Sağol canım inşllahAa siz izmir deydiniz doğru canım..İnan bende çok mutlu ve umutlu oldum o arkadaş için.İnşallah sizlere,hepimize nasip olur..Yine haberleşelim canım benim şimdiden geçmiş olsun
malesef cnm geldi nefret ettigim.kirmizi.insallah hepimiz bir gun anne oluruz,ama dogall yolal ama tup bebek.onemli olan anne olmakCanim test yaptin mi?? Mesaji atali 2 gun olmus hala regl olmadiysan 4 gun bence hemen test yap. Bu sekilde hamile kalan bikac kisi duydm.. bize de haber ver lutfen. Insallah hamilesndir
Canim benim esime suluk tedavisi verdi Celalettin hoca henuz baslayamadik haftaya ilk seansi alacak nasipse. Hacamat konusuna gelince kesinlikle faydasi olur sunnet bir defa heleki o sekilde niyet ederek inanarak giderse cok faydali olacaktir. Kaldiki niyeti oyle olmasa bile tibbinda kesfetmis oldugu bir konu bu. Size hoca mi onerdi kendiniz mi yaptirmak istiyorsunuz. Eger kendiniz dusunduyseniz hocaya danisin isterseniz hoca hangi bilge icin nereden yapilmasi gerektigini soyler belki bir yer onerirMerhaba kızlar..Size bir sorum olacak..Eşi hacamat vs. Yaptırıp faydasını göreniniz oldu mu?
Canim benim esime suluk tedavisi verdi Celalettin hoca henuz baslayamadik haftaya ilk seansi alacak nasipse. Hacamat konusuna gelince kesinlikle faydasi olur sunnet bir defa heleki o sekilde niyet ederek inanarak giderse cok faydali olacaktir. Kaldiki niyeti oyle olmasa bile tibbinda kesfetmis oldugu bir konu bu. Size hoca mi onerdi kendiniz mi yaptirmak istiyorsunuz. Eger kendiniz dusunduyseniz hocaya danisin isterseniz hoca hangi bilge icin nereden yapilmasi gerektigini soyler belki bir yer onerir
Evet guzel arkadasim bize hoca suluk tedavisi verdi ancak bizde prostatta iltihap var yani esim kronik prostatit hastasiymis onunla alakali yapilacak bolgede ona gore size belki uygulanacak yer icin farkli bir bolge soyler bizimki suluk siz hacamat istiyorsunuz ikisi farkli seyler sorarsaniz bizede soyleyin olur mu :)Benim kendi aklımda hep vardı canım ne zamandır..Hem şifa için hemde dediğin gibi sünnet olduğundan.Evet bi hocaya danışayım doğru söylüyorsun..Size hoca mı söyledi canım benim?
Canım bu sülük tedavisinden bizde mi yaptırsak acaba yaEvet guzel arkadasim bize hoca suluk tedavisi verdi ancak bizde prostatta iltihap var yani esim kronik prostatit hastasiymis onunla alakali yapilacak bolgede ona gore size belki uygulanacak yer icin farkli bir bolge soyler bizimki suluk siz hacamat istiyorsunuz ikisi farkli seyler sorarsaniz bizede soyleyin olur mu :)
Evet guzel arkadasim bize hoca suluk tedavisi verdi ancak bizde prostatta iltihap var yani esim kronik prostatit hastasiymis onunla alakali yapilacak bolgede ona gore size belki uygulanacak yer icin farkli bir bolge soyler bizimki suluk siz hacamat istiyorsunuz ikisi farkli seyler sorarsaniz bizede soyleyin olur mu :)
Birçok hastalığa iyi geliyor ben yaptırıyorum migrenim için yaptırdım yaptırdıktan sonra baya rahatladım hatta o hafta öyle rahat uyudum ki başta şüpheliydim eşimde birkez yaptırdı panik atak için o hiç inanmazdı baya iyi geldi hani bu hastalığa çare olmasa bile faydalarını inkar edemem ki sünnet zatenHacamat kesıolar omuydu jiletle ağrıyan yer için değilni o annem yaptrmıstı sank sirtı agrıyor die bi fayda olmadı ben pek inanamıom böle şeylere ya kzlar
