Yamaguchi den Dr Shiraishi K ve Yamaniguchi spermatogenezin ilk evrelerindeki E2 artışını sağlıklı spermatogenez için bir gösterge olarak gördüğünü yayınladı.Mayotik evre öncesi oluşan spermatositler 2n yapısında olup HCG cinsiyet ayırımı yapmadan etki ettiği için,ortamda çoğalan E2 artışı XX modelli bir spermatosit yapılanmasının göstergesi olarak kabul görmüştür. Makaledeki yazi bu sekilde. Linkide http://www.celalettinperu.com/makaleler/172-azospermik-hasta-icin-basari-ilkeleri.html
Korkma canım bizim de çok yüksek gelmişti ama bu iyi birşeymış hacı bize de öyle demiştiKızlar bu estradioal e2 hormonu nedir??Bu hafta kontrol var celalettin hocada 3 ayımız bitti.Bunun içi kan testi yaptırdık ancak bu e2 çok yüksek çıktı??
Korkma canım bizim de çok yüksek gelmişti ama bu iyi birşeymış hacı bize de öyle demişti
Korkma canım bizim de çok yüksek gelmişti ama bu iyi birşeymış hacı bize de öyle demişti
Yaa kuzum yaa:) sorsanà bize kendini yiyip bitiRene kadar.Hacı :) :) Nasıl korktum yaaa sabahtan beri arıyorum her yerde artık gözlerim E2 diye görüyor her yeri :)
Yamaguchi den Dr Shiraishi K ve Yamaniguchi spermatogenezin ilk evrelerindeki E2 artışını sağlıklı spermatogenez için bir gösterge olarak gördüğünü yayınladı.Mayotik evre öncesi oluşan spermatositler 2n yapısında olup HCG cinsiyet ayırımı yapmadan etki ettiği için,ortamda çoğalan E2 artışı XX modelli bir spermatosit yapılanmasının göstergesi olarak kabul görmüştür. Makaledeki yazi bu sekilde. Linkide http://www.celalettinperu.com/makaleler/172-azospermik-hasta-icin-basari-ilkeleri.html
bizim ilk randevi ve ilk 3 ayki randevu sonrası değerlerKızlar selam tekrardan..Celalettin hocada 3 ay sonunda hormonlarınız aşağı yukarı nasıl?Bizimkiler hepsi birbirinin zıttı :)
fsh ve lh sıfırlanıyor testesteron ve e2 tavan yapıyor bizim testereron sınırları aşmıştı :)
canım ben yapıyorum bi buçuk ay oldu nerdeyse eşim ilk bi sah bi öğlen içiodu artık öğlenleri içemiıo unıtuo dükkna götürmyei oyuzden bende sabah içiıo normalde kahvltdan sonra ama bnmki aç içiıo heralde genelde bi fayda sağlar belki :)Arkadaşlar birşey danışmam lazım size bu nohut kürünü sabah birde öğlen içilmesi gerekiyormuş ya , acaba aksam içilse etkisi olmaz mı. Çünkü iş gereği sabah ve öğlen içemiyor eşim. Size bi danışayım dedim.
Akşamdan yapıyorum sabaha içıyor eşim okadar ole yapabilirsin canımArkadaşlar birşey danışmam lazım size bu nohut kürünü sabah birde öğlen içilmesi gerekiyormuş ya , acaba aksam içilse etkisi olmaz mı. Çünkü iş gereği sabah ve öğlen içemiyor eşim. Size bi danışayım dedim.
Tamam canım çok sağol bende öyle yapayım bakalım sabah vereyim birde aksam yemekten önce vereyim. Biz verelim de şifa Allâh dan dimi bakarsın faydası olurcanım ben yapıyorum bi buçuk ay oldu nerdeyse eşim ilk bi sah bi öğlen içiodu artık öğlenleri içemiıo unıtuo dükkna götürmyei oyuzden bende sabah içiıo normalde kahvltdan sonra ama bnmki aç içiıo heralde genelde bi fayda sağlar belki :)
Tamam canım çok sağol bende öyle yapayım bakalım sabah vereyim birde aksam yemekten önce vereyim. Biz verelim de şifa Allâh dan dimi bakarsın faydası olur
Aynen öyle canım bişekilde bi faydası olur belkii Rabbim şifa verirTamam canım çok sağol bende öyle yapayım bakalım sabah vereyim birde aksam yemekten önce vereyim. Biz verelim de şifa Allâh dan dimi bakarsın faydası olur
Kızlar selamm..Geçen atmıştım size yenisi eklenmiş bölüm 2 ve 3 olmak üzere..Bu Rosi tekniği ciddi ciddi geliyor gerçektende baksanızaa..Hadi hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..Bayaa açıklayıcı şeyler anlatmışlar bi bakın sizede faydalı olur inşallah
http://azospermihastalari.com/showthread.php?tid=83&pid=635#pid635
http://azospermihastalari.com/showthread.php?tid=84&pid=634#pid634
inşallah hayırlısı canım yaa. ama anlamadığım 1,2,3,4 grade dediği nedir. Spermin aşaması mı yani hangi evdere olduğu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?