Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Teşekkür ederim canım ama geçen sene bu değerlerle tese olduk başka çare yok dediği için doktorlar.. Sonuç sıfır tabi.

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 114
Teşekkür ederim canım ama geçen sene bu değerlerle tese olduk başka çare yok dediği için doktorlar.. Sonuç sıfır tabi.
bızım oldugumuz teseye yakın degerler canım sızınkıde.bende bunu anlamıyorum cıkmayacagı bellı bı proseduru var bu ısın nıye bıle bıle tese yapıyolar anlamıs degılım.bu sonuclarla yaptıkları kac kısıde sperm buldular acaba.sırf para ıcınde ne bılıyım vızcdansızlık gelıyo bana bu yaptıkları.bız perudayız 9.ay oldu ılerlememız guzel en son 3 olmustu fsh ımız devam edıyoruz bakalım 1 yıl daha yolunuz vardedı hoca

Aynen tedavi önermediler bile hatta %50 sperm bulacağız dediler.
O umutla bizi ameliyat edip sonra darmaduman eden drlara hakkımı helal etmiyorum. Allah gözlerini doyursun ne diyim.
Ramazan geçsinde eşime tekrar inhibin hormon doppler ve sperm testi yaptırıcam. Olmadı tekrar gidicaz Celalettin Hoca ya :s
Geçen sene ağustos ayındaki sperm tahlilimizde ekteki gibi. Tedavimiz ne kadar sürer onuda demedi bize CP.

Doğru yorum bile yapmadı buradaki arkadaşlar yaptıda az çok fikrim oldu..
gayet ıyıymıs aslında bız sızın bu durumunuza 6 ayda geldık.bencede deneyın sansınızı zaten suanda bır tedavı gormuyorsanız denemekten zarar gelmez hem bu rosı mosı geldı sımdı ılerlıyo hergun Allah buyuktur Allahtan umut kesılmez

Arkadaslar fsh yukseldigi icin sperm uretilmiyor degil. Sperm olmadigi icin fsh yukseliyor. Fsh nin yuksek olmasinin sebebi testisin yetersiz olmasi. Beyin de sperm uretimi olmadikca fsh yukseltiyor durum bu. Fsh yuksekse kesin cikmaz diye de bir sey yok butun doktorlar fsh teseyi soylemez diye fikir birligi icindeler. Birisi sormus kac kiside bulunuyor diye, Testis yetmezligi durumlarinda bulunma ihtimali %50

Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah hamilelik haberinizin mutluluğunu da paylaşırız burda hayırlısıyla.
"Tedavi boş" diye yazmışsınızya oraya takıldım açıkçası.
Geçmiş mesajlarınıza göz attım sizde zaten hareketsiz de olsa bir iki çıkış varmış. Hatta, bi ara 15 binlere geldik sonra 0 a düştük demişsiniz, o 15bin sperm sayısıysa sizin durum zaten çok çok iyiymiş. Ve bu ilk 'tese'niz. Bu durumda sizin teseyi herhangi bi acemi Dr bile yapsa sperm bulunurdu zaten. Aydos sizin gibi bi vakayı nasıl kaçırmış hayret. Çok çok yüksekmiş zaten sperm çıkma olasılığı.
'Tedavi boş' demişdinizya, aylarca da bitkiseller kürler kullandık demişsiniz, belki de o kullandıklarınız sayesinde bi ara 15binlere çıktı veya haretsiz çıkışlar oldu veya o sayede tese de hareketli spermler çıktı?
'Sonuç beklemeyin yol katedin' demişsinizya, burda çoğumuz onu yaptık. Bir, iki, üç... kere tese olduk. Kısa yoldan sonuca ulaşmak istedik. Ya çıkarsa dedik. Dr ların iddialı laflarına inandık.
Yani üç grup var. Tese olup sperm bulunup şuan mutlu olanlar. Bir de tese olup sperm bulunamayıp başka çareler yollar arayanlar. Üçüncü grup ise durumunu daha yeni öğrenmiş ve ne yapması gerektiğini tam bilmeyenler araştıranlar.
Siz 'tedavi boş' derseniz bu üçüncü grubu yanlış yönlendirmiş olursunuz. Hepimizin durumu farklı farklı. Hormonlar değerler testler vs. Herkes durumuna göre bir yol çizmeli.
Doktorunuzu hastaneyi övmenizi anlıyorum çok normal o mutlulukla. Benim eski mesajlarıma bakarsanız bende ikinci teseden sonra Dr u övmüştüm. Pek işe yarar olmasa da bi kaç sperm bulmuştu. Ama sonuç yine boş. Pişmanım övdüğüme. Bu konuyu okuyanları yanlış yönlendirdim belki de.
Kimseyi pek de övmeden durumumuzu doğru bir şekilde anlatıp seçimi okuyanlara bırakmak lazım.
Ama ben şunu da anladımki bu bizim durumda olanlar en az bir kere tese olmadan anlamıyor. Ya çıkarsa diyip.. çıkanlara ne mutlu. Yok mu var. onlarca kişi var tese de çıkan. Ne mutlu onlara. Bizim gibi çıkmayan grup da başka yollar arıyor. Başka çareler.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ha bi de dördüncü bi grup var. Durumunu tamamen kabullenip, yaşın da geçmesiyle beraber, artık hiçbir şey yapmayan grup. Kendimden önce onlara dua ediyorum. Rabbim onlara bi kapı açsın, bi vesile bi umut bi muzice..... yine de olmuyorsa.. boooolca sabır... diliyorum.....

