Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ilk defa bu kadar hızlı sonuç alan birini okudum içim ferahladı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

hormon değerlerini ve azosperm sebebini belirtmemişsiniz

pardon havuz yöntemi ne demek

Lütfen üÜlmemeye çalışın ve sakin olun.. hepimizin ortak problemi ancak o kadar çok olumlu sonuçlar görenler var ki asla umutsuz olmayın. Bende öğretmenim çalışırken hastane işleryle koşturmak çok zor oluyor. Ama nasip insanların o kadar çok zor hastalıkları oluyor ki.. Hastaneler çare arayanlarla dolu, Allah beterinden saklasın .. Bende bugün rapor çıkartmak için hastaneye başvurdum. Orda konuştuğum hemşire çok olumluydu.. çok fazla hasta var kürler ile , beslenme ile sperm sayısını arttran sağlıklı gebelik elde edilen.. güzelmşeyler düşünün , inanın kendinize. Eşinize destek olun bu bir süreç olacak kendinizi kötü hissettiren insanlardan uzak olun..

Kızlar biz bu zamana kadar , fsh e2, testesteron, ultrason, y mikrodrlesyon, yaptırdık bu testlerde hersey nırmal aralıklarda çıktı. Ultrason normal. Kromozom analizi için randevu aldık son olarak .. farklı bir test yaptıran oldu mu..bu tahlillerde görünmeyen bir durum olabilir mi ..

Merhabalar bende 5 yıllık evliyim eşim azospermi biz de bitkisel yöneldik ilk olarak ama zaman geçti ve testlerde Bi değişiklik olmadı en sonunda Micro tese ameliyatı oldu ve sperm bulundu çok iyi anlıyorum sizi ben de çok korktum bulunmayacak diye uykusuz geceler geçirdim doktorumuz ameliyattan güler yüzle çıkınca içim rahatladı çok şükür ve şuan test günümüzü bekliyoruz heyecanla

benim eşim ameliyata çok karşı duruyor.Umarım bir gün bizimde yüzümüz güler.kaç yıllık bir süreç geçirdiniz

benim eşim ameliyata çok karşı duruyor.Umarım bir gün bizimde yüzümüz güler.kaç yıllık bir süreç geçirdiniz

Ben ilk 2 aylık evliyken hamile kaldım boş gebelik dediler ve kürtaj oldm Benim eşim ilk test yaptrdığında 2 yıllık evliydik zorla göndermiştim kendisini çünkü önce ev sahibi olmak istiyordu ve azospermi kelimesini etmedi bile bana test sonucu çıkmamış dedi bende inandm daha sonra 2 yıl daha ona yalvarmakla geçti hayatm sonra özel hastaneye gitti orda doktor Micro tese den bahsetmiş umut oldu herhalde ona bu arada ben çalıştığım için onunla gitmemiştim geldi eve anlattı durumu tüp bebek diyorlar başka çare yok dedi o gün akşama kadar ağladm daha sonra araştırma hastanesine başvurduk genetik test istediler sonuç güzel çıktı ama biz daha fazla devleti beklemek istemedik ve özele başvurduk 26 Nisan da Micro tese oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…