Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim test yaptin mi?? Mesaji atali 2 gun olmus hala regl olmadiysan 4 gun bence hemen test yap. Bu sekilde hamile kalan bikac kisi duydm.. bize de haber ver lutfen. Insallah hamilesndir
malesef cnm geldi nefret ettigim.kirmizi.insallah hepimiz bir gun anne oluruz,ama dogall yolal ama tup bebek.onemli olan anne olmak

Merhaba kızlar..Size bir sorum olacak..Eşi hacamat vs. Yaptırıp faydasını göreniniz oldu mu?

Merhaba kızlar..Size bir sorum olacak..Eşi hacamat vs. Yaptırıp faydasını göreniniz oldu mu?
Canim benim esime suluk tedavisi verdi Celalettin hoca henuz baslayamadik haftaya ilk seansi alacak nasipse. Hacamat konusuna gelince kesinlikle faydasi olur sunnet bir defa heleki o sekilde niyet ederek inanarak giderse cok faydali olacaktir. Kaldiki niyeti oyle olmasa bile tibbinda kesfetmis oldugu bir konu bu. Size hoca mi onerdi kendiniz mi yaptirmak istiyorsunuz. Eger kendiniz dusunduyseniz hocaya danisin isterseniz hoca hangi bilge icin nereden yapilmasi gerektigini soyler belki bir yer onerir

Benim kendi aklımda hep vardı canım ne zamandır..Hem şifa için hemde dediğin gibi sünnet olduğundan.Evet bi hocaya danışayım doğru söylüyorsun..Size hoca mı söyledi canım benim?

Benim kendi aklımda hep vardı canım ne zamandır..Hem şifa için hemde dediğin gibi sünnet olduğundan.Evet bi hocaya danışayım doğru söylüyorsun..Size hoca mı söyledi canım benim?
Evet guzel arkadasim bize hoca suluk tedavisi verdi ancak bizde prostatta iltihap var yani esim kronik prostatit hastasiymis onunla alakali yapilacak bolgede ona gore size belki uygulanacak yer icin farkli bir bolge soyler bizimki suluk siz hacamat istiyorsunuz ikisi farkli seyler sorarsaniz bizede soyleyin olur mu :)

Canım bu sülük tedavisinden bizde mi yaptırsak acaba ya

Tamamdır canımm..Çok geçmişler olsun sizlere..Hocaya yazdım bakalım ne diyecek :) yazsın sizede bilgi vereceğim

Hacamat kesıolar omuydu jiletle ağrıyan yer için değilni o annem yaptrmıstı sank sirtı agrıyor die bi fayda olmadı ben pek inanamıom böle şeylere ya kzlar

Hacamat kesıolar omuydu jiletle ağrıyan yer için değilni o annem yaptrmıstı sank sirtı agrıyor die bi fayda olmadı ben pek inanamıom böle şeylere ya kzlar
Birçok hastalığa iyi geliyor ben yaptırıyorum migrenim için yaptırdım yaptırdıktan sonra baya rahatladım hatta o hafta öyle rahat uyudum ki başta şüpheliydim eşimde birkez yaptırdı panik atak için o hiç inanmazdı baya iyi geldi hani bu hastalığa çare olmasa bile faydalarını inkar edemem ki sünnet zaten

Aynen canım benim..Dediğin gibi o işe yaramasa başka işe yarar elbet :) Ben celalettin hocanın verdiği bitkiselleri ilaçlarıda hep eşime öyle kullandırdım :) Spermlere yaramasa beynine,orana burana yarar bu vitaminler diye :)

Arkadaşlar içinizde celalettin hocanın tedavisinde olan vardır mutlaka bizim 9 ay oldu ama hala %100 lökösit çıkıyo sperm testlerinde tamam tıkanıklık var bizde birazda ondan kaynaklanıyor ama bu kadar zamandır sonuç alamamak canımı sıkıyor birde instagramda celalettin hoca paylaşıyo 9 ayda çıkış başladı diye resimleri acaba tese değilde igne ile sperm alınsa çıkarmıki tıkanıklık oldugu için tedaviye inancım kırılmaya başladı

