- 18 Mart 2019
- 5
- 0
- 36
benim eşimde 1-2 hareketsz sperm mevcuttu. canım bahçeci fulyada egecan şerefoğluna gittik çok şükür herşey şuan güzelArkadaşlar merhaba.
Eşime azosperm teşhisi konuldu. Tedaviye başlayalı 6 7 ay oldu. Ilk gittiğimiz doktor tese uyguladı aynı zamanda beni de hazırladı ancak tese sonucu olumsuz oldu hic sperm bulunamadı. Yapacak baska bisey yok dedi ve tedavimizi bitirdi. Daha sonra baska bir doktora gittik ankara novaart tüp bebek merkezine. Hala devam ediyoruz ve doktorumz digerine göre cok daha guzel ilgileniyor. Suan ilac tedavisi uyguluyor. Yumurtalık gelistirici ve hormon duzenleyici. Esimin fsh sı yuksek.
Aranızda ilac tedavisi ile guzel sonuclar elde eden sperm çıkışı olan varmidir?
Cnm peki eşinde hormon sorunu var mıydı? Bizim fsh yüksek testesteron düşük vizede ameliyat dedilermerhaba kızlar uzun bi araydı çok şükür bendeki haberler çok iyi eşim ameliyat oldu egecan bey çok başarılı bi hekim ayreten embriyolarımda oluştu tedavi boş benim eşimde görmediği tedavi bitkisel hap kür kalmadı canım . sonu tese ameliyatıydı bahçeci fulya ekibi muhteşem bir ekip gitmeninizi tavsiye ediyorum . drm lale hanımdı. ilgi alaka mükkeml sonuç beklmeyin yol katedin kızlaar allah herksn yardımcısı olsun nasipse haziranda transfer çünkü bende miyom çıktı önce ameliyat haftya ameliyt olcam.
aynen canım benm eşimninde yüksekti gitmeden önce yine son kez horman testlerini yapsın biz öyle yaptık genetik kan tahlilerimizide yaptık hazırlıklı gittik yani ege can bey ekstra yapmanz gerek birşey olursa zaten sizi bilgilendirecek tek doktor egecan bey benm psikolojimde çok bozulmuştu çok kolay atlatmadk bi kısmını bitirdik yolunCnm peki eşinde hormon sorunu var mıydı? Bizim fsh yüksek testesteron düşük vizede ameliyat dediler
Çok şükür sizin adınıza. Rabbim tez zamanda evladını kucağına almayı nasip etsin inşallahaynen canım benm eşimninde yüksekti gitmeden önce yine son kez horman testlerini yapsın biz öyle yaptık genetik kan tahlilerimizide yaptık hazırlıklı gittik yani ege can bey ekstra yapmanz gerek birşey olursa zaten sizi bilgilendirecek tek doktor egecan bey benm psikolojimde çok bozulmuştu çok kolay atlatmadk bi kısmını bitirdik yolun
Hoca İstanbul’da sanırım. Muayene ücreti ne kadar?Çok şükür sizin adınıza. Rabbim tez zamanda evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah
merhaba canım ege can şerefoğlu ve benim doktorumda lale hanımdıHoca İstanbul’da sanırım. Muayene ücreti ne kadar?
Hoca İstanbul’da sanırım. Muayene ücreti ne kadar?
evet istalbul beşiktaşda fulya bahçeci muayne ege beyde 550 lale hanımda 750 tl lale hanım mustfa beyle beraber olduğundan fiytı yüksek diğer doktorların hepsi 550 cnım
Kızlar eşimin son yaptırdığı testte %4 spermatid çıktı bu iyi bir şey mi?
Tüp bebek yapılması için hangi seviyeye gelmemiz gerekiyor.
[yani onu anlamadım tatlım ama sperm de 1-2 hareketsz yani hiç sperm çıkmıyordu testte çok şükür ameliyata fazlasıyla çıktı
ayrıca ne bitkiler kürler ilaçlar kullandık 8 ay boyunca 9 cu ayımızda tüp bebeğe gitiikKızlar eşimin son yaptırdığı testte %4 spermatid çıktı bu iyi bir şey mi?
Tüp bebek yapılması için hangi seviyeye gelmemiz gerekiyor.
ayrıca ne bitkiler kürler ilaçlar kullandık 8 ay boyunca 9 cu ayımızda tüp bebeğe gitiik
Biz suan ankarada tedavi görüyoruz novaart tüp bebekte suan ovitrelle iğne kullanıyo eşim ama ilaç tedavisi ile olumlu sonuç elde eden varmi oni ogrenmek istiyorum.benim eşimde 1-2 hareketsz sperm mevcuttu. canım bahçeci fulyada egecan şerefoğluna gittik çok şükür herşey şuan güzel
17 cok yuksek arkadasım fsh ta bızıde oyle tese yaptılar sonuc sıfır esım daha ıcerdeyken doktor para ıcın yanıma geldı ucretı alıyım ben gıdıcem dedı ıdealı 2 ıle 5 arasımı ne oyle bısey fshMerhaba,
Geçen sene Egecan Bey e bende eşimle gitmiştim genç cana yakın bir doktor. Bizim test sonuçlarımızdan sadece eşimin fsh 17 di. Ama yüksek falan demedi bize tek yol ameliyat demişti. Sonra şişli memorial a gittik Murat Bey de ameliyat dedi. Şişli yakın diye orayı tercih ettik.
17 fsh tedavi uygulamak için yüksek değil mi de herkesi tedavi eden doktorlar bize tese dedi?? gerçekten anlamıyorum. Şu hastalığı öğreneli 1 yılı geçti hala neyin ne olduğunu anlayamadık gitti..
Allahım şu karışıklıktan kurtarsın bizi..
17 cok yuksek arkadasım fsh ta bızıde oyle tese yaptılar sonuc sıfır esım daha ıcerdeyken doktor para ıcın yanıma geldı ucretı alıyım ben gıdıcem dedı ıdealı 2 ıle 5 arasımı ne oyle bısey fsh
hoca bıraz cok konusuyo dogru :) bız en son pazartesı gunu gıttıkte bu ara bıde rosı cıktı tup bebekcıler arasındakı rekabetı falan eklenmıs daha cok konusuyo :) bız ılk tese oldugumuzda 18 dı fsh bakınca normal araıkta gozukuyor ama sperm uretımı olması ıcın cok yuksek bu aralık bız kaan aydosa da gıtmıstık oda demıstı yuksek dıye ıdealı 3 5 arası bısey dıye tabı sadece fsh a baglı degılde dıger formonlarda var ısın ıcınde.ama tese olmayın 15 fsh ıle arkadasım bıraz tedavı gorun mutlakaReferans aralığına yakın diye yüksek olduğunu düşünmemiştim.
Gittiğimiz ne Egecan Bey, ne Murat Başer FSH yüksek demedi. Sebebimizi bilemedik.
En son geçen sene Celalettin p. gittik o da o kadar yoğundu ki kendini ve spermi anlattı bizim durumumuzu anlatamadan odasından cıkmak zorunda kaldık.. Oda bize FSH yüksek demedi..
İğne verdi bir sürü ilaç verdi eşimde hocadan elektrik alamadı başlamadı.
Ama şuan yeniden test yaptırıp ona gidicaz galiba =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?