Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim sen dedikten sonra buldum bende çok sağol bitanem..İnşallah öyledir,inşallah bir şeyler yanlış gitmemiştir çünkü çok büyük bir artış korktum ve bulamadım hiç böyle bir şikayet

Kızlar bu estradioal e2 hormonu nedir??Bu hafta kontrol var celalettin hocada 3 ayımız bitti.Bunun içi kan testi yaptırdık ancak bu e2 çok yüksek çıktı??
Korkma canım bizim de çok yüksek gelmişti ama bu iyi birşeymış hacı bize de öyle demişti

Canım benim sanada tekrardan teşekkür ediyorumm valla içimi rahatlattınız :)

Kızlar selam tekrardan..Celalettin hocada 3 ay sonunda hormonlarınız aşağı yukarı nasıl?Bizimkiler hepsi birbirinin zıttı :)

Kızlar selam tekrardan..Celalettin hocada 3 ay sonunda hormonlarınız aşağı yukarı nasıl?Bizimkiler hepsi birbirinin zıttı :)
bizim ilk randevi ve ilk 3 ayki randevu sonrası değerler

FSH LH TOTAL TESTESTERON PROLAKTİN E2 İNHİBİN B
21.03.2018 2,53 0,1 8,71 (2.27-10.30 refe.) 13,6 53,61 94
27.06.2018 0,1 0,1 1032(249-836 REFERANS) 0,5 106,79

Arkadaşlar birşey danışmam lazım size bu nohut kürünü sabah birde öğlen içilmesi gerekiyormuş ya , acaba aksam içilse etkisi olmaz mı. Çünkü iş gereği sabah ve öğlen içemiyor eşim. Size bi danışayım dedim.

canım ben yapıyorum bi buçuk ay oldu nerdeyse eşim ilk bi sah bi öğlen içiodu artık öğlenleri içemiıo unıtuo dükkna götürmyei oyuzden bende sabah içiıo normalde kahvltdan sonra ama bnmki aç içiıo heralde genelde bi fayda sağlar belki :)

Ben aksam
Akşamdan yapıyorum sabaha içıyor eşim okadar ole yapabilirsin canım

Tamam canım çok sağol bende öyle yapayım bakalım sabah vereyim birde aksam yemekten önce vereyim. Biz verelim de şifa Allâh dan dimi bakarsın faydası olur

Tamam canım çok sağol bende öyle yapayım bakalım sabah vereyim birde aksam yemekten önce vereyim. Biz verelim de şifa Allâh dan dimi bakarsın faydası olur

Aynen ben de oyle yapiyodm sabah iciyodu snr isten gelince ac karna. Maksat o suyu iki seferde bitirmek bence. Sifasi Allahtan

inşallah hayırlısı canım yaa. ama anlamadığım 1,2,3,4 grade dediği nedir. Spermin aşaması mı yani hangi evdere olduğu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…