Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Odemenize gerek yok ama o safhaya kadar olan ücretleri alırlar mesela tese ameliyatı senin muayenen ve ilaçların gibi ..

Bizde ilk yaptıgımızda dediğiniz gibi kırıyorduk sonra ben bu kırmızı noktayı keşfettim fotodaki gibi kırıyorum hemen çıt diye kırılıyo.. kırmızı noktanın tersine doğru yani
Çok teşekkür ederim, özellikle uğraşıp fotoğrafla yanıtladığınız için. Sanırım ilk sefer nedeniyle bilemedik, şimdi eşim dediğiniz gibi yapıyor bir sorun olmuyor.

Kızlar bu izmirden gelen vitamin ilaçları kaç tane geliyor bugün parasını yatiracagjm bi kaç güne gelirmi

Kızlar cvp verirmisiniz doktor Dr henri diye biyerden yaprak hanim aradı ilaçlar 1430 TL dedi yatirdik doktorun verdiği kâğıtta bide wm evolotiun diye takviye edici gıda yazıyor o ayrımı bu ilaç izmirden gelmiyormu

Wm evolotion istanbuldan mustafa bey gunderiyor

Canım o dediğin ilacı almadık biz nerden alınuyo bilmiyorum ama henride macun mavi şişede sular birde bitkisel kapsuller oluyo üç aylık olarak ayarlanıp gönderiliyo

Canım o dediğin ilacı almadık biz nerden alınuyo bilmiyorum ama henride macun mavi şişede sular birde bitkisel kapsuller oluyo üç aylık olarak ayarlanıp gönderiliyo
canım mavi şişelerde ki su artık o şekilde geliyor. Kullandığımızın aynısı yani. Sadece etiket yapıştırmışlar.

Merhaba canım. Florya medical park da elonge taraması yapılıyormuş belki duymuşsundur. Ben yeni duydum. Bi araştır istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…