Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla canım öncedende onlar alıyordu bizimkini andromedden randevu saatini ona göre ayarlıyo sonuc ne zaman çıkarsa randevude ona göre ayarlanıyo diye biliyorum. Birde centrumla andromed arasında baktıkları makinenin farkı varmış sanırım

Kızlar Celalettin Hoca’nın son paylaşımını gördünüz mü Instagram’da?Araları bozulmuş herhalde..

O hamilelik haberini verdikleri kişi cp nin hastası uzun süre tedavi sonrası sonuç alamayıp cpde iki yıllık tedavi sonunda bu aşamalara kadar gelmiş suan çok şükür hamile eşi açıklama yaparken videoda tam celalettin perunun adını söylerken videoyu kesiyorlar üstelik videonun devamı diye paylaştıkları videonun basındanda kesmişler ismini yorumlarda cp hastalarıda tepkiliydi bundan dolayı. Tv de verdikleri röportajlardada hiç bahsetmiyorlar ondan hatta sanırım bu iş için kaan aydosla anlaşılmış..

Reactions: Lei
Bana da öyle geldi canım ayrıca Kaan hoca ne alaka onu da anlamadım. Zaten A.hakan haliloğlu hoca var.
Oraya giden çoğu hasta cp nin hastası hatta kendileri bile söylemiş birine cp nin hastasıyız deyince zaten en çok ordan geliyo bize diye ne olursa olsun yaptıkları haksızlık. En azından orda videoda ismini kesmemelri lazımdı

Kesinlikle canım benim sonuna kadar haklısın..Sonuçta Celalettin hoca’da onlar gibi gitti Japonya’ya uğraştı etti,hep yönlendirdi..Ama işte dünyanın acımasızlığı bu malesef..Yerin daha iyiyse,çevren daha iyiyse böyle oluyor!Yalnız ben A.Hakan Haliloğlu’nu çok beğendim.Daha önce araştırmıştım zaten ama Ankara’da diye hiç düşünemedim.Ama işinin ehli gibi duruyor..

Birde sanki herşeyi kaan aydos yapmış gibi onu çıkarıyorlar tv ye cp ugrassın kaymagı kaan aydos yesin

bişey sorumcam celalettin hoca hastanedemi bakıyo hastalrına yoksa özel muaayenesi varmı birde cumartesi günleri hasta bakıyormu bileniniz varmı

hastane bize çok yakında eşim izin alamıyo biz aslında kaan aydosun hastasıyız ama ben celalettin hocaya gitmek istşyorum çünkü ekimde kaan hoca bizi tese yapmak istiyor
Kaan aydos bize bir buçuk ay içinde tese dedi biz olmayıp cpde başladık tedaviye canım istersen asistanını ara söyle. Eşinin çalışma saatlerini bilmiyorum ama zaten doktor akşam bakıyo hastane yakınsa madem size arayın görüşün andromed laboratuvarı haftasonu açık olabilir test verecekseniz

Kızlar Celalettin Hoca’nın son paylaşımını gördünüz mü Instagram’da?Araları bozulmuş herhalde..
Benim bu konuda yorumum şöyle,
biz hiçbirinin hastası değiliz ne Peru ne Pabuççu ne Aydos ne Haliloğlu. Yani yakınen tanımıyorum hiçbirini taraf da tutmuyorum ama iyi takip etmeye çalışıyorum gündemi gelişmeleri doktorları çalışmalarını yorumları.
Bence şöyle, Celalettin Peruyu işin içine pek katmak istemiyorlar daha fazla tanınmasını istemiyorlar çünkü kendisi tedavisiz teseye karşı, böyle olunca onların müşterileri azalıyo. Yani diyolarki gelin bir an önce sizi kesip biçelim işe yarar bişi çıkarsa ne ala çıkmazsa şansınıza. Ne kadar çok kişi giderse o kadar çok gelir demek. Ama celaletinperuya giderlerse işleri yavaşlıycak o yüzden cp yi saf dışı ediyorlar. Beyaz tv deki yayını da izledim burdan bi arkadaş saolsun bahsedince
Vifi varsa izleyin 50 dk. internetimi yedim bunu izlerken :)
İzleyenler dikkat etmiştir cp den hiiiç bahsedilmedi. Semra sertyel de ordaydı ama sanki morali yoktu isteksizce gitmiş gibiydi. Ve dikkatimi çeken ennn önemli yerde şuydu. Pabuççu 60 küsür rosi denemesi yaptıklarını söyledi şu son bi iki ay içinde. Ve 6 gebelik olduğunu söyledi. O 60 küsür kişiden nasıl hücre alındı o kısmını söylemediler. Büyük ihtimalle çoğu tese. Durumu iyi olanlar mesa. Yani 6 kişi dışında onlarca kişi hüsranla ayrıldı ordan. Büyük ihtimalle çoğu tedavisiz ameliyat edildi. Veya yaşları geçiyodu son çare duyar duymaz gittiler. 60 kişiden alınan paraları düşünün bi iki ay gibi kısa bir sürede. Ve daha bu yeni nesil rosiyi çoğu kişi dıymamışken. Biz cp nin hastası değiliz hiç gitmedik de ama benim gözlemlediğim bu.