amin canım tabi olabilir ama hiç bir denemeden öncede bu durm vardı varla yok arasıydı allah yardımcınz olsun canım cümlemz bu sabırlık yani psikoloji olarak tabiki kolay değil kesinlikle

ilaç klomen menoupu iğne canım sadece bir aylık bi e vitamini, tedavisi
Suan esim de ovitrelle kullanıyor hafta da 1 defa 6 hafta kullan tekrar gel demiş doktor. Faydası olur mi acaba diye merak içindeyim o yüzden bilgi alayım dedim. Inş bize de sizin gibi bir faydasi dokunur.

Suan esim de ovitrelle kullanıyor hafta da 1 defa 6 hafta kullan tekrar gel demiş doktor. Faydası olur mi acaba diye merak içindeyim o yüzden bilgi alayım dedim. Inş bize de sizin gibi bir faydasi dokunur.
Gerçi sizde tek tük de olsa varmış bizim hic sperm yok

arkadaşlar merhaba, celalettin peruya gidenler tedavileriniz nasıl gidiyor, değerlerde az da olsa artışlar olan var mı? Biz daha ilk ayımızdayız 2 ay sonra randevuya gidecegiz tekrardan ama tedavi olup başarı elde eldenlerin tecrübelerini duymak isterim. Teşekkürler

Merhaba,
Biz daha kendisinde tedaviye başlamadık ama genelde başarı elde eden var.
Kimi kısa kimi uzun süreçlerden sonra çocuk sahibi olmuş ama şuan bile mesa yöntemi ile hamile kalan arkadaşlar var.
Ben eşim hormon iğneleri vurulsun istemiyorum ama başka da bakıyorum yol yok. Bütün doktorlar ya tese yapıyor bulunmazsa bu hormonlara muhtaç ediyor.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Evet malesef ki hormon ilaçları benimde eşimde bazı yan etkiler yaptı, uyku halii, gerginlik sinirlilik hali malesef bunlar yaşanabiliyor ama umarım bunlar çare olur.

Evet malesef ki hormon ilaçları benimde eşimde bazı yan etkiler yaptı, uyku halii, gerginlik sinirlilik hali malesef bunlar yaşanabiliyor ama umarım bunlar çare olur.
Benim eşime de ilaç verdi doktor ovitrelle. Fsh yuksek testesteron düşük. Inş derman olur bu ilaçlar

Bizde yeni başladik 1 ayımızdayız insallah 2 ay sonra tekrar gidicez insallah gelisme olmustr bizde kok hucre dahi yok %100 lokistle başladik sizin nasil

Slm.. benim esimde azosprm.. olumlu (sprem buluna ) bir ameliyatimiz var.. embtiyilar bana tutunmadi 2. Ameliyata hazirlanirken saglam bir kur e basladim suan havuzlama yontemi ile sperm biriktiriyoruz... hic birsey imkansiz degil

merhaba canım ege can şerefoğlu ve benim doktorumda lale hanımdı
Evet bahceci ekibi gercekten cok basarili ekip ama ben egecan bey ile alakali ilk defz bit basari duydum.. biz de bahcdcinin hastasi idik ama oranin orolugu ayrilinxa ondr biz birakmadik.. iyiki debirakmamisix gidip te memnun olmayan 2 hasta ile tanistim ikiside yaka silkiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…