Canım ben sanki iğneyle alınmanın iyi birşey olmadığını duymuştum. Tese de çok iyi değil ama , sperm araması için testis iğne biyopsisi yapılmaması gerektiğini biliyorum. Tansel kaplancan"ın bir yazısında okumuştum. Yani bilemedim tıkanıklık olduğuna çok çok eminsiniz biz olsak eğer sorun tıkanıklıksa galiba hemen yarın tese olurduk bir an önce tüp bebeğe başlamak için. doktorla konuştunuz mu o yönlendirebilir sizi belki..kafa bulandırmayım gerçi ama Bunda da vardır bir hayır hakkınız da hayırlısı canım inşallah

Reactions: Lei
Canım sizin tıkanıklık nasıl anlaşıldı? Birde tam olarak nerde oldugunu hoca söyledimi.. bizde 4. Aydayız ilk gittiğimizde %2 germ %98 lökosit vardı hatta eşimin önceki spermiogramlarına baktığımda lökositin yanında nadir yazıyordu son kontrole gittiğimizde %100 lökosit germ 0 dı. Doppler sonucuna bakıp eşime iki yerde iltihap oldugunu söylemiş biri epididime yakın bi yerde biride kanalın bi yerinde araştırdıgım yerlerde düşme çarpma tarzı şeylerin bu tarz sonuçlara sebep oldugu yazıyo eşimde çovukken demir birleye düşmüş çok acımıştı dedi acaba sebep olabilirmi? Bende tek doktorla kalmak istemiyorum yarıyıl tatilinde aynı sonuçları başka bi iki doktora daha göstermek istiyorum..

kızlar ben çok kararsızım bir kere tese ameliyatı olduk biz 1 sene önce ama sperm bulunmadı kaan hocada tedavideyiz bize şansınız %15 diyor bi kere tese ameliyatı yapalım diyor ama ben istemiyorum eşim istiyor belki o psikolojiye hazır değilim daha ama ben gene bulunmuycanı düşünüyorum çünkü yapılan testler iyi değil hep kötü siz olsanız napardınız bilmiyorum ya çok kararsızım hiç istemiyorum ama eşim işte..

canım kaan hocanın yaptırdığı testte haploid çıktımı. Birde pcna ve lim15 markırı hariç diğer değerler var mı.

Merhaba arkadaslar ,
Ben almanyada yasiyorum 3 senelik evliyimm bu zamana kadar hic korunmamistik ve tutmuyorduu ilk ben doktora gittim biraz hormonlarimda sorun vardii ama hamile kalmamam icin bi neden yoktu sonra esimde kontrolla gitti sperm testi yaptirdi ve biz büyük sok olduk Yani bi kac hafta kendimize gelemedik yani o derece. Ve devam doktorlara gittik ve benim esim zamaninda yani evlenmeden önce 5 senedir nebido aliyormus testeteronu biraz kötüymüs ama cokta degil tabi ozamanlar evli degiliz bebek söz konusu degill doktorda sagolsun esime sormadan bilgilendirmeden o nebidoYu vermis her üc ayda bir vuruluormuss . Herneysee sonra ortaya ciktiki bi kac doktora gittik almanyada vee o nebido ignesii bütün spermleri yok ediyormus durduruyormus ( eger size nebido verirlerse sakin kullanmayin) basta zaten doktorlar billmiyormus spermleri yok ettigini testoya iyi geliyormus istee vee simdi benim esim bi senedir haftada 4 kere igne vuruluor pregnYl ve menogon en son 2 ay önce doktora gittik malesef yine O hic yoktu yani kanini aldilar Lh düsük dediler igneleri fazlalastilar ve biz en az ciddiyim 10 doktora danistik ve hepsi gelicek dedi ama hala yok yarin terminimiz var yine test icin ve genetik test geri kalan hersey yapildi normal ciktii biswy cikmadi yanii eger benimm gibi durumda olan varsa bana yazsa benimde bi icim rahatlasa yada bilgii trdeki doktorlar daha iyi diyorlar ne yapcagimi sasirdim 2 senedir ugrasiyoruz elimizden bisey gelmiyor doktor daha tese yapmak istemiyor gelcek diyor ay ne biliyim iste kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…