Birçok hastalığa iyi geliyor ben yaptırıyorum migrenim için yaptırdım yaptırdıktan sonra baya rahatladım hatta o hafta öyle rahat uyudum ki başta şüpheliydim eşimde birkez yaptırdı panik atak için o hiç inanmazdı baya iyi geldi hani bu hastalığa çare olmasa bile faydalarını inkar edemem ki sünnet zaten
Canım ben sanki iğneyle alınmanın iyi birşey olmadığını duymuştum. Tese de çok iyi değil ama , sperm araması için testis iğne biyopsisi yapılmaması gerektiğini biliyorum. Tansel kaplancan"ın bir yazısında okumuştum. Yani bilemedim tıkanıklık olduğuna çok çok eminsiniz biz olsak eğer sorun tıkanıklıksa galiba hemen yarın tese olurduk bir an önce tüp bebeğe başlamak için. doktorla konuştunuz mu o yönlendirebilir sizi belki..kafa bulandırmayım gerçi ama Bunda da vardır bir hayır hakkınız da hayırlısı canım inşallahArkadaşlar içinizde celalettin hocanın tedavisinde olan vardır mutlaka bizim 9 ay oldu ama hala %100 lökösit çıkıyo sperm testlerinde tamam tıkanıklık var bizde birazda ondan kaynaklanıyor ama bu kadar zamandır sonuç alamamak canımı sıkıyor birde instagramda celalettin hoca paylaşıyo 9 ayda çıkış başladı diye resimleri acaba tese değilde igne ile sperm alınsa çıkarmıki tıkanıklık oldugu için tedaviye inancım kırılmaya başladı
Canım sizin tıkanıklık nasıl anlaşıldı? Birde tam olarak nerde oldugunu hoca söyledimi.. bizde 4. Aydayız ilk gittiğimizde %2 germ %98 lökosit vardı hatta eşimin önceki spermiogramlarına baktığımda lökositin yanında nadir yazıyordu son kontrole gittiğimizde %100 lökosit germ 0 dı. Doppler sonucuna bakıp eşime iki yerde iltihap oldugunu söylemiş biri epididime yakın bi yerde biride kanalın bi yerinde araştırdıgım yerlerde düşme çarpma tarzı şeylerin bu tarz sonuçlara sebep oldugu yazıyo eşimde çovukken demir birleye düşmüş çok acımıştı dedi acaba sebep olabilirmi? Bende tek doktorla kalmak istemiyorum yarıyıl tatilinde aynı sonuçları başka bi iki doktora daha göstermek istiyorum..Arkadaşlar içinizde celalettin hocanın tedavisinde olan vardır mutlaka bizim 9 ay oldu ama hala %100 lökösit çıkıyo sperm testlerinde tamam tıkanıklık var bizde birazda ondan kaynaklanıyor ama bu kadar zamandır sonuç alamamak canımı sıkıyor birde instagramda celalettin hoca paylaşıyo 9 ayda çıkış başladı diye resimleri acaba tese değilde igne ile sperm alınsa çıkarmıki tıkanıklık oldugu için tedaviye inancım kırılmaya başladı
canım kaan hocanın yaptırdığı testte haploid çıktımı. Birde pcna ve lim15 markırı hariç diğer değerler var mı.kızlar ben çok kararsızım bir kere tese ameliyatı olduk biz 1 sene önce ama sperm bulunmadı kaan hocada tedavideyiz bize şansınız %15 diyor bi kere tese ameliyatı yapalım diyor ama ben istemiyorum eşim istiyor belki o psikolojiye hazır değilim daha ama ben gene bulunmuycanı düşünüyorum çünkü yapılan testler iyi değil hep kötü siz olsanız napardınız bilmiyorum ya çok kararsızım hiç istemiyorum ama eşim işte..
ayır çıkmadı haploid diğerleri çıktı ama düşükcanım kaan hocanın yaptırdığı testte haploid çıktımı. Birde pcna ve lim15 markırı hariç diğer değerler var mı.
bizde tansel kaplancan da tedavi görüyoruzArkadaşlar merhaba , Tansel Kaplancan da şu an için tedavi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?