- 14 Ağustos 2018
- 195
- 72
- 48
- 28
Bizde sag 1 sol 2 cikti acaba sorun yaprmi1. Derece çıktı sadece oda önemli değil dedi hoca
Cp bişey dedimi 3 sıkıntılı diye biliyorum ben ama yanlış bilgilendirmeyimBizde sag 1 sol 2 cikti acaba sorun yaprmi
Yok demedi suanlik aama bu sekilde olupta ameliyat olanlar oluyorCp bişey dedimi 3 sıkıntılı diye biliyorum ben ama yanlış bilgilendirmeyim
Doktor demediyse olmayın bence yada ilerki zamanlarda söyler varikosel için önerdiği şeylerde varmış çünkü damar büzdürme gibiYok demedi suanlik aama bu sekilde olupta ameliyat olanlar oluyor
Evet bilyrm insallah ameliyat falan olmz sperm çikısı saglarz hepimizDoktor demediyse olmayın bence yada ilerki zamanlarda söyler varikosel için önerdiği şeylerde varmış çünkü damar büzdürme gibi
Insan isin icine girince urulog gibi oluyor zaten siz hangi sehirdesinizbu yorumu detalı sperm testi ile mi öğrendiniz bu bilgileri
İnşallahhEvet bilyrm insallah ameliyat falan olmz sperm çikısı saglarz hepimiz
Doktor olarak celalettin peruyu oneririm istanbuldaistanbul
ilk defa bu kadar hızlı sonuç alan birini okudum içim ferahladı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Eşimin azospermi olduğunu öğrendiğimiz gün öğrenmiştim azosperminin anlamını, ilk öğrendiğimde anlamının “az o sperm” den geldiğini sanmıştım her nedense...Eşim bebekken inmemiş testis nedeniyle ameliyat olmuş ve bir testisi alınmış. Üye olunca ve forumları okuyunca anladım ki az değil, yok denecek kadar azmış mutlu sonla biten hikayesi, çok olan sadece umutmuş, gözlerim hep “işte bu da benim hikayem” diye başlayan mesajları aradı durdu, çünkü sizler gibi en sevdiklerim onlardı. O zamanlar dedim ki benim de bir hikayem olacak ve su gibi geçecek benim hikayem... Çok değil ocak ayında başladı bizim hikayemiz. Yazdıklarımı ise eşinin azospermi olduğunu yeni öğrenenler için yazıyorum, lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyin, herkesin hikayesi başka, sizin de başka olacak.. Yeni öğrenenler için ayrı bir yıkım olduğunu bildiğim için böyle diyorum ve diliyorum ki hepimiz tadalım o kutsal duyguyu, anayım ben ana diyebilelim...
Sadece içimiz rahat etsin diye yaptırmıştık halbuki o testi, nerden bilelim ki... Derken ilk panikle bir devlet hastanesine gittik, sonuçlarının hiç gelmeyeceğini sandığımız genetik testlerimizi yaptırdık, ve tabi ki bolca nohut yedik, incir yedik, havuç yedik, ısırgan otu çayı içtik, neler yapmadık ki☺Sonrasında biraz daha uzman ellere bırakmak istedik kendimizi, araştırmalarımız bizi Kaan Aydos’a götürdü. Önce tabi ki endol dedi, sudafed dedielbet vardır faydasını gören ama biz görmedik. Derken birgün micro tese dedi bize, biz de hadi dedik alelacele... İyi ki demişiz, ocak ayında başlayan hikayemiz, nisan ayında çok şükür çok sayıda bulunan sperm ile bitti..Şimdi de tüp bebek hikayemizi yazmak için koyulduk yola, Rabbim bu yolda da açık eder inşallah yolumuzu ve dileyen herkesin yolunu
hormon değerlerini ve azosperm sebebini belirtmemişsinizArkadaşlar merhaba.
