Suan hangi doktorla tedavi olmataksiniz?
Odemenize gerek yok ama o safhaya kadar olan ücretleri alırlar mesela tese ameliyatı senin muayenen ve ilaçların gibi ..Bilen süreci yaşayan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Biz bu hafta bir klinik ile görüştük. Oldu ki microtese oldu eşim sperm bulunamadı o zaman da biz tüp bebek için anlaştığımız ücreti vermek durumunda mıyız? Sperm bulunamazsa tüp bebek yapmıs olmayacaklar zaten. Klinikten bilgilendirme amaçlı verilen kağıtta microtese ve tüp bebek ücreti toplamının işlemlerden önce yatırılması gerektiği yazıyordu. Bu çok garip geldi bize. Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Çok teşekkür ederim, özellikle uğraşıp fotoğrafla yanıtladığınız için. Sanırım ilk sefer nedeniyle bilemedik, şimdi eşim dediğiniz gibi yapıyor bir sorun olmuyor.Bizde ilk yaptıgımızda dediğiniz gibi kırıyorduk sonra ben bu kırmızı noktayıkeşfettim fotodaki gibi kırıyorum hemen çıt diye kırılıyo.. kırmızı noktanın tersine doğru yani
Rica ederim faydam olduysa ne mutlu banaÇok teşekkür ederim, özellikle uğraşıp fotoğrafla yanıtladığınız için. Sanırım ilk sefer nedeniyle bilemedik, şimdi eşim dediğiniz gibi yapıyor bir sorun olmuyor.
Wm evolotion istanbuldan mustafa bey gunderiyorKızlar cvp verirmisiniz doktor Dr henri diye biyerden yaprak hanim aradı ilaçlar 1430 TL dedi yatirdik doktorun verdiği kâğıtta bide wm evolotiun diye takviye edici gıda yazıyor o ayrımı bu ilaç izmirden gelmiyormu
Cnm kaç TL acabaWm evolotion istanbuldan mustafa bey gunderiyor
Cnm bu izmirden gelen ilaçlar ney varsa fotoğraf atarmisinWm evolotion istanbuldan mustafa bey gunderiyor
Ben atayım canım bizim seti sanaCnm bu izmirden gelen ilaçlar ney varsa fotoğraf atarmisin
Saol cnm benim merak ettimde WM evotion kaç tane geliyorBen atayım canım bizim seti sana
Eki Görüntüle 2293434
G1 macun 3 adet, zulumba(detoks suyu) 4 adet geldi bize devedikenli kapsülde 2 kutu, muhtemelen sizinki de aynısıdır.
Bizde fitokrin 2 kutu geldi ac karnina alinacak. Inferm pro m bide avonerm birer kutu.Ben atayım canım bizim seti sana
Eki Görüntüle 2293434
G1 macun 3 adet, zulumba(detoks suyu) 4 adet geldi bize devedikenli kapsülde 2 kutu, muhtemelen sizinki de aynısıdır.
Canım o dediğin ilacı almadık biz nerden alınuyo bilmiyorum ama henride macun mavi şişede sular birde bitkisel kapsuller oluyo üç aylık olarak ayarlanıp gönderiliyoKızlar cvp verirmisiniz doktor Dr henri diye biyerden yaprak hanim aradı ilaçlar 1430 TL dedi yatirdik doktorun verdiği kâğıtta bide wm evolotiun diye takviye edici gıda yazıyor o ayrımı bu ilaç izmirden gelmiyormu
canım mavi şişelerde ki su artık o şekilde geliyor. Kullandığımızın aynısı yani. Sadece etiket yapıştırmışlar.Canım o dediğin ilacı almadık biz nerden alınuyo bilmiyorum ama henride macun mavi şişede sular birde bitkisel kapsuller oluyo üç aylık olarak ayarlanıp gönderiliyo
WM evotion 3 kutu geliyor 3 aylık içinde sabah içilen kapsül ve akşam suyla karıştırılan toz var. 3 kutu 660 tlSaol cnm benim merak ettimde WM evotion kaç tane geliyor
Çok şükür inşallah da kat kat artar bu sayı. Centrumda kullanılan cihaz istanbula da gelmiş brüksel tüp bebek merkezineKızlar nasılsınız roside 30. Gebelik olmus :)
Merhaba canım. Florya medical park da elonge taraması yapılıyormuş belki duymuşsundur. Ben yeni duydum. Bi araştır istersen :)Kızlar birde bir şey daha soracağım.Biz bu sefer testi Andromed yerine Brüksel Tüp Bebek Merkezinde yaptıralım diyoruz.Celalettin hoca orada ki embriyologda detaylı bakıyor demişti..Farklı bir yer olsun istedim bir kerede..Sizden giden,bilgisi olan var mı?
Anladım canım bizde en son üç ay önce almıştık yarın randevumuz var hayırlısı inşallah yenisini bikaç güne isticez bizdecanım mavi şişelerde ki su artık o şekilde geliyor. Kullandığımızın aynısı yani. Sadece etiket yapıştırmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?