Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi bari cnm doktor da çok şükür fena değil demiş inşallah yakında bu sorunlarımız geçer hepimizin

Aslinda korgoylada geliyor ben istanbuldym gene kargoyla alıyorum ermis aktardan sadce gitip aldm

Bizde ilk yaptıgımızda dediğiniz gibi kırıyorduk sonra ben bu kırmızı noktayı keşfettim fotodaki gibi kırıyorum hemen çıt diye kırılıyo.. kırmızı noktanın tersine doğru yani

Eklentiler

• 9F433A55-7F43-4176-A170-457AAAB0B403.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar birde bir şey daha soracağım.Biz bu sefer testi Andromed yerine Brüksel Tüp Bebek Merkezinde yaptıralım diyoruz.Celalettin hoca orada ki embriyologda detaylı bakıyor demişti..Farklı bir yer olsun istedim bir kerede..Sizden giden,bilgisi olan var mı?

Canım brükseldede yaptırsan andromeddende istiyo biz semra sertyel gelmişti istanbula florya mıydı tam hatırlamıyorum orda vermiştik andromeddende istemişti ara bi sor istersen

Canım brükseldede yaptırsan andromeddende istiyo biz semra sertyel gelmişti istanbula florya mıydı tam hatırlamıyorum orda vermiştik andromeddende istemişti ara bi sor istersen

Bizim kontrol zamanımız daha gelmedi zaten arada verebilirsiniz demişti canım..O yüzden oraya gidelim hemde farklı bir yerdende alalım istiyoruz.Ayrıntılı başka neresi var demiştim hocaya kendisi söylemişti..

Kızlar merhaba, bu spermin gelişim evrelerini sırası ile bilen var mı aranızda?
Sperm olması icn bas gövde ve kuyruk olması lazm.1.2.3.4 evre oluyor bnlar.
RAUNT SPERMADD sadece hücre demek
ELENGO 1 SPERMDD spermddn başı ve govdesi var demek
ELENGO 2 SPERMADD bununda başı ve govdesi var elengo 1ile pek arasnda fark yok
ELENGO 3 SPERMTD başı ve govdesi ve çok az artk kuyruk oluşmaya baslamis .
ELENGO 4 SPERMADD
Başı ve govdesi var kuyrukda uzamaya baslams.ve bu ck iyi bir seviye 4.evre spermn olsmasi icn son evresi. bu evreden sonra sprem çıkışı olmaya başlıyormuş.
Bi arkadaş atmıştı bana da

Çok teşekkür ederim

Kızlar selam,nasılsınız? Sperm testinde Elonge 5 gören var mı?
Elonge 5in oldugunu bilmiyordum esimin elonge 2 cikti 3 4 seviyeyr grcmesi icin ilac verdiler sizin ki 5 ise sperme Çok yaklaşmış siniz demektir.kisa sureli ilac tedavisiyle belki teseye kalmadan sperm olusur insallaah

Elonge 5in oldugunu bilmiyordum esimin elonge 2 cikti 3 4 seviyeyr grcmesi icin ilac verdiler sizin ki 5 ise sperme Çok yaklaşmış siniz demektir.kisa sureli ilac tedavisiyle belki teseye kalmadan sperm olusur insallaah

Biz zaten tese olduk canım malesef bu tedaviye başlamadan önce..Spermatid di sonrasında elongeler sırasıyla geldi şükür.Şuan 5’teyiz ama nasip bakalım inşallah..

Bilen süreci yaşayan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Biz bu hafta bir klinik ile görüştük. Oldu ki microtese oldu eşim sperm bulunamadı o zaman da biz tüp bebek için anlaştığımız ücreti vermek durumunda mıyız? Sperm bulunamazsa tüp bebek yapmıs olmayacaklar zaten. Klinikten bilgilendirme amaçlı verilen kağıtta microtese ve tüp bebek ücreti toplamının işlemlerden önce yatırılması gerektiği yazıyordu. Bu çok garip geldi bize. Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?

Tedavi başlangıcında paranın bi kısmını aldılar ayrıca tese için de parayı yatırdık herşeyi operasyon öncesi istiyolar.tüp bebek başlangıç 2700+tese ameliyatı 4400 lira ödedik bide ilaçlar tahliller 11i buldu ama sonuç negatif oldu kullandğm hormon iğnelerini boşuna oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…