Eşime azosperm teşhisi konuldu. Tedaviye başlayalı 6 7 ay oldu. Ilk gittiğimiz doktor tese uyguladı aynı zamanda beni de hazırladı ancak tese sonucu olumsuz oldu hic sperm bulunamadı. Yapacak baska bisey yok dedi ve tedavimizi bitirdi. Daha sonra baska bir doktora gittik ankara novaart tüp bebek merkezine. Hala devam ediyoruz ve doktorumz digerine göre cok daha guzel ilgileniyor. Suan ilac tedavisi uyguluyor. Yumurtalık gelistirici ve hormon duzenleyici. Esimin fsh sı yuksek.
Aranızda ilac tedavisi ile guzel sonuclar elde eden sperm çıkışı olan varmidir?
pardon havuz yöntemi ne demekcok haklisniz... evet bitkisel kullandim bende suan normal cikis oluyor.. ama tek tuk havuzla yontemine gidiyoruz.. kaldi ki her doktor kendi hastasini. Kahramani.. tansel bey be bizim kahramanimiz sprem buldu bizde.. emriyolar olusmadi nasip degilmis gebelik yasamadim 2. Tedavimizde havuzlama yontemi ile ileriyorux... tese insallah gerek kalmayacak
Lütfen üÜlmemeye çalışın ve sakin olun.. hepimizin ortak problemi ancak o kadar çok olumlu sonuçlar görenler var ki asla umutsuz olmayın. Bende öğretmenim çalışırken hastane işleryle koşturmak çok zor oluyor. Ama nasip insanların o kadar çok zor hastalıkları oluyor ki.. Hastaneler çare arayanlarla dolu, Allah beterinden saklasın .. Bende bugün rapor çıkartmak için hastaneye başvurdum. Orda konuştuğum hemşire çok olumluydu.. çok fazla hasta var kürler ile , beslenme ile sperm sayısını arttran sağlıklı gebelik elde edilen.. güzelmşeyler düşünün , inanın kendinize. Eşinize destek olun bu bir süreç olacak kendinizi kötü hissettiren insanlardan uzak olun..merhaba eşimin sperm testi sonucu azospermi olduğunu pazartesi günü öğrendim 5 gündür dünya dönmüyor ölsem bundan daha az acı hissederdim.yeniden bi sperm testi yaptıracak haftaya.kan testi değerlerini atsam yorumlar mısınız.Doktorlardan randevu almak ne kadar zor.1 saat bekleyecek gücüm yokken haftalar sonraya randevu veriyorlar.öğretmenim hem çalışıp hem kimseye belli etmeden bu acıyı içimde tutmak beni kemiriyor.yalvarırım biri bişe söylesin
fsh 9.91 mIU/ml
lh 4.2 mIU/ml
tsh 3.04 mIU/ml
testosteron 4.33 mIU/ml
Fsh 7 olması yüksek bir değer mi ?? Benim eşiminde 7 .. dr normal dedi ..Herşey normaldi canım sadece fsh 7ydi ama normal referans aralıgındaydı cp tıkanıklık kaynaklı dedi ama tıkanıklık uzun süreli olunca üretimide durduruyormuş sanırım
benim eşim ameliyata çok karşı duruyor.Umarım bir gün bizimde yüzümüz güler.kaç yıllık bir süreç geçirdinizMerhabalar bende 5 yıllık evliyim eşim azospermi biz de bitkisel yöneldik ilk olarak ama zaman geçti ve testlerde Bi değişiklik olmadı en sonunda Micro tese ameliyatı oldu ve sperm bulundu çok iyi anlıyorum sizi ben de çok korktum bulunmayacak diye uykusuz geceler geçirdim doktorumuz ameliyattan güler yüzle çıkınca içim rahatladı çok şükür ve şuan test günümüzü bekliyoruz heyecanla
benim eşim ameliyata çok karşı duruyor.Umarım bir gün bizimde yüzümüz güler.kaç yıllık bir süreç geçirdiniz
Bizimkindede referans aralıgındaydı canım ama ilk gittiğimizde kaan aydos yükselmiş demiştiFsh 7 olması yüksek bir değer mi ?? Benim eşiminde 7 .. dr normal dedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?