Çok güzel gözlemlemişsin canım aynen bende senin gibi düşünüyorum ben kaan aydosuda celalettin peruyuda görmüş bir hastayım. Kaan aydosa giderken telde sekreteri üç hastadan birinin çocugu oluyo deyip umutlandırdı bizi sanki tedavi yapacakmış gibi aynı sekreter bir sonraki arayışımızda mail gelmedi dediğimizde azarlarcasına millet üç gün bekliyo sizin daha bi gün bile geçmemiş dediğinde hastalarına verdikleri değeri gördüm. Nitekim amacıda tese yapıp çıkarsa kendi basarısı gibi gösterecekti adam bizim azo sebebimizi bile arastırmadı. Bazen okuyorum centrumda bu haberleri okuyup arayanlara direk uygunsunuz gelin deniyormuş ayrıntıları sorulmadan. Keşke bu tv kanallarında enine boyuna anlatılsa herşey maddiyata dökülmese bu kadar. Ben bu sebebten dolayı bayandan yana sıkıntı yoksa bir iki sene sabredip ilerleme kaydedip öyle bu yola girilmesinden yanayım şansını artırmış olursun hem belki mesada direk sperm çıkar rosiye bile gerek kalmaz güzel bi tedaviyle

Evet keşke dökülmese maddiyata ama maalesef öyle. daha çok hasta daha çok para. Mantıkları bu. Bi de ne kadar çok kişi giderse olumlu sonuç alınan kişi de artacak ve onunla reklam yapılacak. O 6 kişiyle reklam yapıyolar şuan ama 60 içinde 6 az bence. Ama el mahkum işte şuan onlarda var tek yeni nesil rosi. Yine de Allah razı olsun japonyaya gittiler ordaki tekniği makinayı getirdiler. Para da alacaklar tabiki parasız yapsınlar demiyoruz ama insanları da direk kesip biçmesinler yazık..
Demek direk uygunsunuz diyolarmış telefonda öyle mi.. yazık.. bizim gibi bi iki kere tese olunca akılları başına gelenlerden olmazlar inşallah. İnşallah araştırıp tedavi olup öyle denerler dediğin gibi tedaviyle sperm çıkacak duruma bile gelebilmek varken.. herkesin hakkında hayırlısı..

biz zaten bir kere tese olduk bütün talillerimiz var elimizde bakalım eşimi ikna edebilirsem o ameliyat olma derdinde anlatamıyorum ameliyatın iyi birşey olduğunu

biz zaten bir kere tese olduk bütün talillerimiz var elimizde bakalım eşimi ikna edebilirsem o ameliyat olma derdinde anlatamıyorum ameliyatın iyi birşey olduğunu
Her tese hasar veriyo testislere inşallah anlar eşin seni bir kere olmuş zaten olumsuz sonuçta nasıl yıkılıyo insan bir seferlik diyerek ikna edebilirsin belki doktorla konusursa kafası daha netleşir

Kesinlikle tamamen doğrusun canım benim..Özellikle Semra Hoca konusunda haklısın..Normalde bayaa konuşurdu Semra Hoca..İnşallah hiç birimiz için gerek kalmaz bu teknik ama tabii ki de bir yandan da en kötü durumlar için en azından başka deneyeceğimiz şeylerde var,yeni teknolojiler diye insan umutlanıyor..Bi bakalım ne yapacaklar,nasıl olacak,çocuklar nasıl doğacak?..İnşallah herşey yolunda gider sonra zaten eminimki bu iş sadece Centrum’un elinde olmaz.Tüm büyük yerler alır cihazdan..

Ayrıca kızlar Semra Hoca’nın İstanbul’a gelme durumu falan vardı bir ara..Doğru mudur?

Ayrıca kızlar Semra Hoca’nın İstanbul’a gelme durumu falan vardı bir ara..Doğru mudur?
azopermihastalari.com da da konuşuldu bu ama hastane daha belli değilmiş. Ama beyaz tv deki programda Pabuççu durmadan övdü Semra hanımı. Pek bırakmaya niyeti yok. Semra Hanım hiç tepki vermedi o övdükçe. Bence Semra Hanım Celalettin hocanın saf dışı bırakılmasına tepkili ve onun tedavisini doğru buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…