hoca bıraz cok konusuyo dogru :) bız en son pazartesı gunu gıttıkte bu ara bıde rosı cıktı tup bebekcıler arasındakı rekabetı falan eklenmıs daha cok konusuyo :) bız ılk tese oldugumuzda 18 dı fsh bakınca normal araıkta gozukuyor ama sperm uretımı olması ıcın cok yuksek bu aralık bız kaan aydosa da gıtmıstık oda demıstı yuksek dıye ıdealı 3 5 arası bısey dıye tabı sadece fsh a baglı degılde dıger formonlarda var ısın ıcınde.ama tese olmayın 15 fsh ıle arkadasım bıraz tedavı gorun mutlaka
bızım oldugumuz teseye yakın degerler canım sızınkıde.bende bunu anlamıyorum cıkmayacagı bellı bı proseduru var bu ısın nıye bıle bıle tese yapıyolar anlamıs degılım.bu sonuclarla yaptıkları kac kısıde sperm buldular acaba.sırf para ıcınde ne bılıyım vızcdansızlık gelıyo bana bu yaptıkları.bız perudayız 9.ay oldu ılerlememız guzel en son 3 olmustu fsh ımız devam edıyoruz bakalım 1 yıl daha yolunuz vardedı hocaTeşekkür ederim canım ama geçen sene bu değerlerle tese olduk başka çare yok dediği için doktorlar.. Sonuç sıfır tabi.
bızım oldugumuz teseye yakın degerler canım sızınkıde.bende bunu anlamıyorum cıkmayacagı bellı bı proseduru var bu ısın nıye bıle bıle tese yapıyolar anlamıs degılım.bu sonuclarla yaptıkları kac kısıde sperm buldular acaba.sırf para ıcınde ne bılıyım vızcdansızlık gelıyo bana bu yaptıkları.bız perudayız 9.ay oldu ılerlememız guzel en son 3 olmustu fsh ımız devam edıyoruz bakalım 1 yıl daha yolunuz vardedı hoca
gayet ıyıymıs aslında bız sızın bu durumunuza 6 ayda geldık.bencede deneyın sansınızı zaten suanda bır tedavı gormuyorsanız denemekten zarar gelmez hem bu rosı mosı geldı sımdı ılerlıyo hergun Allah buyuktur Allahtan umut kesılmezDoğru yorum bile yapmadı buradaki arkadaşlar yaptıda az çok fikrim oldu..
Ilaç tedavisi gördünüz mu peki kendiliğinden mi oldu?benim eşimde 1-2 hareketsz sperm mevcuttu. canım bahçeci fulyada egecan şerefoğluna gittik çok şükür herşey şuan güzel
Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah hamilelik haberinizin mutluluğunu da paylaşırız burda hayırlısıyla.merhaba kızlar uzun bi araydı çok şükür bendeki haberler çok iyi eşim ameliyat oldu egecan bey çok başarılı bi hekim ayreten embriyolarımda oluştu tedavi boş benim eşimde görmediği tedavi bitkisel hap kür kalmadı canım . sonu tese ameliyatıydı bahçeci fulya ekibi muhteşem bir ekip gitmeninizi tavsiye ediyorum . drm lale hanımdı. ilgi alaka mükkeml sonuç beklmeyin yol katedin kızlaar allah herksn yardımcısı olsun nasipse haziranda transfer çünkü bende miyom çıktı önce ameliyat haftya ameliyt olcam.
ilaç klomen menoupu iğne canım sadece bir aylık bi e vitamini, tedavisiIlaç tedavisi gördünüz mu peki kendiliğinden mi oldu?
Suan esim de ovitrelle kullanıyor hafta da 1 defa 6 hafta kullan tekrar gel demiş doktor. Faydası olur mi acaba diye merak içindeyim o yüzden bilgi alayım dedim. Inş bize de sizin gibi bir faydasi dokunur.ilaç klomen menoupu iğne canım sadece bir aylık bi e vitamini, tedavisi
Gerçi sizde tek tük de olsa varmış bizim hic sperm yokSuan esim de ovitrelle kullanıyor hafta da 1 defa 6 hafta kullan tekrar gel demiş doktor. Faydası olur mi acaba diye merak içindeyim o yüzden bilgi alayım dedim. Inş bize de sizin gibi bir faydasi dokunur.
Merhaba,
Biz daha kendisinde tedaviye başlamadık ama genelde başarı elde eden var.
Kimi kısa kimi uzun süreçlerden sonra çocuk sahibi olmuş ama şuan bile mesa yöntemi ile hamile kalan arkadaşlar var.
Ben eşim hormon iğneleri vurulsun istemiyorum ama başka da bakıyorum yol yok. Bütün doktorlar ya tese yapıyor bulunmazsa bu hormonlara muhtaç ediyor.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Benim eşime de ilaç verdi doktor ovitrelle. Fsh yuksek testesteron düşük. Inş derman olur bu ilaçlarEvet malesef ki hormon ilaçları benimde eşimde bazı yan etkiler yaptı, uyku halii, gerginlik sinirlilik hali malesef bunlar yaşanabiliyor ama umarım bunlar çare olur.
Bizde yeni başladik 1 ayımızdayız insallah 2 ay sonra tekrar gidicez insallah gelisme olmustr bizde kok hucre dahi yok %100 lokistle başladik sizin nasilarkadaşlar merhaba, celalettin peruya gidenler tedavileriniz nasıl gidiyor, değerlerde az da olsa artışlar olan var mı? Biz daha ilk ayımızdayız 2 ay sonra randevuya gidecegiz tekrardan ama tedavi olup başarı elde eldenlerin tecrübelerini duymak isterim. Teşekkürler
Slm.. benim esimde azosprm.. olumlu (sprem buluna ) bir ameliyatimiz var.. embtiyilar bana tutunmadi 2. Ameliyata hazirlanirken saglam bir kur e basladim suan havuzlama yontemi ile sperm biriktiriyoruz... hic birsey imkansiz degilArkadaşlar merhaba.
Eşime azosperm teşhisi konuldu. Tedaviye başlayalı 6 7 ay oldu. Ilk gittiğimiz doktor tese uyguladı aynı zamanda beni de hazırladı ancak tese sonucu olumsuz oldu hic sperm bulunamadı. Yapacak baska bisey yok dedi ve tedavimizi bitirdi. Daha sonra baska bir doktora gittik ankara novaart tüp bebek merkezine. Hala devam ediyoruz ve doktorumz digerine göre cok daha guzel ilgileniyor. Suan ilac tedavisi uyguluyor. Yumurtalık gelistirici ve hormon duzenleyici. Esimin fsh sı yuksek.
Aranızda ilac tedavisi ile guzel sonuclar elde eden sperm çıkışı olan varmidir?
Evet bahceci ekibi gercekten cok basarili ekip ama ben egecan bey ile alakali ilk defz bit basari duydum.. biz de bahcdcinin hastasi idik ama oranin orolugu ayrilinxa ondr biz birakmadik.. iyiki debirakmamisix gidip te memnun olmayan 2 hasta ile tanistim ikiside yaka silkiyordumerhaba canım ege can şerefoğlu ve benim doktorumda lale hanımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?