonucumuzda bugün çıktı..Çok şükür elongeler çıkmaya başlamış.İlk başta sadece %28 spermatid vardı.Bugün ki testte %18 spermatid ve elonge (grade 4 denilen seviyede) çıkışlar olmuş.Hocada bayaa iyi konuştu.Yine iğneler merional,ovitrelle ve ek olarak gonal f verdi.Bazı ilaçları değiştirdi.Rosi yi sordum işte yakın zamanda başlayacaklarmış..3 aya göre çok iyi inşallah sizde sonuç olur dedi bakalım hayırlısı..
Canm sevndşm. Güzel haberler almışşdın inllah kısa zamanda olur :)Canlarım selammm hepinize..Bildiğiniz üzere 3 ay bitmişti.Bugün gittik,test sonucumuzda bugün çıktı..Çok şükür elongeler çıkmaya başlamış.İlk başta sadece %28 spermatid vardı.Bugün ki testte %18 spermatid ve elonge (grade 4 denilen seviyede) çıkışlar olmuş.Hocada bayaa iyi konuştu.Yine iğneler merional,ovitrelle ve ek olarak gonal f verdi.Bazı ilaçları değiştirdi.Rosi yi sordum işte yakın zamanda başlayacaklarmış..3 aya göre çok iyi inşallah sizde sonuç olur dedi bakalım hayırlısı..
Canm sevndşm. Güzel haberler almışşdın inllah kısa zamanda olur :)
inşllah az kaldı aralaıkta gidcez ilk önce pztsi randevu aldım kasık fıtıgı için ilk onun ameliyatı olucaz vian önce okursa eşim ilk onu olcazİnşallah canım benimm çok teşekkür ederim..Sizinde operasyon yaklaştı değil mi?İnşallah en güzel sonuçları alırsınız
inşllah az kaldı aralaıkta gidcez ilk önce pztsi randevu aldım kasık fıtıgı için ilk onun ameliyatı olucaz vian önce okursa eşim ilk onu olcaz
Masallah masallah Rabbim tez zamanda hayirli sonuclara ulasmak nasip etsin. Cok guzel gelisme darisi bizlerin basina. Guzel haberler gormek cok mutlu ediyor moral oluyor hepimize canim arkadasim. Rabbim tez zamanda hamilelik haberini yazmak nasip etsin insallah.Canlarım selammm hepinize..Bildiğiniz üzere 3 ay bitmişti.Bugün gittik,test sonucumuzda bugün çıktı..Çok şükür elongeler çıkmaya başlamış.İlk başta sadece %28 spermatid vardı.Bugün ki testte %18 spermatid ve elonge (grade 4 denilen seviyede) çıkışlar olmuş.Hocada bayaa iyi konuştu.Yine iğneler merional,ovitrelle ve ek olarak gonal f verdi.Bazı ilaçları değiştirdi.Rosi yi sordum işte yakın zamanda başlayacaklarmış..3 aya göre çok iyi inşallah sizde sonuç olur dedi bakalım hayırlısı..
Canim hersey Allahu tealadan hic belli olmaz neden olmasin olabilir tabiki bu sekilde olup dogal yolla hamile kalanlarda var tabiki. Peki hani sperm cikislari olmaya baslamis demissiniz ne durumda suan esiniz hani detayli sperm testi yapildi mi sayi nasil testtekızlar merhaba aranizda yeniyim ama bu yolda cok eskiyim.ben esimin azosperm oldugiuni ogreneli 5 sene oldu.ve tese ameliyati oldu ama sonuc 0 sonra ig e tedavisine basladik ve cok sukur 9 ayin sonunda sperm cikisi oldu.tup bebek yaptik aonuc negatif.simdi esim o ignelere devam ediyor ve extradan keciboynuzu kuru iciriyorum.size sorum boyle olup normal yolla hamile kalan olmus mu?adetim 2 gun gecikdi ama hala adet olucakmisim gibi agrim var
Masallah masallah Rabbim tez zamanda hayirli sonuclara ulasmak nasip etsin. Cok guzel gelisme darisi bizlerin basina. Guzel haberler gormek cok mutlu ediyor moral oluyor hepimize canim arkadasim. Rabbim tez zamanda hamilelik haberini yazmak nasip etsin insallah.
canım İzmirde tınaztepede olucaz büyük ihtimalle evet önemli bişeymiş bende ondan hemen olsun istiyorum emre beyi aradm direk zaten oda olun dedi. Bakalım bunu bi atlatlım evet diğer tarfra Figen var dı sağolsun benide cok aydınlattı umut oldu banada hemen hemen problemimiz aynı onlarla Rabbim inşllah bizlerede nasıp eder. Kesin teseye karalıyız bakalım aralıkta gtcez nasip olursaNerede oluyorsunuz canım fıtık ameliyatını?Benimde babamda çıktı ama pek önemsemiyor aslında çok mühim bir şeymiş,ihmal etmemek gerekli..Şimdiden geçmişler olsun..İnşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz seninde..Diğer topikte okudum bi arkadaş emre hocada olmuş operasyonu çok şükür bulunmuş :) inşallah sizinde öyle olur.Teseye karar verdiyseniz emre hoca kesinlikle doğru gerçektende.Dün celalettin hocada bize dedi ki tese olmuşsunuz hani sonuç olumsuz olsa bile emre hoca hiç zarar vermemiş dedi doppler sonucundan yola çıkarak..
suan yeni yapmadik.ama, bir hafta sonra yaptiricaz.cikis oldu evet ve 2 tup dondurduk.donduruldugu icin sayi veremiyolarCanim hersey Allahu tealadan hic belli olmaz neden olmasin olabilir tabiki bu sekilde olup dogal yolla hamile kalanlarda var tabiki. Peki hani sperm cikislari olmaya baslamis demissiniz ne durumda suan esiniz hani detayli sperm testi yapildi mi sayi nasil testte
canım İzmirde tınaztepede olucaz büyük ihtimalle evet önemli bişeymiş bende ondan hemen olsun istiyorum emre beyi aradm direk zaten oda olun dedi. Bakalım bunu bi atlatlım evet diğer tarfra Figen var dı sağolsun benide cok aydınlattı umut oldu banada hemen hemen problemimiz aynı onlarla Rabbim inşllah bizlerede nasıp eder. Kesin teseye karalıyız bakalım aralıkta gtcez nasip olursa
Canim test yaptin mi?? Mesaji atali 2 gun olmus hala regl olmadiysan 4 gun bence hemen test yap. Bu sekilde hamile kalan bikac kisi duydm.. bize de haber ver lutfen. Insallah hamilesndirsuan yeni yapmadik.ama, bir hafta sonra yaptiricaz.cikis oldu evet ve 2 tup dondurduk.donduruldugu icin sayi veremiyolar
Geçmiş olsun.İnş figen arkadaşımızdan sonra senden de hayırlı haberler alırız Allah şifa versin hepimize.canım İzmirde tınaztepede olucaz büyük ihtimalle evet önemli bişeymiş bende ondan hemen olsun istiyorum emre beyi aradm direk zaten oda olun dedi. Bakalım bunu bi atlatlım evet diğer tarfra Figen var dı sağolsun benide cok aydınlattı umut oldu banada hemen hemen problemimiz aynı onlarla Rabbim inşllah bizlerede nasıp eder. Kesin teseye karalıyız bakalım aralıkta gtcez nasip olursa
Amin inşllah canımGeçmiş olsun.İnş figen arkadaşımızdan sonra senden de hayırlı haberler alırız Allah şifa versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?